Radiodrama

Radiodrama

Denmark

Drama-to-go. Her kan du hente alle de nye serier fra DR’s Radiodrama. Krimier, historisk dramatik, dokudrama og meget andet – med store danske skuespillere i rollerne, skrevet af danske dramatikere.

Episodes

Vildmarken 5:5 2017-02-13  

Naturen har vist sig fra sin virkelig vilde side. Are og Freja har været i nærkontakt med en Bjørn, da de var på strejftur på ATV'en. Are endte i vandet og har fået høj feber, og Freja kæmper nu med en enorm skyldfølelse. Hendes handlinger må have en konsekvens. Medvirkende: Dar Salim; Erik. Victoria Carmen Sonne; Freja. Laura Bach; Tove. Anders Mossling; Alvin, Anton-Cornelius Rønholt Klubien; Are. Vildmarken er skrevet af Rum Malmros. Instruktør er Eirik Sæter Stordahl. Lyddesign af Solveig Berger. Producer er Mette Kruse og komponist er Benjamin de Murashkin.

Vildmarken 3:5 2017-02-13  

Der er rigtig mange ting, man skal lære, når man skal leve i vildmarken, og familien har været godt i gang med at reparere den forfaldne hytte og etablere en base. De skal lære at skyde med riffel, fange fisk og samle svampe og bær - og alt det i håbet om, at deres datter får fornyet gejst og tro på livet og kan undgå at få lykkepiller. Medvirkende: Dar Salim; Erik. Victoria Carmen Sonne; Freja. Laura Bach; Tove, Anton-Cornelius Rønholt Klubien; Are. Vildmarken er skrevet af Rum Malmros. Instruktør er Eirik Sæter Stordahl. Lyddesign af Solveig Berger. Producer er Mette Kruse og komponist er Benjamin de Murashkin.

Vildmarken 2:5 2017-02-13  

Vores lille familie i vildmarken har søgt ly for et voldsomt regnvejr i en gammel pick up truck efter deres første dag i vildmarken. Erik og Tove er vågne endnu og der bliver tid til en lille snak uden børn. Teenagedatteren Freja har haft en meget barsk tid i skolen, og nu tror især Erik, at livet Vildmarken vil kunne give hende en ny følelse af mestring og bedre selvværd. Medvirkende: Dar Salim; Erik. Victoria Carmen Sonne; Freja. Laura Bach; Tove, Anton-Cornelius Rønholt Klubien; Are. Vildmarken er skrevet af Rum Malmros. Instruktør er Eirik Sæter Stordahl. Lyddesign af Solveig Berger. Producer er Mette Kruse og komponist er Benjamin de Murashkin.

Vildmarken 1:5 2017-02-13  

Erik er taget med sin kone Tove og deres to børn, Freja og Are til vildmarken i Sverige. De vil starte på en frisk, efter at Freja igennem længere tid har været udsat for digital mobning og efterfølgende er droppet ud af skolen. Erik vil gøre dem stærkere og mere selvsikre ved at vise dem, at de kan klare sig i naturen uden wi-fi. Tove er ikke helt med på ideen, men tager med alligevel. Medvirkende: Dar Salim; Erik. Victoria Carmen Sonne; Freja. Laura Bach; Tove. Anders Mossling; Alvin, Anton-Cornelius Rønholt Klubien; Are. Vildmarken er skrevet af Rum Malmros. Instruktør er Eirik Sæter Stordahl. Lyddesign af Solveig Berger. Producer er Mette Kruse og komponist er Benjamin de Murashkin.

Vildmarken 4:5 2017-02-13  

Freja har endelig fået fortalt sin mor den fulde historie om, hvad der er sket i skolen. Nogle fra klassen har set et nøgenbillede, som Freja har sendt af sig selv, og så var der nogle, der skrev "luder" og "vi hader dig" til hende. Men nu har hun delt alt det med sin mor, og det er en lettelse for hende. Medvirkende: Dar Salim; Erik. Victoria Carmen Sonne; Freja. Laura Bach; Tove, Anton-Cornelius Rønholt Klubien; Are. Vildmarken er skrevet af Rum Malmros. Instruktør er Eirik Sæter Stordahl. Lyddesign af Solveig Berger. Producer er Mette Kruse og komponist er Benjamin de Murashkin.

Jaguar 10:10 2017-02-06  

Per tvivler på Emilys fars påstand om, at hun er skizofren og har været indlagt på psykiatriske afdeling. Han tager sammen med Jaguar hen til hospitalet for at få sandheden af vide. Og snart står Per med sandheden i hånden, men vil han lytte til den eller Den sorte Jaguars ånd, som siger at han skal begå den ultimative forbrydelse. Jaguar er skrevet Mikkel Bak Sørensen og Lars Bang. Instruktør: Kasper Jacob Sejersen. Lyddesign og komponist: Weronika Andersen. Producer: Mette Kruse. Medvirkende: Kristian Halken, Christine Sønderris, Christopher Læssø, Mette Horn, Asbjørn Krogh Nissen, Kenneth Wright, Rikke Bilde, Søren Pilmark, Birthe Neumann, Lykke Scheuer og Joen Højerslev.

Jaguar 09:10 2017-01-30  

Per har fået besked på at droppe sin research af Jaguar-sagen, men han kan ikke slippe den. Emily vil have at han skal tage imod pengene fra hendes far, så Per kan få sit liv tilbage. Jaguaren dukker igen op i Pers underbevidsthed, og prøver at få Per til at tvivle på Emilys troværdighed og han overtaler Per til at opsøge hendes far, for at få sandheden. Jaguar er skrevet Mikkel Bak Sørensen og Lars Bang. Instruktør: Kasper Jacob Sejersen. Lyddesign og komponist: Weronika Andersen. Producer: Mette Kruse. Medvirkende: Kristian Halken, Christine Sønderris, Christopher Læssø, Søren Pilmark og Lise Lauenblad.

Jaguar 08:10 2017-01-23  

Emily mener at Per har en psykose, som følge af stoffet DMT, som hun gav ham på Andy's. Optagelserne med Jaguaren er hallucinationer og Per har brug for hjælp. På Emilys initiativ tager de til en Shaman på Falster, som skal hjælpe Per, og snart gennemlever Per flere undertrykte traumer. Men snart dukker et nyt traume op, i form af Emilys far, som har et tilbud til Per. Jaguar er skrevet Mikkel Bak Sørensen og Lars Bang. Instruktør: Kasper Jacob Sejersen. Lyddesign og komponist: Weronika Andersen. Producer: Mette Kruse. Medvirkende: Kristian Halken, Christine Sønderris, Mette Horn, Tommy Kenter, Søren Pilmark, Peter Plaugborg og Birthe Neumann.

Jaguar 07:10 2017-01-16  

Per er forvirret. Forvirringen bliver ikke bedre, da Jaguaren opsøger ham. Jaguar mener at Per er besat af Den sorte Jaguars ånd og at Emily er hjernen bag mordet dengang. Men er det hele bare en illusion? Hvad er reelt? Jaguar er skrevet Mikkel Bak Sørensen og Lars Bang. Instruktør: Kasper Jacob Sejersen. Lyddesign og komponist: Weronika Andersen. Producer: Mette Kruse.

Jaguar 06:10 2017-01-09  

Per er kommet sig nogenlunde over aftenen på Andy's og det efterfølgende overfald. Emily undrer sig over hvorfor hun ikke har hørt fra ham, gider han hende ikke længere? Emily vil mødes, da hun har vigtige oplysninger om Amerikaneren. Per skal til møde i Statsforvaltningen, men han er ikke sig selv, han er begyndt at få black outs. Jaguar er skrevet Mikkel Bak Sørensen og Lars Bang. Instruktør: Kasper Jacob Sejersen. Lyddesign og komponist: Weronika Andersen. Producer: Mette Kruse. Medvirkende: Kristian Halken, Christine Sønderris, Anne Sofie Espersen, Christopher Læssø, Katrine Høj Andersen, Troels Thorsen, Tina Gylling og Lise Lauenblad.

Jaguar 05:10 2017-01-02  

Emily og Per er sammen taget på Andy's for at genskabe Emilys hukommelse. Men ikke alt går som planlagt, set fra Pers synsvinkel, han bliver dopet og snart befinder han sig på vrangsiden af verden, sammen med Jaguaren. Jaguar er skrevet Mikkel Bak Sørensen og Lars Bang. Instruktør: Kasper Jacob Sejersen. Lyddesign og komponist: Weronika Andersen. Producer: Mette Kruse. Medvirkende: Kristian Halken, Christine Sønderris, Christopher Læssø Christensen og Gustav Giese.

Omars Sidste Dage 4:4 2016-12-23  

Omars dage er talte og han må ud af landet, han kan ikke længere hænge ud med gutterne på Powerplay. Politiet leder efter ham. Men Omar er ikke færdig endnu, han er udmattet og sulten, men han har et sidste stop, før han må videre. 'Omars sidste dage' er fiktion inspireret af virkelige hændelser, og alle karakterer, på nær Omar el Hussein, er fiktive. Medvirkende: Dulfi Al Jabouri, Ala'a Mohsen, Ali Sivandi, Amin Al-Jaderi, Idris Ahmed, Kenneth Wright, Anders Glud Jensen, Kasper Ørum, Gustav Scavenius m.fl. Skrevet af Ali Abbasi og Signe Leth Gammelgaard. Instruktør er Ali Abbasi. Lyd design af Rune Sand. Producer Mette Kruse og Dorthe Riis.

Omars Sidste Dage 2:4 2016-12-23  

Omar er blevet løsladt fra fængslet, han er ude af Brothas og vil starte på en frisk. Men indeni er han vred, hvorfor skal alt være så fucking hyggeligt i Danmark, som om vi lever i en problemfri verden. Han må handle, han har brug for et våben og kontakter vennen Zaki, som skaffer et til ham. Omar har en plan, et mål, som brænder indeni i ham, men som han ikke deler med vennerne. Døden er en gave og hvis den kommer, så ser han den i øjnene. 'Omars sidste dage' er fiktion inspireret af virkelige hændelser, og alle karakterer, på nær Omar el Hussein, er fiktive. Medvirkende: Dulfi Al Jabouri, Ala'a Mohsen, Ali Sivandi, Amin Al-Jaderi, Ramadan Huseini, Jonathan Bonnici m.fl. Skrevet af Ali Abbasi og Signe Leth Gammelgaard. Instruktør er Ali Abbasi. Lyd design af Rune Sand. Producer Mette Kruse og Dorthe Riis.

Omars Sidste Dage 3:4 2016-12-23  

Det er den 14. februar 2015. Omar er på vej. På vej til Krudttønden i taxa, med våbnet og med et mål for øje, Lars Vilks. Blodet pumper i hans krop, han er klar og har sværget troskab til Abu Bakr. Men noget går galt. Han må holde sig skjult, han føler sig vigtig og urørlig og hans mission er endnu ikke fuldendt. 'Omars sidste dage' er fiktion inspireret af virkelige hændelser, og alle karakterer, på nær Omar el Hussein, er fiktive. Medvirkende: Dulfi Al Jabouri, Ala'a Mohsen, Ali Sivandi, Amin Al-Jaderi, Idris Ahmed, Vali Jokar m.fl. Skrevet af Ali Abbasi og Signe Leth Gammelgaard. Instruktør er Ali Abbasi. Lyd design af Rune Sand. Producer Mette Kruse og Dorthe Riis.

Omars Sidste Dage 1:4 2016-12-23  

Det er den 13. februar 2015, et par dage før angrebet på Krudttønden og synagogen i Krystalgade. Omar bor hos sin lillebror Majid, det er to uger siden han blev løsladt fra fængsel. Han er ikke længere en del af Brothas, de smed ham ud og han må klare sig selv. Det hele er noget bullshit og pigen han har savnet, besøgte ham aldrig i fængslet, hun har fået nok. Hvad skal han nu? 'Omars sidste dage' er fiktion inspireret af virkelige hændelser, og alle karakterer, på nær Omar el Hussein, er fiktive. Medvirkende: Dulfi Al Jabouri, Ala'a Mohsen, Ali Sivandi, Amin Al-Jaderi, Idris Ahmed, Sara Hjort m.fl. Skrevet af Ali Abbasi og Signe Leth Gammelgaard. Instruktør er Ali Abbasi. Lyd design af Rune Sand. Producer Mette Kruse og Dorthe Riis.

Jaguar 04:10 2016-12-16  

Til trods for trusselbreve og manglende opbakning fra Birgitte fortsætter Per sin efterforskning af Jaguarmordet. Han tager kontakt til pigen Stine, som bor i den lejlighed hvor mordet blev begået og det viser sig, at hun også er optaget af sagen og ikke mindst Pers arbejde som journalist. Pers efterforskning tager desuden en drejning, da Emily pludselig vil mødes og snakke med ham. Jaguar er skrevet Mikkel Bak Sørensen og Lars Bang. Instruktør: Kasper Jacob Sejersen. Lyddesign og komponist: Weronika Andersen. Producer: Mette Kruse. Medvirkende: Kristian Halken, Christine Sønderris, Mette Horn, Peter Plaugborg og Rikke Bilde.

Jaguar 03:10 2016-12-16  

Per har fundet frem til pigen på billedet. Hun hedder Emily Birk Christensen og kommer fra en af Danmarks mest magtfulde familier. Per bliver bedt om at holde sig væk fra Emily, både af hendes familie og hans chef Birgitte, som opfordrer ham til at søge informationer andre steder. Per tager kontakt til den retsmediciner som obducerede den afdøde taxachauffør, for 10 år siden. Hvad husker hun fra dengang? Jaguar er skrevet Mikkel Bak Sørensen og Lars Bang. Instruktør: Kasper Jacob Sejersen. Lyddesign og komponist: Weronika Andersen. Producer: Mette Kruse. Medvirkende: Kristian Halken, Christine Sønderris, Anne Sofie Espersen, Mette Horn, Peter Plaugborg, Lykke Scheuer, Jonathan Kruse Skak m.fl.

Jaguar 02:10 2016-12-12  

Journalisten Per Carling er gået i gang med sin egen efterforskning af Jaguarmordet. Den afdøde, en taxachauffør, er sidst set på værtshuset Andy's i København. Et billede fra aftenen bekræfter dette, her ses han i selskab med en ung pige, Jaguaren og en anden mand, kaldt Amerikaneren. Især pigen fanger Pers opmærksomhed, hvem er hun og hvad laverede hun den aften på Andy's? Jaguar er skrevet Mikkel Bak Sørensen og Lars Bang. Instruktør: Kasper Jacob Sejersen. Lyddesign og komponist: Weronika Andersen. Producer: Mette Kruse. Medvirkende: Kristian Halken, Anne Sofie Espersen, Sofia Saaby Mehlum, Asbjørn Krogh Nissen, Kenneth Wright, Peter Plaugborg, Michael Brostrup m.fl.

Jaguar 01:10 2016-12-05  

I Påsken 2005 findes en arm og to ben i en container. Næste dag finder en hundelufter et hoved i en vasketøjskurv og en torso i en kuffert. Den parterede er en taxachauffør. Politiet ved godt hvem morderen er, han går under navnet Jaguar, men han er forsvundet. 10 år efter mordet falder freelance journalisten Per Carling i snak med den tidligere taxachauffør Preben på en bodega, han vil have Per til at grave i sagen igen. Hvad skete der den langfredag morgen i påsken 2005? Medvirkende: Kristian Halken, Hans Henrik Clemensen, Anne Sofie Espersen, Mette Horn, Amanda Collin, Jens Gotthelf, René Benjamin Hansen m.fl. Jaguar er skrevet Mikkel Bak Sørensen og Lars Bang. Instruktør: Kasper Jacob Sejersen. Lyddesign og komponist: Weronika Andersen. Producer: Mette Kruse.

Stemmen 5:5 2016-11-28  

Esther er i terapi og bor hos Blakke, hun kan ikke længere være derhjemme. Men Stemmen overtaler hende til at flygte. Esther tager sin datter med sig og isolerer sig sammen med hende i et øde sommerhus. Et traume fra barndommen vender tilbage og kampen mod stemmen bliver et spørgsmål om liv og død. Esther spilles af Helle Fagralid og Blakke af Ole Lemmeke. Andre medvirkende er Lea Monrad, Finn Nielsen, Henrik Birch og Camilla Bendix. Stemmen er skrevet og instrueret af Thomas Bjerregaard Nielsen. Musikken er komponeret af Jomi Massage. Lyddesign Solveig Berger. Producer er Mette Kruse.

0:00/0:00
Video player is in betaClose