Specialisterna podcast

Specialisterna podcast

Sweden

Anton Magnusson, Simon Gärdenfors och Albin Olsson plus minus någon gör en podcast.

Episodes

94. Antons otur-special  

Anton och Simon reder ut huruvida Anton har otur med teknik och hur det egentligen ligger till med Simons landsbygdsförakt.

93. Visa känslor-special  

Simon berättar om vägen ut ur sitt personliga helvete och Anton pratar om varför han tycker det är jobbigt när folk gråter.

92. Kränkande fotografering-special  

Anton och Albin pratar om vad man fåra fota, roliga filmrepliker och dessutom får vi en upplösning av Fanta zero-gate.

91. Love and Hope-special  

Anton, Albin och Simon försöker reda ut Fanta zero-gate. Dessutom berättar vi om bråket med organisationen Love and Hope.

90. Sprickan & Blixten-special  

I veckans avsnitt pratar Specialisterna om smeknamn och grannar som har höglutt sex. Dessutom uppdateras Antons "kliniska" och Simons personliga helvete.

89. Oidipus-special  

Albin och Simon uppfinner en porrfilm

88. Simons personliga helvete-special  

Simons förhållande har tagit slut vilket han pratar med Anton om. Dessutom får vi en uppdatering av Antons kliniska depression.

87. Live-special 3  

Specialisterna poddar live inför publik på Henriksberg i Göteborg. Det pratas om psykologbesök, strandraggare, att ringa fröken Sverige och en massa annat.

86. Antons morsa-special  

Simon och Anton pratar om pinsamma saker de brukar göra, men som de vanligtvis inte pratar högt om. Vi får en uppdatering i hur det går med Antons kliniska depression och vi djupdyker även i den mycket speciella relationen han har till sin morsa. Backa Specialisterna podcast ekonomiskt på patreon.com!

85. Post-roast-special  

Albin Olsson och Simon Gärdenfors presenterar Sveriges enda renodlade branschinterna podcast. Backa Specialisterna podcast ekonomiskt på patreon.com!

84. Fylle-special  

Anton hanterar sin kliniska depression genom att supa ner sig och spela in pod med Armann, Tess (Armanns flickvän), Björn "Grizzly" Carlsson och Kim "Hyper" Malmqvist. Det pratas till största del om Björns stora penis samt onani.

83. Antons kliniska depression-special  

Anton Magnusson har sjunkit in i en långvarig klinisk depression. Armann Hreinsson medverkar också i detta avsnitt och han verkar inte heller haft det särskilt lätt rent psykiskt på sista tiden. Simon Gärdenfors pressar Anton och får honom att må ännu sämre. Trots allt detta blir det många glada och desperata skratt.

Chippen-special  

Anton och Simon "Chippen" Svensson pratar om grabb-häng, Armanns enfaldighet och om när Chippen glömde projektorn till Antons föreställning.

81. Flygplats-special  

Simon och Albin är strandade på en flygplats där de spelar in ett avsnitt med Martin Soneby som gäst.

80. Simon och Albin-special  

Simon och Albin pratar om resan till Turkiet och lite annat.

79. Terror-special  

Anton och Simon pratar om terrordådet och Michael Jackson.

78. Tunnhårighet-special  

Simon pratar ut om sin tunnhårighet och skammen över att han tänker skaffa "hårpluggar". Anton har mått psykiskt dåligt under en längre tid och nu har hans alkoholproblem börjat gå ut över Simon.

77. Live-special 2  

Anton och Albin spelar in live inför publik. Det pratas om fotboll och tjejer.

76. Glömma namn-special  

Simon och Albin pratar om självbiografisk humor mm.

75. Måndag-special  

Anton, Johannes Finnlaugsson, Petrina Solange och Armann pratar om TV och musik.

0:00/0:00
Video player is in betaClose