PP3

PP3

Sweden

Daglig talkshow i P3. Per Lernström och sidekicks snackar nöjesnyheter och fenomen inom popkulturen.

Episodes

Twin Peaks Day och vi förutspår Oscarsgalan  

Happy February 24th alla Twin Peaks-fans! Författaren tillika Twin Peaks-experten Helena Dahlgren förklarar denna högtidsdag. På söndag är det Oscars, vi pratar stjärnlineupen med P1:s Tobias Sahlén. Happy February 24th alla Twin Peaks-fans! Författaren tillika Twin Peaks-experten Helena Dahlgren förklarar denna högtidsdag. På söndag är det Oscars, vi pratar stjärnlineupen med P1:s Tobias Sahlén.

PP3 0

Julie Dash och hjärnmyter med Fredrik Ullén  

Vi pratar med Fredrik Ullén om hur musikpåverkar hjärnan, och reder ut hjärnmyter. Julie Dash regisserade den historiska "Daughters of the dust" som Beyoncés "Lemonade" inspirerades av. Vi pratar med Fredrik Ullén om hur musikpåverkar hjärnan, och reder ut hjärnmyter. Julie Dash regisserade den historiska "Daughters of the dust" som Beyoncés "Lemonade" inspirerades av.

PP3 0

Den politiska Oscarsgalan och 10 år sedan Britney rakade huvudet  

Har Oscars alltid varit politisk? Journalisten Christina Jeurling Birro kommer och leder oss genom galans historiska stunder.I dagarna är det 10 år sedan Britney rakade av håret och vi minns tillbaka Har Oscars alltid varit politisk? Journalisten Christina Jeurling Birro kommer och leder oss genom galans historiska stunder.I dagarna är det 10 år sedan Britney rakade av håret och vi minns tillbaka

PP3 0

Smalt musikmyz med Samir Yosufi  och hur man klipper trailers  

Samir Yosufi kommer som vanligt ner och berättar om det nya hippa inom musiken. Självklart väldigt smalt och härligt. Vi pratar även med regissören Björn Stein om hur man klipper trailers. Samir Yosufi kommer som vanligt ner och berättar om det nya hippa inom musiken. Självklart väldigt smalt och härligt. Vi pratar även med regissören om hur man klipper trailers.

PP3 0

Kalsarikännit,  frenologi och Rum 123  

Regissören Emelie Lindblom är aktuell med skräckfilmen "Rum 123" - hon kommer förbi. Vi pratar om det nya finska ordet: Kalsarikännit som tagit över efter hygge. Även frenologi ligger på dagordningen.

PP3 0

The Great Wall och Local Hero-stämningen  

Fabian Nordlander pratar om "The Great Wall" men också om hur den kinesiska filmmarknaden påverkar Hollywood. Teaterkollektivet Bombina/Bombas pratar om sin pjäs "Local Hero part 2".

PP3 0

Michael Bolton, Eilert Pilarm och vuxenlego  

Tommie Jönsson pratar om hur Michael Bolton en parodi på Michael Bolton. Vi ringer Eilert Pilarm och pratar om att han nämndes i Jimmy Fallons program. Och Melody Lovelin pratar vuxenlego. Tommie Jönsson pratar om hur Michael Bolton en parodi på Michael Bolton. Vi ringer Eilert Pilarm och pratar om att han nämndes i Jimmy Fallons program. Och Melody Lovelin pratar vuxenlego.

PP3 0

Tommy Körberg, Marina Abramović ochThe Pirate Bay-domen  

Tommy Körberg berättar om duetten med Céline Dion. Margret Atladottir fördjupar oss om performancekonstnären Marina Abramović och vi ringer techredaktören Linus Larsson och pratar TPB-domen. Tommy Körberg berättar om duetten med Céline Dion. Margret Atladottir fördjupar oss om performancekonstnären Marina Abramović och vi ringer techredaktören Linus Larsson och pratar TPB-domen.

PP3 0

Pewdiepie och kannibalism i skräckfilm  

Pewdiepie är minst sagt i blåsvädret så vi pratar med teknikreportern Joel Westerholm om händelsen men även Pewdiepie i allmänhet. Fred Andersson kommer och berättar om kannibalism i skräckfilm.

PP3 0

Mikronoveller på Instagram och svordomens historia  

Jörgen Löwenfeldt startade "Bagatellerna" där han publicerar mikronoveller - nu är han aktuell med boken "Ensamma tillsammans". Ulla Stroh-Wollin lär oss allt om svordomens historia.

PP3 0

PP3 FYLLER 5 ÅR!  

Vi frågade er om höjdpunkter & har nu satt ihop ett helt program med godbitar från våra fem år som program. Det blir allt från fissymfoni till när Sara nästan dog när hon åkte upp för muren i GoT!

PP3 0

Äckelhumor och filmen Exfrun  

Adrian Boberg kommer och berättar om äckelhumor som var stor under 90- och 20-talet. Till exempel: Jackass, Tom Green, Dirty Sanchez. Katja Wik berättar om sin nya film "Exfrun". Adrian Boberg kommer och berättar om äckelhumor som var stor under 90- och 20-talet. Till exempel: Jackass, Tom Green, Dirty Sanchez. Katja Wik berättar om sin nya film "Exfrun".

PP3 0

Hopptornet och Musse Hasselvall  

Axel Danielson är regissör och aktuell med sin kortfilm "Hopptornet" som uppmärksammades av New York Times. Musse Hasselvall pratar om UR-serien "PK-mannen" som han programleder. Axel Danielson är regissör och aktuell med sin kortfilm "Hopptornet" som uppmärksammades av New York Times. Musse Hasselvall pratar om UR-serien "PK-mannen" som han programleder.

PP3 0

Hopptornet  

PP3 0

Female drag med Bex del la kex och Mel Gibsons uppgång och fall  

Fabian Nordlander kommer och berättar om uppgångar och fall i Mel Gibsons karriär - som nu är på väg upp igen. Bex de la kex, Sveriges enda (?) kvinnliga druga kommer och berättar om female drag. Fabian Nordlander kommer och berättar om uppgångar och fall i Mel Gibsons karriär - som nu är på väg upp igen. Bex de la kex, Sveriges enda (?) kvinnliga druga kommer och berättar om female drag.

PP3 0

Magnus Carlson, Super Bowl och dystopiska spel  

Magnus Carlson ska ut på turné och hosta Grammisgalan - men först en sväng till oss. Vi pratar med såklart med Johannes Ivarsson om gårdagens Super Bowl-reklamer! Även Effie Karabuda kommer in! Magnus Carlson ska ut på turné och hosta Grammisgalan - men först en sväng till oss. Vi pratar med såklart med Johannes Ivarsson om gårdagens Super Bowl-reklamer! även Effie Karabuda kommer in!

PP3 0

Magnus Carlson, Super Bowl och dystopiska spel  

Magnus Carlson ska ut på turné och hosta Grammisgalan - men först en sväng till oss. Vi pratar med såklart med Johannes Ivarsson om gårdagens Super Bowl-reklamer! Även Effie Karabuda kommer in!

PP3 0

INVSN och konstauktioner  

Dennis Lyxzen, Sara Almgren och Christina Karlsson från INVSN kommer till studion. Vi pratar konstauktionsbranschen med Michael Elmenbeck som grundade Bon OCH ringer Cecilia Uddén.

PP3 0

Teen Vogue och Styr den opp  

Regissören Michael Ek kommer och pratar om sin nya film om reggae "Styr den opp". Marie Birde kommer och pratar om Amerikanska Teen Vogue och deras politiska profil. Regissören Michael Ek kommer och pratar om sin nya film om reggae "Styr den opp". Marie Birde kommer och pratar om Amerikanska Teen Vogue och deras politiska profil.

PP3 0

Hur man skapar popstjärnor och vad är grejen med The Twlight Zone?  

Serietecknare Johan Wanloo kommer förbi och pratar om vad grejen med The Twilight Zone är. Vi pratar även med Ola Håkansson om hur man sniffar upp potentiella popstjärnor.

PP3 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose