United-podden

United-podden

Sweden

En podcast om fotbollslaget Manchester United på svenska

Episodes

#29 Giggs > Barry  

I avsnitt #29 av United-podden diskuteras allt mellan himmel och Mark Albrighton. Vi hinner också med att kritisera sportgalan, Paul P (lite lätt) och Claudio Bravo. Som vanligt går vi genom veckans matcher med mer än några enstaka sidospår.

#28 “Världens normalaste kille”  

Hej, hej, hallå! 

 

Vi dubblar med detta avsnitt får avsnittsskörd för året 2017 och hoppas att vi också lyckas underhålla våra charmanta lyssnare. Vi går in på senaste matchen och de nästkommande bataljerna samtidigt som vi hoppar både hit och dit vad gäller ämnen. In och lyssna goda fränder!

#27 Korvkultur  

Tjohej! 

Nytt, till bredden tuggfyllt, poddavsnitt med allsköns kuriosa och tankar om världens bästa klübb. Kom an då, streama’n för tusan!

Tack för att ni finns!

#26 Vecka in, år ut!  

Årets sista krafttag från UP innefattar som vanligt illavarslande lättvändigt skiftande diskussionen om allt mellan himmel och Anichebes karriärdestinationer. Vi tar även upp lyssnarinternetkorrespondens samt vill passa på att lägga fokus på vårt lilla jubileum. GOTT NYTT ÅR önskar vi samtliga United-frälsta, och i synnerhet våra fantastiska lyssnare!

#25 LVG & PSG etc.  

Hej, hej, hallå! 

Sista avsnittet före jul finnes nu inom öronhåll! 

Vi tror en hel del olika saker och orerar väldigt fritt kring en stor mängd olika saker. Tycker du att beskrivningen är lite väl vag? In och lyssna, vettja! Trailers och liknande produkter är alldeles för tydliga numera, vi på United-podden motsätter oss härmed detta. En förbaskat god jul alla djävulskt härliga typer som stött ihop med podden och bestämt sig för att “stick around”. Tack och bock.

#24 Abrubt Avlopp & Henri Saivet  

Vi svamlar som vanligt om allt mellan den berömda Ditten och den alltjämt ökände Datten i detta avsnitt påskyndat av en kris som oväntat smyger sig på oss under inspelning. Hvadan detta? Finn svaret i det gastkramande avsnitt tjugofyra av allas vår United-podd. Ett obeskrivligt stort tack, samt flera ofattbart akrobatiska bockar tillfaller var levande varelse som någonsin tillskansat sig vår kreation. 

#23 Ruis kupp & straffen  

I veckans måndagsfrukostinspelade avsnitt babblar vi loss om allt mellan himmer och Fellaini för att landa…ja, var landar detta egentligen? Lyssna och försök hjälp oss att förstå svaret på den frågan. Vi finns där ni lyssnar. Tack x sena mål United släppt in i år!

#22 Wes  

Hallå där!

Denna vecka, den tjugoandra i följd, påtar vi i den samtalsträdgård där ämnesväxter såsom siffran sju, James Collins, “Dabben”, Mourinhofasoner och högerbackstjafs alla frodas och lever i samförstånd. 

Möt oss där! Tack och bock.

#21 Matadoren  

I avsnitt twentyjuan bökar vi ner oss i ämnen såsom United, United och United. Dessutom kommer vi in på krokkroppar och förra veckans Zlatan-miss. God lyssning, fränder!

#20 Darrens resor & Djingistårta  

I veckans avsnitt pratar vi om de rödas landslagsinsatser. Vi kollar också på den kommande matchen mot The Gunners genom att samtala om både ditten och datten, förutspå elvan samt tippa resultatet. Avsnittet bjuder också på allt från Djingis Khan till Angelina Jolie, Makedonien, Caesarsallad och den förtrollande världen utav Tillbaka till framtiden. Fler faktabränder än någonsin tidigare(?) briserar, men lyckas släcka de flesta illa kvickt p.g.a. dåligt självförtroende.  Tack till alla som lyssnar! 

#19 Zvansjön  

I det nittonde avsnittet av United-podden diskuterar vi nederlaget i Turkiet och segern i Wales.  Vi misströstar oss över ytterligare ett landslagsuppehåll innan vi rundar av  avsnittet med att diskutera det kommande januarifönstret.  Slutligen så tar vi ännu en gång fel på Michael Carricks ålder vilket vi självfallet beklagar.
Tack som tusan för att ni lyssnar!

#18 Mou’ Games, Mou’ Problems  

Denna vecka förväxlar vi domare med målvakter, uttalar oss såsom vi vore experter (med enbart Football Manager-erfarenhet i ryggen) och flyger besinningslöst från höger till vänster på den berömt breda United-podden-ämneskarta. Vi introducerar ett nytt (tillfälligt?) segment och hinner med att dra i (och riva sönder) en hel bunt ytterligare små samtalstrådar.

Lyssna (tack snälla) och få reda på vad allt detta handlar om (för vi vet knappt själva)! För United i tiden //UP-trion.
#17 Legendariska dojor  

Avsnitt 17, allaredan! Tiden går fort, som man brukar säga när man inte har lust att säga något mer uttänkt. Vi går in på helgens mörkaste inslag i ett försök att tala ut och därmed kunna gå vidare mot veckans kommande utmaningar. I tillägg till detta blandar vi ihop Neville-brorsor och deras spanienresor samt de kommande bataljerna mot bland annat lokalrivalen i ljusblått. 


Tack och bock, ni fröjdefulla skock (ja, vi skriver på rim. Det ÄR okej.)!
#16 Den ökända bussen  

I veckans sensena samt finfina höstavsnitt introduceras vår nya ljudsatsning samtidigt som vi blickar lite åt alla håll: bakåt på det icke-avgjorda nordvästderbyt, framåt på Chelsea- och City-mötena som lurar runt hörnet, samt både framåt och bakåt på Fenerbahce-matchen (detta möjliggjort utav den fantastiska klippningskunskap vi innehar).

#15 Nordväst-derbyt  

I veckans avsnitt av United-podden så taggar vi till inför det kommande Liverpoolmötet med Tippning, spelaranalyser och historia kring de två lagen. Vi granskar också hur spelarna skött sig i respektive landslag under veckan och försöker än en gång knäcka koden kring Fergusons framgång. Som vanligt hyllar vi även Fosu-Mensah och kritiserar Rojo. Kolla gärna in vår hemsida Unitedpodden.se

Fel i podden: Moyes blev tränare för United säsongen 13/14 och inte 14/15. 
#14 Stora Samuel  

Tjollahopp, tjollahej!


I veckans avsnitt diskuterar vi de rödas två halvdana matcher under veckan som gått. Vi lyckas göra flera liknelser mellan skandalmannen Big Sam Allardyce och succéserien Game of Thrones samt nämna den gamla Hull-tränaren Phil Browns korta sångkarriär. Eric har också kollat närmre på hur våra utlånade talanger sköter sig i respektive klubbar. Som alltid bjuder avsnittet på Rojokritik, konspirationsteorier och felsägningar på CBJs namn. Vi har även två stor [...]
#13 Miljardmålet  

Ett sällan skådat deluxeavsnitt, eller ja, det blev iallafall circa tjugo minuter extra gentemot ett standardasgrymt avsnitt. Konceptet är sig dock likt och vi håller ej igen med generaliseringarna om allt och ingenting (bland annat diverse stereotyper och emigration relaterad till slutet av andra världskriget). Vi går även in på bottenstriden, managers som står främst i kön för medalj för lång trogen tjänstgöring i Premier Leagues namn, jämförelser mellan spelare och växter/insekter och som vanligt berör vi den eminenta fantasy-ligan och hur olika resultat vi hittils sett.

#12 Rocket Man  

Hejsan, hejsan, hejsan!

Lika många hejsan som förluster i rad för vårt kära skrytbygge till United-trupp, vad sker? Behöver vi oroa oss eller borde vi luta oss på gott gammalt tålamod? Vilken elva borde vi egentligen ställa upp med? Vem var ordförande för Watford på 70- och 80-talet? Vad har Heurelho Gomes för typ av tandskydd? Är Mourinho på dekis? Borde Depay starta? Vilken scen är en av filmkonstens allra starkaste någonsin?

Så många frågor, så få svar…utanför United-podden d.v.s. Lyssna och fyll skallen med allvärldens information nu på momangen! 
#11 Apoca-who?  

I veckans avsnitt, det ELFTE i ordningen, diskuteras respektive ältas både det bra och det dåliga från helgens Manchester-derby. Vi blickar framåt mot Europa League matchen som står framför oss samt hyllar vår enastående målvakt från España. En och annan X-men referens lyckas också smyga sig in i denna episod, självklart välförankrat i kärnan som ju i denna podd utgörs av Manchester United. För de som känner sig manade att ta del av vår kära kapten och hans deltagande i en trailer för en viss film från i somras [...]

#10 Påksamhället  

Vi försöker hålla oss någorlunda ajour och kritiserar det luddiga landslagsuppehållet samtidigt som vi kommer med en inte helt fräsch mediespaning vad gäller överexponerandet utav Zlatan.

Eric hänger aningen med huvudet samtidigt som han erkänner sin kärlek för någon han tidigare uttryckt ett såpass starkt hat för att han nästan påbörjade ett bokprojekt helt ägnat åt det hatet. Carl visar återigen sin förkärlek för de spelare so [...]

0:00/0:00
Video player is in betaClose