So ein Ding

So ein Ding

Denmark

5 år er længe siden… i digiland. Nikolaj Sonne fortæller hvordan fremtiden allerede er her, og hvordan den kan komme til at se ud - med afsæt i den teknologi og gadgets der er omkring os. Ny serie starter til efteråret.

Episodes

So ein Ding: Web Summit Special 2015-11-23  

Sonne er taget til Europas største messe for iværksættere for at møde nogle af verdens førende Tech-mennesker. Han tager pulsen på selvkørende biler, robotetik, fremtidens transportsystem og ikke mindst virtual reality, der endelig er her lige om lidt.

So ein Ding: Bitcoin & Blockchain 2015-11-16  

Bitcoin tilhængere mener at teknologien kan ændre alt! Penge, tillid, banker, advokater og myndigheder kan erstattes af software.

So ein Ding: Kroppen 2015-11-02  

Kroppen er - helt uden for nummer - den mest komplekse maskine vi nogen sinde har set. Nikolaj Sonne ser i dette program på, hvad der sker, når teknologi og bigdata bliver kombineret med vores egen kødkrop.

So ein Ding: Fjernsyn (kun) for dig. 2015-10-26  

I dag kan enhver hive mobilen op af lommen og være klar til at sende direkte live til hele verden i løbet af et par sekunder. Nikolaj Sonne tager på rundtur i den nye medievirkelighed.

So ein Ding: Solstrøm og Megabatterier 2015-10-25  

Tænk hvis du ikke behøvede at betale for den strøm, du bruger. Ding ser denne gang på fremtiden indenfor solpaneler og ikke mindst de batterier, som måske engang kan hjælpe dig til at være selvforsynende med strøm.

0:00/0:00
Video player is in betaClose