Specialisterna podcast

Specialisterna podcast

Sweden

Anton Magnusson, Simon Gärdenfors och Albin Olsson plus minus någon gör en podcast.

Episodes

103. Jag längtar tills du blir ful-special  

Simon har precis vaknat från sin tupplur och får besök av Albin. Det pratas om allt möjligt och Simon spelar upp sin nya låt.

102. Pilot-special  

Anton och Albin pratar om deras animerade serie och improviserar standup.

101. Soneby-special  

Simon och Albin är i AMK-studion och pratar med Martin Soneby.

100. Avsnitt 100-special  

Hur började egentligen allting? Det får man reda på när Specialisterna live inför ett knökfullt Pizzeria Rex i Malmö firar sitt hundrade avsnitt.

99. Flaggor-special  

Anton och Albin pratar om flaggor och om "otrevliga" beundrare.

98. Jesus troll-special  

I veckans avsnitt gästas vi av kompisen och musikern Sandro. Vi pratar om snapsvisor och Simons storebrors sång Jesus troll.

97. Batman-special  

Albin är hemma i Simons lägenhet. Albin kan inte släppa Dan Hörning, mannen bakom Seriemördarpodden och framförallt inte hans separation. Simon drar lite Läderlappsrelaterade barndomsminnen. Alternativ titel på detta avsnitt: "97. Allt möjligt-special". Supporta Specialisterna podcast på www.patreon.com

96. Separation-special  

Simon och Albin pratar om vems separation som chockat mest och Simon funderar på att börja sprida porr

95. Supa-special  

Simon och Anton pratar om att supa, om skämt som bara Anton tycker är roliga och om känslan av att sväva som på moln.

94. Antons otur-special  

Anton och Simon reder ut huruvida Anton har otur med teknik och hur det egentligen ligger till med Simons landsbygdsförakt.

93. Visa känslor-special  

Simon berättar om vägen ut ur sitt personliga helvete och Anton pratar om varför han tycker det är jobbigt när folk gråter.

92. Kränkande fotografering-special  

Anton och Albin pratar om vad man fåra fota, roliga filmrepliker och dessutom får vi en upplösning av Fanta zero-gate.

91. Love and Hope-special  

Anton, Albin och Simon försöker reda ut Fanta zero-gate. Dessutom berättar vi om bråket med organisationen Love and Hope.

90. Sprickan & Blixten-special  

I veckans avsnitt pratar Specialisterna om smeknamn och grannar som har höglutt sex. Dessutom uppdateras Antons "kliniska" och Simons personliga helvete.

89. Oidipus-special  

Albin och Simon uppfinner en porrfilm

88. Simons personliga helvete-special  

Simons förhållande har tagit slut vilket han pratar med Anton om. Dessutom får vi en uppdatering av Antons kliniska depression.

87. Live-special 3  

Specialisterna poddar live inför publik på Henriksberg i Göteborg. Det pratas om psykologbesök, strandraggare, att ringa fröken Sverige och en massa annat.

86. Antons morsa-special  

Simon och Anton pratar om pinsamma saker de brukar göra, men som de vanligtvis inte pratar högt om. Vi får en uppdatering i hur det går med Antons kliniska depression och vi djupdyker även i den mycket speciella relationen han har till sin morsa. Backa Specialisterna podcast ekonomiskt på patreon.com!

85. Post-roast-special  

Albin Olsson och Simon Gärdenfors presenterar Sveriges enda renodlade branschinterna podcast. Backa Specialisterna podcast ekonomiskt på patreon.com!

84. Fylle-special  

Anton hanterar sin kliniska depression genom att supa ner sig och spela in pod med Armann, Tess (Armanns flickvän), Björn "Grizzly" Carlsson och Kim "Hyper" Malmqvist. Det pratas till största del om Björns stora penis samt onani.

0:00/0:00
Video player is in betaClose