Radiodrama

Radiodrama

Denmark

Drama-to-go. Her kan du hente alle de nye serier fra DR’s Radiodrama. Krimier, historisk dramatik, dokudrama og meget andet – med store danske skuespillere i rollerne, skrevet af danske dramatikere.

Episodes

Jaguar 01:10 2016-12-05  

I Påsken 2005 findes en arm og to ben i en container. Næste dag finder en hundelufter et hoved i en vasketøjskurv og en torso i en kuffert. Den parterede er en taxachauffør. Politiet ved godt hvem morderen er, han går under navnet Jaguar, men han er forsvundet. 10 år efter mordet falder freelance journalisten Per Carling i snak med den tidligere taxachauffør Preben på en bodega, han vil have Per til at grave i sagen igen. Hvad skete der den langfredag morgen i påsken 2005? Medvirkende: Kristian Halken, Hans Henrik Clemensen, Anne Sofie Espersen, Mette Horn, Amanda Collin, Jens Gotthelf, René Benjamin Hansen m.fl. Jaguar er skrevet Mikkel Bak Sørensen og Lars Bang. Instruktør: Kasper Jacob Sejersen. Lyddesign og komponist: Weronika Andersen. Producer: Mette Kruse.

Stemmen 5:5 2016-11-28  

Esther er i terapi og bor hos Blakke, hun kan ikke længere være derhjemme. Men Stemmen overtaler hende til at flygte. Esther tager sin datter med sig og isolerer sig sammen med hende i et øde sommerhus. Et traume fra barndommen vender tilbage og kampen mod stemmen bliver et spørgsmål om liv og død. Esther spilles af Helle Fagralid og Blakke af Ole Lemmeke. Andre medvirkende er Lea Monrad, Finn Nielsen, Henrik Birch og Camilla Bendix. Stemmen er skrevet og instrueret af Thomas Bjerregaard Nielsen. Musikken er komponeret af Jomi Massage. Lyddesign Solveig Berger. Producer er Mette Kruse.

Stemmen 4:5 2016-11-21  

Esther er sygemeldt, hun lider af stress og auditive hallucinationer. Hun er alene hjemme med datteren Katinka, da ægtemanden Luffe er på turné i Asien. Mens får Esther det værre og værre og hun kan ikke passe på Katinka. Hun er bange og søger hjælp hos den uortodokse terapeut Blakke. Men Blakkes behandlingsmetoder er diskutable og Esther bliver bange for, at han gør hende mere syg snarere end at hjælpe hende. Esther spilles af Helle Fagralid og Gunnar Blakke af Ole Lemmeke. Andre medvirkende er Mads Riisom, Henrik Birch Thomas Bjerregaard Nielsen og Lea Monrad. Stemmen er skrevet og instrueret af Thomas Bjerregaard Nielsen. Musikken er komponeret af Jomi Massage. Lyddesign Solveig Berger. Producer er Mette Kruse.

Stemmen 3:5 2016-11-14  

Stemmen i Esthers hoved er stærk og overtager hendes sind mere og mere. Stemmen bringer hendes tanker tilbage til barndommen, og minderne med en dominerende og usympatisk far. På jobbet er Esther psykotisk og tager foruroligende metoder i brug for at redde en patient, men alt går galt og Esther er ude af kontrol. Esther spilles af Helle Fagralid og Luffe af Henrik Birch. Andre medvirkende er Lea Monrad, Camilla Bendix, Rikke Bilde, Thomas Bjerregaard Nielsen og Mads Riisom. Stemmen er skrevet og instrueret af Thomas Bjerregaard Nielsen. Musikken er komponeret af Jomi Massage. Lyddesign Solveig Berger. Producer er Mette Kruse.

Stemmen 2:5 2016-11-07  

Esther er en travl ung læge med mand og en teenagedatter. Alt virker perfekt, men Esther lider af vrangforestillinger og hun plages af en stemme i hovedet, der ikke vil gå væk. En morgen på job siger hun ja til, at tale med en mand som er brudt sammen, da hans kone ligger for døden. Esther finder ud af, at hun kender konen, Rikke, fra 'gamle' dage og hun må redde hende. Men kan hun det? Esther spilles af Helle Fagralid, Luffe af Henrik Birch og Blakke af Ole Lemmeke. Andre medvirkende er Lea Monrad, Adam Brix, Camilla Bendix, Troels Thorsen, Rikke Bilde, Mads Riisom, Tanja Schademan og Paw Henriksen. Stemmen er skrevet og instrueret af Thomas Bjerregaard Nielsen. Musikken er komponeret af Jomi Massage. Lyddesign Solveig Berger. Producer er Mette Kruse.

Stemmen 1:5 2016-10-31  

Esther er læge, gift med musikeren Luffe, og sammen har de datteren Katinka. På jobbet er Esther stresset, og en dag får hun et psykotisk anfald, som hun forsøger at holde hemmeligt. Hun hører en stemme, som truer både hende og hendes nærmeste på livet. Esther spilles af Helle Fagralid, Luffe af Henrik Birch og Blakke af Ole Lemmeke. Andre medvirkende er Adam Brix, Louise Witt-Hansen og Finn Nielsen. Stemmen er skrevet og instrueret af Thomas Bjerregaard Nielsen. Musikken er komponeret af Jomi Massage. Lyddesign Solveig Berger. Producer er Mette Kruse.

Det 4. Rige (8:8) 2016-10-24  

Rebekka er tilbage i Danmark. Situationen er den samme som før, ingen vil lytte til hende og hun sætter selv spørgsmålstegn ved hendes sindstilstand. Er hun er blevet skør? Men lige meget hvad, så skal sandheden frem. Med Marijana Jankovic, Jens Jørn Spottag, Mads Riisom, Peter Gantzler, Peter Plaugborg og Besir Zeciri. 'Det 4. Rige' er skrevet af forfatterduoen A.J. Kazinski, der er pseudonymet for Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. Serien er instrueret af Louise Friedberg. Musik af Marcus Hjelmborg. Teknik og montage af Helga Prip og producent er Dorthe Riis

Det 4. Rige (7:8) 2016-10-17  

David har slået Marcus ihjel, men han fortryder det ikke, han er soldat. Han fortsætter uden ham og holder sig hele tiden lige bag Rebekka og Christian, de er på vej til et sted i alperne i håb om at finde Heike Schäefer. Men ingen af dem er i sikkerhed og snart lyder der skud. Med Marijana Jankovic, Jacob Lohmann, Jens Jørn Spottag, Mads Riisom, Vera Seemann og Patrick Baurichter. 'Det 4. Rige' er skrevet af forfatterduoen A.J. Kazinski, der er pseudonymet for Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. Serien er instrueret af Louise Friedberg. Musik af Marcus Hjelmborg. Teknik og montage af Helga Prip og producent er Dorthe Riis.

Det 4. Rige (6:8) 2016-10-10  

Christian er blevet arresteret og endt i Landsberg fængsel. Det hele ser til start sort ud og dog, en fange vil gerne tale med ham, måske findes de svar han søger lige her? Rebekka sidder tilbage på hotellet og befinder sig i en psykose, hun er i stor fare, for lige udenfor døren står Marcus og David klar til at dræbe hende. Med Marijana Jankovic, Jacob Lohmann, Jens Jørn Spottag, Henrik Birch, Mads Riisom, Ulle Bjørn Bengtsson og Thomas Leth Rasmussen. 'Det 4. Rige' er skrevet af forfatterduoen A.J. Kazinski, der er pseudonymet for Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. Serien er instrueret af Louise Friedberg. Musik af Marcus Hjelmborg. Teknik og montage af Helga Prip og producent er Dorthe Riis.

Det 4. Rige (5:8) 2016-10-03  

Christian og Rebekka er kørt hele vejen til München i håbet om at finde ud, hvem der ringede til Birgittes inden flyet eksploderede. Men ingen vil snakke og de må derfor tage "kreative" metoder i brug, for at finde frem til sandheden. Men de er ikke alene, Marcus og David er lige bag ved dem og vil gøre alt for, at de ikke finder sandheden. Med Marijana Jankovic, Jacob Lohmann, Jens Jørn Spottag, Henrik Birch, Mads Riisom, Joen Høyerslev og Ulle Bjørn Bengtsson. 'Det 4. Rige' er skrevet af forfatterduoen A.J. Kazinski, der er pseudonymet for Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. Serien er instrueret af Louise Friedberg. Musik af Marcus Hjelmborg. Teknik og montage af Helga Prip og producent er Dorthe Riis.

Det 4. Rige (4:8) 2016-09-26  

Mens københavnerne prøver at finde tilbage til normal, prøver Christian og Rebekka sammen at finde frem til sandheden om flystyrtet, men de bliver overvåget. Christians journalist-ven Ulrik, som skulle hacke Birgittes mobil er død og mobilen er væk. Men Ulrik arbejdede ikke alene og de må til Tyskland for at finde flere svar. Med Marijana Jankovic, Jacob Lohmann, Jens Jørn Spottag, Henrik Birch, Mads Riisom, Camilla Bendix, Finn Nielsen og Besir Zeciri. 'Det 4. Rige' er skrevet af forfatterduoen A.J. Kazinski, der er pseudonymet for Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. Serien er instrueret af Louise Friedberg. Musik af Marcus Hjelmborg. Teknik og montage af Helga Prip og producent er Dorthe Riis.

Det 4. Rige (3:8) 2016-09-19  

Intet er som det ser ud til. Den tjetjenske kvindelige passager, som havarikommissionen peger på som den skyldige, kan umuligt have udløst bomben. Det mener i hvert fald havarikommissær Rebekka, men hendes teorier bliver ikke hørt, hvorfor vil de ikke have at sandheden kommer frem? Rebekka finder frem til Christian, og sammen beslutter de sig for at finde svar på deres spørgsmål. Med Marijana Jankovic, Jacob Lohmann, Jens Jørn Spottag, Henrik Birch, Mads Riisom og Jens Andersen. 'Det 4. Rige' er skrevet af forfatterduoen A.J. Kazinski, der er pseudonymet for Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. Serien er instrueret af Louise Friedberg. Musik af Marcus Hjelmborg. Teknik og montage af Helga Prip og producent er Dorthe Riis.

Det 4. Rige (2:8) 2016-09-12  

Hele Danmark er i sorg efter at et fly er eksploderet over Amager Fælled i København. Alle af de 250 passagerer er døde. Ombord var sport-journalistens Christians kæreste Birgitte, og Christian er i chok og forvirret. Birgitte skulle til New York, så hvorfor var hun ombord på et fly til München. Hvem var hun i virkeligheden? Med Marijana Jankovic, Jacob Lohmann, Jens Jørn Spottag, Henrik Birch, Mads Riisom, Peter Gantzler, Marie Askehave, Kasper Leisner og Thomas Leth Rasmussen. 'Det 4. Rige' er skrevet af forfatterduoen A.J. Kazinski, der er pseudonymet for Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. Serien er instrueret af Louise Friedberg. Musik af Marcus Hjelmborg. Teknik og montage af Helga Prip og producent er Dorthe Riis.

Det 4. Rige (1:8) 2016-09-05  

Katastrofen sker. Et fly eksploderer over København. Tiden står stille, mens vragdelene falder ned over Amager Fælled. Og snart melder spørgsmålene sig, er alle passagerer døde? Var det en teknisk fejl eller en forbrydelse? Særligt for Christian er der et spørgsmål, der trænger sig mere på end alle andre; hvorfor var hans kæreste Birgitte ombord på flyet, der havde kurs mod München? Med Marijana Jankovic, Jacob Lohmann, Jens Jørn Spottag, Henrik Birch, Mads Riisom, Peter Gantzler, Henning Valin, Amira Jensen, Oksana Ceresenko Achiam, Christine Gjerulf, Morten Holst, Nicolai Jandorf, Nina Marie Birch, Stine Schröder Jensen og Louise Friedberg. 'Det 4. Rige' er skrevet af forfatterduoen A.J. Kazinski, der er pseudonymet for Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. Serien er instrueret af Louise Friedberg. Musik af Marcus Hjelmborg. Teknik og montage af Helga Prip og producent er Dorthe Riis.

Kollaps: Oliver (8:8) 2016-08-29  

Mennesket har kendt til angst siden tidernes morgen, for at kunne overleve. Men det kan af og til være svært at få øje på formålet med angsten. Det er denne gråzone imellem det rationelle og det irrationelle vi gerne vil zoome ind på, kollapset, lige det øjeblik hvor spillereglerne bliver sat ud af kraft, hvor systemet bryder sammen. Oliver har fået angst for døden. Den dukker op når han mindst venter den, hiver fat i ham og vil ikke forsvinde igen. I et lille eksperiment prøver vi at nærme os hans angst. Hvordan lyder døden egentlig? Med Hans Henrik Clemensen, Besir Zeciri, Neema Helene Østergaarrd Sejersen og Oliver Schmidt. Kollaps er blevet til i en flad struktur mellem Thomas Markmann, Kasper Sejersen og Ditlev Brinth. Producer er Mette Kruse.

Kollaps: Katrine (7:8) 2016-08-29  

Mennesket har kendt til angst siden tidernes morgen, for at kunne overleve. Men det kan af og til være svært at få øje på formålet med angsten. Det er denne gråzone imellem det rationelle og det irrationelle vi gerne vil zoome ind på, kollapset, lige det øjeblik hvor spillereglerne bliver sat ud af kraft, hvor systemet bryder sammen. Folks ligegyldighed er udgangspunktet i dette afsnit. Katrine fortæller om oplevelser med folk der ikke gør noget, bare går forbi, eller står og glor når noget tydeligvis er helt galt. På en helt almindelig dag på et helt almindeligt sted viser ligegyldigheden sit ansigt. Med Sophie Zinckernagel, Peter Christoffersen, Brigitta Karlsson og Katrine Karlsson Pedersen. Kollaps er blevet til i en flad struktur mellem Thomas Markmann, Kasper Sejersen og Ditlev Brinth. Producer er Mette Kruse.

Kollaps: Yonus (5:8) 2016-08-22  

Mennesket har kendt til angst siden tidernes morgen, for at kunne overleve. Men det kan af og til være svært at få øje på formålet med angsten. Det er denne gråzone imellem det rationelle og det irrationelle vi gerne vil zoome ind på, kollapset, lige det øjeblik hvor spillereglerne bliver sat ud af kraft, hvor systemet bryder sammen. Yonus oplevede sit liv passere revy. I frygten for at det nu var ovre kom angsten for Guds vrede. Havde han indtil nu levet livet som han burde? Havde han gjort ting, der ville have konsekvenser, når han nu skulle til at banke på himlens dør? Med Besir Zeciri, Hans Henrik Clemensen, Daniel Martin Fisker, fra Secure Event og Ridwan Muhammed. Kollaps er blevet til i en flad struktur mellem Thomas Markmann, Kasper Sejersen og Ditlev Brinth. Producer er Mette Kruse.

Kollaps: Mai (6:8) 2016-08-22  

Mennesket har kendt til angst siden tidernes morgen, for at kunne overleve. Men det kan af og til være svært at få øje på formålet med angsten. Det er denne gråzone imellem det rationelle og det irrationelle vi gerne vil zoome ind på, kollapset, lige det øjeblik hvor spillereglerne bliver sat ud af kraft, hvor systemet bryder sammen. Mai er angst for voldtægt. Hver gang hun kommer alene hjem frygter hun, at nogen følger efter hende, belurer hende. Det er meget ubehageligt men der er ingen tvivl om at tankerne altid er værre end virkeligheden. Med Troels II Munk og Mai Hartmann. Kollaps er blevet til i en flad struktur mellem Thomas Markmann, Kasper Sejersen og Ditlev Brinth. Producer er Mette Kruse.

Kollaps: Johan (3:8) 2016-08-15  

Mennesket har kendt til angst siden tidernes morgen, for at kunne overleve. Men det kan af og til være svært at få øje på formålet med angsten. Det er denne gråzone imellem det rationelle og det irrationelle vi gerne vil zoome ind på, kollapset, lige det øjeblik hvor spillereglerne bliver sat ud af kraft, hvor systemet bryder sammen. I dette afsnit møder vi Johan der er krigsfotograf og ikke er bange for noget som helst. Det skulle da lige være eksamenssituationer. Slagmarken er vand i forhold til censors borende spørgsmål. Med Henrik Birch, Troels II Munk, Jan Grarup, Jesper Degn og Johan Spanner. Kollaps er blevet til i en flad struktur mellem Thomas Markmann, Kasper Sejersen og Ditlev Brinth. Producer er Mette Kruse.

Kollaps: Mickey (4:8) 2016-08-15  

Mennesket har kendt til angst siden tidernes morgen, for at kunne overleve. Men det kan af og til være svært at få øje på formålet med angsten. Det er denne gråzone imellem det rationelle og det irrationelle vi gerne vil zoome ind på, kollapset, lige det øjeblik hvor spillereglerne bliver sat ud af kraft, hvor systemet bryder sammen. I dette afsnit møder vi Mickey der efter at have været spærret inde en nat på sit gamle gymnasium er dødsens angst for at være alene og for lukkede rum. Hvad sker der mon med Mickey hvis vi udfordrer ham lidt I DRs kælder en mørk nat? Med Casper Sloth, Peter Christoffersen, Troels W. Kjær og Mickey Nava. Kollaps er blevet til i en flad struktur mellem Thomas Markmann, Kasper Sejersen og Ditlev Brinth. Producer er Mette Kruse.

0:00/0:00
Video player is in betaClose