NHLprat

NHLprat

Norway

Roy Ulvmoen og Torgrim Bakke gir deg norsk podcast fra verdens tøffeste liga, National Hockey League (NHL).

Episodes

16.08.17 - Oilers GM Pål Haukali Higson  

Ulven er plassert på IR med sjukdom i denne episoden, men hans stedfortreder er Oilers GM Pål Haukali Higson! Sammen med Bakke skravles det om utvikling av klubber og hvordan bygge opp en tilhørighet, speiding på talenter, utvikling av talenter, Rudolfs Baclers og Johannes Johannesen, NHL og Nathan Gerbe! PS: Fullt klar over at Long Term Injuried Reserve ble til Long Time Injuried Reserve i starten der. Sånn, Daniel. Da sparte du en tweet :)

NHLprat 0

26.07.2017 - Ole Eskild Dahlstrøm  

Å dra på hjemmebesøk er stas for Ulven og Bakke. Spesielt når vertskapet er så storfint som Ole Eskild Dahlstrøm. Vi tar en prat med en av Norges største ishockeyprofiler gjennom tidene og nåværende TV2-ekspert om: - Hans start som ishockeyspiller - Å møte stjernespillere i junior-VM - NHL-draften i 1990 - Proffspill i Tyskland - Utviklingen i norsk hockey - Hva skal til for å fostre flere nordmenn til NHL? - Og mye mer!

NHLprat 0

04.07.17 - Capitals-prospect Kristian Røykås Marthinsen  

Kristian Røykås Marthinsen er vår ferskeste eksportvare i norsk ishockey. I alle fall når det gjelder rettigheter! 17-åringen ble draftet av Washington Capitals og tilbrakte forrige uke på development camp i Washington. I denne podcasten forteller unggutten om hvordan det var å bli draftet, hvorfor han startet med hockey, om hockey-bror Andreas Røykås Marthinsen, valget om å flytte til Sverige, debuten i Allsvenskan, VM-spill med Norge U18 og ikke minst hvordan det var på development camp.

NHLprat 0

01.07.17 - Live-Podcast fra Free Agent Frenzy  

Her kan du høre opptak fra live-sendingen til Ulven og Bakke rundt Free Agent Frenzy 1.juli.

NHLprat 0

Bedre sent enn aldri! Trades, Free Agency og nordmann draftet!  

Draft-day ga oss mye og snakke om! Ulven og Bakke snakker oppsummerer trades, snakker om hva skjer videre i Arizona nå?, gir sin vudering av draften og det kommende vinduet for å signere spillere uten kontrakter (1. juli), og helt sist, men ikke minst, om Kristian Røykås Marthinsen, Norges ferskeste NHL-prospect!

NHLprat 0

22.06.17 - Oppsummering expansion og preview til draft  

Expansiondraften er over! Ulven og Bakke oppsummerer draften og jobben Vegas har gjort så langt. Ellers tar de for seg traden mellom Oilers og Islanders hvor Jordan Eberle og Ryan Strome byttet lag. Og vi kommer også med en kjapp gjennomgang av den kommende draftens fremste talenter!

NHLprat 0

19.06.17 - Crosby vs Lemieux, trades og expansion-lister  

En fantastisk NHL-uke er foran oss, men det er mye interessant å snakke om som har skjedd siden sist også. Dagens temaer: - Pittsburgh Penguins vinner Stanley Cup for andre året på rad - Sidney Crosby. Hvor er han på listen over tidenes beste spillere nå? Og er han foran Mario Lemieux? - Jonathan Drouin tradet til Montreal Canadiens for Mikhail Sergachev. Ulven og Bakke diskuterer den traden og alle de andre som skjedde før roster freeze. - Og det var flere overraskelser da expansion-listene ble offentliggjort søndag. Vi går igjennom de viktigste navnene og lagene.

NHLprat 0

31.05.17 - Fanspansion! (Expansion Mock Draft-spesial)  

Endelig! Vi har fått lister og hjelp fra våre mange fan-GMs og nå skal Ulven & Bakke gjennomføre Expansion Draft, Fanspansion om du vil, for Vegas Golden Knights. Trenger dere mer info enn det? Neida! Lytt og kos dere! :D

NHLprat 0

23.05.17 - Ulven støtter bonden (og andre, hockeyrelaterte ting!)  

Det nærmer seg Stanley Cup-finale! Ett lag er klare for finale allerede, Nashville Predators. Ulven og Bakke snakker om laget de tippet som vinnere før sesongen (men ikke før sluttspillet...) og enda mer. Ukens tema: - Preds til finalen - Hvor "merkelig" har Pens-Sens serien vært? - Sverige vinner VM - Små, europeiske signeringer til Leafs - hvorfor er de verdt å merke seg? - Og som vanlig mye løst og fast om NHL og alt annet som måtte falle gutta inn.

NHLprat 0

11.05.17 - Conferencefinaler  

Runde 2 i Stanley Cup-sluttspillet er over. Ulven og Bakke ser på de fire oppgjørene og vurderer de to conferencefinalene og hvilke lag de ser på som favoritter. I tillegg er dette tema i podcasten: - Hvem er favoritt til Comm Smythe Trophy (playoff MVP) så langt? - Buffalo har fått en ny GM - Ben Bishop til Stars - Rapporter om John Tavares nye kontrakt - Og Ilya Kovalchuk vil tilbake til NHL. Kommer han dit?

NHLprat 0

03.05.16 - Crosbys Hodepine  

Etter å ha vært innesperret i fjell og fanget i flyttekaos er endelig Ulven og Bakke tilbake med en NHLprat. Crosbys hjernerystelse er selvfølgelig et tema. Det er og dette. - Første runde og lagene som har røket ut. - Hva skjer videre med Andreas Martinsen og Montreal Canadies? - Korte tips om runde 2 - Zaitsevs nye kontrakt - Og hva tenker vi om resultatet av draftlotteriet? (Juhu! Hilsen Bakke)

NHLprat 0

11.04.16 - NHLprat tipper sluttspillet  

Sluttspillet er endelig her! Da må så klart Ulven og Bakke børste støv av glasskula og forsøke å spå runde for runde. Vi kommer med våre tips for hvordan sluttspillet går. I tillegg ser vi på alle sparkingene i NHL siden sist.

NHLprat 0

03.04.16 - NHLprat Awards  

Grunnseriespillet i NHL nærmer seg slutten. Ulven og Bakke ser på status i NHL med en snau uke igjen. Ukens temaer: - Reaksjon etter Michal Neuvirths kollaps på isen - Klarer Senators å beholde sluttspillplassen? - Og NHLprat deler ut Calder Trophy, Vezina Trophy, Norris Trophy, Selke Trophy, Jack Adams Trophy og Hart Trophy.

NHLprat 0

NHLprat 14.03.16 - GI OSS LISTER OG TV-SHOW!!!  

Ulven og Bakke er tilbake med rykende fersk NHLprat der temaer avler temperatur og drømmer. Ukens tema: - TV-tilbudet under annonseringen av stallen til Vegas Golden Knights - Penguins-Jets ble en oppheter affære i forrige uke, vi tar debatten om oppførselen - Vi diskuterer tabellen og eventuelle drømmeoppgjør når sluttspillet starter om én måned

NHLprat 0

NHLprat 06.03.16 - Oppsummering Deadline Day 2017  

Deadline Day er over. Det må så klart oppsummeres av Ulven og Bakke. To timers prat om de viktigste trades og hva vi syns om dem. Og er Canadiens et bedre lag etter de hentet Martinsen og co?

NHLprat 0

NHLprat 23.02.16 - Deadline Day spessial Vest  

Ulven og Bakke går igjennom trades, rykter og hva de forskjellige lagene trenger før årets trade deadline. I denne delen er det lagene i vest de ser nærmere på. Spilt inn torsdag 23.02.

NHLprat 0

NHLprat 23.02.16 - Deadline Day spessial Øst  

Ulven og Bakke går igjennom trades, rykter og hva de forskjellige lagene trenger før årets trade deadline. I denne delen er det lagene i øst som de ser nærmere på. Spilt inn torsdag 23.02.

NHLprat 0

NHLprat 15.02.16 - Hei hå, nå er det Julien!  

Det sparkes fremdeles i NHL, og dette er kanskje den største av dem alle! Montreal Canadiens sender Michel Therrien ut den ene døra og ønsker Claude Julien velkommen inn den andre. Dette snakker så klart Ulven & Bakke om i denne utgaven av NHLprat. I tillegg: - Hvem blir neste trener ut? - Suspensjoner til Vermette og Nyquist etter hodeløse handlinger.

NHLprat 0

NHLprat 07.02.16 - You're Fired!  

Trenere faller som fluer i NHL for tiden. Ulven og Bakke snakker om både sparkingen av Claude Julien og Ken Hitchcock og enda litt til i denne utgaven av NHLprat. Ukens tema: - Julien sparket av Bruins. Var det overraskende? - Hitchcock sparket av Blues. Hva er egentlig St. Louis akkurat nå? - Barclays Center vil ikke huse Islanders noe mer. Hva i all verden skjer nå? - Nesterov til Canadiens - Og som vanlig litt småsnakk om alt og ingenting

NHLprat 0

NHLprat 24.01.16 - Tidenes liste og Martinsen-intervju  

Det har vært listefeber blant NHL-folket på Twitter, så Ulven og Bakke har invitert Roy Kvatningen, mannen som startet ideen, til å gå gjennom sine lister over favorittspillere i NHL-klubbene gjennom alle tider og nåværende. I tillegg debateres NHL-sesongen så langt, Justin Schultz utvikling i Pittsburgh og Zuccas form siden like før nyttår. Og jaggu blir det ikke et lite intervju med Andreas Martinsen helt på tampen også!

NHLprat 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose