United-podden

United-podden

Sweden

En podcast om fotbollslaget Manchester United på svenska

Episodes

#37 Lingardium Leviosa  

Då var det dags för ytterligare ett avsnitt av United-podden. I veckans avsnitt har en Erik valt att fly till Island, vilket innebär att det enbart blir Carl och Eric som leder veckans avsnitt. Bland annat så hinner vi med att gå in på matcherna mot Rostov, Middlesbrough men även tabellsituationen och Wengers eventuella framtid som arbetslös. Dessutom ger vi kärlek till den gröna ärtan och två brasilianska tvillingar. Tack för att ni lyssnar  

#36 Genom rödfärgat glas  

Hej!

I veckans lite kortare avsnitt diskuterar vi bortamötet i Rostov samt förlusten mot superstarka Chelsea. Dagen till ära har Erik och Eric satt på sina rödaste glasögon.

Tack och heeej!

#35 Bezvikelze  

I avsnitt #35 av United-podden diskuterar vi bland annat det profillösa svenska herrlandslaget, Erik Edmans missil, bezvikelzen och ångesten inför en eventuell Zlatan-avstängning samt det eventuellt hårda klimatet i Ryssland. In och lyssna och bli en del av vår United-poddgemenskap. Tack för att ni finns!

#34 Mästare av de fyra ligorna  

Hej där, hallå där United-människor!

Denna vecka samtalar vi om ligacupframgångar, taktik och kalabalik. Vi kommer även in på exempelvis Norska mattraditioner, Ruuds tyska karrärval samt transportmedel. Lyssna och känn er närvarande i vårt poddskyffe. Välkommen in i hettan!

 

#33 Mamma Pogba & German  

Hola!

I veckans avsnitt går vi igenom de två genomförda cup-matcherna. Vi hinner också med ämnen som Mamma Pogba, Citys marknadsföring och Romeros eventuella kopplingar till Tyskland. Dessutom får ni en väl utförlig beskrivning av Eriks fantastiska mål i en korpmatch från 2015.

Tack alla som lyssnar!

#32 Världens bästa högerback  

Hallå där!

I avsnitt 32 dundra United-poddtåget vidare med det mest relevante för förenade djävlar i nuläget. Hoppa på en av våra vagnar och dåna iväg tillsammans med oss, ut på de röda vidderna. Luddigt? Javisst! 

Tack somt tusan för att ni finns!

#31 The Flowers of Manchester  

Den sjätte februari 1958 hände det otänkbara. Detta tar vi idag, detta minnenas datum, avstamp i. Vi fortsätter sedan att tala om lite allt möjligt i United-väg och bjuder på alternativa fakta både en och två gånger. Tack för att ni lyssnar!

#30 “Gamlingar inbetween”  

I veckans avsnitt beger vi oss iväg på en kortare tur längs ursäkternas aveny för att sedan diskutera ett gäng matcher samt medföljande associationer. Vi saknar idag Eric som fått se sig besegrad av det alltjämt mäktiga schemat samt en ilsken mancold. Erik och Carl passar även på att konspirera kring poddupplägget i sin frändes frånvaro på ett förvisso icke-dramatiskt vis. Slutligen så glömmer vi helt att alla inte följer United lika slaviskt som Bosse Petersson kollar gamla Rooney-dvd:er. Tack för att ni lyssnar!

#29 Giggs > Barry  

I avsnitt #29 av United-podden diskuteras allt mellan himmel och Mark Albrighton. Vi hinner också med att kritisera sportgalan, Paul P (lite lätt) och Claudio Bravo. Som vanligt går vi genom veckans matcher med mer än några enstaka sidospår.

#28 “Världens normalaste kille”  

Hej, hej, hallå! 

 

Vi dubblar med detta avsnitt får avsnittsskörd för året 2017 och hoppas att vi också lyckas underhålla våra charmanta lyssnare. Vi går in på senaste matchen och de nästkommande bataljerna samtidigt som vi hoppar både hit och dit vad gäller ämnen. In och lyssna goda fränder!

#27 Korvkultur  

Tjohej! 

Nytt, till bredden tuggfyllt, poddavsnitt med allsköns kuriosa och tankar om världens bästa klübb. Kom an då, streama’n för tusan!

Tack för att ni finns!

#26 Vecka in, år ut!  

Årets sista krafttag från UP innefattar som vanligt illavarslande lättvändigt skiftande diskussionen om allt mellan himmel och Anichebes karriärdestinationer. Vi tar även upp lyssnarinternetkorrespondens samt vill passa på att lägga fokus på vårt lilla jubileum. GOTT NYTT ÅR önskar vi samtliga United-frälsta, och i synnerhet våra fantastiska lyssnare!

#25 LVG & PSG etc.  

Hej, hej, hallå! 

Sista avsnittet före jul finnes nu inom öronhåll! 

Vi tror en hel del olika saker och orerar väldigt fritt kring en stor mängd olika saker. Tycker du att beskrivningen är lite väl vag? In och lyssna, vettja! Trailers och liknande produkter är alldeles för tydliga numera, vi på United-podden motsätter oss härmed detta. En förbaskat god jul alla djävulskt härliga typer som stött ihop med podden och bestämt sig för att “stick around”. Tack och bock.

#24 Abrubt Avlopp & Henri Saivet  

Vi svamlar som vanligt om allt mellan den berömda Ditten och den alltjämt ökände Datten i detta avsnitt påskyndat av en kris som oväntat smyger sig på oss under inspelning. Hvadan detta? Finn svaret i det gastkramande avsnitt tjugofyra av allas vår United-podd. Ett obeskrivligt stort tack, samt flera ofattbart akrobatiska bockar tillfaller var levande varelse som någonsin tillskansat sig vår kreation. 

#23 Ruis kupp & straffen  

I veckans måndagsfrukostinspelade avsnitt babblar vi loss om allt mellan himmer och Fellaini för att landa…ja, var landar detta egentligen? Lyssna och försök hjälp oss att förstå svaret på den frågan. Vi finns där ni lyssnar. Tack x sena mål United släppt in i år!

#22 Wes  

Hallå där!

Denna vecka, den tjugoandra i följd, påtar vi i den samtalsträdgård där ämnesväxter såsom siffran sju, James Collins, “Dabben”, Mourinhofasoner och högerbackstjafs alla frodas och lever i samförstånd. 

Möt oss där! Tack och bock.

#21 Matadoren  

I avsnitt twentyjuan bökar vi ner oss i ämnen såsom United, United och United. Dessutom kommer vi in på krokkroppar och förra veckans Zlatan-miss. God lyssning, fränder!

#20 Darrens resor & Djingistårta  

I veckans avsnitt pratar vi om de rödas landslagsinsatser. Vi kollar också på den kommande matchen mot The Gunners genom att samtala om både ditten och datten, förutspå elvan samt tippa resultatet. Avsnittet bjuder också på allt från Djingis Khan till Angelina Jolie, Makedonien, Caesarsallad och den förtrollande världen utav Tillbaka till framtiden. Fler faktabränder än någonsin tidigare(?) briserar, men lyckas släcka de flesta illa kvickt p.g.a. dåligt självförtroende.  Tack till alla som lyssnar! 

#19 Zvansjön  

I det nittonde avsnittet av United-podden diskuterar vi nederlaget i Turkiet och segern i Wales.  Vi misströstar oss över ytterligare ett landslagsuppehåll innan vi rundar av  avsnittet med att diskutera det kommande januarifönstret.  Slutligen så tar vi ännu en gång fel på Michael Carricks ålder vilket vi självfallet beklagar.
Tack som tusan för att ni lyssnar!

#18 Mou’ Games, Mou’ Problems  

Denna vecka förväxlar vi domare med målvakter, uttalar oss såsom vi vore experter (med enbart Football Manager-erfarenhet i ryggen) och flyger besinningslöst från höger till vänster på den berömt breda United-podden-ämneskarta. Vi introducerar ett nytt (tillfälligt?) segment och hinner med att dra i (och riva sönder) en hel bunt ytterligare små samtalstrådar.

Lyssna (tack snälla) och få reda på vad allt detta handlar om (för vi vet knappt själva)! För United i tiden //UP-trion.
0:00/0:00
Video player is in betaClose