Spørg Charlie podcast

Spørg Charlie podcast

Denmark

Nu kan du lytte til Spørg Charlie som lydpodcast. Lyt med når Michael Meyerheim med hjælp fra Spørg Charlie panelet hver onsdag finder løsninger på ugens dilemmaer. Det skiftende panel består af en stærk samling af erfarne og nye panelmedlemmer: Huxi Bach, Cecilie Frøkjær, Frank Hvam, Lars Hjortshøj, Ulla Terkelsen, Niels Hausgaard, Pernille Højmark, Jens Gaardbo, Susse Wold, Britt Bendixen, Charlotte Fich og Ghita Nørby. Husk at du kan se nye episoder af Spørg Charlie hver onsdag aften på TV 2 Charlie. Og at du også kan se de tidligere episoder af Spørg Charlie på TV 2 PLAY.

Episodes

Spørg Charlies Juletraditioner 2015-12-20  

Lyt med i denne anderledes juleudsendelse, hvor flere fra det klassiske 'Spørg Charlie'-panel er inviteret indenfor til dejlig julehygge hos Michael Meyerheim. Her snakker de om deres egne juletraditioner, og på kryds og tværs deler de personlige gaver, som de selv har valgt, ud til hinanden. Med Michael Meyerheim, Jens Gaardbo, Niels Hausgaard, Ulla Terkelsen, Jacob Haugaard og Pernille Højmark.

Julespecial 2010-12-01  

Panelet: Niels Hausgaard, Ulla Terkelsen, Jacob Haugaard, Lisbeth Dahl, Signe Svendsen, Jens Gaardbo. I denne julespecial fra 2010, har Michael Meyerheim sat alle syv paneldeltagere på det tidspunkt stævne i studiet. De kommer med kontante svar og underholdende løsninger på de spørgsmål og dilemmaer der rejser sig, når vi nærmer os julen. Alt fra hvem der skal inviteres med, hvad der skal spises og hvordan, der skal åbnes pakker selve juleaften. Lyt med, når hele panelet folder sig ud og spreder den gode julestemning.

Julespecial fra Musikhuset Aarhus 2015-12-17  

Panelet: Jacob Hauggaard, Preben Kristensen, Simi Ja , Ulla Terkelsen og Niels Hausgaard. Julen er så smuk en tid, hvor familier kommer hinanden ved og hygger sig sammen - eller er det? For nogle er det desværre også en tid, hvor der nemt opstår konflikter og splid med alle de følelser, forventninger og traditioner, der er forbundet med jul og nytår. Det er de dilemmaer, panelet i aften behandler i denne 'Spørg Charlie - Julespecial' fra Musikhuset Aarhus, der blev sendt første gang d. 17.12. 2015. Dilemmaerne spænder vidt: fra den studerende, der sidste år fik et sponsorbarn i gave, men ikke længere har råd til at betale. Til forældrene til en 17-årige, der hader julen og derfor gerne vil rejse væk fra hele julecirkusset. Men kan de tillade det?

Special fra Musikhuset Aarhus 2015-11-11  

Panelet: Jacob Hauggaard, Huxi Bach , Pernille Højmark, Ulla Terkelsen og Niels Hausgaard. Denne 'Spørg Charlie' fra november 2015, er den første special, hvor Spørg Charlie var flyttet ud af de vante rammer og ind i Musikhuset Aarhus. Her sad et veloplagt publikum sidder klar til at høre panelets gode og underholdende svar på seernes dilemmaer. Aftenens tema er fest, for med de mange forberedelser og forventninger følger der som regel også en hel del dilemmaer. Hvad gør man f.eks., når en uheldig brudgom kommer til at nævne sin ekskones navn i bryllupstalen til sin nye kone? Og hvad mener panelet egentlig om fester, hvor dresscoden er "udklædning"?

På tur i Horsens 2016-11-23  

Panelet: Jacob Haugaard, Finn Nørbygaard, Charlotte Fich og Niels Hausgaard. Jacob Haugaard - der er halv færing - er den helt rette til at svare på dilemmaet om, hvordan man får en dansker til at forstå de færøske drikkeregler. En lokal Horsens-musiker er træt af, at han altid skal underholde med sin guitar når han bliver inviteret til fødselsdag og familiefester – hvordan får han sagt fra? Hvad gør man, hvis man har fået sig en ufrivillig ven i HF-klassen? Panelet bliver også bedt om at hjælpe en 16-årig pige, der er blevet forelsket i en fyr, som har eksperimenteret med stoffer, og nu har hendes forældre bedt hende om at vælge mellem dem og ham. Og endeligt: er det nok kun at børste tænder en gang dagligt? Lyt med, når Michael Meyerheim og Spørg Charlie panelet er taget på tur til Horsens Ny Teater.

Ekstra Dilemma fra Horsens 2016-11-23  

Panelet: Niels Hausgaard, Jacob Haugaard, Finn Nørbygaard og Charlotte Fich. En kvinde ved navn Charlotte var på skiferie med en veninde, hvor hun kom til skade og måtte rejse hjem før tid. Veninden valgte at følge med hjem. Nu viser det sig, at det kun er Charlotte, der kan få en erstatningsrejse. Derfor kræver veninden nu at Charlotte skal betale halvdelen af hendes afbrudte rejse. Er det rimeligt? Hør et ekstra dilemma fra Horsens Ny Teater, som der ikke blev plads til i den oprindelige udsendelse.

På tur i Holstebro 2016-11-16  

Panelet: Niels Hausgaard, Lars Hjortshøj, Pernille Højmark og Ghita Nørby. De dilemmaer, der debatteres er: Hvordan man skal forholde sig til en meget ildelugtende dunst fra en medrejsende flypassager? Hvad gør man når ens kone gerne vil begraves i de ukendtes grav og synes det er jordens dårligste idé? Hvordan får man papbørnene til at hjælpe til i hjemmet og skal man lægge varerne tilbage på hylderne, hvis man ikke gider at stå i kø i supermarkedet? Michael Meyerheim og Spørg charlie panelet er denne gang på besøg i Musikteatret Holstebro

På tur i Slagelse 2016-11-09  

Panelet: Lars Hjortshøj, Niels Hausgaard, Ulla Terkelsen og Pernille Højmark. Hvordan skal man forholde sig, hvis en ung kvinde begynder at file negle på tæerne i S-toget? Hvad stiller man op med gæster, der altid har en bagkant? Er det umandigt, hvis en mand gerne vil have botox? Lars Hjortshøj bliver meget bevæget, når en far spørger, hvordan han får sin 19-årige søn til at indse, at Scientology ikke er noget for ham? Dette og meget andet kommer der svar på når Spørg Charlie er på tur i Slagelse Musikhus.

På tur i Helsingør 2016-11-02  

Panelet: Huxi Bach, Jacob Haugaard, Cecilie Frøkjær og Jens Gaardbo. Hvem har råderet over rullegardinet i DSB-toget? Skal man sige til sin kollega, at buksegylpen står åben eller ligefrem hjælpe ham med at lukke den? En ung mand vil gerne hjælpe sin farmor og farfar med at få familien til at tale sammen igen, men hvordan skal han gribe det an? Hvordan skal man opføre sig, hvis man gerne vil se sit barndomshjem? Både Jens Gaardbo og Huxi Bach øser ud af egne erfaringer med at besøge deres egne barndomshjem. Michael Meyerheim og Spørg Charlie panelet er denne gang på tur i Kulturværftet i Helsingør

På tur i Horsens 2016-10-26  

Panelet: Jacob Haugaard, Finn Nørbygaard, Charlotte Fich og Trine Gadeberg Må en 5-årig bestemme, hvad resten af familien skal spise til aftensmad. Og hvad skal den 13-årige pige gøre for at undgå at komme på ferie med sin hysteriske moster? Skal hun følge Finns forslag og sende hende en dildo? Panelet bliver også testet i Emma Gad, når spørgsmålet om, hvornår man må tage sin anden position mad, kommer op. Lyt med når Spørg Charlie besøger Horsens Ny Teater.

Vild med dans special 2016-10-19  

Panelet: Jens Werner, Anne Laxholm, Britt Bendixen og Claus Elming. I denne særlige særlig udgave af Spørg Charlie, får Michael Meyerheim besøg af de kendte dommere fra Vild med Dans og værten Claus Elming. Også Nikolaj Hübbe er med på sidelinjen, og har sendt et dilemma ind til panelet. Anne Laxholm afslører, at hun er konfliktsky og forsøger - på diplomatisk vis - at finde ud af, hvad man skal sige til en veninde på 76 år, der lægger en rædderlig makeup. Et barnebarn er bekymret for sin mormor, hvis naboer er onde mod hende. Hvad råder panelet barnebarnet til at gøre? En mormor beder om et godt råd, da hun er ked af at hendes eks-mands nye kone også kalder sig for ”mormor” overfor børnebørnene. Hvordan får man overboen til at lade være med at komme og låne æg og mælk hele tiden? Få svarene fra dansepanelet, når Spørg Charlie gæster Portalen i Greve.

På tur i Aalborg 2016-10-12  

Panelet: Frank Hvam, Cecilie Frøkjær, Niels Hausgaard og Charlotte Fich. Hvor meget må ens madpakke lugte i den fælles kantine – er lugten af en varm fiskefrikadelle f.eks. for meget? Hvad stiller man op med forretningsforbindelser, der vil kramme? Er det ok at den hjemløse jeg lige har støttet, spiller ”mine” penge op? Udover disse spørgsmål, får panelet mulighed for at diskutere et meget ømtåleligt dilemma, der omhandler kønsselektion. Er det ok vælge kønnet på sit barn? Det giver panelet deres bud på i denne udsendelse fra Aalborg Kongres & Kultur Center

Ekstra Dilemma fra Aalborg 2016-10-12  

Panelet: Frank Hvam, Cecilie Frøkjær, Niels Hausgaard og Charlotte Fich. Flemming på 62 møder kritik fra børn, svigerbørn og børnebørn, der bliver stødt, når han bruger vendinger, som fx. "ti lige stille" eller "må jeg lige komme med en kritik". Vendinger, som han er vokset op med. Men er det ham, der er galt på den eller er det de andre, der ikke kan forstå det gode gamle danske sprog? Hør et ekstra dilemma fra Ålborg kongres og kulturcenter, som der ikke blev plads til i den oprindelige udsendelse.

På tur i Greve 2016-10-05  

Panelet: Susse Wold, Britt Bendixen, Jens Gaardbo og Niels Hausgaard, Hvad gør man med en sms fra sin svigermor, hvor der står, hun har klamydia? Og kan en kvinde tillade sig at være sur på sin mand over, at han deler alt med sin mor? Panelet står overfor en række vanskelige dilemmaer, De skal desuden diskutere, om en kvinde til en dement mand bør fortælle ham, at hun er forelsket i en anden. Det fører til nogle overraskende løsningsforslag fra dagens veloplagte panel, når de gæster Portalen i Greve.

Jubilæumsspecial 2016-09-28  

Jubilæumspanelet: Ulla Terkelsen, Niels Hausgaard, Pernille Højmark og Jens Gaardbo. I denne 10-års jubilæumsspecial har seerne valgt de fem mest populære dilemmaer gennem de seneste 10 år, som panelet nu får mulighed for at diskutere igen. Mon de har ændret mening med tiden? Det bliver et festligt gensyn med gamle klip og gode råd, når de sjoveste, mest pinlige, sværeste og bedste dilemmaer debatteres endnu en gang. Jubilæumsprogrammet er optaget i Musikhuset Esbjerg, og I panelet sidder de fire mest rutinerede gæster gennem årene.

På tur i Slagelse 2016-09-21  

Panelet: Niels Hausgaard, Ulla Terkelsen, Cecilie Frøkjær og Jens Gaardbo. Hvad gør man, hvis man gerne vil flytte sammen med sin nye kæreste, men ikke vil sove i hans gamle ægteseng? Hvad stiller den lokale museumsdirektør op med de unge hashrygere foran museet? Og skal man skrive på sin datingprofil, at man er syg? Dette er bare nogle af de dilemmaer, som dagens panel skal komme med løsninger og svar på, når de gæster Slagelse Musikhus.

På tur i Esbjerg 2016-09-14  

Panelet: Ulla Terkelsen, Mads Vad, Pernille Højmark og Jens Gaardbo Et danseglad ægtepar spørger, hvad de skal stille op med alle dem, der byder dem op til dans, når de kun har luft til en svingom med hinanden. Og hvordan får man sagt til sin nye svigerfar, at det er grænseoverskridende, at han beder bordbøn og synger bordsang i andres hjem? Ulla Terkelsen afslører også, hvad hendes planer er efter døden, da samtalen kommer ind på, hvor formelt det egentlig behøves at være på en kirkegård. Michael Meyerheim og Spørg Charlie panelet er denne gang taget på tur til Musikhuset Esbjerg.

På tur i Aalborg 2016-09-07  

Panelet: Frank Hvam, Cecilie Frøkjær, Charlotte Fich og Niels Hausgaard Frank Hvam og skuespiller Charlotte Fich debuterer i 'Spørg Charlie'-panelet, Cecilie når hurtigt sin grænse på spørgsmålet om man må rense sit gebis ved middagsbordet. En lokal seer spørger, om det er okay, at ryge i familiebilen, når familien ikke er med? Og skal en far anmelde sin egen datter, da han finder ud af, at hun har taget 10.000 kr. fra hans konto? Og så er det op til panelet at afgøre om det er utroskab, når ens mand dater andre kvinder.

På tur i Holstebro 2016-08-31  

Panelet: Lars Hjortshøj, Niels Hausgaard, Pernille Højmark og Ghita Nørby Hvordan overbeviser man sin kone om, at det er helt okay at bruge sin tipsgevinst på en sportsvogn fremfor en morfar-Audi? Og skal en nyudsprunget bøsse fortælle sine gamle forældre, at han nu er til mænd, med fare for at deres verden styrter sammen? Ghita Nørby ryster desuden også overraskende viden ud af ærmet om en særlig genstand, der har lavet en bule i en bil. Panelet er taget til Musikhuset Holstebro for at hjælpe Michael Meyerheim seerne med deres spørgsmål og dilemmaer.

Ekstra Dilemma fra Helsingør 2016-08-24  

Panelet: Huxi Bach, Pernille Højmark, Jens Gaardbo og Susse Wold Hvad gør man når ens venner kun vil snakke om sig selv? Hør et ekstra dilemma fra Kulturværftet i Helsingør, som der ikke blev plads til i den oprindelige udsendelse.

0:00/0:00
Video player is in betaClose