Offside

Offside

Norway

fotball, fifa, football, soccer, tippeligaen, premier league, primera divicion, bundesligaen

Episodes

Offside - Derbyoppgjør, overgangsprat, VM  

Hvilket derby ville Offside-gjengen helst dratt på dersom de fikk muligheten? Kommer det til å gå med Alexander Isak som det har gjort med Martin Ødegaard? Hvorfor i all verden har FIFA bestemt seg for å utvide VM med 16 lag? I denne ukens utgave av Offside, som domineres av overgangsprat, får du også en oppdatering på ståa i Afrikamesterskapet. Det er heller ikke alle i studio som forakter Juventus' nye logo. I studio er Oda Stormoen, Peter Stefanovic og Aleksander Losnegård.

Offside 0

Offside - Afrikamesterskapet  

Denne ukens utgave av Offside er viet Afrikamesterskapet, som starter lørdag 14. januar. Vi tar for oss mesterskapets historie, de største profilene på spiller- og trenersiden, og drister oss utpå med en spådom eller to om hvem som kommer til å stikke avgårde med det gjeveste trofeet i Afrika. Vi har også gleden av å presentere Oda Stormoen som nytt tilskudd til Offside-stallen.

Offside 0

Offside - Tilhørighet  

Hva gjør en fotballsupporter til en fotballsupporter? Hvordan kan vi glede oss over at andre lags spillere blir skadet, mens vi grøsser når spillere fra laget vi selv støtter blir skadet? Hva er det med denne idretten som gjør at den kan få voksne menn og kvinner til å ta til tårene? Dette er noe av det vi skal forsøke å svare på i årets siste utgave av Offside, som handler om tilhørighet og følelser. I studio er Joachim Barth, Daniel Instebø og Aleksander Losnegård.

Offside 0

Offside - Julespesial  

Fylleskandaler, rare skader, spesielle kontraktsklausuler og morsomme påfunn. Fotballens verden rommer så utrolig mye mer enn 2 x 45 minutter. I vår siste sending før jul løsner vi på slipsknuten og lover deg latter når vi går gjennom en rekke obskure hendelser. Du får også en ny utgave av "Guds hånd". I studio er Aleksander Losnegård, Joachim Barth og Erik Schick.

Offside 0

Offside - Champions League og Europa League  

Vi tar for oss fire av de kommende kampene som står på programmet etter trekningen av utslagsrundene i Champions League og Europa League. Kan Arsenal endelig slå Bayern München? Kan Leicester tukte Sevilla, eller vil den spanske dominansen i Europa vedvare? Kan to nordmenn slå ut Manchester United? Hvem har best forutsetninger for å gå videre av Villarreal og Roma? Du får også en ny utgave av "Guds hånd". I studio er Aleksander Losnegård, Erik Schick og Joachim Barth.

Offside 0

Offside - Stabæk, Chelsea, MLS, Ødegaard og Berg  

I anledning at Stabæk beholdt plassen i Tippeligaen blir det for første gang fremført et dikt i Offside. Denne uken snakker vi også om toppkampen mellom Manchester City og Chelsea, og ser frem til helgens finale i MLS-sluttspillet. Vi lar heller ikke muligheten til å snakke om to nordmenn som gjør det godt i utlandet gå fra oss. Martin Ødegaard har endelig fått sin debut fra start for Real Madrid, mens Henning Berg og Videoton jakter tabelltoppen i Ungarn. I studio er Joachim Barth, Bendik Eia Stephansen og Aleksander Losnegård.

Offside 0

Offside - Flyulykker, LFC, homofili i fotball  

Våre tanker går til Chapecoense, den brasilianske klubben som ble rammet av en grusom flystyrt denne uken. Vi diskuterer hvordan det kommer til å gå med Liverpool når de først må klare seg uten Philippe Coutinho og deretter Sadio Mané, og kritiserer hvordan de engelske klubbene prioriterer Champions League. Kan det stemme at det ikke finnes noen homofile i det engelske ligasystemet? Vi tror ikke det, og står klare med regnbueflaggene den dagen noen fjerner fotballens siste tabu. Du får også servert en ny utgave av "Guds hånd". I studio er Joachim Barth, Melvin Galdal og Aleksander Losnegård.

Offside 0

Offside - Cupfinalen, svenske pøbler, Serie A og Spurs  

Var Kongsvinger naive på Ullevaal, eller gjorde de rett i å holde på spillestilen sin da de møtte Norges beste lag? Vi er klare på hva vi mener om de svenske pøblene som angrep Jordan Larsson etter at Helsingborg rykket ned, men vi er uenige om hvilken italiensk klubb som har best forutsetninger for å utfordre Juventus i Serie A de neste sesongene. Vi stiller dessuten spørsmål ved Tottenham-trener Mauricio Pochettinos tankegang etter at han sparte spillere da Spurs tapte mot Monaco og røk ut av Champions League. I studio er Joachim Barth, Bendik Eia Stephansen og Aleksander Losnegård.

Offside 0

Offside - VM-kvalifisering, norsk fotball og Madrid-derby  

Hvem bør få tilbud om å overta jobben som Norges landslagstrener etter Per-Mathias Høgmo? Bør vedkommende være skandinavisk, eller er det tid for å se etter impulser utenfra? Norge er ikke det eneste landet som sliter i VM-kvalifiseringen. Både Argentina og USA er i trøbbel. Vi ser dessuten frem mot cupfinalen og resten av Tippeliga-kvalifiseringen, og retter også blikket mot lørdagens Madrid-derby og oppgjøret mellom Manchester United og Arsenal. I studio er Bendik Eia Stephansen, Erik Schick og Aleksander Losnegård.

Offside 0

Offside - Tippeliga 2016 Spesial  

Tippeliga sesongen 2016 er dessverre slutt for denne gangen, men fortvil ikke! I denne sendingen har vi i Offside tatt for oss årets overraskelser denne sesongen, vi har også sett på de lagene som har skuffet oss mest, vi har snakket om årets trener og vi har selvfølgelig tatt ut årets lag i Tippeligaen 2016! I studio: Joachim Barth, Melvin Galdal og Peter Stefanovic.

Offside 0

Offside - Tippeligaen,Champions League og Ballon D'or  

På søndag skal Stabæk, Bodø Glimt og Tromsø i ilden og vi ser nærmere på hvem som har best sjanse til å holde seg i det gjeveste selskap. I tillegg spør vi oss hvem vi tror vinner CL og hvem vi håper avanserer. Joachim tar for seg fotballuka på godt og vondt, og vi analyserer noen av de heteste kandidatene til å vinne Gullballen. Til slutt får du selvfølgelig vår faste spalte Guds hånd.I studio er Peter Stefanovic, Bendik Eia Stephansen og Erik Schick.

Offside 0

Offside - Manchester United-spesial  

Manchester United fikk pryl av Chelsea på Stamford Bridge forrige helg, og etter en god start på sesongen har det stoppet litt opp for José Mourinho og Co. Denne ukens utgave av Offside er viet The Red Devils. Vi snakker om United-spillernes innstilling i møtet med Chelsea, vi diskuterer om Mourinho har mistet grepet, vi kritiserer Uniteds overgangspolitikk, og vi forteller hva vi ville gjort for å få United tilbake på rett kjøl. Du får også en ny utgave av "Guds hånd". I studio er Joachim Barth, Melvin Galdal og Aleksander Losnegård.

Offside 0

Offside - Ligue 1, Allsvenskan vs TL, Obosligaen  

I denne sendingen tar vi for oss hvordan starten av Ligue 1 har utartet seg, vi snakker også om lidenskapen og stemningen på tribunen i Allsvenskan kontra Tippeligaen, hvorfor er det så stor forskjell? Vi har gått dypere inn i verdens jevneste liga, nemlig obosligaen. Du skal også få høre ett innslag av Aleksander Losnegård om den 12 timers lange oppladningen til tv2 om kampen mellom Liverpool og Manchester United. i Studio er Joachim Christian Barth, Peter Stefanovic og Bendik Eia Stephansen.

Offside 1

Offside - Landslags-spesial, Intern uro og Intervju m/Høgmo og Hareide  

Denne sendingen tar vi opp landslagets skuffende prestasjon mot Aserbajdsjan og seieren mot San Marino. Vi har intervjuet den norske landslagssjefen Per-Mathias Høgmo og Danmarks landslagssjef Åge Hareide. Vi fortsetter med vår ukentlige quiz-spalte med historiske fotballklipp. I studio er Joachim Christian Barth, Melvin Galdal og Erik Schick.

Offside 0

Offside - Tippeligaen, Bob Bradley, Quiz  

Siden sist vi var innom nedrykksstriden i Tippeligaen har noen lag tatt steget ut av sumpen, mens andre på nytt har falt ned i den. Hør hva vi forventer oss av Bob Bradley i Premier League, og gå for all del ikke glipp av premieren på en helt ny Offside-spalte. I tillegg snakker vi om sesonginnledningen i La Liga og landslagstroppene til Per-Mathias Høgmo og Gareth Southgate. I studio sitter Bendik Eia Stephansen, Peter Stefanovic og Aleksander Losnegård.

Offside 0

Offside - Sam Allardyce, Jonas Grønner, Brann  

Med signeringen av Melvin Galdal er Offside-lagoppstillingen nå komplett. Denne uken har vi dessuten signert Jonas Grønner på lån fra Brann. Han avslører hvilken Brannspiller som gjerne setter seg ned på sofaen kun iført boxershorts for å spille FIFA etter trening, forteller om sin tid på utlån til KR Reykjavik, og forteller hvordan han har opplevd den enorme berg- og dalbanen Brann har vært gjennom de siste sesongene. Programleder er Aleksander Losnegård.

Offside 0

Offside - Mourinho, RB Leipzig, Tippeligaen  

Fungerer ikke José Mourinhos metoder like bra som før? Det er spørsmålet vi innleder denne ukens utgave av Offside med. Vi ser fremover mot helgens storoppgjør på Emirates og snakker om kontroversielle RB Leipzig, før vi finner frem lupen og studerer både medaljekampen og nedrykksstriden i Tippeligaen. I studio sitter Aleksander Losnegård, Bendik Eia Stephansen og Erik Schick.

Offside 0

Offside - Old Firm, Balotelli, Europa League  

Ny Offside-uke, ny debutant! Det første Old Firm i ligasammenheng på fire år endte med brakseier til Celtic. Hvor god er egentlig Mario Balotelli? Er det rettferdig at lagene som ender på 3. plass i gruppespillet i Champions League kommer inn i sluttspillet i Europa League? Vi ser også frem mot fredagskampen i Premier League og storoppgjøret mellom Juventus og Inter. I studio sitter Aleksander Losnegård, Peter Stefanovic og debutant Joachim Christian Barth.

Offside 0

Offside - Norge, Manchester-derby, vestlandsderby  

Norge ble rundspilt av Tyskland. Er Per-Mathias Høgmo rett mann til å lede Norge? Etter mange møter i Spania møtes José Mourinho og Pep Guardiola denne helgen for første gang i Premier League. Hvem vinner Manchester-derbyet? Vi ser også frem mot helgens oppgjør mellom Brann og Viking. Et helt nytt Offside-mannskap er satt sammen og i studio sitter Aleksander Losnegård, Bendik Eia Stephansen, Erik Schick og Peter Stefanovic.

Offside 0

Offside - Variert landslagspause  

Erik Huseklepp, 2. divisjon, Champions League-gruppene, førsteinntrykket av den nye Premier League-sesongen og verdens første veganske fotballklubb er det som står på menyen under landslagspausen. I studio loser Aleksander Losnegård og Daniel Instebø deg trygt gjennom denne ukens sending.

Offside 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose