Spela Spel

Spela Spel

Sweden

En podd av Nanna Johansson och Jonatan Unge om spel och att spela spel. Med spel menas tv-spel, data-spel, smartphone-spel och ibland till och med brädspel. Det handlar alltså om spel. Det är spel som gäller här.

Episodes

#50 En efterfrågad gäst  

Ola "Lodjuret" Söderholm gästar oss och pratar om Red Alert, MS Röj och att vara en kille som är lite för intresserad av första världskriget!

#49 The Most Handsome Man  

I detta något korta avsnitt babblar Sorken och Räven om jobbiga grannar i spel, tomheten efter en klarad slutboss och hur bra Sälen är på både boule och Tekken!

#48 Doomfistad  

Sälen, Sorken och Räven om Hollow Knight, Öland, Darkest Dungeon, lingonplockande dinosaurier, Battlefield 1, sällskapsspelsfuskare, Overwatch och lite till!

#47 En underbar expansion  

Räven och Sorken pratar rollspel, Darkest Dungeon, Battlefield 1, HOI4 och Overwatch. Dessutom: En spelanekdot om Lodjuret (Ola Söderholm)!

#46 RDR 2!!!  

Marcus Johansson är tillbaka och talar om RDR 2, Far Cry 5 och lite annat!

#45 IRL  

Räven, Sorken och Sälen om Spela Spels stora meetup och - såklart - ännu mer om E3! Om vilka spel vi ser mest fram emot och vilka som lämnar oss oberörda. Dessutom: Sälen ställer frågor om internetförkortningar!

#44 Djungelskog  

Mest om olika gratisspel, men också en del om Elder Scrolls, E3 och - framför allt - djungelskogar. Med Sälen, Räven och Sorken!

#43 Typ inte porr  

Om framförallt Persona 5. Med komikern Marcus Johansson som vår guide genom japanska urban fantasy-rollspel samt mycket mer!

#42 Excel-ark  

Om organisation och WoW, Mother Russia Bleeds, flash games och avsaknad av räv.

#41 Den tredje musketören  

Spela Spel-duon har blivit en trio! Hör allt om'et i detta rykande heta avsnitt som också handlar om What Remains of Edith Finch, Atlas Reactor och mycket mer.

#40 Köra på trottoaren  

Sälen och Räven firar 40-avsnitts-jubileum med att prata om PUBG-turneringar, trafikregler i GTA, Quakes färgskala och Little Nightmares. Dessutom: Sälens fantastiska sångröst och en fängslande anekdot om pannkakor!

#39 Sälens otrohet  

Om dom nya Hearthstonekorten, PUBG och att Sälen kanske kysst fel person.

#38 Ahmed  

Sälen och Kattbjörnen snackar spel med ingen mindre än Ahmed "Gröna draken" Berhan!

#37 Chicken Dinner  

Extremt mycket om PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS, men också en del om Steep och FreeStyle Football! Ljudet är sådär men energin är på topp.

#36 En sexig alv  

Sälen och Räven snackar om Sälens turnéliv, Zeldas fanbase och (återigen) att ragga i The Witcher 3. Mer info om allt möjligt hittas på spelaspelpodden.se

#35 Branne  

Spela Spel gästas av ingen mindre än den röda pandan (kattbjörnen) Branne Pavlovic!

#34 Quitrage  

Om att Nanna blivit rättshaverist, lite Star Wars och att Zelda verkar suga.

#33 Bromance  

Om 1) att bli objektifierad av andra spelare, 2) för många Broforce-bossar, 3) fiktiva intervjuer, 4) de kommande Hearthstone-förändringarna och 5) diverse andra grejer.

#32 Original Comedians  

Om GTA Online, de kommande Hearthstone-förändringarna, PewDiePie och Sälens gudabenådade sikte. Missa inte vår hemsida www.spelaspelpodden.se

#31 Var det värt det?  

Om heminredning i spel, onlineförälskelser, Sälens missöden på Kanarieöarna samt lite om Conan Exiles! Missa förresten inte vår nya hemsida: www.spelaspelpodden.se

0:00/0:00
Video player is in betaClose