Spørg Charlie podcast

Spørg Charlie podcast

Denmark

Nu kan du lytte til Spørg Charlie som lydpodcast. Lyt med når Michael Meyerheim med hjælp fra Spørg Charlie panelet hver onsdag finder løsninger på ugens dilemmaer. Det skiftende panel består af en stærk samling af erfarne og nye panelmedlemmer: Huxi Bach, Cecilie Frøkjær, Frank Hvam, Lars Hjortshøj, Ulla Terkelsen, Niels Hausgaard, Pernille Højmark, Jens Gaardbo, Susse Wold, Britt Bendixen, Charlotte Fich og Ghita Nørby. Husk at du kan se nye episoder af Spørg Charlie hver onsdag aften på TV 2 Charlie. Og at du også kan se de tidligere episoder af Spørg Charlie på TV 2 PLAY.

Episodes

Vild med dans special 2016-10-19  

Panelet: Jens Werner, Anne Laxholm, Britt Bendixen og Claus Elming. I denne særlige særlig udgave af Spørg Charlie, får Michael Meyerheim besøg af de kendte dommere fra Vild med Dans og værten Claus Elming. Også Nikolaj Hübbe er med på sidelinjen, og har sendt et dilemma ind til panelet. Anne Laxholm afslører, at hun er konfliktsky og forsøger - på diplomatisk vis - at finde ud af, hvad man skal sige til en veninde på 76 år, der lægger en rædderlig makeup. Et barnebarn er bekymret for sin mormor, hvis naboer er onde mod hende. Hvad råder panelet barnebarnet til at gøre? En mormor beder om et godt råd, da hun er ked af at hendes eks-mands nye kone også kalder sig for ”mormor” overfor børnebørnene. Hvordan får man overboen til at lade være med at komme og låne æg og mælk hele tiden? Få svarene fra dansepanelet, når Spørg Charlie gæster Portalen i Greve.

På tur i Aalborg 2016-10-12  

Panelet: Frank Hvam, Cecilie Frøkjær, Niels Hausgaard og Charlotte Fich. Hvor meget må ens madpakke lugte i den fælles kantine – er lugten af en varm fiskefrikadelle f.eks. for meget? Hvad stiller man op med forretningsforbindelser, der vil kramme? Er det ok at den hjemløse jeg lige har støttet, spiller ”mine” penge op? Udover disse spørgsmål, får panelet mulighed for at diskutere et meget ømtåleligt dilemma, der omhandler kønsselektion. Er det ok vælge kønnet på sit barn? Det giver panelet deres bud på i denne udsendelse fra Aalborg Kongres & Kultur Center

Ekstra Dilemma fra Aalborg 2016-10-12  

Panelet: Frank Hvam, Cecilie Frøkjær, Niels Hausgaard og Charlotte Fich. Flemming på 62 møder kritik fra børn, svigerbørn og børnebørn, der bliver stødt, når han bruger vendinger, som fx. "ti lige stille" eller "må jeg lige komme med en kritik". Vendinger, som han er vokset op med. Men er det ham, der er galt på den eller er det de andre, der ikke kan forstå det gode gamle danske sprog? Hør et ekstra dilemma fra Ålborg kongres og kulturcenter, som der ikke blev plads til i den oprindelige udsendelse.

På tur i Greve 2016-10-05  

Panelet: Susse Wold, Britt Bendixen, Jens Gaardbo og Niels Hausgaard, Hvad gør man med en sms fra sin svigermor, hvor der står, hun har klamydia? Og kan en kvinde tillade sig at være sur på sin mand over, at han deler alt med sin mor? Panelet står overfor en række vanskelige dilemmaer, De skal desuden diskutere, om en kvinde til en dement mand bør fortælle ham, at hun er forelsket i en anden. Det fører til nogle overraskende løsningsforslag fra dagens veloplagte panel, når de gæster Portalen i Greve.

Jubilæumsspecial 2016-09-28  

Jubilæumspanelet: Ulla Terkelsen, Niels Hausgaard, Pernille Højmark og Jens Gaardbo. I denne 10-års jubilæumsspecial har seerne valgt de fem mest populære dilemmaer gennem de seneste 10 år, som panelet nu får mulighed for at diskutere igen. Mon de har ændret mening med tiden? Det bliver et festligt gensyn med gamle klip og gode råd, når de sjoveste, mest pinlige, sværeste og bedste dilemmaer debatteres endnu en gang. Jubilæumsprogrammet er optaget i Musikhuset Esbjerg, og I panelet sidder de fire mest rutinerede gæster gennem årene.

På tur i Slagelse 2016-09-21  

Panelet: Niels Hausgaard, Ulla Terkelsen, Cecilie Frøkjær og Jens Gaardbo. Hvad gør man, hvis man gerne vil flytte sammen med sin nye kæreste, men ikke vil sove i hans gamle ægteseng? Hvad stiller den lokale museumsdirektør op med de unge hashrygere foran museet? Og skal man skrive på sin datingprofil, at man er syg? Dette er bare nogle af de dilemmaer, som dagens panel skal komme med løsninger og svar på, når de gæster Slagelse Musikhus.

På tur i Esbjerg 2016-09-14  

Panelet: Ulla Terkelsen, Mads Vad, Pernille Højmark og Jens Gaardbo Et danseglad ægtepar spørger, hvad de skal stille op med alle dem, der byder dem op til dans, når de kun har luft til en svingom med hinanden. Og hvordan får man sagt til sin nye svigerfar, at det er grænseoverskridende, at han beder bordbøn og synger bordsang i andres hjem? Ulla Terkelsen afslører også, hvad hendes planer er efter døden, da samtalen kommer ind på, hvor formelt det egentlig behøves at være på en kirkegård. Michael Meyerheim og Spørg Charlie panelet er denne gang taget på tur til Musikhuset Esbjerg.

På tur i Aalborg 2016-09-07  

Panelet: Frank Hvam, Cecilie Frøkjær, Charlotte Fich og Niels Hausgaard Frank Hvam og skuespiller Charlotte Fich debuterer i 'Spørg Charlie'-panelet, Cecilie når hurtigt sin grænse på spørgsmålet om man må rense sit gebis ved middagsbordet. En lokal seer spørger, om det er okay, at ryge i familiebilen, når familien ikke er med? Og skal en far anmelde sin egen datter, da han finder ud af, at hun har taget 10.000 kr. fra hans konto? Og så er det op til panelet at afgøre om det er utroskab, når ens mand dater andre kvinder.

På tur i Holstebro 2016-08-31  

Panelet: Lars Hjortshøj, Niels Hausgaard, Pernille Højmark og Ghita Nørby Hvordan overbeviser man sin kone om, at det er helt okay at bruge sin tipsgevinst på en sportsvogn fremfor en morfar-Audi? Og skal en nyudsprunget bøsse fortælle sine gamle forældre, at han nu er til mænd, med fare for at deres verden styrter sammen? Ghita Nørby ryster desuden også overraskende viden ud af ærmet om en særlig genstand, der har lavet en bule i en bil. Panelet er taget til Musikhuset Holstebro for at hjælpe Michael Meyerheim seerne med deres spørgsmål og dilemmaer.

Ekstra Dilemma fra Helsingør 2016-08-24  

Panelet: Huxi Bach, Pernille Højmark, Jens Gaardbo og Susse Wold Hvad gør man når ens venner kun vil snakke om sig selv? Hør et ekstra dilemma fra Kulturværftet i Helsingør, som der ikke blev plads til i den oprindelige udsendelse.

På tur i Helsingør 2016-08-24  

Panelet: Huxi Bach, Pernille Højmark, Jens Gaardbo og Susse Wold Programmets første dilemma er fra Helsingørs borgmester, hvis mandlige kollega har fået problemer med nøgne mødre på badebroen. Panelet diskuterer ligeledes, om man kan hænge et maleri op i stuen, som ens kone finder deprimerende. Og så får panelet et af de sværeste spørgsmål i programmets historie, nemlig om en mand må begå selvmord. I denne udsendelse er Spørg Charlie på besøg l Kulturværftet i Helsingør,

0:00/0:00
Video player is in betaClose