Episodes

Tor Nørretranders  


Samtale med Tor Nørretranders om fællesskab, tillid og vigtigheden af hverdagens små nik.

Kunst  


Hvordan får man kunsten til at møde borgerne? Det har jeg spurgt direktør for Københavns Musikteater Allan Klie og kulturformidlerJanne Villadsen om i denne uges podcast.

Casper Dall  


Politikere og journalister rangerer lavest i tillidsundersøgelser i befolkningen. Men hvordan er vi endt der og hvad kan vi gøre for at rette op på den udvikling? Det har jeg talt med Informations politiske redaktør, Casper Dall, om i denne uges podcast om tillid.

Thomas Blachman  


Samtale med Thomas Blachman om samfund, ensomhed og lyst og behov for forandring.

Lars Trier Mogensen  


Samtale med journalist og politisk kommentator Lars Trier Mogensen om, hvordan vi får skabt en ny politisk kultur og hvad der skal til for, at borgerne genvinder tilliden til journalister og politiker.

Manifest  


Jeg blev så begejstret da jeg fandt vores manifest frem den anden dag, at jeg fik lyst til at dele det med jer.

Uffe Elbæk  


I denne uge har jeg mødtes med min gode ven og partifælle, Uffe Elbæk, til en snak om tanker bag Alternativet.

Valgkamp  


Valget nærmer sig. Hvordan min valgkampagne i Sjællands Storkreds kommer til at udfolde sig, kan du høre om i denne uges podcast.

Dagpenge  


Hvordan indretter vi et bedre dagpengesystem for kunstnere?

Iværksætterne  


Jeg har i denne uge mødt fem unge iværksættere bag IsTid, Droner.dk og Kødfri Mandag, der fortæller om deres begejstring, bange anelser og overvejelser om at starte egen virksomhed. Jeg er taget ud for at tale med dem for at blive klogere på, hvad vi som politikere kan gøre for, at gøre det lettere at blive iværksætter i Danmark.

Iværksætteri  


Dette er den første podcast i en serie om iværksætteri. I de kommende uger vil jeg besøge og interviewe en række iværksættere og virksomheder. Skriv til mig hvis du kender en iværksætter som du mener jeg bør møde.

Sundhedspolitik  


I denne uge har jeg inviteret spidskandidat Niko Grünfeld med i studiet til en snak om, hvordan forskellige politikområder kan samarbejde og inspirere hinanden.

Kulturpolitik  


Ugens episode handler om Alternativets kulturpolitik og en inspirerende tur til Berlin.

Internationalt  


Velkommen til min podcastserie om livet som spidskandidat til det kommende folketingsvalg for Alternativet. I denne episode vil jeg fortælle om min tur til CHANGE:HOW? festivalen i London i sidste uge, hvor jeg blandt andet holdt tale om døråbneren.

0:00/0:00
Video player is in betaClose