PP3

PP3

Sweden

Daglig talkshow i P3. Per Lernström och sidekicks snackar nöjesnyheter och fenomen inom popkulturen.

Episodes

Gästpodden med Clas Svahn om utomjordiskt språk  

Filmen "Arrival" har haft premiär & vi dyker ner i den utomjordiska lingvistiken med Clas Svahn som är journalist på DN och vice ordförande i UFO-Sverige. Vart börjar men snacket om aliens hälsar på?

PP3 0

Julklappsinslagning  och utomjordiskt språkbruk  

Vi pratar utomjordiska språk med Clas Svahn är vice ordförande i UFO-Sverige. Vi pratar paketinslagning med Annica Thorberg som är professionell presentinslagare. Vi pratar utomjordiska språk med Clas Svahn är vice ordförande i UFO-Sverige. Vi pratar paketinslagning med Annica Thorberg som är professionell presentinslagare.

PP3 0

Gästpodden med Charli XCX  

Charli XCX är bara 24 år gammal men trots sin unga ålder har hon hunnit skriva låtar för Icona Pop, Selena Gomez och Iggy Azalea samtidigt som hon har en egen framgångsrik karriär som artist.

PP3 0

Gästpodden med Charli XCX  

Charli XCX är bara 24 år gammal men trots sin unga ålder har hon hunnit skriva låtar för Icona Pop, Selena Gomez och Iggy Azalea samtidigt som hon har en egen framgångsrik karriär som artist. Brittiska popartisten tillika låtskrivaren Charli XCX och rapparen Lilla Namo kommer på besök i studion.

PP3 0

Juicebaren och P3 Spel  

Vi kör SÅKLART en genomgång av spelvärlden med Angelica Norgren. Caroline Ringskog är aktuell med sin nya serie "Juicebaren".

PP3 0

Gästpodden om Scientologi och fascinationen för kändisar  

Vi pratar med Andreas Nordström från DN om dokumentärserien "Leah Remini: Scientology and the Aftermath" och den hemlighetsfulla kyrkans fascination för kändisar. Vi pratar med Andreas Nordström från DN om dokumentärserien "Leah Remini: Scientology and the Aftermath" och den hemlighetsfulla kyrkans fascination för kändisar.

PP3 0

Scientologkändisar, Pearl of Africa och Last tango in Paris  

Andreas Nordström pratar om scientologi och dess fascination för kändisar. Jonny von Wallström sin dokumentärfilm"Pearl Of Africa" & Andrea Reuter berättar om våldtäktsscenen i "Last tango in Paris".

PP3 0

Livespelning med Loney Dear och snack om jättar  

Loney dear, eller Emil Svanängen kommer förbi och livespelar sin låt "December Lilies" för oss. Tommy Kuusela, forskare på Institutet för språk och folkminnen berättar om jättar. Loney dear, eller Emil Svanängen kommer förbi och livespelar sin låt "December Lilies" för oss. Tommy Kuusela, forskare på Institutet för språk och folkminnen berättar om jättar.

PP3 0

Moto Boy och boksex med Jessica Gedin  

Moto Boy har precis släppt ny singel (äntligen) och firar 10 år som artist - de ni! Jessica Gedin pratar boksex och om priset Literary review som delar ut pris till sämsta sex i bok.

PP3 0

Melanin och deprimerad arkitektur  

Varför är alla som bor i minimalistiskt inredda hus deprimerade? Är det ens så? Lisa Ekström, arkitekt på Skälsö Arkitekter svara på det. Vi pratar med Aida Wondimu om UR:s nya serie "Melanin".

PP3 0

Gästpodden med Emil Jensen  

Det blir ett jädra gött snack med Malmös poster boy Emil Jensen. Snart ska han ut på turné. Vi pratar om varför han är så bra på mellansnack och varför hans föreställning heter Flyktpotatis.

PP3 0

Emil Jensen och Peptalk för Sverige  

Karin Bengtsson och Isabel Cruz Liljegren är aktuella med pjäsen "Peptalk för Sverige". Emil Jensen släpper nytt album och ska turnera med "Flyktpotatis". Vi gör även viktig undersökning! Karin Bengtsson och Isabel Cruz Liljegren är aktuella med pjäsen "Peptalk för Sverige". Emil Jensen släpper nytt album och ska turnera med "Flyktpotatis". Vi gör även viktig undersökning!

PP3 0

David Hellenius och Ennio Morricone  

Fabian Nordlander pratar om filmkompositören Ennio Morricone som uppträder i Sverige ikväll. David och Leo Hellenius pratar om SRs julkalender och humorsketcher på Instagram.

PP3 0

Gilmore Girls och Wizard Rock  

Girlmore Girls har premiär och vi pratar med Roger Wilson om serien. Vi snackar även om Wizard Rock med artisten Alex Bermhed. Girlmore Girls har premiär och vi pratar med Roger Wilson om serien. Vi snackar även om Wizard Rock med artisten Alex Bermhed.

PP3 0

Grime, foodies och OK Go  

Vi pratar foodies med foodien och författaren Mons Kallentoft. Musikskrienten Robert Zillén pratar om musikstilen Grime OCH vi snackar om bandet OK Go med Marcus Morey-Halldin från Kulturnytt. Vi pratar foodies med foodien Mons Kallentoft. Musikskrienten Robert Zillén pratar om musikstilen Grime OCH vi snackar om bandet OK Go med Marcus Morey-Halldin.

PP3 0

Insiativet, Happy Jankell och sågningar  

Happy Jankell är aktuell med en roll i nya mockumentären "Insiativet" (ja det heter så). Vi pratar även med kulturkritikern Gunilla Brodrej om hur recensionssågningar, är vi i en guldålder?

PP3 0

Musikhjälpen och berg- och dalbanor  

Vi gästas av årets programledare för Musikhjälpen: Little Jinder, Kodjo Akolor och Pelle Almqvist. Angelica Norgren kommer och snick snackar om nya spännande spel som innefattar berg- och dalbanor.

PP3 0

Gästpodden med Nikeisha Andersson  

Nikeisha Andersson upptäcktes när hon var 17 år, hon har gjort videos till bl.a Zara Larsson, Sabina Ddumba och Champions Leauge. Förra veckan avslutades även inspelningen för hennes första långfilm

PP3 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose