Spela Spel

Spela Spel

Sweden

En podd av Nanna Johansson och Jonatan Unge om spel och att spela spel. Med spel menas tv-spel, data-spel, smartphone-spel och ibland till och med brädspel. Det handlar alltså om spel. Det är spel som gäller här.

Episodes

#39 Sälens otrohet  

Om dom nya Hearthstonekorten, PUBG och att Sälen kanske kysst fel person.

#38 Ahmed  

Sälen och Kattbjörnen snackar spel med ingen mindre än Ahmed "Gröna draken" Berhan!

#37 Chicken Dinner  

Extremt mycket om PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS, men också en del om Steep och FreeStyle Football! Ljudet är sådär men energin är på topp.

#36 En sexig alv  

Sälen och Räven snackar om Sälens turnéliv, Zeldas fanbase och (återigen) att ragga i The Witcher 3. Mer info om allt möjligt hittas på spelaspelpodden.se

#35 Branne  

Spela Spel gästas av ingen mindre än den röda pandan (kattbjörnen) Branne Pavlovic!

#34 Quitrage  

Om att Nanna blivit rättshaverist, lite Star Wars och att Zelda verkar suga.

#33 Bromance  

Om 1) att bli objektifierad av andra spelare, 2) för många Broforce-bossar, 3) fiktiva intervjuer, 4) de kommande Hearthstone-förändringarna och 5) diverse andra grejer.

#32 Original Comedians  

Om GTA Online, de kommande Hearthstone-förändringarna, PewDiePie och Sälens gudabenådade sikte. Missa inte vår hemsida www.spelaspelpodden.se

#31 Var det värt det?  

Om heminredning i spel, onlineförälskelser, Sälens missöden på Kanarieöarna samt lite om Conan Exiles! Missa förresten inte vår nya hemsida: www.spelaspelpodden.se

#30 Toppenavsnittet  

Ett extremt bra avsnitt med extremt dåliga mikrofoner (Gud ger och Gud tar)! Häpnadsväckande spelhistorier, chockerande påståenden och en initierad förhandsrecension av For Honor.

#29 Stardew Valium  

Räven och Minken pratar om Minkens nya beroende: spelet Stardew Valley.

#28 Backseat Gaming  

Om The Last Guardian och Nintendo Switch! Men också, som nästan alltid: Skyrim, Planet Coaster och Hearthstone. Här hittas vår Twitch-kanal som vi tjatar om i podden: https://www.twitch.tv/spelaspelpodden/videos/all

#27 Lärdomar  

Tillbaka efter juluppehållet! Sälen har fått viktiga spelinsikter och Räven har byggt slott. Dessutom: Steep, jaktspel och ovidkommande anekdoter! Vi har f.ö. blivit Twitch-partners nu. Kolla på våra streams (live och i efterhand) här: https://www.twitch.tv/spelaspelpodden

#26 Julmys med Spela Spel  

Det stora julavsnittet som även är ett sällskapsspelsspecial! Vi gästas återigen av Sorken och snackar brädspel, EM-turneringar och nostalgi. Extra matigt avsnitt!

#25 Världens sämsta teaser  

Om nöjesparker, både analoga och digitala, hudvård, brott och straff samt om att få en pansarvagn i huvudet.

#24 Princess Wedding Salon  

Om att vara undergiven Tinker Bell, pris för bästa spel och Olas bevingade ord.

#23 Eskapism  

Mer om våra favoritspel just nu, det vill säga Planet Coaster och Skyrim Remastered. Dessutom: jackbox.tv, en anekdot om pingviner och en massa halvhjärtade förklaringar till att det här avsnittet inte blev särskilt bra.

#22 Tala som en drake  

Om världens bästa spel enligt Nanna, tankar om Dishonored 2 och världens äckligaste spel enligt alla.

#21 Peka och klicka  

Precis som titeln avslöjar handlar detta avsnitt om point and click-spel. Monkey Island, King's Quest, Machinarium, Day of the Tentacle och såklart Nancy Drew. Med Räven och bästisen Minken!

#20 Boner Alert  

Om sex i spel, The Walking Dead och den nya Overwatch-karaktären Sombra. Dessutom ett datum för världspremiären av Spela Spels stream! Om det här avsnittet innehåller Hearthstone? Ja, extremt mycket Hearthstone (men som vanligt bara i slutet av podden).

0:00/0:00
Video player is in betaClose