NHLprat

NHLprat

Norway

Roy Ulvmoen og Torgrim Bakke gir deg norsk podcast fra verdens tøffeste liga, National Hockey League (NHL).

Episodes

22.06.17 - Oppsummering expansion og preview til draft  

Expansiondraften er over! Ulven og Bakke oppsummerer draften og jobben Vegas har gjort så langt. Ellers tar de for seg traden mellom Oilers og Islanders hvor Jordan Eberle og Ryan Strome byttet lag. Og vi kommer også med en kjapp gjennomgang av den kommende draftens fremste talenter!

NHLprat 0

19.06.17 - Crosby vs Lemieux, trades og expansion-lister  

En fantastisk NHL-uke er foran oss, men det er mye interessant å snakke om som har skjedd siden sist også. Dagens temaer: - Pittsburgh Penguins vinner Stanley Cup for andre året på rad - Sidney Crosby. Hvor er han på listen over tidenes beste spillere nå? Og er han foran Mario Lemieux? - Jonathan Drouin tradet til Montreal Canadiens for Mikhail Sergachev. Ulven og Bakke diskuterer den traden og alle de andre som skjedde før roster freeze. - Og det var flere overraskelser da expansion-listene ble offentliggjort søndag. Vi går igjennom de viktigste navnene og lagene.

NHLprat 0

31.05.17 - Fanspansion! (Expansion Mock Draft-spesial)  

Endelig! Vi har fått lister og hjelp fra våre mange fan-GMs og nå skal Ulven & Bakke gjennomføre Expansion Draft, Fanspansion om du vil, for Vegas Golden Knights. Trenger dere mer info enn det? Neida! Lytt og kos dere! :D

NHLprat 0

23.05.17 - Ulven støtter bonden (og andre, hockeyrelaterte ting!)  

Det nærmer seg Stanley Cup-finale! Ett lag er klare for finale allerede, Nashville Predators. Ulven og Bakke snakker om laget de tippet som vinnere før sesongen (men ikke før sluttspillet...) og enda mer. Ukens tema: - Preds til finalen - Hvor "merkelig" har Pens-Sens serien vært? - Sverige vinner VM - Små, europeiske signeringer til Leafs - hvorfor er de verdt å merke seg? - Og som vanlig mye løst og fast om NHL og alt annet som måtte falle gutta inn.

NHLprat 0

11.05.17 - Conferencefinaler  

Runde 2 i Stanley Cup-sluttspillet er over. Ulven og Bakke ser på de fire oppgjørene og vurderer de to conferencefinalene og hvilke lag de ser på som favoritter. I tillegg er dette tema i podcasten: - Hvem er favoritt til Comm Smythe Trophy (playoff MVP) så langt? - Buffalo har fått en ny GM - Ben Bishop til Stars - Rapporter om John Tavares nye kontrakt - Og Ilya Kovalchuk vil tilbake til NHL. Kommer han dit?

NHLprat 0

03.05.16 - Crosbys Hodepine  

Etter å ha vært innesperret i fjell og fanget i flyttekaos er endelig Ulven og Bakke tilbake med en NHLprat. Crosbys hjernerystelse er selvfølgelig et tema. Det er og dette. - Første runde og lagene som har røket ut. - Hva skjer videre med Andreas Martinsen og Montreal Canadies? - Korte tips om runde 2 - Zaitsevs nye kontrakt - Og hva tenker vi om resultatet av draftlotteriet? (Juhu! Hilsen Bakke)

NHLprat 0

11.04.16 - NHLprat tipper sluttspillet  

Sluttspillet er endelig her! Da må så klart Ulven og Bakke børste støv av glasskula og forsøke å spå runde for runde. Vi kommer med våre tips for hvordan sluttspillet går. I tillegg ser vi på alle sparkingene i NHL siden sist.

NHLprat 0

03.04.16 - NHLprat Awards  

Grunnseriespillet i NHL nærmer seg slutten. Ulven og Bakke ser på status i NHL med en snau uke igjen. Ukens temaer: - Reaksjon etter Michal Neuvirths kollaps på isen - Klarer Senators å beholde sluttspillplassen? - Og NHLprat deler ut Calder Trophy, Vezina Trophy, Norris Trophy, Selke Trophy, Jack Adams Trophy og Hart Trophy.

NHLprat 0

NHLprat 14.03.16 - GI OSS LISTER OG TV-SHOW!!!  

Ulven og Bakke er tilbake med rykende fersk NHLprat der temaer avler temperatur og drømmer. Ukens tema: - TV-tilbudet under annonseringen av stallen til Vegas Golden Knights - Penguins-Jets ble en oppheter affære i forrige uke, vi tar debatten om oppførselen - Vi diskuterer tabellen og eventuelle drømmeoppgjør når sluttspillet starter om én måned

NHLprat 0

NHLprat 06.03.16 - Oppsummering Deadline Day 2017  

Deadline Day er over. Det må så klart oppsummeres av Ulven og Bakke. To timers prat om de viktigste trades og hva vi syns om dem. Og er Canadiens et bedre lag etter de hentet Martinsen og co?

NHLprat 0

NHLprat 23.02.16 - Deadline Day spessial Vest  

Ulven og Bakke går igjennom trades, rykter og hva de forskjellige lagene trenger før årets trade deadline. I denne delen er det lagene i vest de ser nærmere på. Spilt inn torsdag 23.02.

NHLprat 0

NHLprat 23.02.16 - Deadline Day spessial Øst  

Ulven og Bakke går igjennom trades, rykter og hva de forskjellige lagene trenger før årets trade deadline. I denne delen er det lagene i øst som de ser nærmere på. Spilt inn torsdag 23.02.

NHLprat 0

NHLprat 15.02.16 - Hei hå, nå er det Julien!  

Det sparkes fremdeles i NHL, og dette er kanskje den største av dem alle! Montreal Canadiens sender Michel Therrien ut den ene døra og ønsker Claude Julien velkommen inn den andre. Dette snakker så klart Ulven & Bakke om i denne utgaven av NHLprat. I tillegg: - Hvem blir neste trener ut? - Suspensjoner til Vermette og Nyquist etter hodeløse handlinger.

NHLprat 0

NHLprat 07.02.16 - You're Fired!  

Trenere faller som fluer i NHL for tiden. Ulven og Bakke snakker om både sparkingen av Claude Julien og Ken Hitchcock og enda litt til i denne utgaven av NHLprat. Ukens tema: - Julien sparket av Bruins. Var det overraskende? - Hitchcock sparket av Blues. Hva er egentlig St. Louis akkurat nå? - Barclays Center vil ikke huse Islanders noe mer. Hva i all verden skjer nå? - Nesterov til Canadiens - Og som vanlig litt småsnakk om alt og ingenting

NHLprat 0

NHLprat 24.01.16 - Tidenes liste og Martinsen-intervju  

Det har vært listefeber blant NHL-folket på Twitter, så Ulven og Bakke har invitert Roy Kvatningen, mannen som startet ideen, til å gå gjennom sine lister over favorittspillere i NHL-klubbene gjennom alle tider og nåværende. I tillegg debateres NHL-sesongen så langt, Justin Schultz utvikling i Pittsburgh og Zuccas form siden like før nyttår. Og jaggu blir det ikke et lite intervju med Andreas Martinsen helt på tampen også!

NHLprat 0

NHLprat 18.01.16 - Tampa-talk med trønderpusen  

Tampa Bay Lightning var snakket om som en utfordrer til Stanley Cup før sesongen, men ligger nå utenfor sluttspill og har tidvis vært en skygge av seg selv. Hvorfor? Ulven og Bakke har med seg Daniel "Litjfoxn" Andersen, Norges største Lightning fan og NHLprats egen trønderpus, på laget for å diskutere Lightning. Og Martin St. Louis ble den første spilleren som fikk drakten sin fredet av Tampa Bay. Vi ser på hvilke andre kandidater som finnes rundt om i ligaen nå. Ukens tema: - Hva har gått galt så langt? - Hvor stor årsak har skadene vært? - Hva kan gjøres? - Hvordan blir innspurten i Atlantic Division? - Drakt nummer 26 er nå fredet i Tampa Bay. Martin St. Louis ble den første spilleren i lagets historie som fikk en æren. Men skulle det vært Vincent Lecavalier? - Og hvilke spillere fortjener å få nummeret sitt fredet i NHL per i dag? Vi tar runden i NHL-lagene.

NHLprat 0

NHLprat 09.01.17 - #2017BenHutton  

Et nytt NHLprat-år er herved i gang! Ulven og Bakke er tilbake fra julekos og nyttårsbakrus og oppsummerer det viktigste(?) som har skjedd siden sist guttene skravlet hockey med 0 i promille. Ukens temaer: - Jake McCabes takling på Patrick Laine - Jaroslav Halak til AHL og situasjonen i Islanders - Artemi Panarins kontrakt. Er han verdt det? - Og hvor mye koster de ti dyreste Blackhawksspillerne tilsammen neste sesong? - Junior-VM har gått sin gang. Vi oppsummerer raskt hva vi merket oss. - Og enda mer! Godt nytt hockeyår!

NHLprat 0

Julebordspessial - Fylla har skylda, Del 2  

Her kommer del 2 av podcasten Ulven & Bakke tok opp med Sverre Krogh Sundbø, Roy Kvatningen, Truls Lauveng og Markus Sandø Iversen på julebord i desember. Guttene diskuterer blant annet når NHL-spillere bør "stå opp" for lagkamerater eller ikke (ref. Cody Eakin på Henrik Lundquist), Andreas Martinsens fremtid i Colorado og når i draften går Mathias Emilio Pettersen i 2018?

NHLprat 0

Julebordspessial - Fylla har skylda Del 1  

Fredag 16. desember var Ulven og Bakke med Roy Kvatningen, Sverre Krogh Sundbø, Truls Lauveng og Markus Sandø Iversen samlet på julebord for fantasy-ligaen Dynasty League. Slikt blir det podcast av, dog en ikke helt edru en! Dette er del 1 av opptaket som ble gjort på julebordet. Dette er temaene det snakkes om: - Hvem er ligaens mest overvurderte spiller? - Er Jonathan Toews overvurdert? - Er det en forskjell på overbetalt og overvurdert? - Er det i det hele tatt mulig for Penguins å betale Vegas for ikke å ta Matt Murray i en expansion draft? - Hvilket lag i NHL har den beste samlingen talenter/prospects? - Når slår forskjellige type spillere til i NHL? - Små spillere som Clayton Keller og Tyson Jost ble tatt topp 10 i NHL-draften 2016. Er det et bevis for at NHL-klubber nå har begynt å se mer på faktisk talent fremfor talent og størrelse? - Og Ulven leverer kvelden og nattens absolutte høydepunkt helt på tampen av del 1!

NHLprat 0

NHLprat 20.12.16 - All hail the Metro  

Ulven og Bakke går en (skog)tur inn i NHLs verden og debatterer følgende i denne ukens podcast: - Columbus Blue Jackets taper aldri - Sam Gagner overrasker alle. Hva skjer med han i sommer? - Metro eier alle. Kan vi nå drepe "vest er bedre enn øst" for godt? - Hvilke talenter utover Laine, Matthews, Marner og Werenski har vi merket oss? - Og en liten quiz på tampen.

NHLprat 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose