P1 Morgon

P1 Morgon

Sweden

P1-morgon bjuder på de senaste nyheterna, men vi nöjer oss inte där. Vi tar nyheterna djupare. Ansvarig utgivare: Michael Österlund

Episodes

P1-morgon 19:e juni med Anna-Karin Sivberg  

Skogsbranden i Portugal, Brexit-förhandlingar, val igen i Frankrike, nytt förslag för att nyanlända ska få jobb - etableringsanställning, kollektivtrafik på glesbygden.

P1 Morgon 0

P1-morgon 15:e juni med Anna-Karin Sivberg  

Trump utreds om rysslandskontakter, Komplikationer efter barncancerbehandling, SR:s tiomiljonerprojekt, Åshöjdens BK 50 år, Får Grekland nya lån idag?, Dagen efter branden i London, Billigare roaming

P1 Morgon 0

P1-morgon 14:e juni med Anna Hernek  

Storbrand i London, USA:s justitieminister Jeff Sessions i senaten, ny premiärminister i Irland, rapport om hur kommunerna klarade att ordna boende i flyktingvågen och Novus-undersökning.

P1 Morgon 0

P1-morgon 13:e juni med Anna-Karin Sivberg  

Kontroversiell agentlag i Ungern, pressofrihet i Burma, de drabbas av LSS-lagen, regeringskris i Finland, jobben försvinner från bruksorter, massgripanden i Ryssland, få orosanmälningar av lärare.

P1 Morgon 0

P1-morgon 9:e juni med Håkan Widman  

Om valet i Storbritannien, direkt från London och Birmingham med gäster och analys. Dessutom kommentarer från några svenska politiker. Och Fernando Arias om förhöret med FBI-chefen James Comey.

P1 Morgon 0

P1-morgon 8:e juni med Cecilia Strömberg  

Comey frågas ut i senaten, #10miljoner - om papperslöse Ali som försöker fortsätta gå på gymnaiset, valdag i Storbritannien, regeringen vill införa flygskatt, utrikeskrönika av Alice Petrén

P1 Morgon 0

P1-morgon 7:e juni med Håkan Widman  

Bedrägerier över telefon. Lyssnarnas sommarvärd avslöjas. Valet i Storbritannien. Val i Kosovo. Tomas Ramberg om AKB och Alliansen. Skogsmässa i småländska skogarna.

P1 Morgon 0

P1-morgon 5:e juni med Anna Hernek  

Efter Londonattentatet, 50 år sen sexdagarskriget, om vår inställning till nationaldagen, om hur välplanerat attentatet i London var, inför FN-konferensen om världshaven, ny bok om Charles A. Lindberg

P1 Morgon 0

P1-morgon 1:a juni med Parisa Khakuei  

Moderaternas kris, ny SR-satsning inför valet - #10miljoner, VM i brännboll i Umeå och val i Storbritannien.

P1 Morgon 0

P1-morgon 31:e maj med Anna-Karin Sivberg  

Ställer Putin upp till omval, ny sjöräddningsutbildning, om de självutnämnda klassföräldrarna, mer om momsbedrägerier, Tomas Ramberg om allt prat om det politiska spelet, entreprenörer i Zimbabwe.

P1 Morgon 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose