United We Podkast

United We Podkast

Norway

United We Podkast er en podkast om Manchester United med Ken Wasenius-Nilsen som programleder. Podkasten er produsert av Moderne i samarbeide med United.no. Rate oss gjerne på iTunes og skriv til oss på Twitter og Facebook:-)

Episodes

Episode 30 -Vegard Flemmen Vaagbø, Lars Eide og Morten Galåsen  

United We Podkast er tilbake med Ken Wasenius-Nilsen som går igjennom møtet vårt mot Liverpool sammen med resten av panelet. Med seg i studio har han Unitedsupporter og fotballjournalist i Monday, Vegard Flemmen Vaagbø og Morten Galåsen, også Unitedsupporter og podkaster i Fotballuka og Pyro & Pivo og NTB-journalist og United-supporter Lars Eide er også på plass igjen. Sammen skal gjengen i dag ta oss igjennom de store begivenheten fra helgen, hva vi synes hva bra og en del om enkeltspillere. Zlatan er selvfølgelig en av spillerne og det er også Paul Pogba. Så skal vi selvfølgelig videre i kåringen av tidenes Manchester United-spiller. Rate oss gjerne på iTunes. Dere finner oss på Modernemedia.no og United.no og på instagram: @modernemedia.no. Glory Glory!!

Episode 29 - Kasper Wikestad, Rasmus Wold og Martin Jøndahl  

Ken Wasenius-Nilsen er tilbake med årets første episode av United We Podkast. I dag har Ken med seg TV2´s Premier League-kommentator Kasper Wikestad, Rasmus Wold, som er kjent som Stand Up-komiker og er vert i Liverpool-podkasten You'll never talk alone og VGTV-sjef og ivrig Unitedsupporter Martin Jøndahl. Denne ukens episode har hovedfokus på Manchester Uniteds kommende Premier League oppgjør mot Liverpool. Med både ekspertkommentator i studio, United-supportere og en Liverpool-supporter, blir det en interessant prat om hvordan de tror oppgjøret kommer til å bli. Det vil også bli diskutert hvilke United-spillere som bør starte og hva som vil være avgjørende for at Mourinho skal lykkes mot Klopp. Så skal vi selvfølgelig videre i kåringen av tidenes Manchester United spiller. Rate oss gjerne på iTunes. Dere finner oss på Modernemedia.no og United.no og på instagram: @modernemedia.no. Glory Glory!!

Episode 28 - Henrik Fladseth og Martin Jøndahl  

United We Podkast er tilbake! Denne uken har Ken Wasenius-Nilsen med seg Henrik Fladseth og Martin Jøndahl. Henrik Fladseth er stand up komiker og lidenskapelig opptatt av Manchester United. Martin Jøndahl jobber i VG som programsjef for VGTV og er stor United supporter. Denne ukens episode bærer en spesiell hyllest til Zlatan Ibrahimovich, både diskuteres Zlatan, men vi har også med en egen intro for å markere Ibrakadabra. Videre går debatten naturlig nok over til Marcos Rojos tofotstaklinger. Panelet er også innom Henrikh Mkhitaryan sin status. Det blir snakk om seieren mot Crystal Palace og hvor godt det føles at vi har vunnet back to back i Premier League. Så skal vi videre i kåringen av tidenes Manchester United spiller, Law, Robson, Rooney og Charlton kjemper om å gå videre i kåringen. Glory glory!

Episode 27 - Vegard Flemmen Vaagbø og Andreas Hedemann  

Ken er tilbake med en ny episode av United We Podkast. Med seg har han fotballjournalist i Monday, Vegard Flemmen Vaagbø og Andreas Hedemann, TV-produsent i Warner Bros og en ivrig Manchester United tilhenger. Panelet viet tid til 1-1, resultatet Manchester United-folket har blitt godt kjent med i år. Zlatan Ibrahimovich rekker å bli hyllet, noe Fellaini ikke blir. Det blir tilbakeblikk på oppgjørene våre mot både West Ham og Everton deretter diskuteres det hvordan panelet tror oppgjøret mot Tottenham kommer til å bli og hva som kan bli avgjørende. Så er kåringen av tidenes Manchester United-spiller igang:-). Følg oss på Instagram og Facebook. Glory glory!

Episode 26 - Jon Martin Henriksen og Lars Eide  

Etter litt sykdom er United We Podkast endelig tilbake med en ny episode. Ken Wasenius-Nilsen har denne uken besøk av VGs Jon Martin Henriksen, som også er med i podkasten "Foppall". NTB-journalist og United-supporter Lars Eide er også på plass igjen. Gjengen ser nærmere på de siste resultatene, eller rettere sagt, mangelen på dem. De trøster seg med at spillet er bedre nå, enn da vi tok flere poeng, men ligaseirene må komme oftere. Må Jose Mourinho skjerpe seg, eller er engasjementet hans bare bra for United? Og hvor mye har det å si for lagets prestasjon at han sitter på benken? Glory Glory!

Episode 25 - Jonas Bergh-Johnsen, Ali Soufi og Martin Jøndahl  

Ken Wasenius-Nilsen har i dagens episode av United We Podkast fått besøk av VGTV-sjef og United-mann Martin Jøndahl, Ali Soufi som er musikkjournalist i NRK P3, FIFA 2017-ekspert og Manchester United supporter og Jonas Berg-Johnsen som jobber som sportsjournalist i Discovery gruppen, som også er Arsenal-supporter. Gjengen skal se nærmere på seieren mot Swansea før de skal se på kommende Premier League-runde mot Arsenal på Old Trafford. Ken må også innom Rooney sine nattlige eskapader og den gang Scholes prøvde å skyte ned et helikopter med en langpasning, før det igjen blir tid for nominasjonen for tidenes Manchester United spiller. Glory glory!

Episode 24 - Kasper Wikestad og Andreas Hedemann  

I dag har Ken med seg TV2´s Premier League-kommentator Kasper Wikestad og TV-produsent i Warner Bros, Andreas Hedemann, som også er stor Manchester United supporter. Hvordan ser Kasper Wikestad på situasjonen til United og hva bærer fremtiden? Panelet ser tilbake på det som skjedde i kampen mot Fenerbache og forrige runde i Premier League mot Burnley. Så blir det selvfølgelig tid til nominasjoner til tidenes Manchester United spiller og en kikk på kommende Premier League runde. Rate oss gjerne på iTunes. Dere finner oss på United.no og på instagram: @modernemedia.no. Glory Glory!!

Episode 23 - Jon Martin Henriksen og Ali Soufi  

United We Podkast er tilbake! Ken Wasenius-Nilsen har i dag med seg Jon Martin Henriksen, sportsjournalist i VG, deltaker i podkasten Foppal og stor Manchester United supporter. Ken har også med seg Ali Soufi, musikkjournalist i NRK P3 og Manchester United fan. Panelet gir et tilbakeblikk på Manchester Uniteds forrige Premier League runde samt midtukekampen mot byrivalen i blått. Det blir naturlig nok viet tid til Mourinho, Pogba, Mkhitaryan og mange flere. Så lader vi opp til kommende Premier League runde hvor vi tar i mot Burnley på Old Trafford. Det blir også tid til nominasjoner til tidenes Manchester United spiller. Send oss gjerne ditt forslag til tidenes United spiller på Facebook eller Twitter. Du finner episodene våre på United.no og dere får tilgang på bilder fra sending på Instagramkontoen: modernemedia.no Glory Glory!!

Episode 22 - Mimir Kristjansson, Morten Galåsen og Vegard Flemmen Vaagbø  

Ken Wasenius-Nilsen lader opp til møtet vårt mot Chelsea hvor Mourinho vender tilbake til London og hans tidligere arbeidsgiver. Med seg i studio har han Chelseasupporter og journalist i Klassekampen, Mimir Kristjansson, Unitedsupporter og fotballjournalist i Monday, Vegard Flemmen Vaagbø og Morten Galåsen, også Unitedsupporter og podkaster i Fotballuka og Pyro & Pivo. Sammen skal gjengen i dag gjøre oss klare til kamp på søndag ved å ta oss igjennom hvilke aspekter av oppgjøret vi tror blir viktig for å ta alle tre poengene, samtidig som vi med en Chelseasupporter i studio får hans syn på oppgjøret. Det blir naturlig nok et tilbakeblikk til oppgjøret vårt mot Liverpool, hvor vi tok med oss et poeng hjem til Manchester. Rate oss gjerne på iTunes og følg med på behind the scenes på Instagram: @modernemedia.no. Skriv til oss på Facebook og Twitter om det er temaer og spørsmål dere ønsker at vi skal ta opp i neste episode. Glory Glory!!!!

Episode 21 - Rasmus Wold og Henrik Fladseth  

I dagens episode av United We Podkast har Ken Wasenius-Nilsen ikke bare fått med seg to av landets morsomste fotballinteresserte karer, men også en Liverpool supporter og en Manchester United supporter, perfekt oppladning i forkant av det som betyr aller mest oss Unitedsupportere i kommende runde av Premier League, nemlig oppgjøret mellom Liverpool og Manchester United. Rasmus Wold er kjent som Stand Up-komiker og er vert i Liverpoolpodkasten You'll never talk alone. Henrik Fladseth er først og fremst Unitedsupporter ved siden av det er han også Stand Up-komiker og en del Sølvrekka på TV2. Følge gjerne Moderne Media på Instagram for mer bilder under og etter opptak:-) https://www.instagram.com/modernemedia.no/ Rate oss veldig gjerne på iTunes!!!! Glory glory!!!!

Episode 20 - Dag Langerød og Lars Eide  

Rate oss gjerne i iTunes:-). Ken Wasenius-Nilsen har med seg ansvarlig redaktør i Manchester United supporterklubb, Dag Langerød og Lars Eide som er journalist i NTB. Det blir tilbakeblikk på forrige runde i Premier League og Manchester Uniteds møte mot Stoke på Old Trafford. Etterfulgt av preview før storoppgjøret i kommende runde, som er borte mot Liverpool. Hvordan kommer dette toppoppgjøret til å gå, og hva slags forhold har Ken sine gjester til Liverpool? Så skal panelet innom det faktum at Manchester United nå har tidenes dyreste tropp:-). Alt dette og mye med i episode 20 av United We Podkast. Følg oss gjerne på Facebook, Twitter og Instagram. Glory Glory!!!!

Episode 19 - Ali Soufi, Andreas Hedemann og Lars Eide  

Dagens panel i United We Podkast er Andreas Hedemann. Han er TV-produsent i Warner Bros og en ivrig Manchester United-forum-debattant, Ali Soufi, musikkjournalist i P3 og Lars Eide som er journalist i NTB. I dagens episode av United We Podkast retter Ken Wasenius-Nilsen og panelet blikket mot kommende kamp i Premier League, hvor Manchester United tar i mot Stoke på Old Trafford. Men først prater deltakerne om hvilken fantastisk helg det har vært for United-fansen. Så til et annet brennende spørsmål, hva skjer med Rooney? Er United bedre uten han? Bør han få tilbake sin posisjon på laget som starter? Rate gjerne United We Podkast på iTunes, skriv til oss på Twitter og Facebook hvis det er temaer eller spørsmål dere ønsker å stille oss:-). Glory glory.

Episode 18 - Vegard Flemmen Vaagbø, Morten Galåsen og Martin Jøndahl  

Rate oss veldig gjerne på iTunes:-). Ken Wasenius-Nilsen er tilbake med en rykende fersk episode av United We Podkast. Dagens gjester: Vegard Flemmen Vaagbø, stor United-fan og fotballjournalist i produksjonsselskapet Monday,Martin Jøndahl, VGTV-sjef og United-mann og Morten Galåsen, Manchester United-supporter og fast deltaker i podkasten Fotballuka. Deltakerne i dagens episode ser tilbake på hva som gikk galt mot Watford og situasjonen Manchester United er i for øyeblikket. Det blir også en tur innom Mourinho go spillerne på United og hva som skal til for å reise kjerringa mot Leicester. Glory Glory:-)

Episode 17 - Sven Sundet og Lars Eide  

Rate oss gjerne på iTunes:-). I dagens episode av United We Podkast har Ken Wasenius-Nilsen med seg Sven Sundet fra P3 Heia Fotball og Lars Eide som er journalist i NTB. Etter en tøff kamp mot Manchester City skal panelet se litt på hvordan de følte at det gikk for Manchester United i denne kampen. Det blir naturligvis fokus på United sin kommende kamp i neste Premier League-runde som blir borte mot Watford. Samt at Ken skal høre med deltakerne om de mener at det blir spennende å følge Manchester United i UEFA Europa League. Følg oss på Twitter og Facebook. Glory Glory.

Episode 16 - Jon Martin Henriksen, Martin Jøndahl og Simen Herning  

Denne uken har Ken Wasenius-Nilsen med seg Jon Martin Henriksen, sportsjournalist i VG og podkaster i Foppal, VGTV-sjef og ivrig Unitedsupporter Martin Jøndahl og musikkmanager Simen Herning. Det blir viet tid å prate om hvordan Manchester United spillerne har hatt det i Premier League pausen som har vært. Det blir rettet fokus mot helgens møte med Manchester City og hvordan panelet tror United vil stille opp i dette oppgjøret. Det blir et ekstra fokus på hvordan det føles når Pep og Mourinho igjen skal møtes. Rate oss gjerne på iTunes:-).

Episode 15 - Martin Jøndahl og Ali Soufi  

Rate oss gjerne på iTunes:-). Ken Wasenius-Nilsen har i dagens episode av United We Podkast fått besøk av VGTV-sjef og United-mann Martin Jøndahl og Ali Soufi, Manchester United supporter og musikkjournalist i NRK P3. Det blir fokus på forrige Manchester United kamp, og selvfølgelig ekstra fokus på Paul Pogba som hadde en fantastisk debut, og Zlatan Ibrahimovic som virkelig tar Premier League med storm. Hvem er Pogba sin ultimate makker fremover? Så vender panelet blikket mot neste United match, mot Hull og ikke minst et lite blikk frem mot kampen mot Manchester City. Er det noe dere vil vi ska ta opp i neste episode så skriv gjerne til oss på Twitter eller Facebook. Følg oss på Facebook, Instagram og Twitter.

Episode 14 - Vegard Flemmen Vaagbø, Andreas Hedemann og Henrik Fladseth  

Rate oss veldig gjerne på iTunes:-). Ken Wasenius-Nilsen er tilbake med en rykende fersk episode av United We Podkast. Dagens gjester: Vegard Flemmen Vaagbø, stor United-fan og fotballjournalist i produksjonsselskapet Monday. Andreas Hedemann er TV-produsent i Warner Bros og en ivrig Manchester United-forum-debattant. Henrik Fladseth, stand up-komiker og lidenskapelig rød. Dagens episode er preget av optimisme. Gutta har stor tro på Mourinhos prosjekt og diskuterer hvilket lag og hvilken formasjon han vil mønstre. Har alle tatt feil av Fellaini? Blir Rooney vraket? På fredag venter Southampton og optimismen er stor foran årets første hjemmekamp. Følg oss gjerne på Twitter og Instagram. Glory Glory.

Episode 13 - Jon Martin Henriksen, Ali Soufi og Andreas Hedemann  

Rate oss gjerne på iTunes:-). I dagens episode av United We Podkast har Ken Wasenius Nilsen med seg Ali Soufi, musikkjournalist i P3, Jon Martin Henriksen, sportsjournalist i VG og Andreas Hedemann, som er TV produsent i Warner Bros. I dagens episode av UWP så prater panelet om sommerens overgangsmarked som har vært blant de beste noensinne sett med Unitedbriller. Det blir også fokus på hvordan sesongen kommer til å bli for Manchester United. Glory Glory!

Episode 12 - Sven Sundet og Ali Soufi  

Rate oss gjerne på iTunes:-). I dagens episode av United We Podkast har Ken Wasenius-Nilsen med seg Sven Sundet fra NRK P3 Heia Fotball og Ali Soufi, musikkjournalist i P3. Det blir en episode hvor det blir høyt fokus på hva Jose Mourinho kan bidra med i Manchester United. Så blir det selvfølgelig fokus på United We Podkast sin all time 11 hvor det i dag er duket for en spiss. Det blir snakk om dagens tropp og hva det kan bety for dagens tropp at Mourinho er ny Manchester United trener. Følg oss på Facebook, Instagram og Twitter. Glory Glory.

Episode 11 - Spesial fra FA Cupfinalen  

Rate oss gjerne på iTunes:-). Endelig er United We Podkast tilbake, og det er vel verdt ventingen. For nå får dere en aldri så liten spesial fra turen til Ken Wasenius-Nilsen da han så Manchester United vinne FA Cupen. Ken har med seg Jon Martin Henriksen, sportsjournalist i VG, med helrødt hjerte. Og ikke minst Eyvind "Mr Jinx" Haugen, vi kommer tilbake til kallenavnet i podkasten. Kos dere og nyt dette med Ken og de andre i England. Følg United We Podkast på Twitter, Instagram og Facebook. Glory Glory!

0:00/0:00
Video player is in betaClose