Pappapodden med Nisse och Manne

Pappapodden med Nisse och Manne

Sweden

Nisse Edwall och Manne Forssberg pratar om pappalivets mirakel, katastrofer och mysterier.

Episodes

55. Syltmackan  

Nisse bekymrar sig över lilla Mannes sockerintag och Manne listar bästa och sämsta skorna i sandlådan. Dessutom pratar de om ett mejl från en gravid kvinna med en man på andra sidan jorden.

54. Jag kiknade aldrig av skratt  

Nisse och Manne svarar på lyssnaren Emelies fråga om att sluta med blöja. Dessutom får vi veta varför Manne är så aggressiv.

53. Ett land av töntar  

Manne berättar om sin första författaruppläsning när han var sjutton år och väldigt tuff. Nisse ger sig på Finland och den finska skolan.

52. Ettårsjubileum!  

Pappapodden fyller ett år och detta firas med godis, en lista och en egen talkshow med Jill Johnson som sidekick.

51. Kört på magifronten  

Det är sent och tröttheten ligger som en våt filt över stämningen. Nisse super under inspelningen och Manne ringer Biafra.

Bonusavsnitt: sex under småbarnsåren  

Många har önskat ett särskilt program om allt sex man har under småbarnsåren. Här kommer det!

50. Jakten  

Manne fortsätter att lista saker och Nisse berättar om när han fick frågan från sin son om han brukar ta på sin snopp. Dessutom blir det liveuppträdande.

49. Djembetrumman  

Manne listar sina allra sämsta föredragsgig och Nisse berättar om en krånglig läggningsincident som satte fingret på ett större problem. Ruth ligger i vagnen och vaknar till varpå inspelningen får avbrytas.

48. Smolk i glädjebägaren  

Manne funderar över barns behov av att omfamna normer och hur man som förälder å ena sidan vill skapa en stark individ, å andra sidan inte vill att barnet ska bli apart och stötas ut. Nisse silar mygg och sväljer kameler.

47. En härlig modern människa  

Manne springer omkring med Rut på armen och är pappaledig samtidigt som han föreläser och är med i TV - och lyckas med det. Nisse står hemma och viker tvätt men får inte till det med planeringen.

46. Lite jävla glad  

Nisse och Manne inleder med en kvarts kräkprat, går vidare med mattips och avslutar med ett snack om att vara föräldraledig.

45. Niggaz and Tweens  

Manne berättar om mansgruppen han startade i högstadiet och det mediala genomslaget den fick. Nisse oroar sig över lilla Mannes engelskakunskaper som uteslutande kommer från amerikanska raptexter. Dessutom reds begreppet Tweens ut. Eller förvirras.

44. Hummelhonung  

Nisse har haft en rutinlös helg och mått dåligt. Nu är han orolig att lilla Manne ska ha påverkats för livet. Manne har kommit tillbaka från Thailand och försöker surfa på jetlagvågen så länge det går.

43. Söndagsbarn  

Nisse oroar sig för vad som ska hända med hans rutiner när lilla Manne inte längre behöver honom. Manne berättar en nästan osannolik berättelse om när han sprang bort sig under en lek i skärgården.

42. Måndag hela veckan  

Manne har funnit sig väl tillrätta i det enformiga semesterlivet. Nisse har varit sjuk och insett att han älskar att leva utan rutiner och istället titta på TV dygnet runt - så länge han har feber.

41. Vår lilla hemlighet  

Manne har äntligen kommit iväg till Thailand med familjen och Nisse har nästan tvingats stöta på tioåringar åt sin son.

40. Ulf Lundellig  

Manne planerar inför sin och familjens Thailandresa och Nisse funderar över varför han egentligen vill att lilla Manne ska uppfostras genusmedvetet.

39. Forssberg på taket  

Nisse funderar över varför han inte kan hänge sig åt skådespeleriet som tomteinsatsen på julafton kräver. Manne berättar om sin vilande skådespelarkarriär.

38. Andrahandslösning  

Manne berättar om ett McDonaldskalas som slutade med kräk och porr. Nisse irriterar sig på föräldrar som fastnar i mobilen när de hänger med sina barn. Dessutom har det kommit ett superintressant lyssnarmejl.

37. Svettig och skamsen  

Manne har varit på mingel men fick inte riktigt till det. Nisse har försökt ta ut sin son på middag. Dessutom blir det ett samtal om Ruthavdrag.

0:00/0:00
Video player is in betaClose