NEW YORK-PODDEN

NEW YORK-PODDEN

Sweden

Daniel Svanberg och Erik Bergin tipsar om bästa barerna, maten och nöjena i New York City.

Episodes

#40: Sommar i New York  

Vi bjuder på barer, beacher, gratis Shakespeare-teater och många fler tips för hur du hanterar en het sommar i New York City

#39: Våra favoriter  

  I detta avsnitt tar vi en morgonfika på The Jeffrey, där vi berättar om några av våra personliga favoriter ur New Yorks enorma utbud av restauranger och barer. Här ligger The Jeffrey där avsnittet är inspelat:

#38: New Yorks dolda barer  

Erik och Daniel pratar om New Yorks dolda speakeasy-barer medan de väntar på drinkarna.

#37: En tur till City Island  

  New York-podden besöker New Yorks motsvarighet till Vaxholm: City Island i The Bronx! Där frossar vi i Fish’n’Chips och Lobster Rolls och stiftar även bekantskap med öns äldsta servitör (gissar vi). Daniel myntar dessutom uttrycket ”humster” och vi besvarar ett par lyssnarmail. Här ligger City Island:

#36: Jul till maj hos Rolf’s  

New York-poddens Daniel Svanberg och Erik Bergin proväter tysk korv och schnitzel hos Rolf's Restaurang på Manhattan.

#35: Helgturer  

  I detta avsnitt samtalar vi om vad man kan göra utanför New York. Över en kopp kaffe drömmer vi om våra egna favoritplatser. Avsnittet är inspelat på en Dunkin’ Donuts någonstans på Manhattan.

#34: Bästa pizzan i New York  

Daniel och Erik äter New York-pizza på Upper East i veckans avsnitt.

#33: Sämst med NYC  

  I detta avsnitt är vi sliriga på DBA i East Village där vi tuggar om vad som egentligen är sämst med att bo i New York City. Vad tröttnar man på? Vad irriterar? Vi klagar helt enkelt. Men whiskeyn är åtminstone god. Här ligger DBA där avsnittet är inspelat:

#32: New Yorks bästa hotellbarer  

New York-poddens Daniel Svanberg och Erik Bergin diskuterar New York Citys bästa hotellbarer.

#31: En dag i Harlem  

New York-podden beger sig upp till Harlem, där vi bland annat svamlar om stadsdelens historia och ställen att äta. Dessutom ger Erik boktips och Daniel tappar tråden. Här ligger East River Plaza, där avsnittet är inspelat:

#30: Konsten i nya 2nd Avenue-tunnelbanan  

New York-poddens Daniel Svanberg och Erik Bergin kollar in de fantastiska mosaikkonstverken vid två av stationerna längs nya 2nd Avenue Subway i New York City.

#29: Saluhallar och food courts  

New York-podden är tillbaka! I detta avsnitt rapporterar vi från Urbanspace Vanderbildt, där vi snackar om stans bästa saluhallar och food courts. Här ligger Urbanspace Vanderbildt där avsnittet är inspelat:

#28: Ölexpedition till Staten Island  

New York-podden besöker New York Citys minst turisttäta stadsdel, Staten Island.

#7: Södra Manhattan får ny form efter terrorn  

I veckans avsnitt rapporterar vi från den inofficiella invigningen i mars av Oculus, den nya t-bane- och tågstationen vid World Trade Center där terrorn chockade en hel värld.

#6: En vinterdag i Central Park  

  Dags för nytt avsnitt av New York-podden med Erik Bergin och Daniel Svanberg! I detta avsnitt spenderar vi en kall vinterdag i Central Park. Vi besöker bland annat The Great Lawn och snacka om några av stans bästa museum. Det hela avrundas med några lyssnarmail.

#5: Här hittar du New Yorks bästa ölutbud  

I veckans avsnitt diskuterar vi politik och botaniserar vi i det förnämliga ölutbudet hos City Swiggers på Upper East.

#4: Krogrunda i Williamsburg  

Dags för fjärde avsnittet av New York-podden, av och med Daniel Svanberg och Erik Bergin direkt från New York City. I det här avsnittet beger vi oss till Williamsburg och dricker ett par öl på Spuyten Duyvil på 359 Metropolitan Ave. Vi passar även på att lista några personliga favoriter bland Williamsburgs alla vattenhål. Däribland Surf Bar på … Fortsätt läsa #4: Krogrunda i Williamsburg

#3: New York Citys bästa BBQ-hak  

Här är New Yorks bästa BBQ – tips för södra Manhattan, Harlem, Williamsburg och Red Hook.

#2: Här är New Yorks bästa diners  

  Dags för andra avsnittet av New York-podden, av och med Daniel Svanberg och Erik Bergin från New York City. Häng med när vi listar New Yorks bästa diners, sittande på en av de allra bästa på Upper East. Vi förutspår även vad det nya året för med sig i form av trafikkaos på Manhattans avenyer och … Fortsätt läsa #2: Här är New Yorks bästa diners

#1: Jul & nyår i New York  

Välkommen till avsnitt 1 av New York-podden, av och med Daniel Svanberg och Erik Bergin från New York City.

0:00/0:00
Video player is in betaClose