PP3

PP3

Sweden

Daglig talkshow i P3. Per Lernström och sidekicks snackar nöjesnyheter och fenomen inom popkulturen.

Episodes

Säsongsavslutning med Stor och 2 Girls 1 Cup  

Det firar vi med att ha rapparen Stor i studion! Men vi slutar inte där, nej, vi har även bjudit in David Sundin för att prata om att det var 10 år sen klassikern 2 Girls 1 Cup blev viral.

PP3 0

Charlie Puth och fängelseflykter  

Världsstjärnan Charlie Puth, som upptäcktes av Ellen Degeneres kommer till PP3 City! Vi pratar med kriminologen Christoffer Carlsson om fängelseflykter vi minns!

PP3 0

Julia Michaels, Peter Birro och Avantgardet  

Popstjärnan Julia Michaels kommer och hänger lite. Peter Birro har regisserat Avantgardets nya musikvideo till Horsepundarpop - och det vill vi veta allt om.

PP3 0

Spår och eyerollens historia  

Henrik Fexeus är mentalist och författare - han berättar allt vi vill veta om eyerollen. Martin Johnson går igenom fallet sprängningen vid Restaurang Fontaine bleau som senaste säsongen av Spår handlar om.

PP3 0

Fuskbonanza och conlangs  

Yens Wahlgren, xenosociolingvist, har skrivit boken "Liftarens parlör till Galaxen" berättar allt om språk som bara existerar i fiktionen. Vi pratar också spelfusk med Dev Karnal Fridén.

PP3 0

Anna Wintour vs Tina Brown & duschhacks  

Olle Lidbom är medieanalytiker och kommunikationschef på Norstedts. Han berättar om det lång a bråket mellan Anna Wintour och Tina Brown. Vi går igenom duschhacks också, UNDERBAR fredag!

PP3 0

Allt om dabbing och konstiga annonser på internetz  

Eric Gisaeus är grundare bakom tech-sajten Breakit. Han förklarar vart alla konstiga annonser på internet kommer ifrån. Robert Zillén, vår Robert förklarar för oss vad dabbing är. I grevens tid!

PP3 0

Slow motion och whiskey-trivia  

Andreas Öhman kommer och berättar allt du behöver veta om slow motion och vi djupdyker i whiskeyns värld med Anders Melldén eftersom Kiefer Sutherlands turné heter Not enough whiskey in Europe 2017.

PP3 0

Tivolihistoria och vad grejen med nunnor är  

Andreas Theve är tivolihistoriker och ska..ja berätta allt som går att berätta om Tivolits historia. Vi bjuder in Malin Collin så att hon ska reda ut varför nunnor florerar i populärkulturen just nu

PP3 0

Ponzi schemes, kräkhistorier och nya dressgate  

Anders Billing berättar allt om olika schemes och ponzibedrägerier. Vi pratar om Ruben Östlund, och Sara går loss på kräkhistorier. Gla måndag på er!

PP3 0

DejtingTV och privatspanaren Therese Tang  

Sara Martinsson tar oss igenom dejtingprogrammens historia, från då till nu. Joakim Palmqvist har skrivit bok om privatspanaren Therese Tang och hur hon löste ett mordfall genom spaningsarbete.

PP3 0

Mooningshistoria och I Love Dick  

Ja, vi ringde in Adrian Boberg för att prata om mooning. Alltså rumpchockandet, det har inget med månen att göra. Gabriella Håkansson berättar om nya serien I Love Dick.

PP3 0

Posering och Get Me Roger Stone  

Marika Hanson berättar om modeposering och dess historia. I och med nya dokumentären "Get me Roger Stone" får vi hjälp av Andreas Utterström att djupdyka in i vem Stone är.

PP3 0

Unibrows och  MP3ns historia  

Unibrows är på ingång i modevärlden, vi frågar ut Emma Lindblad som är doktor och forskare på centrum för modevetenskap vid Stockholms Universitet. Jakob Nilsson berättar om MP3s historia.

PP3 0

Koola teknik-inredningsprylar och vad gör en sufflör?  

Oscar von Seth är sufflör och berättar mer om vad det innebär eftersom det är FÅ som vet. Sara är och kör gokart med Musikhjälpen och vi pratar om koola teknikprylar som man hade som tonåring.

PP3 0

Twin Peaks-walkthrough och half dressing  

Fabian Nordlander lär dig allt du behöver veta om Twin Peaks. Hanna Johansson berättar om det nya modet som innebär att du har kläderna HALVT PÅ och Melody Lovelin tipsar om studyblr.

PP3 0

Skräckrock och Judge Judy  

Orvar Säfström berättar allt om skräckrocken och dess era. Vi pratar om Judge Judy och domstols-TV med Katti Cernak. Sen ringer vi Mattias Kling för att prata om nyss avlidna Chris Cornell.

PP3 0

Richard Wagner och Helena Rubinstein vs Elizabeth Arden  

Vi pratar om Wagner i populärkulturen med musikjournalisten Nicholas Ringskog Ferrada-Noli. Hedvig von Mentzer, berättar om sminkgiganterna Helena Rubinstein och Elizabeth Arden.

PP3 0

Mwuana och No Logo-rörelsen  

Mwuana släpper nytt och spelar på P3-älskar i Stockholm, så han glider förbi och snick snackar lite. Vi pratar även med Philip Warkander om No Logo-rörelsen som verkar växa.

PP3 0

Romancemässa, omslagsmodeller och G.I Joe  

Melody har varit på Romancemässa i USA och berättar allt om det: Vi ringer också Jon Back som är lek- och spelforskare för att prata om G.I Joe och dess skapare Stanley Weston.

PP3 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose