Radiodrama

Radiodrama

Denmark

Drama-to-go. Her kan du hente alle de nye serier fra DR’s Radiodrama. Krimier, historisk dramatik, dokudrama og meget andet – med store danske skuespillere i rollerne, skrevet af danske dramatikere.

Episodes

Jaguar 06:10 2017-01-09  

Per er kommet sig nogenlunde over aftenen på Andy's og det efterfølgende overfald. Emily undrer sig over hvorfor hun ikke har hørt fra ham, gider han hende ikke længere? Emily vil mødes, da hun har vigtige oplysninger om Amerikaneren. Per skal til møde i Statsforvaltningen, men han er ikke sig selv, han er begyndt at få black outs. Jaguar er skrevet Mikkel Bak Sørensen og Lars Bang. Instruktør: Kasper Jacob Sejersen. Lyddesign og komponist: Weronika Andersen. Producer: Mette Kruse. Medvirkende: Kristian Halken, Christine Sønderris, Anne Sofie Espersen, Christopher Læssø, Katrine Høj Andersen, Troels Thorsen, Tina Gylling og Lise Lauenblad.

Jaguar 05:10 2017-01-02  

Emily og Per er sammen taget på Andy's for at genskabe Emilys hukommelse. Men ikke alt går som planlagt, set fra Pers synsvinkel, han bliver dopet og snart befinder han sig på vrangsiden af verden, sammen med Jaguaren. Jaguar er skrevet Mikkel Bak Sørensen og Lars Bang. Instruktør: Kasper Jacob Sejersen. Lyddesign og komponist: Weronika Andersen. Producer: Mette Kruse. Medvirkende: Kristian Halken, Christine Sønderris, Christopher Læssø Christensen og Gustav Giese.

Omars Sidste Dage 4:4 2016-12-23  

Omars dage er talte og han må ud af landet, han kan ikke længere hænge ud med gutterne på Powerplay. Politiet leder efter ham. Men Omar er ikke færdig endnu, han er udmattet og sulten, men han har et sidste stop, før han må videre. 'Omars sidste dage' er fiktion inspireret af virkelige hændelser, og alle karakterer, på nær Omar el Hussein, er fiktive. Medvirkende: Dulfi Al Jabouri, Ala'a Mohsen, Ali Sivandi, Amin Al-Jaderi, Idris Ahmed, Kenneth Wright, Anders Glud Jensen, Kasper Ørum, Gustav Scavenius m.fl. Skrevet af Ali Abbasi og Signe Leth Gammelgaard. Instruktør er Ali Abbasi. Lyd design af Rune Sand. Producer Mette Kruse og Dorthe Riis.

Omars Sidste Dage 2:4 2016-12-23  

Omar er blevet løsladt fra fængslet, han er ude af Brothas og vil starte på en frisk. Men indeni er han vred, hvorfor skal alt være så fucking hyggeligt i Danmark, som om vi lever i en problemfri verden. Han må handle, han har brug for et våben og kontakter vennen Zaki, som skaffer et til ham. Omar har en plan, et mål, som brænder indeni i ham, men som han ikke deler med vennerne. Døden er en gave og hvis den kommer, så ser han den i øjnene. 'Omars sidste dage' er fiktion inspireret af virkelige hændelser, og alle karakterer, på nær Omar el Hussein, er fiktive. Medvirkende: Dulfi Al Jabouri, Ala'a Mohsen, Ali Sivandi, Amin Al-Jaderi, Ramadan Huseini, Jonathan Bonnici m.fl. Skrevet af Ali Abbasi og Signe Leth Gammelgaard. Instruktør er Ali Abbasi. Lyd design af Rune Sand. Producer Mette Kruse og Dorthe Riis.

Omars Sidste Dage 3:4 2016-12-23  

Det er den 14. februar 2015. Omar er på vej. På vej til Krudttønden i taxa, med våbnet og med et mål for øje, Lars Vilks. Blodet pumper i hans krop, han er klar og har sværget troskab til Abu Bakr. Men noget går galt. Han må holde sig skjult, han føler sig vigtig og urørlig og hans mission er endnu ikke fuldendt. 'Omars sidste dage' er fiktion inspireret af virkelige hændelser, og alle karakterer, på nær Omar el Hussein, er fiktive. Medvirkende: Dulfi Al Jabouri, Ala'a Mohsen, Ali Sivandi, Amin Al-Jaderi, Idris Ahmed, Vali Jokar m.fl. Skrevet af Ali Abbasi og Signe Leth Gammelgaard. Instruktør er Ali Abbasi. Lyd design af Rune Sand. Producer Mette Kruse og Dorthe Riis.

Omars Sidste Dage 1:4 2016-12-23  

Det er den 13. februar 2015, et par dage før angrebet på Krudttønden og synagogen i Krystalgade. Omar bor hos sin lillebror Majid, det er to uger siden han blev løsladt fra fængsel. Han er ikke længere en del af Brothas, de smed ham ud og han må klare sig selv. Det hele er noget bullshit og pigen han har savnet, besøgte ham aldrig i fængslet, hun har fået nok. Hvad skal han nu? 'Omars sidste dage' er fiktion inspireret af virkelige hændelser, og alle karakterer, på nær Omar el Hussein, er fiktive. Medvirkende: Dulfi Al Jabouri, Ala'a Mohsen, Ali Sivandi, Amin Al-Jaderi, Idris Ahmed, Sara Hjort m.fl. Skrevet af Ali Abbasi og Signe Leth Gammelgaard. Instruktør er Ali Abbasi. Lyd design af Rune Sand. Producer Mette Kruse og Dorthe Riis.

Jaguar 04:10 2016-12-16  

Til trods for trusselbreve og manglende opbakning fra Birgitte fortsætter Per sin efterforskning af Jaguarmordet. Han tager kontakt til pigen Stine, som bor i den lejlighed hvor mordet blev begået og det viser sig, at hun også er optaget af sagen og ikke mindst Pers arbejde som journalist. Pers efterforskning tager desuden en drejning, da Emily pludselig vil mødes og snakke med ham. Jaguar er skrevet Mikkel Bak Sørensen og Lars Bang. Instruktør: Kasper Jacob Sejersen. Lyddesign og komponist: Weronika Andersen. Producer: Mette Kruse. Medvirkende: Kristian Halken, Christine Sønderris, Mette Horn, Peter Plaugborg og Rikke Bilde.

Jaguar 03:10 2016-12-16  

Per har fundet frem til pigen på billedet. Hun hedder Emily Birk Christensen og kommer fra en af Danmarks mest magtfulde familier. Per bliver bedt om at holde sig væk fra Emily, både af hendes familie og hans chef Birgitte, som opfordrer ham til at søge informationer andre steder. Per tager kontakt til den retsmediciner som obducerede den afdøde taxachauffør, for 10 år siden. Hvad husker hun fra dengang? Jaguar er skrevet Mikkel Bak Sørensen og Lars Bang. Instruktør: Kasper Jacob Sejersen. Lyddesign og komponist: Weronika Andersen. Producer: Mette Kruse. Medvirkende: Kristian Halken, Christine Sønderris, Anne Sofie Espersen, Mette Horn, Peter Plaugborg, Lykke Scheuer, Jonathan Kruse Skak m.fl.

Jaguar 02:10 2016-12-12  

Journalisten Per Carling er gået i gang med sin egen efterforskning af Jaguarmordet. Den afdøde, en taxachauffør, er sidst set på værtshuset Andy's i København. Et billede fra aftenen bekræfter dette, her ses han i selskab med en ung pige, Jaguaren og en anden mand, kaldt Amerikaneren. Især pigen fanger Pers opmærksomhed, hvem er hun og hvad laverede hun den aften på Andy's? Jaguar er skrevet Mikkel Bak Sørensen og Lars Bang. Instruktør: Kasper Jacob Sejersen. Lyddesign og komponist: Weronika Andersen. Producer: Mette Kruse. Medvirkende: Kristian Halken, Anne Sofie Espersen, Sofia Saaby Mehlum, Asbjørn Krogh Nissen, Kenneth Wright, Peter Plaugborg, Michael Brostrup m.fl.

Jaguar 01:10 2016-12-05  

I Påsken 2005 findes en arm og to ben i en container. Næste dag finder en hundelufter et hoved i en vasketøjskurv og en torso i en kuffert. Den parterede er en taxachauffør. Politiet ved godt hvem morderen er, han går under navnet Jaguar, men han er forsvundet. 10 år efter mordet falder freelance journalisten Per Carling i snak med den tidligere taxachauffør Preben på en bodega, han vil have Per til at grave i sagen igen. Hvad skete der den langfredag morgen i påsken 2005? Medvirkende: Kristian Halken, Hans Henrik Clemensen, Anne Sofie Espersen, Mette Horn, Amanda Collin, Jens Gotthelf, René Benjamin Hansen m.fl. Jaguar er skrevet Mikkel Bak Sørensen og Lars Bang. Instruktør: Kasper Jacob Sejersen. Lyddesign og komponist: Weronika Andersen. Producer: Mette Kruse.

Stemmen 5:5 2016-11-28  

Esther er i terapi og bor hos Blakke, hun kan ikke længere være derhjemme. Men Stemmen overtaler hende til at flygte. Esther tager sin datter med sig og isolerer sig sammen med hende i et øde sommerhus. Et traume fra barndommen vender tilbage og kampen mod stemmen bliver et spørgsmål om liv og død. Esther spilles af Helle Fagralid og Blakke af Ole Lemmeke. Andre medvirkende er Lea Monrad, Finn Nielsen, Henrik Birch og Camilla Bendix. Stemmen er skrevet og instrueret af Thomas Bjerregaard Nielsen. Musikken er komponeret af Jomi Massage. Lyddesign Solveig Berger. Producer er Mette Kruse.

Stemmen 4:5 2016-11-21  

Esther er sygemeldt, hun lider af stress og auditive hallucinationer. Hun er alene hjemme med datteren Katinka, da ægtemanden Luffe er på turné i Asien. Mens får Esther det værre og værre og hun kan ikke passe på Katinka. Hun er bange og søger hjælp hos den uortodokse terapeut Blakke. Men Blakkes behandlingsmetoder er diskutable og Esther bliver bange for, at han gør hende mere syg snarere end at hjælpe hende. Esther spilles af Helle Fagralid og Gunnar Blakke af Ole Lemmeke. Andre medvirkende er Mads Riisom, Henrik Birch Thomas Bjerregaard Nielsen og Lea Monrad. Stemmen er skrevet og instrueret af Thomas Bjerregaard Nielsen. Musikken er komponeret af Jomi Massage. Lyddesign Solveig Berger. Producer er Mette Kruse.

Stemmen 3:5 2016-11-14  

Stemmen i Esthers hoved er stærk og overtager hendes sind mere og mere. Stemmen bringer hendes tanker tilbage til barndommen, og minderne med en dominerende og usympatisk far. På jobbet er Esther psykotisk og tager foruroligende metoder i brug for at redde en patient, men alt går galt og Esther er ude af kontrol. Esther spilles af Helle Fagralid og Luffe af Henrik Birch. Andre medvirkende er Lea Monrad, Camilla Bendix, Rikke Bilde, Thomas Bjerregaard Nielsen og Mads Riisom. Stemmen er skrevet og instrueret af Thomas Bjerregaard Nielsen. Musikken er komponeret af Jomi Massage. Lyddesign Solveig Berger. Producer er Mette Kruse.

Stemmen 2:5 2016-11-07  

Esther er en travl ung læge med mand og en teenagedatter. Alt virker perfekt, men Esther lider af vrangforestillinger og hun plages af en stemme i hovedet, der ikke vil gå væk. En morgen på job siger hun ja til, at tale med en mand som er brudt sammen, da hans kone ligger for døden. Esther finder ud af, at hun kender konen, Rikke, fra 'gamle' dage og hun må redde hende. Men kan hun det? Esther spilles af Helle Fagralid, Luffe af Henrik Birch og Blakke af Ole Lemmeke. Andre medvirkende er Lea Monrad, Adam Brix, Camilla Bendix, Troels Thorsen, Rikke Bilde, Mads Riisom, Tanja Schademan og Paw Henriksen. Stemmen er skrevet og instrueret af Thomas Bjerregaard Nielsen. Musikken er komponeret af Jomi Massage. Lyddesign Solveig Berger. Producer er Mette Kruse.

Stemmen 1:5 2016-10-31  

Esther er læge, gift med musikeren Luffe, og sammen har de datteren Katinka. På jobbet er Esther stresset, og en dag får hun et psykotisk anfald, som hun forsøger at holde hemmeligt. Hun hører en stemme, som truer både hende og hendes nærmeste på livet. Esther spilles af Helle Fagralid, Luffe af Henrik Birch og Blakke af Ole Lemmeke. Andre medvirkende er Adam Brix, Louise Witt-Hansen og Finn Nielsen. Stemmen er skrevet og instrueret af Thomas Bjerregaard Nielsen. Musikken er komponeret af Jomi Massage. Lyddesign Solveig Berger. Producer er Mette Kruse.

Det 4. Rige (8:8) 2016-10-24  

Rebekka er tilbage i Danmark. Situationen er den samme som før, ingen vil lytte til hende og hun sætter selv spørgsmålstegn ved hendes sindstilstand. Er hun er blevet skør? Men lige meget hvad, så skal sandheden frem. Med Marijana Jankovic, Jens Jørn Spottag, Mads Riisom, Peter Gantzler, Peter Plaugborg og Besir Zeciri. 'Det 4. Rige' er skrevet af forfatterduoen A.J. Kazinski, der er pseudonymet for Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. Serien er instrueret af Louise Friedberg. Musik af Marcus Hjelmborg. Teknik og montage af Helga Prip og producent er Dorthe Riis

Det 4. Rige (7:8) 2016-10-17  

David har slået Marcus ihjel, men han fortryder det ikke, han er soldat. Han fortsætter uden ham og holder sig hele tiden lige bag Rebekka og Christian, de er på vej til et sted i alperne i håb om at finde Heike Schäefer. Men ingen af dem er i sikkerhed og snart lyder der skud. Med Marijana Jankovic, Jacob Lohmann, Jens Jørn Spottag, Mads Riisom, Vera Seemann og Patrick Baurichter. 'Det 4. Rige' er skrevet af forfatterduoen A.J. Kazinski, der er pseudonymet for Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. Serien er instrueret af Louise Friedberg. Musik af Marcus Hjelmborg. Teknik og montage af Helga Prip og producent er Dorthe Riis.

Det 4. Rige (6:8) 2016-10-10  

Christian er blevet arresteret og endt i Landsberg fængsel. Det hele ser til start sort ud og dog, en fange vil gerne tale med ham, måske findes de svar han søger lige her? Rebekka sidder tilbage på hotellet og befinder sig i en psykose, hun er i stor fare, for lige udenfor døren står Marcus og David klar til at dræbe hende. Med Marijana Jankovic, Jacob Lohmann, Jens Jørn Spottag, Henrik Birch, Mads Riisom, Ulle Bjørn Bengtsson og Thomas Leth Rasmussen. 'Det 4. Rige' er skrevet af forfatterduoen A.J. Kazinski, der er pseudonymet for Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. Serien er instrueret af Louise Friedberg. Musik af Marcus Hjelmborg. Teknik og montage af Helga Prip og producent er Dorthe Riis.

Det 4. Rige (5:8) 2016-10-03  

Christian og Rebekka er kørt hele vejen til München i håbet om at finde ud, hvem der ringede til Birgittes inden flyet eksploderede. Men ingen vil snakke og de må derfor tage "kreative" metoder i brug, for at finde frem til sandheden. Men de er ikke alene, Marcus og David er lige bag ved dem og vil gøre alt for, at de ikke finder sandheden. Med Marijana Jankovic, Jacob Lohmann, Jens Jørn Spottag, Henrik Birch, Mads Riisom, Joen Høyerslev og Ulle Bjørn Bengtsson. 'Det 4. Rige' er skrevet af forfatterduoen A.J. Kazinski, der er pseudonymet for Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. Serien er instrueret af Louise Friedberg. Musik af Marcus Hjelmborg. Teknik og montage af Helga Prip og producent er Dorthe Riis.

Det 4. Rige (4:8) 2016-09-26  

Mens københavnerne prøver at finde tilbage til normal, prøver Christian og Rebekka sammen at finde frem til sandheden om flystyrtet, men de bliver overvåget. Christians journalist-ven Ulrik, som skulle hacke Birgittes mobil er død og mobilen er væk. Men Ulrik arbejdede ikke alene og de må til Tyskland for at finde flere svar. Med Marijana Jankovic, Jacob Lohmann, Jens Jørn Spottag, Henrik Birch, Mads Riisom, Camilla Bendix, Finn Nielsen og Besir Zeciri. 'Det 4. Rige' er skrevet af forfatterduoen A.J. Kazinski, der er pseudonymet for Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. Serien er instrueret af Louise Friedberg. Musik af Marcus Hjelmborg. Teknik og montage af Helga Prip og producent er Dorthe Riis.

0:00/0:00
Video player is in betaClose