Offside

Offside

Norway

fotball, fifa, football, soccer, tippeligaen, premier league, primera divicion, bundesligaen

Episodes

Offside - FA-cupen, NM, La Liga  

I denne ukens Offside tar vi for oss semifinalene i FA-cupen, og de skuffende tilskuertallene i Eliteserien. NM sparket i gang denne uken og vi snakker om den økonimiske gevinsten for de mindre klubbene. Vi diskuterer hvilke av de fire lagene som skal representere norsk fotball i Europa kommende sesong som har størst sjanse til å hevde seg. Avsluttningsvis tar vi for oss den intense innspurten i La Liga. I studio er Joachim Christian Barth, Oda Kristine Stormoen og Aleksander Losnegård.

Offside 0

Offside - Eliteserie status, Harry Redknapp og tribunebråk  

Offside gjengen tar denne uken for seg eliteserierunden som var med hovedvekt på Vålerenga og deres dårlige form som ble toppet med 4-0 tap i rosenes by. Vi tar et skråblikk på fotballtrenere og hvordan store spillere ikke nødvendigvis blir gode trenere. Et blikk på Championship hvor Harry Redknapp får en stor stjerne. Vi tar også et oppgjør med tribunebråk som foregår i fotballverden. I studio: Bendik Eia Stephansen, Jacob Kleppan Blikra og Daniel Gangeskar

Offside 0

Offside - Arsenal, Eliteserien, FM-talenter  

Er bunnen nådd for Arsenal? Etter 3-0-tapet mot Crystal Palace og med ni spillere som har kontrakter som går ut etter neste sesong, er det nå krise i Nord-London. I denne ukens Offside snakker vi også om Eliteserien, hvor Viking-trener Ian Burchnall klager på kampoppsettet, Sarpsborg 08 imponerer, Brann er ujevne, mens Vålerenga skuffer. Du får også en innføring i Eliteserien Fantasy, spillet som har spredd seg som ild i tørt gress blant fotballinteresserte nordmenn. Til slutt åpner vi den herlige esken som er FM-talenter som aldri slo til, og snakker om Freddy Adu, Cherno Samba og Mika Ääritalo. I studio er Aleksander Losnegård og Joachim Christian Barth.

Offside 0

Norsk fotball er tilbake!  

Offside panelet tar for seg alt det herlige norsk fotball har og tilby, OBOS ligaen, vi tar et skråblikk over Eliteserie runden som var, samt en liten oppdatering på fantasy fronten og hvilke spillere man bør velge ut til sitt fantasy lag til tiden som kommer. Videodømming spørsmålet vil også bli tatt opp! I studio: Bendik Eia Stephansen, Oda Stormoen og Jacob Kleppan Blikra

Offside 0

Offside - Jubileumssending  

Denne uken fyller Studentradioen i Bergen 35 år, og i den anledning skrur Offside tiden tilbake til 1980-tallet. Vi snakker om da engelskmennene gikk fra to til tre poeng for hver seier, en amerikansk straffevariant og 80-tallets beste fotballøyeblikk.Var fotballen bedre før i tiden? Vi tar debatten. Til slutt snakker vi om et stadig aktuelt emne - depresjon blant fotballspillere. I studio er Aleksander Losnegård, Jakob Kleppan Blikra og Melvin Galdal.

Offside 0

Offside - Tippeligaen, OBOS-ligaen, barnefotballen  

I denne ukens utgave av Offside tar vi for oss de mest spennende profilene i både Tippeligaen og OBOS-ligaen den kommende sesongen. Vi er sjokkert av nyheten om at flere og flere barn faller utenfor barnefotballen fordi de må betale tusenvis av kroner i treningsavgift og i forbindelse med turneringer, og er kritiske til hva disse pengene går til. Leyton Orient er den siste i rekken av engelske klubber med økonomiske problemer, og står i fare for å gå konkurs. Vi presenterer også en helt ny Offside-signering. I studio er Melvin Galdal, Joachim Christian Barth, Aleksander Losnegård og Jakob Kleppan Blikra.

Offside 0

Offside - Landslagstropp, Bruno, Kante vs Pogba  

I denne sendingen snakker vi selvfølgelig om Lars Lagerbacks første landslagstropp, hvilke overraskelser har vi? Turen går videre til fotball til folket som Discovery reklamerer med, hvordan blir norsk fotball på TV i år? En litt spesiell sak som har skjedd i Brasil snakker vi om, keeper Bruno som har sonet fengsel etter å ha partert kona har fått seg ny klubb(!) Vi sammenligner Kante og Pogba, også avslutter vi det hele med å snakke om alkohol på treningsleirene til norske klubber. I studio: Joachim Christian Barth, Bendik Eia Stephansen og Oda Kristine Stormoen.

Offside 0

Offside - Zlatan, Forren, Bendtner  

Manchester United må klare seg uten Zlatan Ibrahimovic i tre kamper. Er det nok til at de nå vil rette fokus mot Europa League? Hvem er Uniteds fremste utfordrere i kampen om seieren i Europas nest gjeveste selskap? Francis Koné reddet for fjerde gang livet til en motspiller som hadde svelget tungen. Vi spør om spillere kan nok om livreddende førstehjelp. Vi diskuterer Vegard Forrens plutselige flukt fra Rosenborg, og diskuterer om Nicklas Bendtner er mannen som kan skyte Rosenborg til spill i Europa. I studio er Aleksander Losnegård, Melvin Galdal og Bendik Eia Stephansen.

Offside 0

Offside - Ranieri, videodømming, Perry  

José Mourinho ble den første Manchester United-manageren som har vunnet et trofé i sin første sesong på Old Trafford da United slo Southampton i finalen i Ligacupen. Claudio Ranieri har ikke hatt en like god uke. Først fikk mannen som ledet Leicester til ligagull forrige sesong sparken, og så måtte han se at de samme spillerne som har underprestert i flere måneder slo hardt fra seg mot Liverpool. Var det rett av Leicester å gi italieneren sparken? MLS starter til helgen, og er en av ligaene som denne sesongen skal teste videodømming. Hvordan kommer det til å fungere i praksis, og tar det vekk noe av fotballens sjarm? Per Joar Hansen blir Lars Lagerbäcks assistent. Er han et godt valg? Tidligere Chelsea-spiller Aleksej Smertin er utpekt som Russlands anti-rasisme-inspektør før VM i Russland neste år, men har tidligere uttalt at det ikke finnes rasisme i russisk fotball. I studio er Melvin Galdal, Joachim Christian Barth og Aleksander Losnegård.

Offside 0

Offside - Jonevret, Clattenburg, Championship, Wayne Shaw  

Offside er tilbake, og denne uken hra vi snakket om Kjell Jonevret sin sjokkerende overgang til Sør-Afrikansk fotball og Orlando Pirates. Vi er også inne på at Mark Clattenburg Melder overgang til Saudi-Arabisk fotball og skal bli dommersjef der. Arsenal har hatt sin vanlige kollaps noe vi i offside har veldig lyst til å prate om. Championship må vi få ut til folket derfor har vi snakket om hvor vanskelig det er å være trener i denne ligaen, og tilslutt så må vi selvfølgelig innom denne legenden av en 2.keeper Wayne Shaw for Sutton United. I studio: Joachim Christian Barth, Melvin Galdal og Bendik Eia Stephansen.

Offside 0

Offside - Elsk/hat 11'er, Veltman, Herenveen, Bundesliga  

Det har vært valentines day og det går ikke ubemerket hen hos oss i Offside! Vi har rett og slett satt opp vår egen elsk/hat 11'er med spillere som både er elsket og hatet. Vi må selvfølgelig også snakke om Joel Veltman sin usportselige opptreden i helgen. Herenveen har gjort det dårlig siden Ødegaard kom til klubben, er det noe sammenheng? Bundesliga ser vunnet ut for Bayern Munchen da lagene fra 2-7 plass tapte i helgen. Og vi har snakket litt om raske røde kort etter Timo Letschert sitt røde kort etter 2 min for Sassoulo mot Chievo! I studio: Joachim Christian Barth, Jon M. Hansen, Oda Kristine Stormoen

Offside 0

Offside - Lägerback-effekten, Borussia Dortmund, Gabriel Jesus  

Afrikamesterskapet bød som vanlig på en rekke overraskelser. I denne ukens utgave av Offside gjennomgår vi noen av dem. Vi tar også for oss den gode uken for norske utenlandsproffer, Liverpools formsvikt i 2017, og diskuterer om det er plass til både Sergio Agüero og Gabriel Jesus i Manchester City. Oda Stormoen har intervjuet Bundesliga-ekspert Fredrik Tombra, som forklarer hvorfor Borussia Dortmund ligger tolv poeng bak serieleder Bayern München. I studio er Peter Stefanovic, Bendik Eia Stephansen og Aleksander Losnegård.

Offside 0

Offside - Lagerbäck, FA-cupen, Leicester  

Hurra for vår nye landslagstrener Lars Lagerbäck! I denne ukens utgave av Offside får du høre hva vi tenker om at svensken blir Per-Mathias Høgmos etterfølger. Vi snakker også om storkampen mellom Liverpool og Chelsea, om hva som skjer når en spiller leverer inn en overgangssøknad, vi diskuterer hvorfor Premier League-klubbene tilsynelatende nedprioriterer FA-cupen og graver i årsakene til at Leicester har gått fra å vinne Premier League til å være innblandet i nedrykksstriden. I studio er Joachim Barth, Melvin Galdal og Aleksander Losnegård.

Offside 0

Offside - PL runden, Rooney, Isak, Van Basten-forslag  

I dagens sending tar vi for oss PL-runden, som var svært tung for mange av topplagene, bortsett fra Chelsea, som ser ut til å seile avgårde. Vi skal også selvfølgelig hylle Rooney, som nå er tidenes toppscorer i Manchester United med 250 mål. Vi skal snakke om det svenske vindunderbarnet Alexander Isak, som er klar for Borussia Dortmund. Det blir også litt snakk om ryktebørsen, men vi kommer heller ikke foruten Van Basten sitt ekstreme forslag om å forandre den fotballen vi er så glad i. I studio er Joachim Christian Barth, Melvin Galdal og Bendik Eia Stephansen.

Offside 0

Offside - Derbyoppgjør, overgangsprat, VM  

Hvilket derby ville Offside-gjengen helst dratt på dersom de fikk muligheten? Kommer det til å gå med Alexander Isak som det har gjort med Martin Ødegaard? Hvorfor i all verden har FIFA bestemt seg for å utvide VM med 16 lag? I denne ukens utgave av Offside, som domineres av overgangsprat, får du også en oppdatering på ståa i Afrikamesterskapet. Det er heller ikke alle i studio som forakter Juventus' nye logo. I studio er Oda Stormoen, Peter Stefanovic og Aleksander Losnegård.

Offside 0

Offside - Afrikamesterskapet  

Denne ukens utgave av Offside er viet Afrikamesterskapet, som starter lørdag 14. januar. Vi tar for oss mesterskapets historie, de største profilene på spiller- og trenersiden, og drister oss utpå med en spådom eller to om hvem som kommer til å stikke avgårde med det gjeveste trofeet i Afrika. Vi har også gleden av å presentere Oda Stormoen som nytt tilskudd til Offside-stallen.

Offside 0

Offside - Julespesial  

Fylleskandaler, rare skader, spesielle kontraktsklausuler og morsomme påfunn. Fotballens verden rommer så utrolig mye mer enn 2 x 45 minutter. I vår siste sending før jul løsner vi på slipsknuten og lover deg latter når vi går gjennom en rekke obskure hendelser. Du får også en ny utgave av "Guds hånd". I studio er Aleksander Losnegård, Joachim Barth og Erik Schick.

Offside 0

Offside - Tilhørighet  

Hva gjør en fotballsupporter til en fotballsupporter? Hvordan kan vi glede oss over at andre lags spillere blir skadet, mens vi grøsser når spillere fra laget vi selv støtter blir skadet? Hva er det med denne idretten som gjør at den kan få voksne menn og kvinner til å ta til tårene? Dette er noe av det vi skal forsøke å svare på i årets siste utgave av Offside, som handler om tilhørighet og følelser. I studio er Joachim Barth, Daniel Instebø og Aleksander Losnegård.

Offside 0

Offside - Champions League og Europa League  

Vi tar for oss fire av de kommende kampene som står på programmet etter trekningen av utslagsrundene i Champions League og Europa League. Kan Arsenal endelig slå Bayern München? Kan Leicester tukte Sevilla, eller vil den spanske dominansen i Europa vedvare? Kan to nordmenn slå ut Manchester United? Hvem har best forutsetninger for å gå videre av Villarreal og Roma? Du får også en ny utgave av "Guds hånd". I studio er Aleksander Losnegård, Erik Schick og Joachim Barth.

Offside 0

Offside - Stabæk, Chelsea, MLS, Ødegaard og Berg  

I anledning at Stabæk beholdt plassen i Tippeligaen blir det for første gang fremført et dikt i Offside. Denne uken snakker vi også om toppkampen mellom Manchester City og Chelsea, og ser frem til helgens finale i MLS-sluttspillet. Vi lar heller ikke muligheten til å snakke om to nordmenn som gjør det godt i utlandet gå fra oss. Martin Ødegaard har endelig fått sin debut fra start for Real Madrid, mens Henning Berg og Videoton jakter tabelltoppen i Ungarn. I studio er Joachim Barth, Bendik Eia Stephansen og Aleksander Losnegård.

Offside 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose