Skott i täck - en innebandypodd

Skott i täck - en innebandypodd

Sweden

Tre innebandynördar snackar om allt som har med innebandy att göra. Podden består av en målvakt med utespelardrömmar, en zorrogalning från Katrineholm och en städgumma från Skaraborgs utmarker.

Episodes

Avsnitt 10 - Gustav Svensson  

Första avsnittet för sommaren är ett specialavsnitt som innehåller ett samtal med Gustav Svensson och om hans innebandykarriär. Gustav började i Vara IBK och via Riksinnebandygymnasiet har han nu hamnat i ett av Sveriges mest spännande superligalag, Mullsjö AIS. Gustav pratar bland annat om vilka tränare som betytt mycket för honom genom åren och hur en groende revanschlusta till slut kan ge ett SM-guld. God lyssning och trevlig sommar!

Avsnitt 9  - Talangutveckling  

I säsongens sista (?) avsnitt så diskuterar vi allt från U-19, Topp & Talang och en liten promenad hem från Hjo. Under sommaren dyker något eller några avsnitt upp, håll till godo. Trevlig sommar!

Avsnitt 8 - Vilda Västergötland  

I det åttonde avsnittet av Skott i täck pratar vi om Div 2 Västergötland. Vi går igenom tabellen föregående säsong och vi snackar upp säsongen 16/17.

Avsnitt 7 - Fikaavsnitt på Allégatan  

I vårt sjunde avsnitt är vi återigen bara två personer vid mikrofonen. Vår radiopratare Adam är sjuk vilket gör att avsnittet spelas in hemma hos Philip. Vi pratar om allt från silly season till Sveriges tråkigaste vägparti mellan Vårgårda och Borås. God lyssning!

Avsnitt 6 - Innebandyns framtid  

I det här avsnittet är det världspremiär för vår introlåt. Adam och Philip är själva då Carlgren är på resa, men givetvis håller vi låda utan dess like ändå. Allt mellan Pelle Tarenius handleder och Christoffer Petterssons blyertspennedåd i Katrineholm avhandlas. Trevlig lyssning!

Avsnitt 5 - Serverproblem i studion  

Den här veckan blir avsnittet lite kortare än vanligt. Tack vare ett strömavbrott i hela Vara kommun ligger servrarna nere i studion, istället kör vi ett kort avsnitt med dålig kvalité och i princip inget om innebandy, lite annorlunda mot vad vi brukar. Men, förändringar skapar världen. God lyssning!

Avsnitt 4 - SM-Finalerna och Silly Season  

Vi snackar om SM-Finalerna och går igenom Silly Season för alla lagen herrarnas SSL.

Avsnitt 3 - Inför SM-finalerna  

I dagens avsnitt snackar vi om SM-finalerna, Euro Floorball Tour och Innebandyfesten som spelades nu i helgen.

Avsnitt 2 - Jesper Alm på julfest  

I det här avsnittet snackar vi vidare om SSL-slutspelen. Vi diskuterar även hur bra Höllviken och Thorengruppen kommer att klara sig i SSL. Vi hintar också om 2 kommande gäster.

Avsnitt 1 - Premiär  

I vårt första avsnitt av innebandypodden "Skott i täck" presenterar vi oss själva. Vi pratar också om det pågående slutspelet. Det är alltså vårat första avsnitt någonsin så vi är inte riktigt varma i kläderna än men det kommer. Trevlig lyssning!

0:00/0:00
Video player is in betaClose