PP3

PP3

Sweden

Daglig talkshow i P3. Per Lernström och sidekicks snackar nöjesnyheter och fenomen inom popkulturen.

Episodes

Ana Diaz, Kaosologi och Warneraffären  

Amen vi hade det så härligt så härligt med Ana Diaz och pratade om hennes nya EP. Olle Lidbom pratar om AT&T/Warneraffären och Michael Dahlen talar om sin nya bok "Kaosologi". Amen vi hade det så härligt så härligt med Ana Diaz och pratade om hennes nya EP. Olle Lidbom pratar om AT&T/Warneraffären och Michael Dahlen talar om sin nya bok "Kaosologi".

PP3 0

Kognitiv dissonans, Madaya och Ricky Powell  

Vi pratar om nya inneordet kognitiv dissonans med Sara Lövestam. Melody Lovelin djupdyker i Marvels nya serie Madaya och vi har en OTROLIGT konstig intervju med fotografen Ricky Powell. Vi pratar om nya inneordet kognitiv dissonans med Sara Lövestam. Melody Lovelin djupdyker i Marvels nya serie Madaya och vi har en OTROLIGT konstig intervju med fotografen Ricky Powell.

PP3 0

Filip Berg och Alcazar  

Vi får besök av skådisen Filip Berg som berättar om sin nya tv-serie Svartsjön. Även Alcazar kommer förbi och berättar om deras aktuella krogshow.

PP3 0

Filmen Jätten och Satans Delirium  

Vi pratar med Johannes Nyholm om hans nya film Jätten. Skådisarna Angela Wand och Otto Milde är med och pratar om scenkonstshowen Satans Delirium.

PP3 0

Raggarmordet och att översätta Harry Potter  

Anton Berg och Martin Johnson är aktuella med en ny säsong av sin podd "Spår" som nystar i "Raggarmordet". Lena Fries-Gedin översatte Harry Potter-böckerna tillsammans med sin dotter Jessika Gedin. Anton Berg och Martin Johnson är aktuella med en ny säsong av sin podd "Spår" som nystar i "Raggarmordet". Lena Fries-Gedin översatte Harry Potter-böckerna tillsammans med sin dotter Jessika Gedin.

PP3 0

Joy M'Batha, Olof Wretling och ylande hundar  

Joy M'Batha är aktuell med sin singel "Problem". Vi pratar med Olof Wretling om föreställningen "Diagnoserna i mitt liv". Slaktarn har också sniffat upp ylande hundar på nätet som har något! Joy M'Batha är aktuell med sin singel "Problem". Vi pratar med Olof Wretling om föreställningen "Diagnoserna i mitt liv". Slaktarn har också sniffat upp ylande hundar på nätet som har något!

PP3 0

Rag'N'Bone Man, Jonatan Johansson och kändisskilsmässor  

Rag'N'Bone Man spelar live i studion. Jonatan Johansson släpper ny låt och vi pratar Hollywoodskilsmässor med Helena Trus. Rag'N'Bone Man spelar live i studion. Jonatan Johansson släpper ny låt och vi pratar Hollywoodskilsmässor med Helena Trus.

PP3 0

Från Yung Lean till Ann Westin  

Ann Westin kommer och pratar om sin nya biografi "Livet är som en sten i skon - det skaver om man inte gör något åt det". Rebecka Åhlund berättar om yung lean och vi pratar clownskräck.

PP3 0

Åsa Vesterlund, Clinton i komedi och drejting  

Hollywoodfrun Åsa Vesterlund kommer förbi. Petter Bristav pratar om hur det har skojats med Hillary Clinton genom tiderna OCH vi pratar om drejting.

PP3 0

Karsten Torebjer och Martin Wallström  

Karsten Torebjer letar spöken i studion. Vi pratar med Martin Wallström som är aktuell med ytterligare en säsong av serien Mr. Robot. Karsten Torebjer letar spöken i studion. Vi pratar med Martin Wallström som är aktuell med ytterligare en säsong av serien Mr. Robot.

PP3 0

Johnossi och Zombies  

Johnossi, John Engelbert & Oskar Bonde släpper nytt efter 3 års tystnad. Herman Geijer är expert på zombieöverlevnad. Han pratar om det men också om den nya zombiefilmen "The Girl with all the Gifts"

PP3 0

Johnossi och Zombies  

Johnossi, John Engelbert & Oskar Bonde släpper nytt efter 3 års tystnad. Herman Geijer är expert på zombieöverlevnad. Han pratar om det men också om den nya zombiefilmen "The Girl with all the Gifts"

PP3 0

Luke Cage, Medan vi lever och Dalis kokbok  

Helena Sandahl pratar om nya Netflixserien Luke Cage. Adam Kanyama och Josette Bushell-Mingo och är aktuella med filmen "Medan vi lever". Kökschefen Elias Erikssson berättar som Salvador Dalis kokbok.

PP3 0

Sluta aldrig gå, David Batra och Dynasty  

Christina Rickardsson släpper sin biografi "Sluta aldrig gå". Hör och häpna, David släpper OCKSÅ en bok lite mer humoristisk dock: "Nu är toan i Tierp invigd". Vi pratar även om Dynasty rebooten.

PP3 0

Petter, Andrev Walden och uppdateringar  

Linnea är i upplösningstillstånd för hon har uppdaterat sin telefon, hon pratar av sig hos techredaktören Linus Larsson. Petter har släppt nytt med Linnea Henriksson. Linnea är i upplösningstillstånd för hon har uppdaterat sin telefon, hon pratar av sig hos techredaktören Linus Larsson. Petter har släppt nytt med Linnea Henriksson.

PP3 0

Scrubs, Lucas Nord och kvinnors fickor  

Maja Gunn pratar om fickorna på kvinnors kläder. Lucas Nord släpper nytt med Naomi Pilgrim. Det är 15 år sen Scrubs sändes för första gången, det pratar Adrian Boberg om.

PP3 0

Kim W Anderssons nya rymdfantasy och amerikansk basebollkultur  

Kim W Andersson är aktuell med serien "Astrid och vulkanmånens kult" och vi pratar med Niklas från podden Veckans MLB om nya tv-serien "Pitch".

PP3 0

Bieberfeber, Calum Scott och Hurula  

Vi fick besök av Robert Hurula Pettersson, Bieber-fanet Joanna Rask och Calum Scott kom till Klaraburen i Stockholm och sjöng för oss. Vi fick besök av Robert Hurula Pettersson, Bieber-fanet Joanna Rask och Calum Scott kom till Klaraburen i Stockholm och sjöng för oss.

PP3 0

Smickrande kläder och mysteriet kring JonBenét Ramsey  

Vi pratar om vad som är "flattering" och nystar i det 20 år gamla mordet på JonBenét Ramsey. Det blir även valvideosnack med Henrik Thorehammar.

PP3 0

Kendall Jenner  

PP3 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose