Nya Ärligt Talat

Nya Ärligt Talat

Sweden

Med gamla Ärligt Talat

Episodes

Ärligt Talat 053 - Känn ingen sorg  

Magnus Carlson laddar inför säsong 3 av Jills Veranda, där han och Jill kommer jaga "uteliggar-guy", som stulit en iPad med två enkla ansiktsuttryck signerade Freddie Wadling, genom Nashville.

Ärligt Talat 052 - I Rutan  

Håll dig alltid innanför rutan. Sätt aldrig foten utanför din ruta. Då kan någon skjuta.

Ärligt Talat 051 - En Tvåfots Kielbasa  

Måns Zelmerlöw åker till Afrika och lär sjuka barn svår matematik. Han visar även bilder för barnen, som till exempel en bild på en pizza som han tycker om.

Mia Parnevik förstör bröllop med hjälp av golfbollar och den gamla vinjetten till "P som i Parnevik".

Ärligt Talat 050 - Ingolstadt!  

NÄT är tillbaka i "gammal god form"! Miljöpartiet anordnar möten om att de inte kan ha möten! Meme-debatten är den nya formen av debatt! Och Kungen har fyllt jämnt!

Ärligt Talat 049 - Projicerat snusk  

Vi lever i ett sexualiserat mediesamhälle där inte ens den noble Wassberg går säker. Och som om det inte var nog står damer på Apoteket och distribuerar Helosan ur pumpthermos. Annat var det på det glada 60-talet då man betackade sig för snusk och tittade på rekorderlig fredagsunderhållning där rakryggade kändisar gissade vad andra jobbade med.

Väl mött Go'lyssnare!

Ärligt Talat 048 - Avicii  

Tyvärr lämnar Tim Bergling musikscenen. Tyvärr har flera andra kända musiker, och journalister, gjort samma sak. Robert Laul från Aftonbladets sportsidor är ett exempel.'

Följ med på en manusskriven spaning.

Ärligt Talat 047 - Hobbies  

Något har gått förlorat i vårt moderna Sverige. Varför är mosaik och bilbanor inte lika populärt som för 40 år sedan? Och varför trängde sig svenska mellanchefer framför kvinnliga elitåkare i Vasaloppet? Svar direkt i podden!

Akne på Åland  

Skola=förvaring. Palmers=Palmers.

 

Skärtorsdagen bjuder in till ett enklare avsnitt av NÄT=GÄT (Nya Ärligt Talat=Gamla Ärligt Talat)

 

Likea podden på facebook. Stjärna podden i iTunes. Kritisera på 0705 30 30 59. Tack!

Ärligt Talat 045 - Hotad integritet  

Gammal förlegad buskis med Eva Rydberg - nej tack!

Ny fräsch buskis från Sveriges största TV-hus - ja tack!

Ärligt Talat 044 - Öppet brev till Frans  

Vad är sanning och vad är lögn? Vad har mello-Frans gjort för dumt? Och hur kan gamle landslagsmålvakten Magnus Hedman hjälpa honom rätt igen? Vad är det för knep unga längdskidåkare använder för att undslippa "jobbiga frågor"? Så mycket viktig info i denna episod!

 

Ärligt Talat 043 - Lao Wa!  

Vem är egentligen denne "Lao Wa" som kineserna högaktar? Och vem är den svettige "Bao Wa" som genomsnittskinesen mest rynkar på näsan åt? Ärligt Talat blickar åt öster för att finna svar.

Ärligt Talat 042 - Tack vare Afrika  

Tyvärr har Tommy Nilsson väldigt lite att ge. Men, han träffar rätt!

Ärligt Talat 041 - Intersektionell Analys  

Genom skarp intersektionell analys görs intersektionell analys.

Ärligt Talat 040 – Vem är Wassberg - Vem är Svan?  

Allt om de slående likheterna mellan nya X-files och snobben samt djupgående samtal om skidåkare, omaka par och vikten av att bibehålla ett kritiskt perspektiv. Gunde Svan skriker kanske högst - men är han bäst? Thomas Wassberg tar till raspen och visar vem som bestämmer.

Ärligt Talat 039 - EXTRA - Anna Book  

Med anledning av diskvalificeringen av Anna Books bidrag till Melodifestivalen sänder NÄT extra. 16 minuter tragik finns att belyssna i detta specialavsnitt.

Ärligt Talat 038 - Norsk Sexualupplysning!  

Vad är det för ett vrak som hittats en kylig vinterdag i Gullbranna? Hur kommer framtidens fornlämningar se ut? Och varför pratar alla sexualupplysare som syns i svensk media under 1900-talet norska? Alla frågor får sina svar i denna rafflande episod av Nya Ärligt Talat.

Ärligt Talat 037 - Spår av Behrang Miri  

Behrang Miri har fått ett viktigt uppdrag av regeringen; att ta reda på hur mycket droger Alfons pappa egentligen brukade under sina år som romanfigur.

Avsnittet handlar också om klasstillhörighet. Hur gör man om man är rik men vill känna att man lever. Och kanske gråta lite?

Ärligt Talat 036 - Ryggpodden med Lasse Beischer  

I sin nya veckovisa upplaga rullar Nya Ärligt talat vidare. I avsnitt 36 - Ryggpodden med Lasse Beisscher språkas det om möjligheterna till utförsåkning i Oskarström, stjärnorna på slottet och, förstås, Lasse Beischers senaste förehavanden.

Ärligt Talat 035 - Sofie Propp  

Säsongstart av Nya Ärligt Talat som kommer ut en gång i veckan, på torsdagar. I avsnitt 35 - Sofie Propp - lär vi känna komikern Per Andersson och programledaren Lotta Engberg i en intervju med Peter Jihde och Tilde de Paula. Det nya tv-programmet "Lillelördag" har lösa ramar och hämtar inspiration från förlegad sexistisk revy.

Ärligt Talat 034 - En jul utan minne  

Det står en ensam människa i ett snölandskap. Det är minus 15 grader och ingen vet var hemma är. Någon har lagt sillsallad i byrålådan och grönkål i handskfacket.

0:00/0:00
Video player is in betaClose