Sommar Podcast

Sommar Podcast

Sweden

Podcast & Musik skapade av Stockholms stads egna talanger kommer att läggas upp här. Allt från himmel och jord om Stockholm som stad kommer disskuteras och analyseras. Vi finns på SoundCloud, Itunes och facebook.

Episodes

Vägen Till Toppen - Adam Kanyama  

Avsnitt 8 av "Vägen till toppen". Vi avslutar vår podcast-serie med en intervju med rapparen Adam Kanyama som blev känd från X-factor.

Gammalt till nytt - 00´s Del 2  

Nu är tiden kommen för vårt sjätte och sista avsnitt. Det vart så långt så vi var tvungna att dela upp det i 2 delar, så här kommer del 2. I detta avsnitt pratar vi om 2000-talet.

Gammalt till nytt - 00´s Del 1  

Nu är tiden kommen för vårt sjätte och sista avsnitt. Det vart så långt så vi var tvungna att dela upp det i 2 delar, så här har ni del 1. I detta avsnitt pratar vi om 2000- talet.

Den Tredje Makten - Massmedia Och Nyheter.  

i det här avsnittet så pratar vi om hur massmedia kan påverkar våra tankar och värderingar. Och vi lägger främst fokus på nyheter.

Den Tredje Makten - Jämställdhet.  

i det här avsnittet så pratar vi om jämställdhet, vilka rättigheter som kvinnor hade förut och hur jämställt det är mellan kvinnor och män idag.

Vägen Till Toppen - Normer (2)  

Del 2 av avsnitt 7 av Vägen till toppen. Vi fortsätter att prata om betydelsen av en artists yttre.

Vägen Till Toppen - Normer (1)  

Avsnitt 7 av Vägen till toppen. Ett avsnitt som handlar om männens dominans inom musikbranschen och även kroppsideal och utseendefixering.

Gammalt till nytt - 90´s  

Här kommer det näst sista avsnittet av "Gammalt till nytt", avsnitt 5. Här pratar vi om 90-talet, inte det roligaste årtiondet enligt oss när det gäller musik, men vi har valt ut både bra och dåliga låtar för att man ska höra kontrasten.

Vägen Till Toppen - Emma Svensson (Warner Music)  

Avsnitt 7 av Vägen till toppen. Den här gången intervjuar vi digital marketing-ansvarige Emma Svensson på Warner Music.

Den tredje makten- Film och musik  

I det här avsnittet så pratar vi om hur musik och film har påverkat oss som individer samt samhället.

Gammalt till nytt - 80´s  

Vi är tillbaka med avsnitt 4 som handlar om 80 - talet. Under det här årtiondet slog legender som Michael Jackson och Madonna igenom och även tv-kanalen MTV.

Gammalt till nytt - 70´s  

Vi är tillbaka med avsnitt 3 som handlar om 70 - talet. Det var under det här årtiondet stilar som disco och punk vart stora, så luta er tillbaka och njut av 70 - talets musik.

Vägen Till Toppen - Försörjning inom musikbranschen  

Den här gången pratar vi om hur artister får sin inkomst.

Tredje Makten - Nätmobbning och Utseendefixering  

I det här avsnittet pratar vi om yttrandefrihet och om hur media har bidragit till vår utseendefixering.

Gammalt till nytt - 70´s  

Vi är tillbaka med avsnitt 3 och idag snackar vi om 70-talet. Det var under det här årtiondet stilar som punk, disco och reggae kom till, så luta er tillbaka och njut av 70-talets musik.

Vägen Till Toppen - Max Martin  

Avsnitt 4 av Vägen till toppen. Den här gången diskuterar vi vad det är som gör att producenten/låtskrivaren Max Martin har blivit så framgångsrik.

Gammalt till nytt - 60´s  

Vi är tillbaka med avsnitt 3 som handlar om 60-talet.

Den Tredje Makten - Yttrandefrihet och Värderingar  

I det här avsnittet pratar vi om yttrandefrihet och vad det det betyder för oss samt värderingar och stereotyper vi får av media.

Vägen Till Toppen - Algato Ramos  

Avsnitt 3 av Vägen till toppen. Den här gången har vi med oss hiphop-artisten Algato Ramos som berättar om sin karriär.

Gammalt till nytt - 50´s  

I dagens avsnitt så diskuterar vi om 50-talets rockmusik och dess påverkan på samhället. Ni kommer även får höra några utav de bästa låtarna från detta årtionde enligt oss.

0:00/0:00
Video player is in betaClose