PP3

PP3

Sweden

Daglig talkshow i P3. Per Lernström och sidekicks snackar nöjesnyheter och fenomen inom popkulturen.

Episodes

American Apparell och Book of Mormon  

Agnes Grefberg Braunerhielm berättar om det skandalomsusade klädmärket som läggs ner. Per Andersson och Linus Wahlgren pratar om svenska uppsättningen av "The Book Of Mormon". Agnes Grefberg Braunerhielm berättar om det skandalomsusade klädmärket som läggs ner. Per Andersson och Linus Wahlgren pratar om svenska uppsättningen av "The Book Of Mormon".

PP3 0

Jennie Abrahamsson LIVE och Småstad  

Vi firar fräck fredag med Jennie Abrahamson som spelar LIVE i studion. Johan Löfstedt som gjort nya filmen "Småstad" kommer också förbi en runda. Vi firar fräck fredag med Jennie Abrahamson som spelar LIVE i studion. Johan Löfstedt som gjort nya filmen "Småstad" kommer också förbi en runda.

PP3 0

Saltets historia och Markus och Martinus  

Kristin Westesson som är reporter på SvD Junior berätta rom fenomenet "Markus och Martinus". Johan Hedberg är matbloggare/matpoddare och han berättar om saltets historia för oss.

PP3 0

Kattpersoner och anonymitet i TV  

Nils Hanson som är ansvarig utgivare på Uppdrag Granskning pratar om hur anonymitet i TV. Annina Rabe och Julia Lindemalm har gjort en fotobok "Katt People" om folk som älskar katter.

PP3 0

Gästpodden om Albert Einstein med Gustav Källstrand  

National Geographics serie "Genius" ska handla om Albert Einsteins liv och verk. Men hur blev Einstein en symbol för genier egentligen? Gustav Källstrand som är förste intendent på Nobelmuseet vet

PP3 0

Linnea Henriksson och backlashens dramaturgi  

Linnea Henriksson kommer förbi studion och myser LOSS! Vi pratar med Kristofer Ahlström från DN om "backlashar" - dramaturgiskt. Dessutom har Linnea hittat det roligaste klippet på länge! Linnea Henriksson kommer förbi studion och myser LOSS! Vi pratar med Kristofer Ahlström från DN om "backlashar" - dramaturgiskt. Dessutom har Linnea hittat det roligaste klippet på länge!

PP3 0

Gästpodden med Lina Thomsgård om historiska kvinnor  

Lina Thomsgård är programledare för SVTs Kobra & grundare av Rättviseförmedlingen. Tillsammans med 51 andra skribenter har de satt ihop "En annan historia" där de berättar om vars sen historisk kvinna

PP3 0

Einstein och historiska kvinnor  

Lina Thomsgård är aktuell med antologin "En annan historia" där 51 skribenter berättar om varsin kvinna i historien. Vi pratar även om Einstein med Gustav Källstrand, förste intendent vid Nobelmuséet.

PP3 0

Assassin's Creed, djur som dör i film och Pitti Uomo  

Assassin's Creed för sin första film - Örjan Wirdheim har sett den och berättar mer. Vi pratar med Fred Andersson om djurdöd i skräckfilm och reder ut vad Pitti Uomo aka peacocking är!

PP3 0

Så får man folk att gråta till film och weedindustrin i USA  

Regissören Andreas Öhman berättar om knepen som används för att få oss att snyfta till film och Lasse Wierup pratar om hur weedindustrin tagit sig in i populärkulturen i USA.

PP3 0

Live från Astrid Lindgrens lägenhet  

Sara packade sin väska och tog en liten tur till Astrid Lindgrens lägenhet på Dalagatan 46 i Stockholm. Johan, Astrid Lindgrens barnbarnsbarn matade oss med anekdoter och Cilla Nergårdh guidade oss

PP3 0

Live från Astrid Lindgrens lägenhet & Hatchimals  

Sara befinner sig i Astrid Lindgrens lägenhet som ni öppnat upp som museum. Vi pratar också med lek- och spelforskaren Jon Back om Hatchimals och robotleksaker. Sara befinner sig i Astrid Lindgrens lägenhet som öppnat upp som museum. Vi pratar också med lek- och spelforskaren Jon Back om Hatchimals och robotleksaker.

PP3 0

ELLE-galan och penismode  

Vivienne Westwoods senaste kollektion innehåller penisatteraljer. Hanna Johansson berättar om penisens historia på catwalken. Cia Jansson som är chefredaktör på ELLE berättar om tidningens gala.

PP3 0

Golden Globes och TV-spelsåret 2017  

Parisa Amiri kommer och sammanfattar Golden Globes för oss. Spelredaktören Effie Karabuda hjälper oss att välja ut årets kommande höjdpunkterna inom TV-spel. Parisa Amiri kommer och sammanfattar Golden Globes för oss. Spelredaktören Effie Karabuda hjälper oss att välja ut årets kommande höjdpunkterna inom TV-spel.

PP3 0

Stora konståkningsdagen  

Dev Karnal Fridén är manusförfattare och animefan - han berättar om animeserien Yuri!!! On Ice". Vi har även med sportkommentatorn Cecilia Ingman om konståkningens form. Dev Karnal Fridén är manusförfattare och animefan - han berättar om animeserien Yuri!!! On Ice". Vi har även med sportkommentatorn Cecilia Ingman om konståkningens form.

PP3 0

Kim Cesarion och 80 väldigt goda mackor  

Kim Cesarion kommer förbi och spelar live i studion. Även Albin Olsson och David Sundin kommer och berättar om sin nya podd "80 väldigt goda mackor" som är en hommage till Lasse Kronér.

PP3 0

Måste Gitt och videospelshistoria  

Martin Lindell och Thomas Sunhede har skrivit boken "Svensk videospelsutveckling från 50-tal till 90-tal". Vi pratar även med regissören Ivica Zubak och skådespelaren Can Demirtas om "Måste Gitt".

PP3 0

Will and Grace och Stureplanseran  

Vi pratar med Roger Wilson om serien "Will and Grace" och ryktena kring att det ska göras en reboot. Stureplan.se lägger ner, Carl Sundevall berättar om Stureplansfenomenet och dess era.

PP3 0

Ellentvshow och Mariah Careys meltdown  

Sociala medieexperten Mirza Bico pratar om hur kan skapar roligt och viralt content på Instagram. Vi pratar om när Mariah Carey hade ett meltdown på nyårsafton och massa annat sköj. Sociala medieexperten Mirza Bico pratar om hur kan skapar roligt och viralt content på Instagram. Vi pratar om när Mariah Carey hade ett meltdown på nyårsafton och massa annat sköj.

PP3 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose