United We Podkast

United We Podkast

Norway

United We Podkast er en podkast om Manchester United med Ken Wasenius-Nilsen som programleder. Podkasten er produsert av Moderne i samarbeide med United.no. Rate oss gjerne på iTunes og skriv til oss på Twitter og Facebook:-)

Episodes

Episode 44 - Sven Sundet, Martin Jøndahl og Ali Soufi  

Episode 44 - Sven Sundet, Martin Jøndahl og Ali Soufi by Moderne Media

Episode 43 - Jon Martin Henriksen og Morten Galåsen  

United We Podkast er tilbake! Ken Wasenius-Nilsen har i dag med seg Jon Martin Henriksen som også er sportsjournalist i VG, deltaker i Foppal og stor Manchester United supporter og Morten Galåsen, også Unitedsupporter og podkaster i Fotballuka og Pyro & Pivo. Panelet skal innom serieinnspurten i Premier League, og helgens oppgjør mot Tottenham. Så skal vi selvfølgelig prate om Ajax og vårt viktige oppgjør i Europa League-finalen. Rate oss gjerne på iTunes. Dere finner oss på Modernemedia.no og United.no og på instagram: @modernemedia.no. Glory Glory!!

Episode 42 - Kasper Wikestad, Lars Eide og Markus Neby  

Episode 42 - Kasper Wikestad, Lars Eide og Markus Neby by Moderne Media

Episode 41 - Ali Soufi og Vegard Flemmen Vaagbø  

Episode 41 - Ali Soufi og Vegard Flemmen Vaagbø by Moderne Media

Episode 40 - Jamel Rake og Jon Martin Henriksen  

United We Podkast er tilbake! Ken Wasenius-Nilsen har i dag med seg Jamel Rake, sportsjournalist i VG og deltaker i podkasten Foppal sammen med Jon Martin Henriksen som også er sportsjournalist i VG, deltaker i Foppal og stor Manchester United supporter. Panelet skal innom vår forrige kamp mot Everton så vel som å se fremover mot oppgjøret vårt mot Sunderland. Så skal vi endelig finne ut hvem som er tidenes Manchester United-spiller. Rate oss gjerne på iTunes. Dere finner oss på Modernemedia.no og United.no og på instagram: @modernemedia.no. Glory Glory!!

Episode 39 - Martin Jøndahl og Andreas Hedemann  

Episode 39 - Martin Jøndahl og Andreas Hedemann by Moderne Media

Episode 38 - Ali Soufi og Lars Eide  

Episode 38 - Ali Soufi og Lars Eide by Moderne Media

Episode 37 - Asbjørn Slettemark og Martin Jøndahl  

Rate oss veldig gjerne på iTunes:-). Endelig er Ken Wasenius-Nilsen tilbake med en kliss ny episode av United We Podkast. Dagens gjester: Asbjørn Slettemark er musikkjournalist og Manchester United supporter. Martin Jøndahl er programsjef i VGTV og er selvfølgelig Manchester United supporter han også. I dagens episode skal Ken og de andre deltagerne prate om Manchester United og deres forrige oppgjør mot Rostov og Bournemouth. Det blir en diskusjon rundt Zlatan Ibrahimovich og hans situasjon. Så en tur innom Manchester Uniteds kommende oppgjør mot Chelsea. Følg oss på Facebook, Instagram og Twitter. God fornøyelse. Glory Glory!

Episode 36 - Martin Jøndahl og Bård Skaar Viken  

Ken Wasenius-Nilsen er tilbake med en ny episode United We Podkast. I dag har Ken med seg VGTV-sjef og ivrig Unitedsupporter Martin Jøndahl og Bård Skaar Viken som sitter som styremedlem i Manchester United sin Skadinaviske supporterklubb. Denne ukens episode har hovedfokus på Manchester Uniteds kommende Premier League oppgjør mot Bournemouth. Det blir fokus Ligacupen, hva innsatsen der betyr både nå go for resten av sesongen vår. Så skal Ken videre i turneringen om hvem som er tidenes Manchester United-spiller. Rate oss gjerne på iTunes. Dere finner oss på Modernemedia.no og United.no og på instagram: @modernemedia.no. Glory Glory!!

Episode 35 - Thomas Aune og Andreas Hedemann  

Ken Wasenius-Nilsen er tilbake med en rykende fersk episode av United We Podkast. Dagens gjester: Thomas Aune er programleder i podkasten Fotballklubben og en del av NRK P13 Plenum. Andreas Hedemann er TV-produsent i Anti og en ivrig Manchester United-forum-debattant. I dagens podkast ser panelet tilbake på kampen mot Saint-Étienne med en liten hyllest til Henrikh Mkhitaryan. Hvordan ser Thomas Aune på situasjonen til United? Panelet er innom Rooney og hans fremtid i Man United og Zlatan sin sesong så langt. Følg oss gjerne på Twitter og Instagram. Vi er å finne på modernemedia.no og united.no. Glory Glory.

Episode 34 - Vegard Flemmen Vaagbø og Lars Eide  

United We Podkast er tilbake med Ken Wasenius-Nilsen, Topp 4-håpet lever. Med seg i studio har han Unitedsupporter og fotballjournalist i Monday, Vegard Flemmen Vaagbø og NTB-journalist og United-supporter Lars Eide er også på plass igjen. Sammen skal gjengen i dag ta oss igjennom de store begivenheten fra helgen, hva vi synes hva bra og en del om enkeltspillere. Tony Martial er selvfølgelig en av spillerne, han scorer jo igjen. Så over til Jay-Z som snuser på et United-talent, kan det stemme? Så skal vi selvfølgelig videre i kåringen av tidenes Manchester United-spiller, Cantona Vs Scholes i kvartfinalen. Rate oss gjerne på iTunes. Dere finner oss på Modernemedia.no og United.no og på instagram: @modernemedia.no. Glory Glory!!

Episode 33 - Frode Lia og Andreas Hedemann  

Ken Wasenius-Nilsen er tilbake med en rykende fersk episode av United We Podkast. Dagens gjester: Frode Lia er redaktør i fotballtidsskriftet Josimar. Andreas Hedemann er TV-produsent i Anti og en ivrig Manchester United-forum-debattant. I dagens podkast ser panelet tilbake på kampen mot Leicester samt at det blir oppbygning til helgens kamp mot Watford. Hvordan ser Frode Lia på situasjonen til United, har han noen andre interessante observasjoner? Panelet er innom Rooney, og hvorfor han stadig later til å være syk så må vi selvfølgelig ha en Mkhitaryan-hyllest. Følg oss gjerne på Twitter og Instagram. Vi er å finne på modernemedia.no og united.no. Glory Glory.

Episode 32 - Dag Langerød og Jon Martin Henriksen  

United We Podkast er tilbake! Ken Wasenius-Nilsen har i dag med seg ansvarlig redaktør i Manchester United supporterklubb, Dag Langerød og Jon Martin Henriksen, sportsjournalist i VG, deltaker i podkasten Foppal og stor Manchester United supporter. Panelet skal innom vår forrige kamp mot Hull så vel som å se fremover mot oppgjøret vårt mot Leicester. Så skal vi naturlig nok videre i kåringen av tidenes Manchester United-spiller. Rate oss gjerne på iTunes. Dere finner oss på Modernemedia.no og United.no og på instagram: @modernemedia.no. Glory Glory!!

Episode 31 - Henrik Fladseth og Ali Soufi  

United We Podkast er tilbake, med Ken Wasenius-Nilsen og resten av panelet, som har cup-fokus, merk at episoden er spilt inn før oppgjøret vårt mot Hull. Dagens gjester: Henrik Fladseth, er stand up komiker og lidenskapelig opptatt av Manchester United. Ali Soufi, er Musikkjournalist i NRK P3 og selvfølgelig også United tilhenger. Ken og de andre i panelet fokuser selvfølgelig på Wayne Rooney i denne episoden, med en helst spesiell hyllest. Så er det duket for siste åttendelsfinale i kåringen av tidenes Manchester United-spiller. Rate oss gjerne på iTunes. Dere finner oss på Modernemedia.no og United.no og på instagram: @modernemedia.no. Glory Glory!!

Episode 30 -Vegard Flemmen Vaagbø, Lars Eide og Morten Galåsen  

United We Podkast er tilbake med Ken Wasenius-Nilsen som går igjennom møtet vårt mot Liverpool sammen med resten av panelet. Med seg i studio har han Unitedsupporter og fotballjournalist i Monday, Vegard Flemmen Vaagbø og Morten Galåsen, også Unitedsupporter og podkaster i Fotballuka og Pyro & Pivo og NTB-journalist og United-supporter Lars Eide er også på plass igjen. Sammen skal gjengen i dag ta oss igjennom de store begivenheten fra helgen, hva vi synes hva bra og en del om enkeltspillere. Zlatan er selvfølgelig en av spillerne og det er også Paul Pogba. Så skal vi selvfølgelig videre i kåringen av tidenes Manchester United-spiller. Rate oss gjerne på iTunes. Dere finner oss på Modernemedia.no og United.no og på instagram: @modernemedia.no. Glory Glory!!

Episode 29 - Kasper Wikestad, Rasmus Wold og Martin Jøndahl  

Ken Wasenius-Nilsen er tilbake med årets første episode av United We Podkast. I dag har Ken med seg TV2´s Premier League-kommentator Kasper Wikestad, Rasmus Wold, som er kjent som Stand Up-komiker og er vert i Liverpool-podkasten You'll never talk alone og VGTV-sjef og ivrig Unitedsupporter Martin Jøndahl. Denne ukens episode har hovedfokus på Manchester Uniteds kommende Premier League oppgjør mot Liverpool. Med både ekspertkommentator i studio, United-supportere og en Liverpool-supporter, blir det en interessant prat om hvordan de tror oppgjøret kommer til å bli. Det vil også bli diskutert hvilke United-spillere som bør starte og hva som vil være avgjørende for at Mourinho skal lykkes mot Klopp. Så skal vi selvfølgelig videre i kåringen av tidenes Manchester United spiller. Rate oss gjerne på iTunes. Dere finner oss på Modernemedia.no og United.no og på instagram: @modernemedia.no. Glory Glory!!

Episode 28 - Henrik Fladseth og Martin Jøndahl  

United We Podkast er tilbake! Denne uken har Ken Wasenius-Nilsen med seg Henrik Fladseth og Martin Jøndahl. Henrik Fladseth er stand up komiker og lidenskapelig opptatt av Manchester United. Martin Jøndahl jobber i VG som programsjef for VGTV og er stor United supporter. Denne ukens episode bærer en spesiell hyllest til Zlatan Ibrahimovich, både diskuteres Zlatan, men vi har også med en egen intro for å markere Ibrakadabra. Videre går debatten naturlig nok over til Marcos Rojos tofotstaklinger. Panelet er også innom Henrikh Mkhitaryan sin status. Det blir snakk om seieren mot Crystal Palace og hvor godt det føles at vi har vunnet back to back i Premier League. Så skal vi videre i kåringen av tidenes Manchester United spiller, Law, Robson, Rooney og Charlton kjemper om å gå videre i kåringen. Glory glory!

Episode 27 - Vegard Flemmen Vaagbø og Andreas Hedemann  

Ken er tilbake med en ny episode av United We Podkast. Med seg har han fotballjournalist i Monday, Vegard Flemmen Vaagbø og Andreas Hedemann, TV-produsent i Warner Bros og en ivrig Manchester United tilhenger. Panelet viet tid til 1-1, resultatet Manchester United-folket har blitt godt kjent med i år. Zlatan Ibrahimovich rekker å bli hyllet, noe Fellaini ikke blir. Det blir tilbakeblikk på oppgjørene våre mot både West Ham og Everton deretter diskuteres det hvordan panelet tror oppgjøret mot Tottenham kommer til å bli og hva som kan bli avgjørende. Så er kåringen av tidenes Manchester United-spiller igang:-). Følg oss på Instagram og Facebook. Glory glory!

Episode 26 - Jon Martin Henriksen og Lars Eide  

Etter litt sykdom er United We Podkast endelig tilbake med en ny episode. Ken Wasenius-Nilsen har denne uken besøk av VGs Jon Martin Henriksen, som også er med i podkasten "Foppall". NTB-journalist og United-supporter Lars Eide er også på plass igjen. Gjengen ser nærmere på de siste resultatene, eller rettere sagt, mangelen på dem. De trøster seg med at spillet er bedre nå, enn da vi tok flere poeng, men ligaseirene må komme oftere. Må Jose Mourinho skjerpe seg, eller er engasjementet hans bare bra for United? Og hvor mye har det å si for lagets prestasjon at han sitter på benken? Glory Glory!

Episode 25 - Jonas Bergh-Johnsen, Ali Soufi og Martin Jøndahl  

Ken Wasenius-Nilsen har i dagens episode av United We Podkast fått besøk av VGTV-sjef og United-mann Martin Jøndahl, Ali Soufi som er musikkjournalist i NRK P3, FIFA 2017-ekspert og Manchester United supporter og Jonas Berg-Johnsen som jobber som sportsjournalist i Discovery gruppen, som også er Arsenal-supporter. Gjengen skal se nærmere på seieren mot Swansea før de skal se på kommende Premier League-runde mot Arsenal på Old Trafford. Ken må også innom Rooney sine nattlige eskapader og den gang Scholes prøvde å skyte ned et helikopter med en langpasning, før det igjen blir tid for nominasjonen for tidenes Manchester United spiller. Glory glory!

0:00/0:00
Video player is in betaClose