PP3

PP3

Sweden

Daglig talkshow i P3. Per Lernström och sidekicks snackar nöjesnyheter och fenomen inom popkulturen.

Episodes

Livespelning med Allyawan och allt du vill veta om Barbro Högberg  

Rapparen och Mellodeltagaren Allyawan gästar och bjuder på livespelning. Vi pratar med Lisa Wall om Barbro Högbergs liv. Rapparen och Mellodeltagaren Allyawan gästar och bjuder på livespelning. Vi pratar med Lisa Wall om Barbro Högbergs liv.

PP3 0

Allt om Darude och hallåayrket  

TV4-hallåan Lucette Rådström berättar alla snaskiga detaljer om hallåayrket. Det dyker även upp ett klipp där Lucette har sex med en gorilla. Kalle Kovács från Kulturnytt lär oss allt om Darude.

PP3 0

Arkadspelen i Sverige och citattecknets historia och betydelse  

Alva Dahl är språkvetare och har skrivit boken "Interpunktion: om skiljetecken och textens nyanser". Vi pratar även med Ludde Nordenskjöld har skrivit boken om arkadspelens uppgång och fall i Sverige.

PP3 0

Hamburgarens historia,  George "Hosato" Takei  och Kendrick Lamar  

Richard Tellström gör en djupdykning i hamburgarens historia - som sig bör! Roger Wilson berättar om Hosato Takei och Samir kommer som vanligt ner för att bjuda på riktigt smal musik. Richard Tellström gör en djupdykning i hamburgarens historia - som sig bör! Roger Wilson berättar om Hosato Takei och Samir kommer som vanligt ner för att bjuda på riktigt smal musik.

PP3 0

Bokformgivning och Alec Baldwin-wiki  

Nina Ulmaja är designansvarig på Albert Bonniers förlag - vi pratar med henne om hur man tänker med bokomslag och formgivning. Rebecka Hedström har läst Alec Baldwins memoar och ger oss the deets! Nina Ulmaja är designansvarig på Albert Bonniers förlag - vi pratar med henne om hur man tänker med bokomslag och formgivning. Rebecka Hedström har läst Alec Baldwins memoar och ger oss the deets!

PP3 0

Omtagningsfenomenet och Gifta Vid Första Ögonkastet  

Vi pratar igenom serien Gift Vid Först Ögonkastet med komikern Moa Lundqvist. Vår PP3-kompis Måns Linden kommer förbi och pratar om regissörer som tar örtitusen omtagningar - why?????

PP3 0

Lakanspöket och  Writers Guild of America-strejken  

Vår skräckfavorit Fred Andersson kommer och berättar om lakanspökets historia! Manusförfattaren Alex Haridi fördjupar oss i vad manusförfattarstrejken i USA har för effekter.

PP3 0

Kriminalkomedin Fallet och sextorka i Hollywood  

Erik Hultkvist och Tapio Leopold har skrivit nya kriminalkomediserien Fallet. Det råder sextorka i Hollywood & "erotisk thriller" är ett minne blott. Kristoffer Ahlström berättar allt om det. Erik Hultkvist och Tapio Leopold har skrivit nya kriminalkomediserien Fallet. Det råder sextorka i Hollywood & "erotisk thriller" är ett minne blott. Kristoffer Ahlström berättar allt om det.

PP3 0

Anne på Grönkulla och badrumsaggressioner  

Anne på Grönkulla blir Netflixserie - vi pratar om Anne och den klassiska ungdomsbokserien med Helena Dahlgren från Bokhora. Samir glider förbi och ger oss ny fräck musik OCH vi pratar om badrumstråk Anne på Grönkulla blir Netflixserie - vi pratar om Anne och den klassiska ungdomsbokserien med Helena Dahlgren från Bokhora. Samir glider förbi och ger oss ny fräck musik OCH vi pratar om badrumsbråk

PP3 0

Coolifieringen av Svansjön och Helena Bergström och UB40-mysteriet  

Ann Persson kommer och pratar om coolifieringen av den klassiska Svansjön och dess olika uppsättningar. Vi ringer Helena Bergström och pratar om att hon är med på ett UB40-omslag. Ann Persson kommer och pratar om coolifieringen av den klassiska Svansjön och dess olika uppsättningar. Vi ringer Helena Bergström och pratar om att hon är med på ett UB40-omslag.

PP3 0

Howard Ashman och samurajen Yasuke  

Roger Wilson kommer förbi city och berättar om kompositören Howard Ashman som var en del av Disneyrenässansens stora pionjärer. Dev Karnal Fridén fördjupar oss i samurajen Yasukes liv.

PP3 0

Elena Ferrante och ananasens plats i våra hem  

Elena Ferrantes Neapelsvit blir miniserie på HBO. Shabane Barot berättar om Elenas story och liv. Det blir även snack om frukt i inredning - framförallt ananasens intåg med Svante Helmbæk-Tirén

PP3 0

Tim and Eric och Mystery Science Theatre 3000  

Vår eviga PP3-kompis Petter Bristav kommer och berättar om humorduon Tim and Eric. Melody fördjupar oss i Mystery Science Theatre 3000 som ska rebootas! Vi hinner också att prata kemiskt unnande. Vår eviga PP3-kompis Petter Bristav kommer och berättar om humorduon Tim and Eric. Melody fördjupar oss i Mystery Science Theatre 3000 som ska rebootas! Vi hinner också att prata kemiskt unnande.

PP3 0

Sektmode, Vei och James Blunt  

Hanna Johansson berättar om mode inom olika sekter. Vi pratar om Sara Bergmark Elfgren och Karl Johnssons nya serie Vei och ringer David Borg för att prata om James Blunts vrede. Hanna Johansson berättar om mode inom olika sekter. Vi pratar om Sara Bergmark Elfgren och Karl Johnssons nya serie Vei och ringer David Borg för att prata om James Blunts vrede.

PP3 0

Gorillaz, Carl Stanley och Annika Lantz läser sms  

Gorillaz släpper nytt! Vad har hänt sen sist? Vi tar pulsen på 2001 års coolaste band med musikkritikern Kalle Kovacs. Komikern Carl Stanley studion och Annika Lantz får lära sig ungdomsspråk

PP3 0

Anne Marie LIVE och bokrättigheter  

Den brittiska stjärnan Anne Marie kommer till studion och hänger med oss. Hur funkar auktioner för bokrättigheter? Hur är stämningen? Förläggaren Nina Eidem förklarar.

PP3 0

Facebookgrupper och I Called Him Morgan  

Anton Säll pratar om Sveriges största Facebookgrupper, vad händer i dem och hur hanterar man 260000 medlemmar? Kasper Collin berättar om sin nya dokumentärfilm I Called him Morgan

PP3 0

Dua Lipa LIVE och strobing-GIF  

Dua Lipa kommer till oss och sjunger skönt samt snackar lite. StrobingGIFs är internettrollning på helt ny nivå. Vi pratar om det första åtalet som väckts mot en GIF med vår internetexpert Jack Verner

PP3 0

Rhys LIVE och In Cold Blood  

Vi har stjärnan Rhys i studion för både snack och sång. Mordfallet bakom Capotes kända bok diskuteras nu efter att en annan version av händelsen släppts. Capote-experten Marcus Stenberg berättar mer!

PP3 0

James Baldwin, mermans  och fredagsquiz  

Vi pratar James Baldwin med Samuel Girma som jobbar med Cinemafrica som visade filmen "I am not your Negro". Emoji ska släppa nya figurer varav en är en Merman! En kill-mermaid! Detta är ICKE tråkigt

PP3 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose