Välmåendepodden

Välmåendepodden

Sweden

Podcast by Jossan och Fia

Episodes

49. Vi kommer tillbaka  

Det är med sorg i hjärtat vi måste meddela er att vi kommer att behöva ta ett litet break från podden på obestämd framtid. Tills dess att vi hörs igen, inspireras och inspirera varandra till ett bättre och mer välmående liv. Vi älskar er!

48. Sjungom studentens lyckliga dagar....  

Ett riktigt studentavsnitt. Var det verkligen den bästa dagen i våra liv? Vem är det Jossan får drinkar av hela kvällen och vad var det första Fia gjorde med sin balklänning? Njut av tiden innan studenten hörrni. Det går så snabbt och ni som har den framför er, njut av allt härligt!!!

47. Snicksnack  

I veckans avsnitt snicksnackar vi om allt mellan himmel och jord. Vad ska Jossan köpa till sig själv när hon fyller år? Vilket uttryck använder vi mest i podden? Och mycket mycket mer. Välmåendepodden presenteras i vanlig ordning i samarbete med Goodbalance.se !

46. HUR älskar man sig själv?  

I dagens avsnitt pratar vi om det svåraste av allt, hur man älskar sig själv. Att något som är så självklart kan vara så sjukt svårt och hur vi kan behandla oss så fruktansvärt illa i mellan åt, på ett sätt vi aldrig ens skulle behandla vår värsta fiende. Tips och lista på hur otroligt viktigt detta är och hur det kommer ,att förändra ditt liv!! Lyssna!

45. Varför ska jag ens bry mig?  

Konsten av att inte bry sig om vad andra tycker är svår. Man jämför sig själv med andra, målar upp en massa scenarion i huvudet och helt plötsligt känns det jobbigt att gå i mjukisar till tvättstugan, för "tänk om någon skulle se mig". Vi diskuterar, delar med oss av egna erfarenheter och ger tips och råd. Dessutom får vi höra en del om Jossans arbetsresa till Kiruna, gym-motivation och tankar om samhället vi lever i idag. Ett långt och härligt avsnitt där vi blandar djupa tankar och klingande skratt. Vi vill även tacka vår huvudsponsor Good Balance!

Livet kom i mellan!  

En liten hälsning från Fia endast idag. På grund av livet har vi tyvärr haft problem att spela in veckans podd. Lyssna på avsnittet för förklaring helt enkelt:) PUSSS

43. Bleka mellofantaster!  

Mellofantaster som vi är har vi fyllt ett helt avsnitt med våra tankar kring mello! Vem vinner? Vem vinner inte? Självklart med en hel del konstiga uttryck och lite catching up om livet som varit den senaste veckan. Som vanligt presenteras avsnittet i samarbete med vår huvudsponsor, Good Balance.

42. Svag? Det handlar om att visa sig mänsklig  

I det 42:a avsnittet av Välmåendepodden pratar vi om att visa sig svag, något som Jossan tycker är oerhört jobbigt medan Fia tycker att det mer handlar om att visa sig lite mänsklig. Välmåendepodden presenteras i samarbete med GoodBalance. Fyller du i "välmåendepodden" i rabattkodsfältet på GoodBalance.se när du handlar aktivitetsarmband och kosttillskott får du 10% i rabatt på hela ditt köp.

41. Nostalgitripp och åldersnojja  

I dagens avsnitt pratar vi om just det som rubriken lyder, en hel del nostalgi och lite åldersnojja. Fia har insett att hon ska gifta sig och Jossan totalhatar när det orangefärgade kuvertet dimper ner i brevlådan. Lite trowback, mysprat och mode helt enkelt. I vanlig ordning sponsras avsnittet av Good Balance. Glöm inte bort att använda koden Välmåendepodden för 10 procents rabatt i kassan hos goodbalance.se.

40. Om jag inte fick bli prinsessa  

I veckans avsnitt pratar vi drömjobb. Vi berättar om våra nuvarande jobb, vart vi vill vara i framtiden och vi listar även de drömjobben vi har som vi aldrig kommer att skaffa. Vi enas även om att vi tyvärr aldrig kommer att bli prinsessor. Som alltid sponsrar Good Balance även detta avsnitt!

39. Historien om Valentin (Alla hjärtans dag Deluxe)  

Välmåendepodden är tillbaka, i bättre kvalitè än någonsin! Äntligen har vi lärt oss hur vi ska göra för att ni ska få ut det mesta från oss :) TJOHOOO! Idag pratar vi Alla hjärtans dag, vad tycker vi, vad tycker vi inte, vad får man göra, vad ska man inte göra. Är romantik viktigt? Vem är Valentin? Ja här får ni ett riktigt grymt avsnitt av välmåendepodden!

38. Pengaångest och spartips  

I veckans avsnitt pratar vi om det tabubelagda ämnet pengar. Hur står det egentligen till med ekonomin? Har vi koll på sådant som pension och lån? Hur delar man upp kostnaderna mellan sig och sin partner? Det och mycket mer Välmåendepodden presenteras av samarbete med Good Balance. Skriv i "välmåendepodden" i rabatkodsfältet så får du 10% i rabatt när du köper ditt energiarmband på goodbalance.se

37. Don´t dream your life, live your dream  

I veckans avsnitt pratar vi om att våga satsa på de drömmar man har i livet oavsett om det är att flytta till ett annat land, starta ett eget företag eller börja plugga. I vanlig ordning sponsras välmåendepodden av Goodbalance.

36. Frågepodd 2.0  

I dagens avsnitt av välmåendepodden droppas det tre stora grejjer, två från Jossan och en av Fia. Vi svarar också på alla frågor som flödat in det senaste! Enjoy!!

35. Att vara singel  

I veckans avsnitt läser vi upp ett lyssnar mail angående hur det är att vara singel och att känna sig ensam. Det är ganska exakt en månad kvar tills alla hjärtansdag och hur gör man egentligen för att överleva denna kärleksdag? Speciellt när alla ens vänner har en partner. Välmåendepodden presenteras i samarbete med GoodBalance. Om ni fyller i "välmåendepodden" i rabattkodsfältet på goodbalance.se får du 10% på ditt köp

34. Ätstörningar  

I veckans avsnitt pratar vi om ätstörningar. Vad är egentligen en ätstörning? Hur går du tillväga om man misstänker att du eller någon i din närhet lider av en ätstörning? Vi delar med oss av våra egna erfarenheter och tankar. Välmåendepodden presenteras i samarbete med Good Balance. Om du fyller i välmåendepodden i rabattkodsfältet när du handlar på goodbalance.se får du dessutom 10% i rabatt på ditt köp.

33. Resepodden  

I dagens avsnitt pratas det resor! Det pratas om resedrömmar för framtiden, gamla minnen, platser vi besökt, platser vi vill besöka, sjukhusbesök med mera :)

32. Nyårspodden  

Årets sista podd presenteras i samarbete med Good Balance. Vi pratar om året som har gått. Vad är det som har hänt egentligen? Jossan berättar om hur det som skulle vara ett "vanligt år" inte alls blev så och Fia pratar om sin personliga utveckling under året. Vi pratar även om förhoppningar om nästa år. Jossan brister ut i gråt och Fia delar med sig om såväl bröllopsplaner som karriären.

31. Skippa ångest över julbord och fokusera på det som är viktigt kring jul!  

I dagens avsnitt av välmåendepodden snackar vi om exakt det som titeln säger, skippa ångesten över all julmat, njut och fokusera på det som är viktigt kring jul, familj, vänner, nära och kära. Vi halkar även in på klimatfrågor, lite sex och en drös med listor i slutet. God Jul önskar Fia och Jossan !

30. Höstens mål, så gick det  

I veckans avsnitt av välmåendepodden pratar vi om målen vi hade under hösten (vi presenterar dom i avsnitt 12). Välmåendepodden sponsras av Good Balance. Fyller du i "välmåendepodden" i rabattkodsfältet på goodbalance.se får du dessutom en exklusive rabatt.

0:00/0:00
Video player is in betaClose