Tjejerna som bor på Mallis

Tjejerna som bor på Mallis

Sweden

Minna & Tove. Tove & Minna. Två tjejer som bor på Mallis. En podd med tips, upplevelser, välbeprövat och pigga förfriskningar.

Episodes

Avsnitt 11: Saltade & Naiva  

Kan samtalsämnen halka runt på glidmedel? Minna Morrar - en ny kategori i podden? Och har Toves Triologi om Spiralen med stort S, fått ett slut? Nagelbitande spänning i veckans timme från ett Mallorca i moln.

Avsnitt 10: Sverige vs Mallorca  

Tove luktar Sverige och smörpopcorn (?!) Minna är känner doften av förändring och det tipsas och hångelvänligaste läppstiftet i mannaminne! Lyssna, vi har KUL - som vanligt!

Avsnitt 9: Piraterna attackerar!  

Speedboatar och lokaliserar äntligen ett av Mallorcas coolaste hus. Vi går till Häxdoktorn, och så blir catfight om rökning och Norges billionär Kjell Inge Røkke. Allt i mixat i veckans terapitimme från Palma.

Avsnitt 8: Är vi lyckligt lottade?  

Vi bearbetar trubbel i paradiset, är det värt att kasta porslin? Önskar oss drömjobbet som Anden i flaskan, och smider Sverige planer. Fullspäckad terapitimme direkt från solen på Mallorca. Enjoy!

Avsnitt 7: Åldern har ingen betydelse?  

Det är födelsedag idag, hurra! Ett gäng musikfavoriter, ålderns vara eller icke vara, handväskans viktigaste och Palmas bästa caféer. Och mycket mer, i veckans terapitimme från Mallorca.

Avsnitt 6: Lika som bär  

Är det Jill Johnson som gästar oss i värmeböljan? Vi bjuder också på skönhetstricket du enkelt fixar hemma, pratar om ryska häxan och Vin vs Vodka, och bästa sättet att se Palma på. Kul!

Avsnitt 5: Skräcken  

VARFÖR har ingen sagt något om spöket? Vi tar oss också igenom Detox of the Year, går i sömnen, manliga besvär och vad som är absolut mysigast på Mallis just nu.

Avsnitt 4: Ljudspöket  

Vem av oss är en kickbiketönt? Ett par skönhetsmissar och tips på Mallorcas bästa Beach Clubs och strandtips. Bjuder även på ett par klipphoppstips! Och så gör Ljudspöket ett gästspel.

Avsnitt 3: Urban.  

Restaurangtips i Palma i en mashup om livets motgångar i paradiset. Det fula och det vackra, och sist men inte minst Urban.

Avsnitt 2: Förfrusen på Mallis  

Uteliv på Mallorca, på flera sätt. Gå-ut-ställen, nattbad och såklart ett gäng tips med ojämnt värde.

Avsnitt 1: Premiären  

Välkommen till premiären av podcasten Tjejerna som bor på Mallis! Med Minna Tannerfalk och Tove Jacobson

0:00/0:00
Video player is in betaClose