NRK – Ramona og Siggen

NRK – Ramona og Siggen

Norway

Ramona og Siggen holder deg med selskap mandag- torsdag fra 11-13. Du er ikke aleine. Ikke la noen ta fra deg drømmene dine. Ramona og Siggen - et program for deg med varierende livskvalitet.

Episodes

30.06.2016 Ramona & Siggen  

Siste sending. Etter nesten 3 år på lufta er tiden kommet for vår siste sending. Det skjer utenfor Radioresepsjonen på NRK med publikum tilstede. Det blir mye mimring. Markus fra P3 Morgen og Niklas Baarlie fra VRL dukker opp for å konkurrere i "Analias" - en av programmets første spalter. Jan Bøhler kommer innom og leverer kjendisnytt og faren til Ramona dukker opp for å lese opp spørsmål fra lytterne. Det blir også noen særs rørende øyeblikk, taler og hilsener fra gamle kjente!

29.06.2016 Ramona og Siggen  

Nest siste sending herfra og vi markerer med mimring og moro. I den aller siste utgaven av Hett På Nett må Siggen speed date en amerikaner live på lufta.

28.06.2016 Ramona & Siggen  

Det blir mer mimring tilbake til ting som skjedde i starten av programmet. R&S lager en scene, og professor Siggen lærer oss litt om mygg!

27.06.2016 Ramona & Siggen  

Det blir mimring tilbake til første sending, Ramona gjør en helstøpt parodi, det blir avsløringer av NOE av det som kommer til å skje på vår siste sending, og professoren forteller oss meningen med livet! Røddig det eller? Å jada.

23.06.2016 Ramona & Siggen  

I morra er det fredag, og det feires med Finn Forkortelsen-konkurranse, oppdatering på Ramonas kunstnerliv, Siggens løpeliv +++. I tillegg har vi en veldig viktig beskjed til lytterne våre.

22.06.2016 Ramona & Siggen  

I dagens Hett på Nett lærer Ramona Siggen hvordan hun skal sjekke. Siggen får mulighet til å prøve de nye tipsene i praksis på Ramona. Det blir også snakk om konsekvensene av headbanging, Siggen som har tatt blodprøve i dag og siste nytt fra Her & Nå i avistombolaen.

21.06.2016 Ramona & Siggen  

Vi spiller ut en kjent filmscene. Denen gangen fra en klassisk Norsk film. Det blir også tilløp til latterkrampe i studio. Lytterne byr på visdomsord og vi avslører hva vi ville hatt på raideren vår!

20.06.2016 Ramona & Siggen  

Det blir favorittavisa, Aftenposten Jr. i avistombolaen. Ramona begir seg ut på en ny parodi i Parodihjørnet og pitcher dessuten en heftig app-idé senere i sendinga. Siggen har litt av hvert og fortelle oss om ernæring, og vi får høre om da hele Island gikk på do samtidig.

16.06.2016 Ramona & Siggen  

Det blir image og branding. I dag er det John Arne Riise som skal analyseres og tittes på. Det blir også litt EM-snakk, avistombola selvfølgelig og lytterkonkurransen, Finn Forkortelsen!

15.06.2016 Ramona & Siggen  

Ramona leter etter dame til Siggen i "Hett på Nett", R&S diskuterer kjendiser de har tatt selfies med og inngår et veddemål i forbindelse med dagens EM-match. Med bonusspor (starter 44 :06 uti sendingen).

14.06.2016 Ramona & Siggen  

Ramona & Siggen har oversatt en kjent filmscene til Norsk og spiller den ut i studio.Det blir også et dypdykk i rare bedriftsnavn, og lytterne bidrar sterkt. Ramona & siggen deler dessuten snåle statusoppdateringer fra flere år tilbake.

13.06.2016 Ramona & Siggen  

Det blir parodihjørnet, der Ramona skal parodiere en kjent person. Siggen forteller om da hun prøvde en sjokolade-katapult i helga. Ramona er provosert etter å ha lest nyheter om vekt. Siggen har sovna på toget. Og som vanlig blir det avistombola, Professor Siggen og Kjendisnytt!

09.06.2016 Ramona & Siggen  

I dag er det Hillary Clinton som skal rebrandes hos Ramona & Siggens Image & Branding-byrå. Det blir også konkurransen Finn Forkortelsen! ... og pass opp! Ramona mister en iPad i bakken opp til flere ganger i studio - og mister besinnelsen!

08.06.2016 Ramona & Siggen  

Det blir "Hett på Nett" , spalten der Ramona leter etter en date til Siggen på et alternativt datingnettsted. Det blir også avistombola, idag fra magasinet "Det Nye", Professor Siggen kan fortelle oss litt om kvinnestemmen og det blir en liten debatt om hvorvidt publikum skal kunne bruke telefonene sine på konsert eller ikke.

07.06.2016 Ramona & Siggen  

Ramona pitcher en fiffig idé som involverer jetpack, Siggen forteller noe rart hun har sett på bussen og sammen lager de en scene fra en kjent film. Men hvilken? Det blir også Ukas Listesak, avistombola og ferietips fra lytterne.

06.06.2016 Ramona & Siggen  

Det blir parodihjørnet der Ramona, den ukronede dronningen av dårlige parodier, forsøker å parodiere en kjent person. Professor Siggen forteller oss sjokkerende fakta om "Kriminell lavalder" rundt omkring i verden. I avistombolaen blir det et aldri så lite dypdykk i Her & Nå, og Ramona har noe fengende hoff-nyheter i dagens kjendisnytt.

02.06.2016 Ramona & Siggen  

I morgen er det fredag! Det blir Finn Forkortelsen, SWOT-analyse av Taylor Swift, Professoren lærer deg nyttig info om sugerøret og Siggen har ensten gjort en fatal instagram-tabbe!

01.06.2016 Ramona & Siggen  

Ramona forsøker seg i Parodihjørnet igjen og Siggen pitcher et samfunnsviktig realityshow. Sommeren er her og Siggen har henta inn sommerhilsen til Ramona og alle lytterne. Det blir Aftenposten Jr. i avistombola. Fy flate dere!

26.05.2016 Ramona & Siggen  

I morgen er det fredag! Vi har tatt en titt på imaget til Fotballfrue. Det blir lytterkonkurransen, "Finn Forkortelsen", og folket har talt "Dette gjør du ikke på kjøkkenet mitt".

25.05.2016 Ramona & Siggen  

Ramona har vært på jakt etter type til Siggen, på internettets dypeste avkroker igjen. Siggen har en idé hun vil pitche til Ramona, og Ramona byr på seg selv og forteller en søt hemmelighet knytta til kinobesøk.

0:00/0:00
Video player is in betaClose