Sportbladets Premier League-podd

Sportbladets Premier League-podd

Sweden

Sportbladets vassaste fotbollsprofiler vänder och vrider på världens bästa liga.

Episodes

Avsnitt 123 - Yesterday's man  

Stormöte mellan United och Liverpool där säsongen och kanske även bilden av Mourinho står på spel. Fulaste spelarna i Premier League, Viktigaste spelarna för sina lag och mycket mer analyseras.

Avsnitt 122 - It´s time for USA  

Swansea har sparkat en tränare och plockat in Bob Bradley - det är amerikanska ägare i klubben. Tottenham har visat andra klubbar hur man tar hand om Manchester City - nu ska de andra lyckas låsa upp Tottenham - som bara släppt in 3 mål. Det och massor med läsarfrågor.

Avsnitt 121 - Citys utmanare  

De ska utmana Manchester City om titeln. Sam Allardyce i trubbel, Kevin De Bruyne skadad men Aguero tillbaka och två otroliga matcher av Liverpool och Arsenal.

Avsnitt 120 - Three Year Warranty  

Erik Niva och Kalle Karlsson diskuterar den nya kravbilden på tränare, det räcker inte att vara bra på planen. Hur lång livstid har en tränare? Det här är de bästa distansskyttarna i Premier League och mycket mycket mer.

Avsnitt 119 - Är Pogba en flopp?  

United har tappat tempot. City ser ostoppbara ut. Liverpool lever sitt fotbollsliv i en berg- och dalbana. Bästa frisparksskyttarna i Premier League diskuteras.

Avsnitt 118 - Kampen om Manchester  

Det vankas derby mellan storklubbarna och det finns gott om olika bataljer redan innan att grotta ner sig i - vilket vi gör. Snyggaste målen i Premier League sen 2000 diskuteras och är Wengers ersättare utsedd redan.

Avsnitt 117 - The winner of Deadline Day  

Alla lagens transferfönster analyserade av Kalle Karlsson. Vilka har lyckats, vilka har stått still och vilka har gått bakåt. Här får ni svaren.

Avsnitt 116 - Det svenska stjärnskottet  

Joel Asoro väcker hoppet om en till svensk anfallsstjärna i Premier League. Kommer Liverpools svängdörrar fortsätta och visst är Bastian Schweinsteiger vinnare på poäng mot Mourinho. Därför står Pep på sig om Joe Hart.

Avsnitt 115 - Alla svar efter 90 minuter plus tillägg  

Första omgången är avklarad och frågorna är lika många som svaren - men vi rätar en hel del. Hur kommer United laborera med Rooney? Kommer Peps spelstil ta över Premier League och hur länge tänker Wenger låta värvningarna vänta. Det är naturligtvis ännu fler ämnen som betas av, allt om PL.

Avsnitt 114 - Den namnlöse svensken  

Första avsnittet och vi tar avstamp genom att försöka undvika den stores namn under hela avsnittet. Svårt nu när han tagit över mycket fokus. Men här dissikeras tränare och lag efter varandra. En ordentlig genom gång av lagen inför starten på lördag.

Avsnitt 113 - PLP Awards 2016  

Årets Van Gaal - Årets presskonferens - Årets domarmiss - Årets Fiasko - Årets räv - Årets suraste - Årets målfirande... osv. Med Patrik Syk, Kalle Karlsson och Erik Niva. Vi hörs i augusti igen!

112 - Newcastle out  

Kan man spendera närmare 900 miljoner kronor i nya spelare samma säsong som man åker ut? Newcastle kan. Sunderland däremot behöver bara en Big Sam och en Jermaine Defoe. Dessutom Manchester Uniteds missade chans, ett stundande play off och en Europa League-final.

Avsnitt 111 - The Foxes  

Den mest sensationella ligasegern någonsin är ett faktum. Vi försöker reda ut vad som hänt egentligen. Dessutom en riktigt stökig tillställning på Stamford Bridge. Newcastle tar ett litet grepp om den viktiga 17e platsen. Burnley klara för Premier League och en massa annat.

Avsnitt 110 - Time for change  

Protester på Emirates mot Wenger som i sin tur protesterar tillbaks mot supportrarna. Leicester redo för matchboll. Bottenstridens sista omgångar. Dele Allis magsop hyllas av Souness. Sakho kan bli borta i upp mot ett år. City tråkiga i Champions League. Liverpool tråkiga i Europa League.

109 - Its alive!  

Aston Villa klara för nedflyttning. Skönt tycker Lescott. Men annars ar det öppnat upp sig både i toppen och botten. Dessutom har West Ham vunnit på lotto enligt Wenger och så pratar vi backhoppare av någon anledning.

Avsnitt 108 - Player of the year  

Champions League fick oväntat engelskt avanvemang till semifinal. Fredrik Jönsson kommer in och lättar sitt arma Newcastle-hjärta. PFA PLayers player of the year har släppt sina nomineringar och så svarar vi förstås på en massa frågor.

Avsnitt 107 - Sju poäng  

Manchester City överraskade i Paris men har man någon ryggrad i laget? Leicester fortsätter ta trepoängare, Villa i fritt fall, Newcastle förlorade måstematchen, Evertons fiasko och mycket mycket mer.

Avsnitt 106 - Landslagsklass  

Remy Garde har lämnat det sjunkande skeppet Aston Villa men några ynglingar tog chansen i landslaget. Dessutom ser vi fram mot helgens bästa matcher och svarar på rekordmånga frågor.

Avsnitt 105 - Upplagt för storstädningar  

Diego Costa bets inte med åkte ut ändå. Lukaku är den kanske enda formstarke Belgaren i ligan och Liecester tar sina poäng. Dessutom Arsenal och City i Champions League, ett uttaget landslag och så ser vi fram mot dubbla derbyn i helgen.

Avsnitt 104 - Bakvägen  

Den största matchen i Europa Leagues historia slutade med jubel på Anfield. Dortmund gav Tottenham en läxa precis som PSG gjorde med Chelsea. Dessutom reflektioner från helgen och så är legendaren tillbaka!

0:00/0:00
Video player is in betaClose