Pelles Uppfostringsanstalt PODCAST

Pelles Uppfostringsanstalt PODCAST

Sweden

En humor Podcast där komikern Pelle Helgesson träffar en gäst och pratar om Personer/personlighetstyper/saker som stör en och vad man vill ge dom för ett straff

Episodes

Den transfobiskt ludna judelampan med Simon Gärdenfors  

Komikern och alltid roliga Simon Gärdenfors kom hem till Pelle och vi pratade om folk som "endast gör saker som är roliga" och om folk som säger till vad som är roligt och vad som är transfobiskt och och visdom nog att förstå skillnaden mellan de två. Extra långt avsnitt for her pleasure! BONUS: I slutet The babydance med ParaReact från youtube som reagerar

Är du inte Håkan Hellström  - bör du icke heller bära hatt!  

Komikern och skådespelerskan Johanna Wagrell gästar Podcasten idag och vi pratar om folk som tycker att dom kan gå runt i hatt, samt störiga folk som dumförklarar en när deras uppgift är att berätta för oss hur saker fungerar. Folk som städar och klagar och gör sig själva till offer! Och skämskudden som Johanna ska leda i höst! ENJOY

PRIDESPECIAL med Therese Sandin & Robin  Berglund  

HAPPY PRIDE! Det är Pride i Stockholm och det firar vi med att anordna en tävling i vilken sexualitet som är bäst. Fördomar haglar, fördöms och befästs! För första gången har vi en 3-kant med mig Pelle Helgesson och gästena och komikerna Therese Sandin och Robin Berglund! ENJOY!

Not ready to make Nice - Elinor Svensson  

Dagens gäst Elinor Svensson samtalar om folk som stjäl ens platser på tåget samt när kan man använda sig av uttrycket "sjukt Nice" igen!

Check your lipstick med Felica Jackson  

Felicia jackson pratar om galna jamaicanskor, dålig service och fotboll. Extra långt för her pleasure

Rasförädare & Alkholister med Béchir Oesalti  

Från min gamla pod Haha-1-0 har vi grävt fram Bechir som kom fram till att det finns folk som tror att dom är svarta fast dom inte är det, och vi pratar om folk som säger att dom ska göra saker, men dom gör det inte. Och folk som dricker

Fråge-Pepprare & Seg-gångare med Vanessa Dime  

Pelle och hans bästa vän Vanessa dime pratar om folk som inte kan låta bli att ställa retoriska och idiot-frågor samt problemet med folk som inte inte flyttar på sig!

Tipsäckel & Rövlapare med Josefin Sonck  

I det 3:e avsnittet pratar Pelle med ålänningen och komikern Josefin Sonck om Rövslickare och om folk som ger tips, tips du inte vill ha och som klarar dig utan - men dom får som vanligt sina straff i slutet av programmet! ENJOY!

Neggoraggning & Tårtshaming med Tove Birgersson Fallgren  

Vi pratar om att bli raggad på med Neggo-metoden och om det störiga fenomenet att kommentera och ge folk dåligt samvete för att dom äter tårta. Dagens gäst är fantastiska Tove Birgersson Fallgren.

Barfotafolket & Växelhäxorna med Camilla Fågelborg  

Första avsnittet gästas av Camilla Fågelborg och vi pratar växelhäxor, folk som går barfota på stan. Vi läxar upp och delar ut straff.

0:00/0:00
Video player is in betaClose