Punk

Punk

Denmark

I anledning af punkmusikkens fyrre års fødselsdag genopliver programvært, Adam Holm radioessayet i en sommerserie på P1. I 'Punk' handler det ikke kun om musik men også om selve følelsen af punk, dvs. trangen til at gå imod systemer og dogmer. Fra sit upunkede udgangspunkt som magelig middelklasseborger vil Adam Holm analysere og kommentere vores samtids behov for punkens modsprog og oprør.

Episodes

Punk 5:5 2016-08-04  

Kapitel 5: Indignation som brændstof I anledning af punkmusikkens fyrre års fødselsdag genopliver programvært, Adam Holm radioessayet i en sommerserie på P1. I 'Punk' handler det ikke kun om musik men også om selve følelsen af punk, dvs. trangen til at gå imod systemer og dogmer. Fra sit upunkede udgangspunkt som magelig middelklasseborger vil Adam Holm analysere og kommentere vores samtids behov for punkens modsprog og oprør. Vært: Adam Holm.

Punk 0

Punk 4:5 2016-07-28  

Kapitel 4: Inden for Systemet I anledning af punkmusikkens fyrre års fødselsdag genopliver programvært, Adam Holm radioessayet i en sommerserie på P1. I 'Punk' handler det ikke kun om musik men også om selve følelsen af punk, dvs. trangen til at gå imod systemer og dogmer. Fra sit upunkede udgangspunkt som magelig middelklasseborger vil Adam Holm analysere og kommentere vores samtids behov for punkens modsprog og oprør. Vært: Adam Holm.

Punk 0

Punk 3:5 2016-07-21  

Kapitel 3: Små afvigende handlinger. I anledning af punkmusikkens fyrre års fødselsdag genopliver programvært, Adam Holm radioessayet i en sommerserie på P1. I 'Punk' handler det ikke kun om musik men også om selve følelsen af punk, dvs. trangen til at gå imod systemer og dogmer. Fra sit upunkede udgangspunkt som magelig middelklasseborger vil Adam Holm analysere og kommentere vores samtids behov for punkens modsprog og oprør. Vært: Adam Holm.

Punk 0

Punk 2:5 2016-07-14  

Kapital 2: Det kræver mod. I anledning af punkmusikkens fyrre års fødselsdag genopliver programvært, Adam Holm radioessayet i en sommerserie på P1. I 'Punk' handler det ikke kun om musik men også om selve følelsen af punk, dvs. trangen til at gå imod systemer og dogmer. Fra sit upunkede udgangspunkt som magelig middelklasseborger vil Adam Holm analysere og kommentere vores samtids behov for punkens modsprog og oprør. Vært: Adam Holm.

Punk 0

Punk 1:5 2016-07-07  

Kapitel 1: Det er ikke, hvordan du ser ud. I anledning af punkmusikkens fyrre års fødselsdag genopliver programvært, Adam Holm radioessayet i en sommerserie på P1. I 'Punk' handler det ikke kun om musik men også om selve følelsen af punk, dvs. trangen til at gå imod systemer og dogmer. Fra sit upunkede udgangspunkt som magelig middelklasseborger vil Adam Holm analysere og kommentere vores samtids behov for punkens modsprog og oprør. Vært: Adam Holm.

Punk 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose