United We Podkast

United We Podkast

Norway

United We Podkast er en podkast om Manchester United med Ken Wasenius-Nilsen som programleder. Podkasten er produsert av Moderne i samarbeide med United.no. Rate oss gjerne på iTunes og skriv til oss på Twitter og Facebook:-)

Episodes

Episode 22 - Mimir Kristjansson, Morten Galåsen og Vegard Flemmen Vaagbø  

Ken Wasenius-Nilsen lader opp til møtet vårt mot Chelsea hvor Mourinho vender tilbake til London og hans tidligere arbeidsgiver. Med seg i studio har han Chelseasupporter og journalist i Klassekampen, Mimir Kristjansson, Unitedsupporter og fotballjournalist i Monday, Vegard Flemmen Vaagbø og Morten Galåsen, også Unitedsupporter og podkaster i Fotballuka og Pyro & Pivo. Sammen skal gjengen i dag gjøre oss klare til kamp på søndag ved å ta oss igjennom hvilke aspekter av oppgjøret vi tror blir viktig for å ta alle tre poengene, samtidig som vi med en Chelseasupporter i studio får hans syn på oppgjøret. Det blir naturlig nok et tilbakeblikk til oppgjøret vårt mot Liverpool, hvor vi tok med oss et poeng hjem til Manchester. Rate oss gjerne på iTunes og følg med på behind the scenes på Instagram: @modernemedia.no. Skriv til oss på Facebook og Twitter om det er temaer og spørsmål dere ønsker at vi skal ta opp i neste episode. Glory Glory!!!!

Episode 21 - Rasmus Wold og Henrik Fladseth  

I dagens episode av United We Podkast har Ken Wasenius-Nilsen ikke bare fått med seg to av landets morsomste fotballinteresserte karer, men også en Liverpool supporter og en Manchester United supporter, perfekt oppladning i forkant av det som betyr aller mest oss Unitedsupportere i kommende runde av Premier League, nemlig oppgjøret mellom Liverpool og Manchester United. Rasmus Wold er kjent som Stand Up-komiker og er vert i Liverpoolpodkasten You'll never talk alone. Henrik Fladseth er først og fremst Unitedsupporter ved siden av det er han også Stand Up-komiker og en del Sølvrekka på TV2. Følge gjerne Moderne Media på Instagram for mer bilder under og etter opptak:-) https://www.instagram.com/modernemedia.no/ Rate oss veldig gjerne på iTunes!!!! Glory glory!!!!

Episode 20 - Dag Langerød og Lars Eide  

Rate oss gjerne i iTunes:-). Ken Wasenius-Nilsen har med seg ansvarlig redaktør i Manchester United supporterklubb, Dag Langerød og Lars Eide som er journalist i NTB. Det blir tilbakeblikk på forrige runde i Premier League og Manchester Uniteds møte mot Stoke på Old Trafford. Etterfulgt av preview før storoppgjøret i kommende runde, som er borte mot Liverpool. Hvordan kommer dette toppoppgjøret til å gå, og hva slags forhold har Ken sine gjester til Liverpool? Så skal panelet innom det faktum at Manchester United nå har tidenes dyreste tropp:-). Alt dette og mye med i episode 20 av United We Podkast. Følg oss gjerne på Facebook, Twitter og Instagram. Glory Glory!!!!

Episode 19 - Ali Soufi, Andreas Hedemann og Lars Eide  

Dagens panel i United We Podkast er Andreas Hedemann. Han er TV-produsent i Warner Bros og en ivrig Manchester United-forum-debattant, Ali Soufi, musikkjournalist i P3 og Lars Eide som er journalist i NTB. I dagens episode av United We Podkast retter Ken Wasenius-Nilsen og panelet blikket mot kommende kamp i Premier League, hvor Manchester United tar i mot Stoke på Old Trafford. Men først prater deltakerne om hvilken fantastisk helg det har vært for United-fansen. Så til et annet brennende spørsmål, hva skjer med Rooney? Er United bedre uten han? Bør han få tilbake sin posisjon på laget som starter? Rate gjerne United We Podkast på iTunes, skriv til oss på Twitter og Facebook hvis det er temaer eller spørsmål dere ønsker å stille oss:-). Glory glory.

Episode 18 - Vegard Flemmen Vaagbø, Morten Galåsen og Martin Jøndahl  

Rate oss veldig gjerne på iTunes:-). Ken Wasenius-Nilsen er tilbake med en rykende fersk episode av United We Podkast. Dagens gjester: Vegard Flemmen Vaagbø, stor United-fan og fotballjournalist i produksjonsselskapet Monday,Martin Jøndahl, VGTV-sjef og United-mann og Morten Galåsen, Manchester United-supporter og fast deltaker i podkasten Fotballuka. Deltakerne i dagens episode ser tilbake på hva som gikk galt mot Watford og situasjonen Manchester United er i for øyeblikket. Det blir også en tur innom Mourinho go spillerne på United og hva som skal til for å reise kjerringa mot Leicester. Glory Glory:-)

Episode 17 - Sven Sundet og Lars Eide  

Rate oss gjerne på iTunes:-). I dagens episode av United We Podkast har Ken Wasenius-Nilsen med seg Sven Sundet fra P3 Heia Fotball og Lars Eide som er journalist i NTB. Etter en tøff kamp mot Manchester City skal panelet se litt på hvordan de følte at det gikk for Manchester United i denne kampen. Det blir naturligvis fokus på United sin kommende kamp i neste Premier League-runde som blir borte mot Watford. Samt at Ken skal høre med deltakerne om de mener at det blir spennende å følge Manchester United i UEFA Europa League. Følg oss på Twitter og Facebook. Glory Glory.

Episode 16 - Jon Martin Henriksen, Martin Jøndahl og Simen Herning  

Denne uken har Ken Wasenius-Nilsen med seg Jon Martin Henriksen, sportsjournalist i VG og podkaster i Foppal, VGTV-sjef og ivrig Unitedsupporter Martin Jøndahl og musikkmanager Simen Herning. Det blir viet tid å prate om hvordan Manchester United spillerne har hatt det i Premier League pausen som har vært. Det blir rettet fokus mot helgens møte med Manchester City og hvordan panelet tror United vil stille opp i dette oppgjøret. Det blir et ekstra fokus på hvordan det føles når Pep og Mourinho igjen skal møtes. Rate oss gjerne på iTunes:-).

Episode 15 - Martin Jøndahl og Ali Soufi  

Rate oss gjerne på iTunes:-). Ken Wasenius-Nilsen har i dagens episode av United We Podkast fått besøk av VGTV-sjef og United-mann Martin Jøndahl og Ali Soufi, Manchester United supporter og musikkjournalist i NRK P3. Det blir fokus på forrige Manchester United kamp, og selvfølgelig ekstra fokus på Paul Pogba som hadde en fantastisk debut, og Zlatan Ibrahimovic som virkelig tar Premier League med storm. Hvem er Pogba sin ultimate makker fremover? Så vender panelet blikket mot neste United match, mot Hull og ikke minst et lite blikk frem mot kampen mot Manchester City. Er det noe dere vil vi ska ta opp i neste episode så skriv gjerne til oss på Twitter eller Facebook. Følg oss på Facebook, Instagram og Twitter.

Episode 14 - Vegard Flemmen Vaagbø, Andreas Hedemann og Henrik Fladseth  

Rate oss veldig gjerne på iTunes:-). Ken Wasenius-Nilsen er tilbake med en rykende fersk episode av United We Podkast. Dagens gjester: Vegard Flemmen Vaagbø, stor United-fan og fotballjournalist i produksjonsselskapet Monday. Andreas Hedemann er TV-produsent i Warner Bros og en ivrig Manchester United-forum-debattant. Henrik Fladseth, stand up-komiker og lidenskapelig rød. Dagens episode er preget av optimisme. Gutta har stor tro på Mourinhos prosjekt og diskuterer hvilket lag og hvilken formasjon han vil mønstre. Har alle tatt feil av Fellaini? Blir Rooney vraket? På fredag venter Southampton og optimismen er stor foran årets første hjemmekamp. Følg oss gjerne på Twitter og Instagram. Glory Glory.

Episode 13 - Jon Martin Henriksen, Ali Soufi og Andreas Hedemann  

Rate oss gjerne på iTunes:-). I dagens episode av United We Podkast har Ken Wasenius Nilsen med seg Ali Soufi, musikkjournalist i P3, Jon Martin Henriksen, sportsjournalist i VG og Andreas Hedemann, som er TV produsent i Warner Bros. I dagens episode av UWP så prater panelet om sommerens overgangsmarked som har vært blant de beste noensinne sett med Unitedbriller. Det blir også fokus på hvordan sesongen kommer til å bli for Manchester United. Glory Glory!

Episode 12 - Sven Sundet og Ali Soufi  

Rate oss gjerne på iTunes:-). I dagens episode av United We Podkast har Ken Wasenius-Nilsen med seg Sven Sundet fra NRK P3 Heia Fotball og Ali Soufi, musikkjournalist i P3. Det blir en episode hvor det blir høyt fokus på hva Jose Mourinho kan bidra med i Manchester United. Så blir det selvfølgelig fokus på United We Podkast sin all time 11 hvor det i dag er duket for en spiss. Det blir snakk om dagens tropp og hva det kan bety for dagens tropp at Mourinho er ny Manchester United trener. Følg oss på Facebook, Instagram og Twitter. Glory Glory.

Episode 11 - Spesial fra FA Cupfinalen  

Rate oss gjerne på iTunes:-). Endelig er United We Podkast tilbake, og det er vel verdt ventingen. For nå får dere en aldri så liten spesial fra turen til Ken Wasenius-Nilsen da han så Manchester United vinne FA Cupen. Ken har med seg Jon Martin Henriksen, sportsjournalist i VG, med helrødt hjerte. Og ikke minst Eyvind "Mr Jinx" Haugen, vi kommer tilbake til kallenavnet i podkasten. Kos dere og nyt dette med Ken og de andre i England. Følg United We Podkast på Twitter, Instagram og Facebook. Glory Glory!

Episode 10 - Martin Jøndahl og Jon Martin Henriksen  

Rate oss gjerne på iTunes. I studio: Programleder Ken Wasenius-Nilsen. Martin Jøndahl, VGTV-sjef og United-mann, Jon Martin Henriksen, sportsjournalist i VG med rødt hjerte. Denne uken: Gutta i studio oppsummerer Premier League-sesongen og bygger opp mot FA Cup-finalen. Blir den kampen Van Gaals siste? Selv uten CL-plass og medalje klarer panelet å trekke frem lyspunkter og øyeblikk fra en heller grå sesong, sett med United-øyne. Følg United We Podkast på Facebook, Instagram og Twitter. Glory Glory!

Episode 9 - Andreas Hedemann, Ali Soufi og Henrik Fladseth  

Rate oss gjerne på iTunes! :-)Gutta i studio slikker sårene etter det skjebnesvangre tapet mot West Ham. Supporterne til the Hammers får det glatte lag etter skandalen før kampen. Mister fansen tilliten til United-direktørene hvis Van Gaal får fortsette? Til slutt fortsetter kåringen av tidenes United ellever. Denne uken: venstreving. Følg United We Podkast på Facebook, Instagram og Twitter. Glory Glory!

Episode 8 - Asbjørn Slettemark, Andreas Hedemann og Martin Jøndahl  

Rate oss veldig gjerne på iTunes:-). Endelig er Ken Wasenius-Nilsen tilbake med en kliss ny episode av United We Podkast. Dagens gjester: Asbjørn Slettemark er musikkjournalist og Manchester United supporter. Andreas Hedemann er TV-produsent i Warner Bros og en ivrig Manchester United tilhenger. Martin Jøndahl er programsjef i VGTV og er selvfølgelig Manchester United supporter han også. I dagens episode skal Ken og de andre deltagerne prate om Manchester United og deres forrige oppgjør mot Leicester. Det blir en diskusjon rundt Memphis Depay og hans fremtid i Manchester United. Så en tur innom Manchester Uniteds neste oppgjør mot Norwich. Episoden avsluttes med at panelet skal velge høyreving til United We Podkast sin all-time 11. Følg oss på Facebook, Instagram og Twitter. God fornøyelse. Glory Glory!

Episode 7 - Jon Martin Henriksen, Ali Soufi og Simen Herning  

Rate oss veldig gjerne på iTunes:-). Programleder Ken Wasenius-Nilsen er tilbake med en ny episode av United We Podkast. Dagens gjester: Jon Martin Henriksen er sportsjournalist i VG og har tidligere gitt ut boken "20 historier om Ole Gunnar Solskjær", med Lars Morten Olsen. Musikkmanager Simen Herning og Ali Sofi, musikkjournalist i P3 er tilbake i studio. I dagens podkast ser panelet tilbake på den deilige FA-cup-seieren mot Everton. Er FA-cup-gull nok til å holde Van Gaal i stolen? Vi må fortsette managerdiskusjonen, da en viss franskmann ved navn Blanc har meldt seg på. Det hele avsluttes med at gjengen blir enige om midtbanespiller nr 2 i United We Podkast sin all-time 11. Følg oss gjerne på Twitter og Instagram. Glory Glory.

Episode 6 - Frode Lia, Andreas Hedemann og Mathias Høgmo  

Rate oss veldig gjerne på iTunes:-). Ken Wasenius-Nilsen er tilbake med en rykende fersk episode av United We Podkast. Dagens gjester: Frode Lia er redaktør i fotballtidsskriftet Josimar. Andreas Hedemann er TV-produsent i Warner Bros og en ivrig Manchester United-forum-debattant. Mathias Høgmo er sønn av Per Mathias. Mathias jobber til daglig med Champions League i Viasat og er Manchester United supporter. I dagens podkast ser panelet tilbake på kampene mot Aston Villa og Crystal Palace. Det blir oppbygning til helgens semifinale mot Everton. U21-laget vant ligaen, dette må selvfølgelig hedres. Hvordan ser Frode Lia på situasjonen til United og hva bærer fremtiden? Det hele avsluttes med at gjengen blir enige om første midtbanespiller i United We Podkast sin all-time 11. Følg oss gjerne på Twitter og Instagram. Glory Glory.

Episode 5 - Martin Jøndahl, Henrik Fladseth og Ali Soufi  

United We Podkast er tilbake! Ken Wasenius-Nilsen har igjen med seg tre nye gjester. Dagens gjester: Henrik Fladseth er stand up komiker og lidenskapelig opptatt av Manchester United. Martin Jøndahl jobber i VG som programsjef for VGTV og er stor United supporter. Ali Soufi er Musikkjournalist i NRK P3 og selvfølgelig også United tilhenger. Ken og de andre i panelet ser tilbake på helgens kamp mot Tottenham og hvordan de tror tapet vil påvirke United sine to kommende kamper. United får en tøff tur til Boleyn Ground i FA cupen, klarer de å reise kjerringa? Det blir også fokus på Manchester Uniteds meget overkommelige oppgjør mot Aston Villa i kommende Premier League runde. Lytterne får i dag vite hvilken Manchester United-spiller Martin Jøndahl er oppkalt etter, hvilken United-bok Ali leser om dagen og hvilken av deltakerne som skal se Manchester United i England snart. Rate oss veldig gjerne på iTunes. Glory glory!

Episode 4 - Arne Scheie og Martin Jøndahl  

Ny uke og ny United We Podkast. Denne uken har Ken Wasenius-Nilsen med seg Arne Scheie. Endelig får vi høre Arne Scheie prate om hans følelser for Manchester United. Vi får høre hvem som er Arne sin favorittspiller gjennom tidene. Vi får også et solid innblikk i akkurat hvor viktig Scheie var og fremdeles er for fotballandskapet i Norge. Skulle noen være i tvil, Scheie er en absolutt legende innen fotball, sport, TV, NRK, kommentering og alt annet man assosierer kongen av kommentering med. Ken har også med seg Martin Jøndahl som i likhet med Arne er stor Manchester United supporter. Martin Jøndahl jobber i VG som programsjef for VGTV. Vi skal en tur ned memory lane når Ken, Arne og Martin skal velge venstrebeck i United We Podkasts Manchester Uniteds All-Time 11. Vi blir utrolig glade for alt av tilbakemeldinger på Instagram og Twitter - rate oss veldig gjerne på iTunes. Glory Glory.

Episode 3 - Ali Soufi, Henrik Fladseth og Torkil Risan  

Endelig er det Premier League igjen og Ken Wasenius-Nilsen har igjen med seg tre gjester i denne ukens utgave av United We Podkast. Denne ukens gjester: Ali Soufi er først og fremst stor Manchester United fan. Til daglig er Ali Musikkjournalist i NRK P3. Henrik Fladseth er stand up komiker og lidenskapelig opptatt av Manchester United. Torkil Risan er tv- og radioprogramleder på NRK og er både Manchester United og Portsmouth supporter. Ken og resten av panelet ser på de siste overgangsryktene rundt Manchester United, hvordan United-spillerne har gjort det i sine respektive landslag, det skal stemmes frem en høyrebeck til Uniteds All-time 11 og det blir selvfølgelig fokus på helgens kamp mot Everton. Rate gjerne United We Podkast på iTunes. Len deg tilbake og kos deg med dagens episode:-). Glory glory.

0:00/0:00
Video player is in betaClose