Seghopp

Seghopp

Sweden

Följ med John och Viktor när de diskuterar nya, gamla och kommande tv-spel. Nytt avsnitt varannan vecka.

Episodes

35. Nygammalt  

Seghopp, episod 35

Seghopp 0

34. Human nature  

Seghopp, episod 34

Seghopp 0

33. Déjà vu  

Seghopp, episod 33

Seghopp 0

32. Time lapse  

I "Time lapse" tar vi en titt tillbaka på podcastens första år och minns de spel vi spelade, de ögonblick vi delade och de nyheter som berörde oss.

Seghopp 0

31. Midnatt råder  

I "Midnatt råder" har vi pulsat fram genom det kalla vinterlandskapet för att nå vår varma stuga. I skenet från eldstaden berättar Viktor om det kaos som han har skapat i Just Cause 3 och John gråter glädjetårar över Beyond: Two Souls. Det blir även uppes

Seghopp 0

30. A new hope  

I "A new hope" har vi slagits med ljussablar i Star Wars: Battlefront och slaktat jägare i Bloodborne: The Old Hunters. Vi har även skjutit bildäck och dykt med vithaj i Playstation VR.

Seghopp 0

29. En andra chans  

I "En andra chans" går våra motormunnar varma då vi diskuterar tre utav höstens mest efterlängtade spel: Black Ops 3, Fallout 4 och Rise of the Tomb Raider.

Seghopp 0

28. Space jam  

I "Space jam" pratar vi om våra intryck från Comic Con Gamex och det faktum att nördkulturen är på uppgång. Vi har även samlat halloweengodis i Destiny: The Taken King, krigat oss igenom Halo 5 samt rockat loss fullständigt i Guitar Hero Live.

Seghopp 0

27. Hybris  

I "Hybris" återföds lill-John som John vilket får hans ego att svaja då det skryts om allt från Star Wars: Battlefront -skills till skateboardåkning och högtalarsystem.

Seghopp 0

26. På mållinjen  

I "På mållinjen" pratar vi om tre utav höstens stora sporthändelser: NHL 16, Pro Evolution Soccer 2016 samt NBA 2K16. Vi pratar även om svårigheten i att skapa sitt eget content i spel samt prissättningen på de kommande VR enheterna.

Seghopp 0

25. Dusk till dawn  

I ”Dusk till dawn” pratar vi om vår gemensamma spelsession med skräckspelet Until Dawn. Stor-John har även spelat det matiga sista kapitlet i Dragon Age: Inquisition -sagan och Viktor har begett sig till kungariket Daventry i det supermysiga King's Quest.

Seghopp 0

24. Here's to you  

I "Here's to you" summerar vi den gånga sommarens händelser och blickar framåt mot en fantastisk spelhöst. Vi pratar även om det förlösande faktum att vi äntligen har Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain i våra händer...

Seghopp 0

23. Metal Gear Solid pt.2  

Metal Gear Solid-special pt. 2

Seghopp 0

22. Metal Gear Solid pt.1  

Metal Gear Solid-special 1

Seghopp 0

21. John Svartberg  

Så har det blivit dags för sommarens sista Sommar i Seghopp! Sist ut är lill-John som berättar om hur viktiga möten i livet har påverkat hans spelintresse och om hur tv-spelens musik har inspirerat och format honom genom åren.

Seghopp 0

20. Viktor Wallmark  

Dags för avsnitt två av Sommar i Seghopp! Den här gången har turen kommit till Viktor som berättar om sin resa från spelbetraktare till fullblodsgamer och om de vänskapsband spel kan knyta mellan oss spelare, online som offline.

Seghopp 0

19. John Andersson  

Premiärdags för "Sommar i Seghopp"! Först ut att sommarprata är stor-John som kommer berätta om sitt gamerliv och hur spelen alltid har funnits vid hans sida, oavsett ålder.

Seghopp 0

18. Mind blown  

I "Mind blown" diskuterar och rankar vi de bästa respektive sämsta spelen och händelserna från årets E3-mässa. Slog våra drömmar in? Älskar lill-John Nintendo igen? Kommer Viktor att köpa en Xbox One? Frågorna är många..

Seghopp 0

17. All aboard!  

E3 2015 är äntligen igång! Detta firar vi genom att släppa avsnittet "All aboard!" där vi diskuterar och spekulerar fritt om de spel som vi ser fram emot mest under mässan. Det blir både högt, lågt, kärleksfullt, hatiskt och hätskt..

Seghopp 0

16. Bewitched  

"Bewitched" återupptäcker stor-John sin kärlek till X-Men och SEGA Mega Drive, Viktor gör ett desperat försök att skaka av sig sitt Witcher 3 beroende och lill-John slaktar nazister i Wolfenstein: The Old Blood.

Seghopp 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose