NHLprat

NHLprat

Norway

Roy Ulvmoen og Torgrim Bakke gir deg norsk podcast fra verdens tøffeste liga, National Hockey League (NHL).

Episodes

NHLprat 24.10.16 - Sesongstart 2016/17  

Sesongen er i gang og Ulven og Bakke snakker om de første rundene med NHL-hockey i sesongen 2016/17 Ukens temaer: - Hvilke lag/spillere har vi merket oss mest, positivt eller negativt? - Hvordan har rookiene startet? - Quick ute i tre måneder. Hva bør Kings gjøre? - Matt Murray har signert ny kontrakt. - Det har og Rickard Rakell gjort... men ikke Hampus Lindholm - Hvor farlig lever Ducks-GM Bob Murray?

NHLprat 0

NHLprat 13.10.16 - Preview Pacific Divison  

I vår fjerde og siste preview foran årets sesong står Pacific division for tur. Kan haiene fra San Jose gjenta fjorårets Stanley Cup-eventyr som endte med finale? Og er yngre mannskaper som Calgary, Arizona og Edmonton gode nok til å kapre en sluttspillplass? Til slutt velger Ulven og Bakke sine favoritter til Stanley Cup og spillerprisene i NHL.

NHLprat 0

NHLprat 12.10.16 - Preview 2016 Central Division  

I Del 3 av vår grundige gjennomgang av NHL-lagene før seriestart har vi i dag kommet til den tette og knalltøffe divisjonen Central. God fornøyelse!

NHLprat 0

11/6-16 - Preview 2016 Metropolitan Division  

Del 2 av NHLprats preview for sesongen 2016/17 handler om Metropolitan Division, hvor de regjerende Stanley Cup-mesterne Pittsburgh Penguins og Presidents Trophy-vinner Washington Capitals spiller. Så hvem vinner divisjonen? Holder de regjerende mesterne det samme nivået som i fjor? Og ikke minst; hvordan går det med Mats Zuccarellos New York Rangers?

NHLprat 0

10/10-16 - Preview 2016 Atlantic Division  

Som i fjor går Ulven & Bakke gjennom alle fire divisjonene før sesongstart i NHL og gir deg deres vurdering av lagene og hvordan de vil prestere den kommende sesongen. Vi starter med Atlantic Division.

NHLprat 0

NHLprat 06.10.16 - Trouble With Trouba  

Kun seks dager til NHL-sesongen er i gang, og gutta i NHLprat er tilbake for alvor med ukentlige snakkiser fra verdens deiligste hockeyliga. Og har du lyst til å bli med i sesongens viktigste fantasyliga må du høre denne episiden. Ukens NHLprat inneholder: – Vi tar en liten evaluering av vår egen vurdering av World Cup of Hockey. Hvor mange lag i NHL hadde Team Europa slått i best av 7? – Flere stjerner med RFA-kontrakt har fortsatt ikke signert kontrakt, der i blant Jacob Trouba. Hva er verdien for slike spillere, og hvor blir det av offer sheets? NHLprat tar diskusjonen – Connor McDavid blir tidenes yngste kaptein i en NHL-klubb, riktig? – Vi har ikke begynt sesongen, men suspensjonene har ikke latt være på seg. Kloke vurderinger fra Player Safety så langt? – Litt tid ofrer vi for de to gamle traverne i Dan Boyle og Barret Jackman som har lagt skøytene på hylla – Ny sesong betyr også ny fantasysesong, NHLprat har 9 ledige plasser i ligaen. Hvordan du kan bli med hører du i denne episoden

NHLprat 0

14.09.16 - World Cup of Hockey  

Ulven og Bakke dedikerer en hel sending til World Cup of Hockey før NHLs egen storturnering for landslag++ braker løs. Ukens NHLprat inneholder: - Hva syns vi egentlig om World Cup of Hockey? - Grundig gjennomgang og vurdering av alle åtte lagene - Ulven og Bakke tipper mesterskapet - Og et (kjært?) gammelt gjenhør med da Ulven og Bakke lekte motepoliti og vurderte draktene til WCoH-lagene.

NHLprat 0

NHLprat 05.09.16 - Hei, hei, hei! Vi er tilbake!  

Etter en lang pause, er vi snart i gang med hockeysesongen. Da er selvfølgelig Ulven og Bakke tilbake! Ukens temaer: - Rangers forsterker med Jimmy Vesey og Brandon Pirri - Patrick Roys avskjed med Colorado Avalanche - Panthers/Coyotes-traden - Jiri Hudler til Stars - Og disse RFA-stjernene har ennå ikke signert ny kontrakt.

NHLprat 0

29.07.16 - Hockey, øl og kjekke menn  

NHLprat-duoen er samlet på festival på Beitostølen. Da må det jo snakkes litt hockey! Det skjer ting på sommerstid i NHL også, og guttene snakker om følgende. - Brassard/Zibanejad-traden. - Nye kontrakter som Schenn, Hoffman, J.T Brown, Dekeyser og enda flere. - Hvilke RFAer og UFAer er fremdeles usignert? - Og Ulven og Bakke inspireres av Aaron Ekblad og gir sine topp tre-lister over de kjekkeste kara i NHL

NHLprat 0

NHLprat 03.07.16 - Free Agent Frenzy  

Ukens NHLprat inneholder: – Montreal sender PK Subban til Nashville for Shea Weber, Ulven er i sorg og hva tenker egentlig Canadiens på?? – Taylor Hall sine dager i Edmonton er over etter at de sendte han til New Jersey for en sårt tiltrengt back i Adam Larsson. Vi gir vår dom over traden. – UFA-signeringene som peker seg ut. – Bonusavtalene til spillerne og hva de betyr. – Vi takker for oss for denne sesongen og ønsker våre lyttere en riktig god sommer.

NHLprat 0

NHLprat 28.06.16 - The Auston Era Has Begun!  

Ukens NHLprat: – Oppsummering av draften, hva skjedde med Columbus sitt tredjevalg? – Trades. Canadiens var svært aktive på draftdagen, gode trades eller overivrige? – Hockey Hall of Fame, fire spillere går inn i det gjeve selskap. – RFA-kontrakter. Flere spennende spillere har ikke fått qualified offers som RFA. – Free agency starter førstkommende fredag, hvor havner Steven Stamkos?

NHLprat 0

NHLprat 21.06.16 -  Draft-spesial (med Ulven Og Bakkes mock drafts)  

Ulven og Bakke gir deg tre timer med NHL draft før det hele braker løs natt til lørdag norsk tid. Og guttene går head to head med sine mock drafts. Ukens temaer: - Fredrik Andersen til Leafs - Hva syns vi om årets draftkull? - Hvilke spillere er verdt å merke seg? - Vil en nordmann bli draftet? - Hvilke lag vil forsøke å trade sitt førsterundevalg? - Og Ulven og Bakke presenterer sine valg i den første runden.

NHLprat 0

NHLprat 16.06.16 - Varldens Basta Karlsson  

Ulven & Bakke lar snakketøyet få kjørt seg nok en gang. Denne gangen debatteres følgende: - Penguins er mestere. - Erik Karlsson - hvorfor er han best ifølge oss? - Yeo til Blues og Carlyle til Ducks - Teravainen og Bickell tradet til Canes ... og enda mer!

NHLprat 0

NHLprat 07.06.16 - Haier På Dypt Vann  

NHLprat snakker Stanley Cup-finale etter de fire første kampene. Hva har vært forskjellen i de første kampene og kan Sharks komme tilbake fra 1-3 i kamper? Øvrige temaer: - Casey Cizikas får alt for godt betalt - Panthers bommer med både drakt og logo - Expansion kommer trolig til sommeren - Familieproblemer kan ramme Canes - Og guttene minnes Muhammad Ali

NHLprat 0

NHLprat 30.05.16 - Preview Stanley Cup - Finale m/Roy Kvatningen  

Ulven & Bakke får med seg Nettavisens Roy Kvatningen og ser de Pittsburgh Penguins og San Jose Sharks før pucken droppes i årets Stanley Cup-finale. Ukens tema: - Lagenes sesong i grunnserien - Pens sin utvikling etter trenerskiftet i desember - Prestasjonene så langt i sluttspillet - Match up i finalen. Hva blir de viktigste punktene? Og ikke minst; Hvem vinner?

NHLprat 0

Bruins er en Sweeney-sti  

I denne utgaven av NHLprat har Ulven & Bakke følgende på menyen: - Sharks klare for Stanley Cup-finale - Diskuterer Pens-Lightning før kamp 7 - En NHL-bauta fra en forferdelig draftklasse legger opp - Kevan Millers nye kontrakt - En fryktelig trade av Vancouver Can't-nucks - Leafs-talentet Mitch Marner herjer i juniorligaen - hva nå?

NHLprat 0

NHLprat 19.05.16 - Gratulerer Med NHLprat-dagen  

På ettårsdagen for lanseringen av NHLprat.com, samles Ulven & Bakke igjen for å snakke om NHL playoffs, keepersituasjonen både i Dallas og i de fire lagene i sluttspillet og ishockey-VM og prestasjonene til Auston Matthews og Patrik Laine.

NHLprat 0

NHLprat 01.05.16 - Won One For Auston  

Ulven & Bakke diskuterer nyheter, alvor og tøys om NHL, verdens beste hockeyliga. Ukens NHLprat: – Draftlotteriet – Analyse av to tvilsomme taklinger og hvorfor den ene er mye lettere å suspendere (forhåpentligvis) enn den andre. – Ducks sparker Bruce Boudreau, tidenes beste grunnserietrener – Gjennomgang av hvordan det går i Stanley Cup-sluttspillet

NHLprat 0

NHLprat 21.04.16 - Florida Flames  

Ukens NHLprat: – Bruken av videodømming – Don Maloney sparket som General Manager i Arizona – Situasjonen i Ottawa Senators uten General Manager og Trener – Kontraktsforlengelsene til Nazem Kadri og Morgan Reilly – Gjennomgang av hvordan det går i Stanley Cup-sluttspillet

NHLprat 0

NHLprat 11.04.16 - NHLprat Tipper Sluttspillet + RIP Ed Snider  

NHLprat vurderer hver serie i den første runden av sluttspillet og gir deg sine tips om hvem som går videre. Og Torgrim minnes Ed Snider, Flyers sin grunnlegger og eier som gikk bort mandag, 83 år gammel.

NHLprat 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose