Min Lille Hassan

Min Lille Hassan

Denmark

Forfatter og skuespiller Hassan Preisler debuterer som radiovært på Radio24syv. Det gør han i en serie meget personlige samtaleprogrammer, som alle har et mål for øje; at botanisere på Preislers egne idiosynkrasier, idéer, fixes og kæpheste – eller som titlen siger: Hans egne små Hassan’er.

Episodes

Min Lille Hassan 25-03-2017  

Hassan Preislers mor; "Nu kommer det meget tæt på jeg føler mig meget ...på dybt vand lige nu". Sådan siger den usædvanlige gæst i sæsonens sidste udgave af Min Lille Hassan. Hassan; Det er den person der har mest indflydelse på enhver mands følelsesliv.Ugens gæst er Hassans mor, Lotte, som han for første gang skal møde på tomandshånd, siden han blev skilt for tre år siden.

Min Lille Hassan uge 12, 2017  

Hassan Preislers mor; "Nu kommer det meget tæt på jeg føler mig meget ...på dybt vand lige nu". Sådan siger den usædvanlige gæst i sæsonens sidste udgave af Min Lille Hassan. Hassan; Det er den person der har mest indflydelse på enhver mands følelsesliv.Ugens gæst er Hassans mor, Lotte, som han for første gang skal møde på tomandshånd, siden han blev skilt for tre år siden.

Jokeren: ”Er der en lille, bange dreng inde i dig?”  

Jokeren: ”Er der en lille, bange dreng inde i dig?” Rapper-veteran Jesper Dahl – aka Jokeren – og Hassan Preisler, kommer fra to forskellige verdener, ender efter lidt søgen med at give hinanden terapi i denne udgave af Min Lille Hassan

”Der er nogen, der dyrker medlidenheden for ligesom at skilte med: Jeg er et...  

Den 58-årige skuespiller og teater-pioner Pauli Ryberg, der har uhelbredelig kræft, vil ikke vide, hvor lang tid han har tilbage at leve i, og stopper folk, når han mærker deres medlidenhed – herunder programmets vært - skuespiller, forfatter og dramatiker Hassan Preisler.

Fenar Ahmad (2)  

”Fuck dig din dårlige skuespiller. Jeg mødes med dig på gaden og siger til dit ansigt. Men jeg er simpelthen for stor til dit lille Hassan-program,” skrev filminstruktør Fenar Ahmad, der er aktuel med filmen Underverden, i en sms til Hassan. Det blev til denne særudgave af Min Lille Hassan, der varer i to timer. Vært: Skuespiller, forfatter og dramatiker Hassan Preisler, der oprindeligt også hed Ahmad til efternavn.

Fenar Ahmad (1)  

”Fuck dig din dårlige skuespiller. Jeg mødes med dig på gaden og siger til dit ansigt. Men jeg er simpelthen for stor til dit lille Hassan-program,” skrev filminstruktør Fenar Ahmad, der er aktuel med filmen Underverden, i en sms til Hassan. Det blev til denne særudgave af Min Lille Hassan, der varer i to timer. Vært: Skuespiller, forfatter og dramatiker Hassan Preisler, der oprindeligt også hed Ahmad til efternavn.

Forfatter Erling Jepsen: ”Skal vi tale noget mere om fisse?”  

Hassan vil kun tale om følelser, men Erling Jepsen, der er opvokset i et indre missionsk og incestuøst miljø, vil hellere tale om fisse, og udvandrer i vrede knap 40 minutter inde i udsendelsen. Min Lille Hassan – mandemagasinet hvor mænd taler om følelser, og kun følelser. Vært: Skuespiller, forfatter og dramatiker Hassan Preisler.

Kenneth Kristensen Berth  

”Jeg ville gerne have din dybe røst,” siger Dansk Folkepartis Kenneth Kristensen Berth til Hassan Preisler i dette interview, hvor de blandt andet holder hinanden i hånden i længere tid, end politikeren nogensinde har gjort med en mand.

Carsten Bjørnlund  

”Jeg tror, jeg ville gå til grunde, hvis jeg ikke gjorde det,” siger skuespiller Carsten Bjørnlund, der bruger det at gå på scenen igen og igen som en afledningsmanøvre fra at forholde sig til sin utilstrækkelighed som far, kæreste, ven, etc. Vært: Skuespiller, dramatiker og forfatter Hassan Preisler.

 

Jakob Steen Olsen  

Stemningen bliver noget anspændt, da Hassan sidder overfor Berlingskes teaterredaktør, Jakob Steen Olsen, og læser op af en barsk anmeldelse, hvor han nærmest begår karaktérmord på på Hassan og sår tvivl om hans motiver. Vært: Skuespiller, dramatiker og forfatter Hassan Preisler.

Jacob Holdt  

"Du sidder her overfor mig og styrt-lyver. Det er jo en fornærmelse!". Bølgerne gik usædvanligt højt, da fotograf, forfatter og foredragsholder Jacob Holdt ramte Min Lille Hassan. Vært:  Skuespiller, forfatter og dramatiker Hassan Preisler.

Anders Kærgaard  

”Den der forladthedsfølelse – dén er jeg helt sikker på, stammer fra min barndom”. Tidligere kaptajn ved forsvaret, og manden der mistede alt, efter at have gjort sig til whistleblower om Irak-krigen, er midt i sin anden skilsmisse, og har igen mistet alt. Fortæller knusende ærligt om, hvordan han igen har solgt sin værdighed i jagten på drømmen om den tryghed, han siden en ustabil barndom har troet, han kan få i et fast forhold. Vært: Skuespiller, forfatter og dramatiker Hassan Preisler

Flemming Rose  

”Jeg har begået mange fejl,” fortæller ugens gæst; manden, der som Jyllands-Postens daværende kulturredaktør stod fadder til Muhammedtegningerne, Flemming Rose. Vært:  Skuespiller, forfatter og dramatiker Hassan Preisler.

 

Carl Mar Møller  

Ugens gæst er Carl Mar Møller. ”Jeg mobbede min kæreste i tre uger,” fortæller ugens gæst, psykoterapeut og forretningsmand, Carl Mar Møller i Min Lille Hassan - et program, hvor mænd taler om følelser og kun følelser med udgangspunkt i værtens personlige idiosynkrasier.


Far  

Ugens gæst: Far. Velkommen til Min Lille Hassan. Et mandemagasin hvor mænd taler om følelser. Og kun følelser. Det Store er ikke at være Dette eller Hint; men at være sig selv”. Sådan skrev filosof Søren Kierkegaard i essayet ’Enten – Eller’ fra 1843. Og jeg har opdaget noget frygteligt: Min evne til at elske og forbinde mig til andre mennesker er direkte forbundet med mit mod til at gøre mig sårbar. Til at gøre mig lille og være mig selv. Det ene kan ikke eksistere uden det andet. Dette min Lille Hassan: Min sag, der ligge mig på sinde. Og som jeg er tilbøjelig til at fremføre i enhver sammenhæng.

 

Martin Østergaard  

Ugens gæst: Martin Østergaard. Velkommen til Min Lille Hassan. Et mandemagasin hvor mænd taler om følelser. Og kun følelser. Det Store er ikke at være Dette eller Hint; men at være sig selv”. Sådan skrev filosof Søren Kierkegaard i essayet ’Enten – Eller’ fra 1843. Og jeg har opdaget noget frygteligt: Min evne til at elske og forbinde mig til andre mennesker er direkte forbundet med mit mod til at gøre mig sårbar. Til at gøre mig lille og være mig selv. Det ene kan ikke eksistere uden det andet. Dette min Lille Hassan: Min sag, der ligge mig på sinde. Og som jeg er tilbøjelig til at fremføre i enhver sammenhæng.

Martin Lyngbo  

Ugens gæst: Martin Lyngbo. Velkommen til Min Lille Hassan. Et mandemagasin hvor mænd taler om følelser. Og kun følelser. Det Store er ikke at være Dette eller Hint; men at være sig selv”. Sådan skrev filosof Søren Kierkegaard i essayet ’Enten – Eller’ fra 1843. Og jeg har opdaget noget frygteligt: Min evne til at elske og forbinde mig til andre mennesker er direkte forbundet med mit mod til at gøre mig sårbar. Til at gøre mig lille og være mig selv. Det ene kan ikke eksistere uden det andet. Dette min Lille Hassan: Min sag, der ligge mig på sinde. Og som jeg er tilbøjelig til at fremføre i enhver sammenhæng.

Kaspar Colling Nielsen  

Ugens gæst: Kaspar Colling Nielsen. Velkommen til Min Lille Hassan. Et mandemagasin hvor mænd taler om følelser. Og kun følelser. Det Store er ikke at være Dette eller Hint; men at være sig selv”. Sådan skrev filosof Søren Kierkegaard i essayet ’Enten – Eller’ fra 1843. Og jeg har opdaget noget frygteligt: Min evne til at elske og forbinde mig til andre mennesker er direkte forbundet med mit mod til at gøre mig sårbar. Til at gøre mig lille og være mig selv. Det ene kan ikke eksistere uden det andet. Dette min Lille Hassan: Min sag, der ligge mig på sinde. Og som jeg er tilbøjelig til at fremføre i enhver sammenhæng.

Jon Stephensen  

Ugens gæst: Jon Stephensen. Velkommen til Min Lille Hassan. Et mandemagasin hvor mænd taler om følelser. Og kun følelser. Det Store er ikke at være Dette eller Hint; men at være sig selv”. Sådan skrev filosof Søren Kierkegaard i essayet ’Enten – Eller’ fra 1843. Og jeg har opdaget noget frygteligt: Min evne til at elske og forbinde mig til andre mennesker er direkte forbundet med mit mod til at gøre mig sårbar. Til at gøre mig lille og være mig selv. Det ene kan ikke eksistere uden det andet. Dette min Lille Hassan: Min sag, der ligge mig på sinde. Og som jeg er tilbøjelig til at fremføre i enhver sammenhæng. Hassan Preisler

Janus Nabil Bakrawi  

Ugens gæst: Janus Nabil Bakrawi. Velkommen til Min Lille Hassan. Et mandemagasin hvor mænd taler om følelser. Og kun følelser. Det Store er ikke at være Dette eller Hint; men at være sig selv”. Sådan skrev filosof Søren Kierkegaard i essayet ’Enten – Eller’ fra 1843. Og jeg har opdaget noget frygteligt: Min evne til at elske og forbinde mig til andre mennesker er direkte forbundet med mit mod til at gøre mig sårbar. Til at gøre mig lille og være mig selv. Det ene kan ikke eksistere uden det andet. Dette min Lille Hassan: Min sag, der ligge mig på sinde. Og som jeg er tilbøjelig til at fremføre i enhver sammenhæng. Hassan Preisler

0:00/0:00
Video player is in betaClose