Offside

Offside

Norway

fotball, fifa, football, soccer, tippeligaen, premier league, primera divicion, bundesligaen

Episodes

Offside - Sommerpod  

Vi er tilbake med en liten sommerpod til dere!!! denne ble litt mer podcast aktig og er litt lettere og løsere. Hør på oss snakke om det meste som rører seg i fotballsverden i sommerferien!! I Studio: Joachim Christian Barth, Aleksander Losnegård og Daniel Gangeskar

Offside 0

Offside - U21-blemme, Confederations Cup, spørsmål  

Denne uken snakker vi om Norges U21-landslag, som vant 5-0 over Kosovo på Marienlyst, men som trolig ender opp med å tape 3-0 fordi Kristoffer Ajer ikke var spilleberettiget. Hvordan er det mulig at NFF kan gå glipp av noe slikt? Landslagsherrene spilte uavgjort mot både Tsjekkia og Sverige. Var det et skritt i riktig retning? Premier League-klubbene kan lokke med lønningsposer få andre kan matche. Hvordan påvirker det fotballen? På lørdag begynner Confederations Cup, turneringen som er bedre kjent som Prøve-VM. Hvilke land gleder vi oss mest til å se i aksjon? Til slutt svarer vi på spørsmål dere har sendt inn til oss. I studio er Aleksander Losnegård og Joachim Christian Barth.

Offside 0

Offside - Van Dijk, Fredrikstad, RedTube  

I denne ukens utgave av Offside snakker vi om Liverpool, som lar sin interesse for Virgil van Dijk ligge etter at Southampton ble irritert over Merseyside-klubbens fremgangsmåte. Fredrikstad ligger helt sist i OBOS-ligaen. Hva har gått galt med klubben fra plankebyen? David Beckham har endelig fått kjøpe tomten som lar ham realisere stadiondrømmen i Miami, mens A.C. Milan viser muskler på overgangsmarkedet. I tillegg har lille Washington Square FC fra Brookline, Massachusetts, fått ny sponsor - pornonettstedet RedTube. I studio er Joachim Christian Barth, Daniel Gangeskar og Aleksander Losnegård.

Offside 0

Offside - Landslaget, Wenger, CL-finalen  

Festspillesendingene er årsaken til at vi ikke har vært på luften denne uken, men som plaster på såret får du en hel time (!) med deilig fotballprat. Lars Lagerbäck tok denne uken ut en landslagstropp med noen overraskelser, mens mange kanskje ble overrasket da Huddersfield rykket opp til Premier League med negativ målforskjell, eller da Arsène Wenger undertegnet en ny toårskontrakt med Arsenal. Vi ser i tillegg fremover mot overgangsvinduet, og mot helgens høydepunkt: Champions League-finalen mellom Juventus og Real Madrid. Får Juventus revansje for finaletapet i 1998, eller blir spanjolene det første laget som vinner Champions League to ganger på rad? I studio er Aleksander Losnegård, Oda Kristine Stormoen og Joachim Christian Barth.

Offside 0

Offside - Feyenoord, Brann og Europa ligaen  

Denne uken vi snakket om den fantastiske utviklingen Sportsklubben Brann har hatt de to siste årene. Sesongen er ferdig i mange land nå og vi har tatt opp vinnere vi føler fortjener å komme litt inn i lyset, Feyenoord og Monaco er to av disse. Videre har vi tatt for oss den spennende kvalikken om å få lov til å spille i den øverste divisjonen i Tyskland, nemlig kampen mellom Wolfsburg og Braunschweig. Til slutt måtte vi selvfølgelig snakke om den spennende Europa liga finalen mellom Manchester United og Ajax. I studio: Joachim Christian Barth, Aleksander Losnegård og gjest Tarjei Elias Kvamme

Offside 0

Offside - Premier League Spesial & Forest Green  

Denne uken har vi tatt en liten Premier League spesial! Vi har tatt for oss nr.1 og 2 på tabellen, nemlig Chelsea og Tottenham. Hva må Chelsea gjøre for å kunne kjempe på flere fronter samtidig? Hadde Tottenham hatt større sjans om de hadde hentet bedre spillere i sommer? Videre ser vi på "norske" Hull sitt nedrykk, kommer de rett opp igjen? Vi har også tatt med oss 3 spillere som vi mener fort kunne blitt kåret til Årets beste spiller i PL selv om de aldri hadde vært med i toppen der. Til slutt snakker vi også om øko-klubben Forest Green som for første gang har rykket opp fra non-league til skybet league 2. I Studio: Aleksander Losnegård, Joachim Christian Barth og Melvin Galdal

Offside 0

Offside - Norge i PL, Blackburn, Edvartsen  

I denne ukens utgave av Offside diskuterer vi hvorfor norske spillere har scoret flere mål i Premier League enn både brasilianere og argentinere. Vi diskuterer også hvorfor José Mourinho har hatt en så defensiv tilnærming til toppkampene denne sesongen. Blackburn har rykket ned til League One, og skal spille på tredje nivå for første gang siden 1980. Hva har gått galt for de tidligere Premier League-mesterne? Dessuten gjør vi et forsøk på å nøste opp Edvartsen-sagaen, og så spør vi: Hvorfor ansetter spanske klubber engelske trenere? I studio er Joachim Christian Barth og Aleksander Losnegård.

Offside 0

Offside - Unge norske, Barton, Rasisme  

Denne uken har vi tatt for oss hvorfor vi i Norge legger så stort press på unge norske fotballspillere, hvorfor ikke bare la dem utvikle seg i fred? Vi har også sett på Monacos kjempe sesong med vindunderbarnet Kylian Mbappe i spissen. Videre snakker vi om urokråka Joey Bartons utestengelse for tipping på eget lag. Muntari ble utsatt for rasisme og rasisme vil ikke offside ha noe av, derfor måtte vi innom dette. Helt til slutt tar vi opp filming, hvorfor gidder man å drive med noe så teit? I studio: Joachim Christian Barth, Jakob Kleppan Blikra og Bendik Eia Stephansen

Offside 0

Offside - FA-cupen, NM, La Liga  

I denne ukens Offside tar vi for oss semifinalene i FA-cupen, og de skuffende tilskuertallene i Eliteserien. NM sparket i gang denne uken og vi snakker om den økonimiske gevinsten for de mindre klubbene. Vi diskuterer hvilke av de fire lagene som skal representere norsk fotball i Europa kommende sesong som har størst sjanse til å hevde seg. Avsluttningsvis tar vi for oss den intense innspurten i La Liga. I studio er Joachim Christian Barth, Oda Kristine Stormoen og Aleksander Losnegård.

Offside 0

Offside - Eliteserie-status, Harry Redknapp og tribunebråk  

Offside-gjengen tar denne uken for seg Eliteserierunden. Vi snakker om den dårlige formen til Vålerenga, som toppet seg da de tapte 4-0 i Rosenes by. Vi tar dessuten et skråblikk på fotballtrenere og snakker om at gode spillere ikke nødvendigvis blir gode trenere. Harry Redknapp gjør retur til Championship, og avslutningsvis tar vi et oppgjør med tribunebråk. I studio er Bendik Eia Stephansen, Jakob Kleppan Blikra og Daniel Gangeskar.

Offside 0

Offside - Arsenal, Eliteserien, FM-talenter  

Er bunnen nådd for Arsenal? Etter 3-0-tapet mot Crystal Palace og med ni spillere som har kontrakter som går ut etter neste sesong, er det nå krise i Nord-London. I denne ukens Offside snakker vi også om Eliteserien, hvor Viking-trener Ian Burchnall klager på kampoppsettet, Sarpsborg 08 imponerer, Brann er ujevne, mens Vålerenga skuffer. Du får også en innføring i Eliteserien Fantasy, spillet som har spredd seg som ild i tørt gress blant fotballinteresserte nordmenn. Til slutt åpner vi den herlige esken som er FM-talenter som aldri slo til, og snakker om Freddy Adu, Cherno Samba og Mika Ääritalo. I studio er Aleksander Losnegård og Joachim Christian Barth.

Offside 0

Offside - Norsk fotball  

Offside-panelet tar for seg alt det herlige norsk fotball kan by på: Vi ser på OBOS-ligaen, vi tar et skråblikk over Eliteserie-runden som var, tar en oppdatering på Fantasy-fronten og ser på hvilke spillere man bør velge ut til sitt Fantasy-lag i tiden som kommer. Vi tar også opp videodømming. I studio denne uken er Bendik Eia Stephansen, Oda Stormoen og Jakob Kleppan Blikra.

Offside 0

Offside - Jubileumssending  

Denne uken fyller Studentradioen i Bergen 35 år, og i den anledning skrur Offside tiden tilbake til 1980-tallet. Vi snakker om da engelskmennene gikk fra to til tre poeng for hver seier, en amerikansk straffevariant og 80-tallets beste fotballøyeblikk.Var fotballen bedre før i tiden? Vi tar debatten. Til slutt snakker vi om et stadig aktuelt emne - depresjon blant fotballspillere. I studio er Aleksander Losnegård, Jakob Kleppan Blikra og Melvin Galdal.

Offside 0

Offside - Eliteserien, OBOS-ligaen, barnefotballen  

I denne ukens utgave av Offside tar vi for oss de mest spennende profilene i både Eliteserien og OBOS-ligaen den kommende sesongen. Vi er sjokkert av nyheten om at flere og flere barn faller utenfor barnefotballen fordi de må betale tusenvis av kroner i treningsavgift og i forbindelse med turneringer, og er kritiske til hva disse pengene går til. Leyton Orient er den siste i rekken av engelske klubber med økonomiske problemer, og står i fare for å gå konkurs. Vi presenterer også en helt ny Offside-signering. I studio er Melvin Galdal, Joachim Christian Barth, Aleksander Losnegård og Jakob Kleppan Blikra.

Offside 0

Offside - Landslagstropp, Bruno, Kante vs Pogba  

I denne sendingen snakker vi selvfølgelig om Lars Lagerbacks første landslagstropp, hvilke overraskelser har vi? Turen går videre til fotball til folket som Discovery reklamerer med, hvordan blir norsk fotball på TV i år? En litt spesiell sak som har skjedd i Brasil snakker vi om, keeper Bruno som har sonet fengsel etter å ha partert kona har fått seg ny klubb(!) Vi sammenligner Kante og Pogba, også avslutter vi det hele med å snakke om alkohol på treningsleirene til norske klubber. I studio: Joachim Christian Barth, Bendik Eia Stephansen og Oda Kristine Stormoen.

Offside 0

Offside - Zlatan, Forren, Bendtner  

Manchester United må klare seg uten Zlatan Ibrahimovic i tre kamper. Er det nok til at de nå vil rette fokus mot Europa League? Hvem er Uniteds fremste utfordrere i kampen om seieren i Europas nest gjeveste selskap? Francis Koné reddet for fjerde gang livet til en motspiller som hadde svelget tungen. Vi spør om spillere kan nok om livreddende førstehjelp. Vi diskuterer Vegard Forrens plutselige flukt fra Rosenborg, og diskuterer om Nicklas Bendtner er mannen som kan skyte Rosenborg til spill i Europa. I studio er Aleksander Losnegård, Melvin Galdal og Bendik Eia Stephansen.

Offside 0

Offside - Ranieri, videodømming, Perry  

José Mourinho ble den første Manchester United-manageren som har vunnet et trofé i sin første sesong på Old Trafford da United slo Southampton i finalen i Ligacupen. Claudio Ranieri har ikke hatt en like god uke. Først fikk mannen som ledet Leicester til ligagull forrige sesong sparken, og så måtte han se at de samme spillerne som har underprestert i flere måneder slo hardt fra seg mot Liverpool. Var det rett av Leicester å gi italieneren sparken? MLS starter til helgen, og er en av ligaene som denne sesongen skal teste videodømming. Hvordan kommer det til å fungere i praksis, og tar det vekk noe av fotballens sjarm? Per Joar Hansen blir Lars Lagerbäcks assistent. Er han et godt valg? Tidligere Chelsea-spiller Aleksej Smertin er utpekt som Russlands anti-rasisme-inspektør før VM i Russland neste år, men har tidligere uttalt at det ikke finnes rasisme i russisk fotball. I studio er Melvin Galdal, Joachim Christian Barth og Aleksander Losnegård.

Offside 0

Offside - Jonevret, Clattenburg, Championship, Wayne Shaw  

Offside er tilbake, og denne uken hra vi snakket om Kjell Jonevret sin sjokkerende overgang til Sør-Afrikansk fotball og Orlando Pirates. Vi er også inne på at Mark Clattenburg Melder overgang til Saudi-Arabisk fotball og skal bli dommersjef der. Arsenal har hatt sin vanlige kollaps noe vi i offside har veldig lyst til å prate om. Championship må vi få ut til folket derfor har vi snakket om hvor vanskelig det er å være trener i denne ligaen, og tilslutt så må vi selvfølgelig innom denne legenden av en 2.keeper Wayne Shaw for Sutton United. I studio: Joachim Christian Barth, Melvin Galdal og Bendik Eia Stephansen.

Offside 0

Offside - Elsk/hat 11'er, Veltman, Herenveen, Bundesliga  

Det har vært valentines day og det går ikke ubemerket hen hos oss i Offside! Vi har rett og slett satt opp vår egen elsk/hat 11'er med spillere som både er elsket og hatet. Vi må selvfølgelig også snakke om Joel Veltman sin usportselige opptreden i helgen. Herenveen har gjort det dårlig siden Ødegaard kom til klubben, er det noe sammenheng? Bundesliga ser vunnet ut for Bayern Munchen da lagene fra 2-7 plass tapte i helgen. Og vi har snakket litt om raske røde kort etter Timo Letschert sitt røde kort etter 2 min for Sassoulo mot Chievo! I studio: Joachim Christian Barth, Jon M. Hansen, Oda Kristine Stormoen

Offside 0

Offside - Lägerback-effekten, Borussia Dortmund, Gabriel Jesus  

Afrikamesterskapet bød som vanlig på en rekke overraskelser. I denne ukens utgave av Offside gjennomgår vi noen av dem. Vi tar også for oss den gode uken for norske utenlandsproffer, Liverpools formsvikt i 2017, og diskuterer om det er plass til både Sergio Agüero og Gabriel Jesus i Manchester City. Oda Stormoen har intervjuet Bundesliga-ekspert Fredrik Tombra, som forklarer hvorfor Borussia Dortmund ligger tolv poeng bak serieleder Bayern München. I studio er Peter Stefanovic, Bendik Eia Stephansen og Aleksander Losnegård.

Offside 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose