Mathilda och Andrea blogpod

Mathilda och Andrea blogpod

Sweden

Mathilda och Andrea är bästa vännerna som driver denna podcast, som är en av Sveriges största för unga. Tjejerna tar upp typiska tonårsämnen som första kärleken, framtidsplaner, vänskap och familjerelationer.

Episodes

144. FEMINISTPODDEN  

Vi pratar feminism! Lyssna och njut.

142. HELLO 2017!!!  

Nyårslöften och målen med 2017 diskuteras. Vi är redo för 2017!

141. Året var 2016...  

Här kommer en resumé från 2016! Tjejerna går igenom up's and down's och diskuterar även hur det gick med förra årets nyårslöften. Har Andrea skaffat sig en hobby ännu, gör Mathilda fortfarande problem av allting och är dom nöjda med sin klädstil?

140. Julpodden 2016  

Äntligen är det dags för ännu en julpodd!

138. FRÅGEPODD!  

Ni fick fråga tjejerna vad ni ville och här är resultatet..

137. Är det okej att snoka?  

Är det nånsin okej att snoka i sin partners telefon, isåfall - när? Och hur ska man konfrontera sin partner om man hittar något som känns misstänksamt?

136. Preventivmedel, abort & könssjukdomar  

Vilka preventivmedel finns det? Och vilka har Mathilda och Andrea testat på. Tjejerna läser även upp mejl från lyssnarna som gått igenom abort.

135. USA-valet & sexuella trakasserier  

Den här veckan pratar tjejerna om USA-valet och det faktum att Trump trots allt vann valet. Mathilda har även varit med om en ganska så sjuk sak som gjorde henne väldigt, väldigt upprörd...

134. LIVEPODDEN  

I samarbete med Huawei Lyssna på 30 minuter från Livepodden som ägde rum den 28e Oktober!

133. När Mathilda försvann  

Andrea håller på att flytta in i sin lägenhet, Mathilda försvann i Göteborg och tjejerna reder dessutom ut en hel rad med gamla kärleksclichéer. Övervinner kärleken verkligen allt, och stämmer det att 'oppisites attract'?

131. Distansförhållanden 2.0  

Vad tyckte tjejerna om JB's konsert, vem är Mathildas märkliga nätmobbare och hur funkar livet i ett distansförhållande för henne och Oskar? Den här veckan är vi tillbaka med ett ämne vi tagit upp en gång för längesen, men denna gång med lite mer erfarenhet!

130. Kan man umgås med sitt EX?  

Den här veckan pratar tjejerna återigen om kärlek. Dock inte om att vara nykär eller att flytta ihop.. Utan om någon som en gång varit ens kärlek. Nämligen om EX!

129. Svartsjuka i sociala medier  

I detta avsnitt är tjejerna lite oense om vad som är okej - och inte på sociala medier när man är i ett förhållande. Är det konstigt att like:a andras bilder, håller Mathilda & Andrea koll på vad sina respektive gör på sociala medier och skapar detta bråk i deras förhållanden?

128. Therese Lindgren gästar  

Vi intervjuar Therese Lindgren om youtube, näthat, trakasserier, hennes yngre jag, svartsjuka, otrohet och mycket mer. Detta vill ni inte missa!

127. Att vara personlig i sociala medier  

Vad är skillnaden mellan att vara personlig- och privat i sina kanaler? Och vad finns det för nackdelar med att låta sina följare få ta del av privata händelser i sitt liv?

126. Märkesväskor & hemska trender  

Vad tycker tjejerna om att lägga tio tusentals kronor på väskor? Och vilka trender hissar & dissar dom? Lyssna på veckans avsnitt!

0:00/0:00
Video player is in betaClose