Radiodrama

Radiodrama

Denmark

Drama-to-go. Her kan du hente alle de nye serier fra DR’s Radiodrama. Krimier, historisk dramatik, dokudrama og meget andet – med store danske skuespillere i rollerne, skrevet af danske dramatikere.

Episodes

Det 4. Rige (7:8) 2016-10-17  

David har slået Marcus ihjel, men han fortryder det ikke, han er soldat. Han fortsætter uden ham og holder sig hele tiden lige bag Rebekka og Christian, de er på vej til et sted i alperne i håb om at finde Heike Schäefer. Men ingen af dem er i sikkerhed og snart lyder der skud. Med Marijana Jankovic, Jacob Lohmann, Jens Jørn Spottag, Mads Riisom, Vera Seemann og Patrick Baurichter. 'Det 4. Rige' er skrevet af forfatterduoen A.J. Kazinski, der er pseudonymet for Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. Serien er instrueret af Louise Friedberg. Musik af Marcus Hjelmborg. Teknik og montage af Helga Prip og producent er Dorthe Riis.

Det 4. Rige (6:8) 2016-10-10  

Christian er blevet arresteret og endt i Landsberg fængsel. Det hele ser til start sort ud og dog, en fange vil gerne tale med ham, måske findes de svar han søger lige her? Rebekka sidder tilbage på hotellet og befinder sig i en psykose, hun er i stor fare, for lige udenfor døren står Marcus og David klar til at dræbe hende. Med Marijana Jankovic, Jacob Lohmann, Jens Jørn Spottag, Henrik Birch, Mads Riisom, Ulle Bjørn Bengtsson og Thomas Leth Rasmussen. 'Det 4. Rige' er skrevet af forfatterduoen A.J. Kazinski, der er pseudonymet for Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. Serien er instrueret af Louise Friedberg. Musik af Marcus Hjelmborg. Teknik og montage af Helga Prip og producent er Dorthe Riis.

Det 4. Rige (5:8) 2016-10-03  

Christian og Rebekka er kørt hele vejen til München i håbet om at finde ud, hvem der ringede til Birgittes inden flyet eksploderede. Men ingen vil snakke og de må derfor tage "kreative" metoder i brug, for at finde frem til sandheden. Men de er ikke alene, Marcus og David er lige bag ved dem og vil gøre alt for, at de ikke finder sandheden. Med Marijana Jankovic, Jacob Lohmann, Jens Jørn Spottag, Henrik Birch, Mads Riisom, Joen Høyerslev og Ulle Bjørn Bengtsson. 'Det 4. Rige' er skrevet af forfatterduoen A.J. Kazinski, der er pseudonymet for Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. Serien er instrueret af Louise Friedberg. Musik af Marcus Hjelmborg. Teknik og montage af Helga Prip og producent er Dorthe Riis.

Det 4. Rige (4:8) 2016-09-26  

Mens københavnerne prøver at finde tilbage til normal, prøver Christian og Rebekka sammen at finde frem til sandheden om flystyrtet, men de bliver overvåget. Christians journalist-ven Ulrik, som skulle hacke Birgittes mobil er død og mobilen er væk. Men Ulrik arbejdede ikke alene og de må til Tyskland for at finde flere svar. Med Marijana Jankovic, Jacob Lohmann, Jens Jørn Spottag, Henrik Birch, Mads Riisom, Camilla Bendix, Finn Nielsen og Besir Zeciri. 'Det 4. Rige' er skrevet af forfatterduoen A.J. Kazinski, der er pseudonymet for Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. Serien er instrueret af Louise Friedberg. Musik af Marcus Hjelmborg. Teknik og montage af Helga Prip og producent er Dorthe Riis.

Det 4. Rige (3:8) 2016-09-19  

Intet er som det ser ud til. Den tjetjenske kvindelige passager, som havarikommissionen peger på som den skyldige, kan umuligt have udløst bomben. Det mener i hvert fald havarikommissær Rebekka, men hendes teorier bliver ikke hørt, hvorfor vil de ikke have at sandheden kommer frem? Rebekka finder frem til Christian, og sammen beslutter de sig for at finde svar på deres spørgsmål. Med Marijana Jankovic, Jacob Lohmann, Jens Jørn Spottag, Henrik Birch, Mads Riisom og Jens Andersen. 'Det 4. Rige' er skrevet af forfatterduoen A.J. Kazinski, der er pseudonymet for Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. Serien er instrueret af Louise Friedberg. Musik af Marcus Hjelmborg. Teknik og montage af Helga Prip og producent er Dorthe Riis.

Det 4. Rige (2:8) 2016-09-12  

Hele Danmark er i sorg efter at et fly er eksploderet over Amager Fælled i København. Alle af de 250 passagerer er døde. Ombord var sport-journalistens Christians kæreste Birgitte, og Christian er i chok og forvirret. Birgitte skulle til New York, så hvorfor var hun ombord på et fly til München. Hvem var hun i virkeligheden? Med Marijana Jankovic, Jacob Lohmann, Jens Jørn Spottag, Henrik Birch, Mads Riisom, Peter Gantzler, Marie Askehave, Kasper Leisner og Thomas Leth Rasmussen. 'Det 4. Rige' er skrevet af forfatterduoen A.J. Kazinski, der er pseudonymet for Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. Serien er instrueret af Louise Friedberg. Musik af Marcus Hjelmborg. Teknik og montage af Helga Prip og producent er Dorthe Riis.

Det 4. Rige (1:8) 2016-09-05  

Katastrofen sker. Et fly eksploderer over København. Tiden står stille, mens vragdelene falder ned over Amager Fælled. Og snart melder spørgsmålene sig, er alle passagerer døde? Var det en teknisk fejl eller en forbrydelse? Særligt for Christian er der et spørgsmål, der trænger sig mere på end alle andre; hvorfor var hans kæreste Birgitte ombord på flyet, der havde kurs mod München? Med Marijana Jankovic, Jacob Lohmann, Jens Jørn Spottag, Henrik Birch, Mads Riisom, Peter Gantzler, Henning Valin, Amira Jensen, Oksana Ceresenko Achiam, Christine Gjerulf, Morten Holst, Nicolai Jandorf, Nina Marie Birch, Stine Schröder Jensen og Louise Friedberg. 'Det 4. Rige' er skrevet af forfatterduoen A.J. Kazinski, der er pseudonymet for Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. Serien er instrueret af Louise Friedberg. Musik af Marcus Hjelmborg. Teknik og montage af Helga Prip og producent er Dorthe Riis.

Kollaps: Oliver (8:8) 2016-08-29  

Mennesket har kendt til angst siden tidernes morgen, for at kunne overleve. Men det kan af og til være svært at få øje på formålet med angsten. Det er denne gråzone imellem det rationelle og det irrationelle vi gerne vil zoome ind på, kollapset, lige det øjeblik hvor spillereglerne bliver sat ud af kraft, hvor systemet bryder sammen. Oliver har fået angst for døden. Den dukker op når han mindst venter den, hiver fat i ham og vil ikke forsvinde igen. I et lille eksperiment prøver vi at nærme os hans angst. Hvordan lyder døden egentlig? Med Hans Henrik Clemensen, Besir Zeciri, Neema Helene Østergaarrd Sejersen og Oliver Schmidt. Kollaps er blevet til i en flad struktur mellem Thomas Markmann, Kasper Sejersen og Ditlev Brinth. Producer er Mette Kruse.

Kollaps: Katrine (7:8) 2016-08-29  

Mennesket har kendt til angst siden tidernes morgen, for at kunne overleve. Men det kan af og til være svært at få øje på formålet med angsten. Det er denne gråzone imellem det rationelle og det irrationelle vi gerne vil zoome ind på, kollapset, lige det øjeblik hvor spillereglerne bliver sat ud af kraft, hvor systemet bryder sammen. Folks ligegyldighed er udgangspunktet i dette afsnit. Katrine fortæller om oplevelser med folk der ikke gør noget, bare går forbi, eller står og glor når noget tydeligvis er helt galt. På en helt almindelig dag på et helt almindeligt sted viser ligegyldigheden sit ansigt. Med Sophie Zinckernagel, Peter Christoffersen, Brigitta Karlsson og Katrine Karlsson Pedersen. Kollaps er blevet til i en flad struktur mellem Thomas Markmann, Kasper Sejersen og Ditlev Brinth. Producer er Mette Kruse.

Kollaps: Yonus (5:8) 2016-08-22  

Mennesket har kendt til angst siden tidernes morgen, for at kunne overleve. Men det kan af og til være svært at få øje på formålet med angsten. Det er denne gråzone imellem det rationelle og det irrationelle vi gerne vil zoome ind på, kollapset, lige det øjeblik hvor spillereglerne bliver sat ud af kraft, hvor systemet bryder sammen. Yonus oplevede sit liv passere revy. I frygten for at det nu var ovre kom angsten for Guds vrede. Havde han indtil nu levet livet som han burde? Havde han gjort ting, der ville have konsekvenser, når han nu skulle til at banke på himlens dør? Med Besir Zeciri, Hans Henrik Clemensen, Daniel Martin Fisker, fra Secure Event og Ridwan Muhammed. Kollaps er blevet til i en flad struktur mellem Thomas Markmann, Kasper Sejersen og Ditlev Brinth. Producer er Mette Kruse.

Kollaps: Mai (6:8) 2016-08-22  

Mennesket har kendt til angst siden tidernes morgen, for at kunne overleve. Men det kan af og til være svært at få øje på formålet med angsten. Det er denne gråzone imellem det rationelle og det irrationelle vi gerne vil zoome ind på, kollapset, lige det øjeblik hvor spillereglerne bliver sat ud af kraft, hvor systemet bryder sammen. Mai er angst for voldtægt. Hver gang hun kommer alene hjem frygter hun, at nogen følger efter hende, belurer hende. Det er meget ubehageligt men der er ingen tvivl om at tankerne altid er værre end virkeligheden. Med Troels II Munk og Mai Hartmann. Kollaps er blevet til i en flad struktur mellem Thomas Markmann, Kasper Sejersen og Ditlev Brinth. Producer er Mette Kruse.

Kollaps: Johan (3:8) 2016-08-15  

Mennesket har kendt til angst siden tidernes morgen, for at kunne overleve. Men det kan af og til være svært at få øje på formålet med angsten. Det er denne gråzone imellem det rationelle og det irrationelle vi gerne vil zoome ind på, kollapset, lige det øjeblik hvor spillereglerne bliver sat ud af kraft, hvor systemet bryder sammen. I dette afsnit møder vi Johan der er krigsfotograf og ikke er bange for noget som helst. Det skulle da lige være eksamenssituationer. Slagmarken er vand i forhold til censors borende spørgsmål. Med Henrik Birch, Troels II Munk, Jan Grarup, Jesper Degn og Johan Spanner. Kollaps er blevet til i en flad struktur mellem Thomas Markmann, Kasper Sejersen og Ditlev Brinth. Producer er Mette Kruse.

Kollaps: Mickey (4:8) 2016-08-15  

Mennesket har kendt til angst siden tidernes morgen, for at kunne overleve. Men det kan af og til være svært at få øje på formålet med angsten. Det er denne gråzone imellem det rationelle og det irrationelle vi gerne vil zoome ind på, kollapset, lige det øjeblik hvor spillereglerne bliver sat ud af kraft, hvor systemet bryder sammen. I dette afsnit møder vi Mickey der efter at have været spærret inde en nat på sit gamle gymnasium er dødsens angst for at være alene og for lukkede rum. Hvad sker der mon med Mickey hvis vi udfordrer ham lidt I DRs kælder en mørk nat? Med Casper Sloth, Peter Christoffersen, Troels W. Kjær og Mickey Nava. Kollaps er blevet til i en flad struktur mellem Thomas Markmann, Kasper Sejersen og Ditlev Brinth. Producer er Mette Kruse.

Kollaps: Tina (2:8) 2016-08-08  

Mennesket har kendt til angst siden tidernes morgen, for at kunne overleve. Men det kan være svært at få øje på, når angsten sætter ind. Det er denne gråzone imellem det rationelle og det irrationelle vi gerne vil zoome ind på, kollapset, lige det øjeblik hvor spillereglerne bliver sat ud af kraft, hvor systemet bryder sammen. Parkeringsvagten Tina oplevede et totalt kollaps da hendes mand, hun havde været gift med i 3 måneder, ville skilles. Hun fik en total nedsmeltning i sit køkken, havde slet ikke set skilsmissen komme og hvad nu med børnene. Med Henrik Birch, Herbert Markmann og Tina Clemmensen. Kollaps er blevet til i en flad struktur mellem Thomas Markmann, Kasper Sejersen og Ditlev Brinth. Producer er Mette Kruse.

Kollaps: Ida (1:8) 2016-08-08  

Mennesket har kendt til angst siden tidernes morgen, for at kunne overleve. Men det kan være svært at få øje på, når angsten sætter ind. Det er denne gråzone imellem det rationelle og det irrationelle vi gerne vil zoome ind på, kollapset, lige det øjeblik hvor spillereglerne bliver sat ud af kraft, hvor systemet bryder sammen. I den første historie møder vi Ida der er panisk angst for at få hudkræft og for ozonlaget der bare bliver mindre og mindre. Solen brænder og der er ingen skygge at finde. Med Christine Sønderris, Anders Mossling og Mai Agerlin Christensen. Kollaps er blevet til i en flad struktur mellem Thomas Markmann, Kasper Sejersen og Ditlev Brinth. Producer er Mette Kruse.

Brandø (10:10) 2016-08-01  

Et sommer-spøgelses-drama i 10 afsnit på podcast. Sofie konfronterer Merete og vil høre mere om hendes ungdom på Brandø. Merete er fuld og taler over sig, indtil hun forsvinder ud i den stormramte sommernat. Noget der får fatale konsekvenser. Sofie spilles af Patricia Schumann og Tobias af Esben Dalgaard. Andre medvirkende er Helle Fagralid, Paw Henriksen og Lars Knutzon Brandø er skrevet af Ann Vægter og Ina Bruhn. Instruktion af Eirik Sæter Stordahl. Lyddesign af Helga Prip og Solveig Berger. Producent er Dorthe Riis og musik af Benjamin de Murashkin.

Brandø (9:10) 2016-08-01  

Et sommer-spøgelses-drama i 10 afsnit på podcast. Sofie fortæller en ligeglad Tobias, at hun har fundet det forsvundne kassettebånd og også om den beslutning, hun har taget. Det er Tobias ikke ligeglad med, men Sofie står fast indtil en sommerstorm rammer øen, og Sofie ser sig selv fanget på lejrskolen sammen med Christian, Tobias og Merete. Sofie spilles af Patricia Schumann, Tobias af Esben Dalgaard, Merete af Helle Fagralid og Christian af Paw Henriksen. Brandø er skrevet af Ann Vægter og Ina Bruhn. Instruktion af Eirik Sæter Stordahl. Lyddesign af Helga Prip og Solveig Berger. Producent er Dorthe Riis og musik af Benjamin de Murashkin.

Brandø (8:10) 2016-07-25  

Et sommer-spøgelses-drama i 10 afsnit på podcast. Sofie er træt af Tobias' humørsvingninger og beslutter sig for at tage sit liv og sin fremtid i egne hænder. Men da hun er på besøg hos Merete for at låne telefonen, gør hun en foruroligende opdagelse. Sofie spilles af Patricia Schumann, Tobias af Esben Dalgaard, Merete spilles af Helle Fagralid og Christian af Paw Henriksen. De unge spilles af Thit Aaberg og Lea Monrad. Brandø er skrevet af Ann Vægter og Ina Bruhn. Instruktion af Eirik Sæter Stordahl. Lyddesign af Helga Prip og Solveig Berger. Producent er Dorthe Riis og musik af Benjamin de Murashkin.

Brandø (7:10) 2016-07-25  

Et sommer-spøgelses-drama i 10 afsnit på podcast. Tobias har indset at han ikke selv kan klare renoveringen af lejrskolen og hans gamle ven Christian kommer for at hjælpe. En hyggelig aften ender med at en beruset Tobias ydmyger Sofie, og at han og Christian beslutter sig for at besøge eneboeren Martin. Besøget ender i en pinlig affære og de to venner slingrer hjem. Men på vejen hører de skrig fra stranden. Sofie spilles af Patricia Schumann og Tobias af Esben Dalgaard. Andre medvirkende er Mikkel Arndt og Paw Henriksen. Brandø er skrevet af Ann Vægter og Ina Bruhn. Instruktion af Eirik Sæter Stordahl. Lyddesign af Helga Prip og Solveig Berger. Producent er Dorthe Riis og musik af Benjamin de Murashkin.

Brandø (6:10) 2016-07-18  

Et sommer-spøgelses-drama i 10 afsnit på podcast. Sofie har svært ved at slippe historien om de 20 år gamle dødsfald og mord på Brandø, selvom Tobias gør det meget klart, at han ikke gider at høre mere om det. Og da hun anklager ham for at have stjålet kassettebåndet, som er forsvundet, bryder konflikt ud i lys lue. Halvt i trods opsøger hun eneboeren Martin, der fortæller om de underlige skrig han hører fra stranden om natten. Sofie spilles af Patricia Schumann, Tobias af Esben Dalgaard, Merete spilles af Helle Fagralid og Martin af Mikkel Arndt. Brandø er skrevet af Ann Vægter og Ina Bruhn. Instruktion af Eirik Sæter Stordahl. Lyddesign af Helga Prip og Solveig Berger. Producent er Dorthe Riis og musik af Benjamin de Murashkin.

0:00/0:00
Video player is in betaClose