Säsongspodden

Säsongspodden

Sweden

Fyra glada skidlärare på spridda orter träffas över Skype för att dela med sig av sin vardag, sitt arbete och mycket annat mög som inte hör till någonting alls. Häng på för att ta del av livet som vintersäsongare från insidan, och håll till godo för ett flertal oplanerade sidospår.

Episodes

Episod 6 - THUG LIFE  


EPA-traktorer, sömnlöshet och tumlare men framförallt: Fredrik Ansorges oundvikliga fängelsestraff. I det här avsnittet börjar även det nya fenomenet Martinpedia att växa fram, något som vi tror kommer att ta mer plats i poddens framtid. Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiii!!

Episod 5 - SM  


Vi går igenom årets Skidlärar-SM i Idre och fyller på ytterligare med skärsår, cykelkrascher, våldsamma transvestiter och andra allmänna resminnen. XOXO - Säsongsss.. ....ssssPODDEN!!!11§§1!

Episod 4 - 17C  


Pre-skidlärar-SM, 17C, outfits, skicross, bankett kompletteras med högskoleprov, ruttna franska eskortflickor och avslutningsfester. Nästa avsnitt kommer helgens händelser i Idre att diskuteras. XOXO Säsongspodden

Episod 3 - Sjökort  


Holländare, knän, matematik och navigation till sjöss. Veckans avsnitt styr kurs mot lite allt möjligt. Från och med detta avsnitt så kommer podden att uppdateras mer frekvent och med regelbundna mellanrum. Tjohej!

Episod 2 - CP-kylan  


Millenniets kallaste natt, kanadensiska tåg och den legendariska bajshistorien från Mölla. Njut eller klaga. Puss

Episod 1 - Säsongspodden  


I denna första episod av Säsongspodden förklaras läget och tanken bakom vår podcast. I takt med att snacket yrar iväg så diskuteras ämnen som bland annat Mall of Scandinavia, sophål och finska hockeytröjor med rock-tema. Lyssna och låt dig omfamnas av oändlig intelligens!

0:00/0:00
Video player is in betaClose