NHLprat

NHLprat

Norway

Roy Ulvmoen og Torgrim Bakke gir deg norsk podcast fra verdens tøffeste liga, National Hockey League (NHL).

Episodes

11.04.16 - NHLprat tipper sluttspillet  

Sluttspillet er endelig her! Da må så klart Ulven og Bakke børste støv av glasskula og forsøke å spå runde for runde. Vi kommer med våre tips for hvordan sluttspillet går. I tillegg ser vi på alle sparkingene i NHL siden sist.

NHLprat 0

03.04.16 - NHLprat Awards  

Grunnseriespillet i NHL nærmer seg slutten. Ulven og Bakke ser på status i NHL med en snau uke igjen. Ukens temaer: - Reaksjon etter Michal Neuvirths kollaps på isen - Klarer Senators å beholde sluttspillplassen? - Og NHLprat deler ut Calder Trophy, Vezina Trophy, Norris Trophy, Selke Trophy, Jack Adams Trophy og Hart Trophy.

NHLprat 0

NHLprat 14.03.16 - GI OSS LISTER OG TV-SHOW!!!  

Ulven og Bakke er tilbake med rykende fersk NHLprat der temaer avler temperatur og drømmer. Ukens tema: - TV-tilbudet under annonseringen av stallen til Vegas Golden Knights - Penguins-Jets ble en oppheter affære i forrige uke, vi tar debatten om oppførselen - Vi diskuterer tabellen og eventuelle drømmeoppgjør når sluttspillet starter om én måned

NHLprat 0

NHLprat 06.03.16 - Oppsummering Deadline Day 2017  

Deadline Day er over. Det må så klart oppsummeres av Ulven og Bakke. To timers prat om de viktigste trades og hva vi syns om dem. Og er Canadiens et bedre lag etter de hentet Martinsen og co?

NHLprat 0

25.02.16 - Deadline Day spessial Vest  

Ulven og Bakke går igjennom trades, rykter og hva de forskjellige lagene trenger før årets trade deadline. I denne delen er det lagene i vest de ser nærmere på. Spilt inn torsdag 23.02.

NHLprat 0

25.02.16 - Deadline Day spessial Øst  

Ulven og Bakke går igjennom trades, rykter og hva de forskjellige lagene trenger før årets trade deadline. I denne delen er det lagene i øst som de ser nærmere på. Spilt inn torsdag 23.02.

NHLprat 0

15.02.16 - Hei hå, nå er det Julien!  

Det sparkes fremdeles i NHL, og dette er kanskje den største av dem alle! Montreal Canadiens sender Michel Therrien ut den ene døra og ønsker Claude Julien velkommen inn den andre. Dette snakker så klart Ulven & Bakke om i denne utgaven av NHLprat. I tillegg: - Hvem blir neste trener ut? - Suspensjoner til Vermette og Nyquist etter hodeløse handlinger.

NHLprat 0

NHLprat 07.02.16 - You're Fired!  

Trenere faller som fluer i NHL for tiden. Ulven og Bakke snakker om både sparkingen av Claude Julien og Ken Hitchcock og enda litt til i denne utgaven av NHLprat. Ukens tema: - Julien sparket av Bruins. Var det overraskende? - Hitchcock sparket av Blues. Hva er egentlig St. Louis akkurat nå? - Barclays Center vil ikke huse Islanders noe mer. Hva i all verden skjer nå? - Nesterov til Canadiens - Og som vanlig litt småsnakk om alt og ingenting

NHLprat 0

NHLprat 24.01.16 - Tidenes liste og Martinsen-intervju  

Det har vært listefeber blant NHL-folket på Twitter, så Ulven og Bakke har invitert Roy Kvatningen, mannen som startet ideen, til å gå gjennom sine lister over favorittspillere i NHL-klubbene gjennom alle tider og nåværende. I tillegg debateres NHL-sesongen så langt, Justin Schultz utvikling i Pittsburgh og Zuccas form siden like før nyttår. Og jaggu blir det ikke et lite intervju med Andreas Martinsen helt på tampen også!

NHLprat 0

18.01.16 - Tampa-talk med trønderpusen  

Tampa Bay Lightning var snakket om som en utfordrer til Stanley Cup før sesongen, men ligger nå utenfor sluttspill og har tidvis vært en skygge av seg selv. Hvorfor? Ulven og Bakke har med seg Daniel "Litjfoxn" Andersen, Norges største Lightning fan og NHLprats egen trønderpus, på laget for å diskutere Lightning. Og Martin St. Louis ble den første spilleren som fikk drakten sin fredet av Tampa Bay. Vi ser på hvilke andre kandidater som finnes rundt om i ligaen nå. Ukens tema: - Hva har gått galt så langt? - Hvor stor årsak har skadene vært? - Hva kan gjøres? - Hvordan blir innspurten i Atlantic Division? - Drakt nummer 26 er nå fredet i Tampa Bay. Martin St. Louis ble den første spilleren i lagets historie som fikk en æren. Men skulle det vært Vincent Lecavalier? - Og hvilke spillere fortjener å få nummeret sitt fredet i NHL per i dag? Vi tar runden i NHL-lagene.

NHLprat 0

NHLprat 09.01.17 - #2017BenHutton  

Et nytt NHLprat-år er herved i gang! Ulven og Bakke er tilbake fra julekos og nyttårsbakrus og oppsummerer det viktigste(?) som har skjedd siden sist guttene skravlet hockey med 0 i promille. Ukens temaer: - Jake McCabes takling på Patrick Laine - Jaroslav Halak til AHL og situasjonen i Islanders - Artemi Panarins kontrakt. Er han verdt det? - Og hvor mye koster de ti dyreste Blackhawksspillerne tilsammen neste sesong? - Junior-VM har gått sin gang. Vi oppsummerer raskt hva vi merket oss. - Og enda mer! Godt nytt hockeyår!

NHLprat 0

Julebordspessial - Fylla har skylda, Del 2  

Her kommer del 2 av podcasten Ulven & Bakke tok opp med Sverre Krogh Sundbø, Roy Kvatningen, Truls Lauveng og Markus Sandø Iversen på julebord i desember. Guttene diskuterer blant annet når NHL-spillere bør "stå opp" for lagkamerater eller ikke (ref. Cody Eakin på Henrik Lundquist), Andreas Martinsens fremtid i Colorado og når i draften går Mathias Emilio Pettersen i 2018?

NHLprat 0

Julebordspessial - Fylla har skylda Del 1  

Fredag 16. desember var Ulven og Bakke med Roy Kvatningen, Sverre Krogh Sundbø, Truls Lauveng og Markus Sandø Iversen samlet på julebord for fantasy-ligaen Dynasty League. Slikt blir det podcast av, dog en ikke helt edru en! Dette er del 1 av opptaket som ble gjort på julebordet. Dette er temaene det snakkes om: - Hvem er ligaens mest overvurderte spiller? - Er Jonathan Toews overvurdert? - Er det en forskjell på overbetalt og overvurdert? - Er det i det hele tatt mulig for Penguins å betale Vegas for ikke å ta Matt Murray i en expansion draft? - Hvilket lag i NHL har den beste samlingen talenter/prospects? - Når slår forskjellige type spillere til i NHL? - Små spillere som Clayton Keller og Tyson Jost ble tatt topp 10 i NHL-draften 2016. Er det et bevis for at NHL-klubber nå har begynt å se mer på faktisk talent fremfor talent og størrelse? - Og Ulven leverer kvelden og nattens absolutte høydepunkt helt på tampen av del 1!

NHLprat 0

20.12.16 - All hail the Metro  

Ulven og Bakke går en (skog)tur inn i NHLs verden og debatterer følgende i denne ukens podcast: - Columbus Blue Jackets taper aldri - Sam Gagner overrasker alle. Hva skjer med han i sommer? - Metro eier alle. Kan vi nå drepe "vest er bedre enn øst" for godt? - Hvilke talenter utover Laine, Matthews, Marner og Werenski har vi merket oss? - Og en liten quiz på tampen.

NHLprat 0

NHLprat 12.12.16 - Slår et slag for Carey Price  

Etter en uke som GMs, er Ulven og Bakke tilbake i nyhetsmodus i ukas NHLprat. Ukens temaer: - Flyers har vunnet ni kamper på rad. Vi ser på hva som er årsaken. - Nok en gang slapp et NHL lag inn 10 mål. Denne gangen var det "vårt eget" Avalanche. - Ulven og Bakke slakter Islanders og kontrakten til Cal Clutterbuck. - Carey Price slo løs på Kyle Palmeri etter en klar goalie interference forrige uke. Hva syns vi om reaksjonen? - Antti Raanta er i storform for New York Rangers. Hvordan påvirker det Lundqvist? - Og assistkongen Sidney Crosby er målkongen i NHL så langt i år. - Og Ulven og Bakke ber både om hjelp og kommer med sine beste podcast-tips.

NHLprat 0

NHLprat 05.12.16 - Ulven og Bakke redder Colorado Avalanche  

Ulven og Bakke har i ukens podcast tatt over jobben til Joe Sakic som General Manager i Colorado Avalanche. Hør og bedøm jobben som guttene: Dette er stillingsbeskrivelsen til duoen og som dermed blir temaene i denne podcasten: - Vurder de ulike lagdelene for å se hvor styrkene og svakhetene finnes - Hvilken retning bør laget ta, en full rebuild eller en mindre drastisk retool - Hvilke assets kan være i spill både inn og ut fra klubben - Se på sommerens UFA-marked om det er spillere der som kan være interessante i veien videre - Finn ut hvordan rekkene bør se ut fra neste sesong

NHLprat 0

NHLprat 28.11.16 - Viva (Las) Vegas  

Vegas, baby! NHLs nye lag har fått et navn. Det og mye mer tar Ulven og Bakke opp i denne ukas podcast. Ukens temaer: - Hva skal klubben hete? Vegas Golden Knights! - NHL har offentliggjort listen over hvilke spillere de forskjellige lagene må beskytte i expantion draften. Vi går igjennom den. - I sommer var han nominert som årets trener. Nå har Gerard Gallant fått sparken i Florida Panthers. - Brent Bruns har skrevet under ny kontrakt. - Og Garret Sparks er suspendert av Toronto Maple Leafs grunnet dårlig oppførsel på Facebook. Hvor strenge bør vi være med spillere?

NHLprat 0

21.11.16 - Pyeongchang  

Etter en knakandes god start, tar Ulven og Bakke opp følgende temaer i ukas podcast: - Blue Jackets fortsetter den gode starten - Er det innafor å benke en av lagets fremste stjerner? - Flere stjernespillere ute med skade - NHL og OL i 2018 - Og hvor "asiatisk" får man egentlig lov til å uttale Pyeongchang?

NHLprat 0

NHLprat 15.11.2016 - Beste og verste kontrakter  

En dag forsinket, kommer NHLprat med en god gammel kjenning: En skikkelig lang podcast! Og denne uken har Ulven og Bakke kontrakter i fokus. Ukens tema: - New York Rangers' fantastiske start offensivt. - Vi kikker mer på tabellen og snakker litt om Blue Jackets og Dallas Stars - Brian Bickell har fått diagnosen MS - Ulven og Bakke kårer beste og verste kontrakt på hver lag og topp tre i NHL.

NHLprat 0

NHLprat 07.11.16 - Breaking news!  

Ulven og Bakke oppsummerer stort og smått i uka som har gått (hvem liker ikke et lite rim?) i NHL. Ukens tema: - Mike Condon til Ottawa Senators - Seth Jones og Travis Hamonic er ute med skader - To kontroversielle spillere har lagt opp - Hvorfor sto Al Montoya hele kampen for Canadiens i 10-0-tapet mot Blue Jackets. - Nazim Kadri unngikk suspensjon etter taklingen på Daniel Sedin. Burde han fått det? - Og guttene spekulerer i mulige trade-scenariorer for Jacob Truba i det nyheter tikker inn fra NHL...

NHLprat 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose