NHLprat

NHLprat

Norway

Roy Ulvmoen og Torgrim Bakke gir deg norsk podcast fra verdens tøffeste liga, National Hockey League (NHL).

Episodes

NHLprat 05.12.16 - Ulven og Bakke redder Colorado Avalanche  

Ulven og Bakke har i ukens podcast tatt over jobben til Joe Sakic som General Manager i Colorado Avalanche. Hør og bedøm jobben som guttene: Dette er stillingsbeskrivelsen til duoen og som dermed blir temaene i denne podcasten: - Vurder de ulike lagdelene for å se hvor styrkene og svakhetene finnes - Hvilken retning bør laget ta, en full rebuild eller en mindre drastisk retool - Hvilke assets kan være i spill både inn og ut fra klubben - Se på sommerens UFA-marked om det er spillere der som kan være interessante i veien videre - Finn ut hvordan rekkene bør se ut fra neste sesong

NHLprat 0

NHLprat 28.11.16 - Viva (Las) Vegas  

Vegas, baby! NHLs nye lag har fått et navn. Det og mye mer tar Ulven og Bakke opp i denne ukas podcast. Ukens temaer: - Hva skal klubben hete? Vegas Golden Knights! - NHL har offentliggjort listen over hvilke spillere de forskjellige lagene må beskytte i expantion draften. Vi går igjennom den. - I sommer var han nominert som årets trener. Nå har Gerard Gallant fått sparken i Florida Panthers. - Brent Bruns har skrevet under ny kontrakt. - Og Garret Sparks er suspendert av Toronto Maple Leafs grunnet dårlig oppførsel på Facebook. Hvor strenge bør vi være med spillere?

NHLprat 0

21.11.16 - Pyeongchang  

Etter en knakandes god start, tar Ulven og Bakke opp følgende temaer i ukas podcast: - Blue Jackets fortsetter den gode starten - Er det innafor å benke en av lagets fremste stjerner? - Flere stjernespillere ute med skade - NHL og OL i 2018 - Og hvor "asiatisk" får man egentlig lov til å uttale Pyeongchang?

NHLprat 0

NHLprat 15.11.2016 - Beste og verste kontrakter  

En dag forsinket, kommer NHLprat med en god gammel kjenning: En skikkelig lang podcast! Og denne uken har Ulven og Bakke kontrakter i fokus. Ukens tema: - New York Rangers' fantastiske start offensivt. - Vi kikker mer på tabellen og snakker litt om Blue Jackets og Dallas Stars - Brian Bickell har fått diagnosen MS - Ulven og Bakke kårer beste og verste kontrakt på hver lag og topp tre i NHL.

NHLprat 0

NHLprat 07.11.16 - Breaking news!  

Ulven og Bakke oppsummerer stort og smått i uka som har gått (hvem liker ikke et lite rim?) i NHL. Ukens tema: - Mike Condon til Ottawa Senators - Seth Jones og Travis Hamonic er ute med skader - To kontroversielle spillere har lagt opp - Hvorfor sto Al Montoya hele kampen for Canadiens i 10-0-tapet mot Blue Jackets. - Nazim Kadri unngikk suspensjon etter taklingen på Daniel Sedin. Burde han fått det? - Og guttene spekulerer i mulige trade-scenariorer for Jacob Truba i det nyheter tikker inn fra NHL...

NHLprat 0

31.10.16 - Tusen takk, Twitter!  

Mandag er blitt NHLprat-dag. Denne uka byr Ulven og Bakke på følgende: Ukens temaer: – Hampus Lindholm har signert ny kontrakt med Ducks. Hvem bør være mest fornøyd med den? – Én RFA-kontrakt er fortsatt ikke forlenget, Winnipeg Jets og Jacob Trouba har til 1.desember for å bli enige. Blir de ikke det spiller ikke Trouba NHL denne sesongen. Hva tror vi skjer? – Agent Allan Walsh har tvitret igjen, og denne gangen er det keepersituasjonen i NY Islanders som det skrives om. Resultatet: klient Jaroslav Halak plassert på trade block. Er det marked for han der ute? – Hva tror vi skjer med rookiene som risikerer å brenne ett år av ELC-avtalen eller ett år nærmere UFA? – Til slutt ser vi på hvilke lag som er vinnere og tapere av terminlisten.

NHLprat 0

NHLprat 24.10.16 - Sesongstart 2016/17  

Sesongen er i gang og Ulven og Bakke snakker om de første rundene med NHL-hockey i sesongen 2016/17 Ukens temaer: - Hvilke lag/spillere har vi merket oss mest, positivt eller negativt? - Hvordan har rookiene startet? - Quick ute i tre måneder. Hva bør Kings gjøre? - Matt Murray har signert ny kontrakt. - Det har og Rickard Rakell gjort... men ikke Hampus Lindholm - Hvor farlig lever Ducks-GM Bob Murray?

NHLprat 0

NHLprat 13.10.16 - Preview Pacific Divison  

I vår fjerde og siste preview foran årets sesong står Pacific division for tur. Kan haiene fra San Jose gjenta fjorårets Stanley Cup-eventyr som endte med finale? Og er yngre mannskaper som Calgary, Arizona og Edmonton gode nok til å kapre en sluttspillplass? Til slutt velger Ulven og Bakke sine favoritter til Stanley Cup og spillerprisene i NHL.

NHLprat 0

NHLprat 12.10.16 - Preview 2016 Central Division  

I Del 3 av vår grundige gjennomgang av NHL-lagene før seriestart har vi i dag kommet til den tette og knalltøffe divisjonen Central. God fornøyelse!

NHLprat 0

11/6-16 - Preview 2016 Metropolitan Division  

Del 2 av NHLprats preview for sesongen 2016/17 handler om Metropolitan Division, hvor de regjerende Stanley Cup-mesterne Pittsburgh Penguins og Presidents Trophy-vinner Washington Capitals spiller. Så hvem vinner divisjonen? Holder de regjerende mesterne det samme nivået som i fjor? Og ikke minst; hvordan går det med Mats Zuccarellos New York Rangers?

NHLprat 0

10/10-16 - Preview 2016 Atlantic Division  

Som i fjor går Ulven & Bakke gjennom alle fire divisjonene før sesongstart i NHL og gir deg deres vurdering av lagene og hvordan de vil prestere den kommende sesongen. Vi starter med Atlantic Division.

NHLprat 0

NHLprat 06.10.16 - Trouble With Trouba  

Kun seks dager til NHL-sesongen er i gang, og gutta i NHLprat er tilbake for alvor med ukentlige snakkiser fra verdens deiligste hockeyliga. Og har du lyst til å bli med i sesongens viktigste fantasyliga må du høre denne episiden. Ukens NHLprat inneholder: – Vi tar en liten evaluering av vår egen vurdering av World Cup of Hockey. Hvor mange lag i NHL hadde Team Europa slått i best av 7? – Flere stjerner med RFA-kontrakt har fortsatt ikke signert kontrakt, der i blant Jacob Trouba. Hva er verdien for slike spillere, og hvor blir det av offer sheets? NHLprat tar diskusjonen – Connor McDavid blir tidenes yngste kaptein i en NHL-klubb, riktig? – Vi har ikke begynt sesongen, men suspensjonene har ikke latt være på seg. Kloke vurderinger fra Player Safety så langt? – Litt tid ofrer vi for de to gamle traverne i Dan Boyle og Barret Jackman som har lagt skøytene på hylla – Ny sesong betyr også ny fantasysesong, NHLprat har 9 ledige plasser i ligaen. Hvordan du kan bli med hører du i denne episoden

NHLprat 0

14.09.16 - World Cup of Hockey  

Ulven og Bakke dedikerer en hel sending til World Cup of Hockey før NHLs egen storturnering for landslag++ braker løs. Ukens NHLprat inneholder: - Hva syns vi egentlig om World Cup of Hockey? - Grundig gjennomgang og vurdering av alle åtte lagene - Ulven og Bakke tipper mesterskapet - Og et (kjært?) gammelt gjenhør med da Ulven og Bakke lekte motepoliti og vurderte draktene til WCoH-lagene.

NHLprat 0

NHLprat 05.09.16 - Hei, hei, hei! Vi er tilbake!  

Etter en lang pause, er vi snart i gang med hockeysesongen. Da er selvfølgelig Ulven og Bakke tilbake! Ukens temaer: - Rangers forsterker med Jimmy Vesey og Brandon Pirri - Patrick Roys avskjed med Colorado Avalanche - Panthers/Coyotes-traden - Jiri Hudler til Stars - Og disse RFA-stjernene har ennå ikke signert ny kontrakt.

NHLprat 0

29.07.16 - Hockey, øl og kjekke menn  

NHLprat-duoen er samlet på festival på Beitostølen. Da må det jo snakkes litt hockey! Det skjer ting på sommerstid i NHL også, og guttene snakker om følgende. - Brassard/Zibanejad-traden. - Nye kontrakter som Schenn, Hoffman, J.T Brown, Dekeyser og enda flere. - Hvilke RFAer og UFAer er fremdeles usignert? - Og Ulven og Bakke inspireres av Aaron Ekblad og gir sine topp tre-lister over de kjekkeste kara i NHL

NHLprat 0

NHLprat 03.07.16 - Free Agent Frenzy  

Ukens NHLprat inneholder: – Montreal sender PK Subban til Nashville for Shea Weber, Ulven er i sorg og hva tenker egentlig Canadiens på?? – Taylor Hall sine dager i Edmonton er over etter at de sendte han til New Jersey for en sårt tiltrengt back i Adam Larsson. Vi gir vår dom over traden. – UFA-signeringene som peker seg ut. – Bonusavtalene til spillerne og hva de betyr. – Vi takker for oss for denne sesongen og ønsker våre lyttere en riktig god sommer.

NHLprat 0

NHLprat 28.06.16 - The Auston Era Has Begun!  

Ukens NHLprat: – Oppsummering av draften, hva skjedde med Columbus sitt tredjevalg? – Trades. Canadiens var svært aktive på draftdagen, gode trades eller overivrige? – Hockey Hall of Fame, fire spillere går inn i det gjeve selskap. – RFA-kontrakter. Flere spennende spillere har ikke fått qualified offers som RFA. – Free agency starter førstkommende fredag, hvor havner Steven Stamkos?

NHLprat 0

NHLprat 21.06.16 -  Draft-spesial (med Ulven Og Bakkes mock drafts)  

Ulven og Bakke gir deg tre timer med NHL draft før det hele braker løs natt til lørdag norsk tid. Og guttene går head to head med sine mock drafts. Ukens temaer: - Fredrik Andersen til Leafs - Hva syns vi om årets draftkull? - Hvilke spillere er verdt å merke seg? - Vil en nordmann bli draftet? - Hvilke lag vil forsøke å trade sitt førsterundevalg? - Og Ulven og Bakke presenterer sine valg i den første runden.

NHLprat 0

NHLprat 16.06.16 - Varldens Basta Karlsson  

Ulven & Bakke lar snakketøyet få kjørt seg nok en gang. Denne gangen debatteres følgende: - Penguins er mestere. - Erik Karlsson - hvorfor er han best ifølge oss? - Yeo til Blues og Carlyle til Ducks - Teravainen og Bickell tradet til Canes ... og enda mer!

NHLprat 0

NHLprat 07.06.16 - Haier På Dypt Vann  

NHLprat snakker Stanley Cup-finale etter de fire første kampene. Hva har vært forskjellen i de første kampene og kan Sharks komme tilbake fra 1-3 i kamper? Øvrige temaer: - Casey Cizikas får alt for godt betalt - Panthers bommer med både drakt og logo - Expansion kommer trolig til sommeren - Familieproblemer kan ramme Canes - Og guttene minnes Muhammad Ali

NHLprat 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose