Sportbladets Premier League-podd

Sportbladets Premier League-podd

Sweden

Sportbladets vassaste fotbollsprofiler vänder och vrider på världens bästa liga.

Episodes

Avsnitt 135 - Liverpool vs. Manchester  

Det var dubbelmöte mellan de två rivalstäderna i nordöst. Everton körde över ett pressat Manchester City och Zlatan räddade poäng hemma mot Liverpool. Dessutom gjorde Andy Carroll sitt livs snyggaste mål, Chelsea ångade på mot Leicester, Pulis bjöd in Pochettino och Swansea fortsätter krisa.

Avsnitt 134 - Cupbonanza  

FA-cupens klassiska tredje omgång lämnade få saker att ta med sig men vi blickar framåt mot semifinalerna i ligacupen, Dessutom diskuterar vi Hull och Swanseas nya managers och tar en titt på Nathan Ake som kallats hem till Chelsea efter succén i Bournemouth. Dessutom lanserar vi vår telefonsvarare! Ring in till oss och reagera på 08-725 2143

Avsnitt 133 - Rekordjakten  

Chelsea har chans att bli ensamma i toppen av segrar i rad i PL. Seger mot Tottenham innebär just det. Domarnivån i allmänhet och Mike Dean i synnerhet gås igenom och självklart mycket fler ämnen.

Avsnitt 132 - Big Saviour  

Kär tränare har många namn - men nu är Big Sam tillbaka i elitfotbollen med ett uppdrag: Rädda Crystal Palace. Tottenham med störst chans att stoppa Chelseas rekordjakt och nu harligan skiktats upp i lager.

Avsnitt 131 - Årgångsviner  

Vilka anfallare har gjort det Zlatan gör vid 35? Trebackslinje i Arsenal, Diamant i United och ska domares beslut kunna ändras i efterhand. Några av ämnena denna vecka.

Avsnitt 130 - Grisen, målgöraren, vinnaren  

En fullständig hyllning till Diego Costa. Liverpool måste göra något åt sin målvakt precis som Pep kan tvingas göra något ändå.

Avsnitt 129 - Kanté är skillnaden  

Podden ger sig in i betydelsen av Kanté på mittfältet, Är Fellaini långsammare än en sköldpadda som går baklänges. Vilken tackling i helgen var fulast - vi reder ut.

Avsnitt 128 - Flygplanskraschen  

Olyckan för brasilianska laget Chapecoense för tankarna och samtalet in på Manchester Uniteds krasch 1958 och hur de reste sig. Är topplagen blekare kopior av tränarnas internationella förlagor? Vilka svar ger Swanseas andra seger för säsongen?

Avsnitt 127 - Yaya back on track  

Yaya inte bara startar - han nätar igen för City. Sunderland har ryckt upp sig med två raka segrar efter ett succéförvärv som grävts fram ur det förflutna. Chelsea fortsätter att nolla sina motståndare. Det och mycket mer i veckans avsnitt.

Avsnitt 126 - Rooneys fylla bra för England?  

Wayne Rooney tar sig en rejäl fylla och det kanske slutar bra för både landslaget och United. När tar Liverpools form slut - om den gör det. Chelsea har fått kugghjulen att klicka perfekt och sista chansen skaka liv i bottenstriden.

Avsnitt 125 - "Riktigt bra"  

Bastian tillbaka från kylan i Manchester - Är Ljungberg den ende svensken som varit "riktigt bra" i Premier League? Kan Mertesacker få tillbaka sin plats i Arsenal och är det här säsongen som Sunderland tvingas lämna? Det är några av ämnena den här veckan.

Avsnitt 124 - We'll get pumped  

Erik Niva, Patrik Brenning och Mattias Lönngren tar sig an Premier League via en utflykt till den havererade skotska ligan. Varför envisas Pep med sitt målvaktsspel och premier leagues fulast spelande deltagare utses.

Avsnitt 123 - Yesterday's man  

Stormöte mellan United och Liverpool där säsongen och kanske även bilden av Mourinho står på spel. Fulaste spelarna i Premier League, Viktigaste spelarna för sina lag och mycket mer analyseras.

Avsnitt 122 - It´s time for USA  

Swansea har sparkat en tränare och plockat in Bob Bradley - det är amerikanska ägare i klubben. Tottenham har visat andra klubbar hur man tar hand om Manchester City - nu ska de andra lyckas låsa upp Tottenham - som bara släppt in 3 mål. Det och massor med läsarfrågor.

Avsnitt 121 - Citys utmanare  

De ska utmana Manchester City om titeln. Sam Allardyce i trubbel, Kevin De Bruyne skadad men Aguero tillbaka och två otroliga matcher av Liverpool och Arsenal.

Avsnitt 120 - Three Year Warranty  

Erik Niva och Kalle Karlsson diskuterar den nya kravbilden på tränare, det räcker inte att vara bra på planen. Hur lång livstid har en tränare? Det här är de bästa distansskyttarna i Premier League och mycket mycket mer.

Avsnitt 119 - Är Pogba en flopp?  

United har tappat tempot. City ser ostoppbara ut. Liverpool lever sitt fotbollsliv i en berg- och dalbana. Bästa frisparksskyttarna i Premier League diskuteras.

Avsnitt 118 - Kampen om Manchester  

Det vankas derby mellan storklubbarna och det finns gott om olika bataljer redan innan att grotta ner sig i - vilket vi gör. Snyggaste målen i Premier League sen 2000 diskuteras och är Wengers ersättare utsedd redan.

Avsnitt 117 - The winner of Deadline Day  

Alla lagens transferfönster analyserade av Kalle Karlsson. Vilka har lyckats, vilka har stått still och vilka har gått bakåt. Här får ni svaren.

Avsnitt 116 - Det svenska stjärnskottet  

Joel Asoro väcker hoppet om en till svensk anfallsstjärna i Premier League. Kommer Liverpools svängdörrar fortsätta och visst är Bastian Schweinsteiger vinnare på poäng mot Mourinho. Därför står Pep på sig om Joe Hart.

0:00/0:00
Video player is in betaClose