Tänka Högt

Tänka Högt

Sweden

Danny och Mikael är vännerna som älskar att tänka högt om livets olika frågor. Ingen tanke är för liten eller för stor när kompisarna sätter sig bakom mikrofonerna.

Episodes

Danny falling down  

I det tionde avsnittet av Tänka Högt berättar Danny bland annat om sina skådespelardrömmar samtidigt som Mikael ger sin bild av Marvel. Sen tänks de högt om pinsamma saker i livet.

Avsnitt 9 - Sexig i t-shirt  

I det nionde avsnittet berättar bland annat Danny om sin nya singel som kommer i höst, han har en sånglektion med Mikael plus att de båda utsätter varandra för äckliga saker i munnen. 

Avsnitt 8 - Stå upp  

I det åttonde avsnittet av Tänka Högt får Danny en perfekt recension av Mikael som var på Ricky Gervais i Stockholm. Danny berättar sedan hur han fick sparken från Sony som 20 åring. De plus mycket mycket mer.

Avsnitt 7 - Stockholm - Öland  

I det sjunde avsnittet av Tänka Högt sitter Mikael i studion och Danny är på sitt sommarställe på Öland. 

 

Avsnitt 6 - En perfekt käke  

I det sjätte avsnittet av Tänka Högt berättar Danny och Mikael om hur de såg på sommarlovet när de var små. Danny berättar också om en halv erotisk dröm som han haft med Micke Persbrandt. 

Avsnitt 5 - Konsten att överleva  

I det femte avsnittet av Tänka Högt berättar Danny om hur det var att resa till Grekland och hjälpa flyktingar och Mikael beskriver hur han byggde Anna Book genom stt attackera hennes hals. Sen blir de höga tankar runt ett nytt tv-program. 

Avsnitt 4 - Bröllop  

I det fjärde avsnittet av Tänka Högt har Mikael en lång recension av Guy Ritchies senaste film, de surras om religion plus att både Mikael och Danny berättar om sina drömbröllop. 

Avsnitt 3 - Handen i skrevet tekniken  

I det tredje avsnittet av Tänka Högt babblar Danny och Mikael om symboler och om hur det är att vara svensk i Sverige. De får även besök av en relationsexpert för att bland annat Tänka Högt om vad som händer med sexet efter en graviditet.  

Avsnitt 2 - Varför är du så trevlig Danny?  

I det andra avsnittet av Tänka Högt får vi bland annat höra historien bakom Dannys show på Börsen i Stockholm och varför Mikael hatar att äta grönsaker. 

Avsnitt 1 - Bromance  

I första avsnittet av Tänka Högt får du reda på hur Danny och Mikael träffades och varför de känner sån kärlek av varandras närvaro. Det blir bromance på på en löjligt högnivå när de äntligen får avsluta varandras meningar i en podcast. 

Tänka Högt Trailer  

Danny och Mikael är vännerna som älskar att tänka högt om livets olika frågor. Ingen tanke är för liten eller för stor när kompisarna sätter sig bakom mikrofonerna.

0:00/0:00
Video player is in betaClose