@wenstrom

@wenstrom

Sweden

Småprogram från Storbritannien. Om rubrikerna, mellan raderna och från rötterna av den engelska fotbollen. @wenstrom är nu en egen kanal på You Tube. Där finns personliga och aktuella program varje matchdag och varje fredag under Premier League-säsongen. I veckomagasinen blir det allt ifrån Manchester och Mourinho till människor och miljöer längre ner i seriesystemet och de publiceras också som pod här, fredagar. Vi ses – och hörs!

Episodes

Hyperhelgen  

Veckans avsnitt fullkomligen dryper av allt som fotbolls-England har och står för. Möt fans, följ med till kvarteren, hör experterna i en unik "Tour de Premier Leauge". Fyra arenor i tre städer på två dagar - en hyperhelg!

@wenstrom 0

Kraven på toppen  

Januarifönstret är öppet, ligans andra halvlek har startat, sex klubbar finns med i titelracet och kampen om Champions League-platserna. Expertsamtal med Pontus Kåmark och Bojan Djordjic om vilka krav som måste uppfyllas för att nå hela vägen. Analys av topp 6-skiktet, vilka som vinner och vilka som försvinner. Aktuella supporterröster från England, reaktionerna och samtalsämnena just nu hos Chelsea, Liverpool, Tottenham, Arsenal, Manchester City och United. Nya ”Småprogram från Storbritannien” kommer onsdagar inför varje Premier League-helg. Gilla Wenström Television på Facebook – alla program samlade på ett ställe.

@wenstrom 0

Från Mourinho-misär till Kanon-Conte  

Ett år efter Mourinho. Från fiasko till suveränitet; reportage från Chelsea-kvarteren med fansröster och reaktioner om förvandlingen från oväntat mittenlag till överlägsen serieledare. Analys av Bosse Petersson; fem direkta anledningar till att Conte har lyckats totalt på kort tid. Dessutom är taktiktavlan framme inför jättematchen på nyårsafton, förhandsanalys av utmanarmötet mellan Liverpool och Manchester City. ”Småprogram från Storbritannien” varje onsdag inför varje Premier League-helg. Gilla Wenström Television på Facebook.

@wenstrom 0

Ett julkort, en julkortis  

Exklusiva reportage från såväl London som Calcutta. Följ med Bojan Djordjic och Manchester United på ambassadörsresa till Indien; berättelse om resan, intrycken och bilden av den moderna och globala fotbollens framsida. Möt Jonas Olsson och hör om det knepiga i att kombinera hårda paket och tufft spelschema. Dessutom julkort från England med förväntningarna från fans om den unika perioden som väntar med avspark på Boxing Day. ”Småprogram från Storbritannien” levereras på onsdagar inför varje Premier League-helg. Gilla Wenström Television på Facebook.

@wenstrom 0

Fusklapp och Klopptopp  

Direkt från England. Reportage om ett av succélagen i Premier League, fans och Jonas Olsson om West Bromwich och den heta hösten. Expertsnack med Bosse Petersson om veckans aktuella Premier League-frågor: Guardiolas eventuella galenskap, priset för Klopps konstanta toppningar, Zlatans nya oväntade roll, Arsenal under radarn och så frågan om Chelsea ens kommer att tappa någon poäng i år? ”Småprogram från Storbritannien” onsdagar inför varje Premier League-helg. Gilla Wenström Television på Facebook.

@wenstrom 0

Åt fanders med mästarna?  

Direkt från England, reportage med fansröster och analys av de hetaste titelkandidaterna just nu. Bosse Petersson och Ola Andersson expertsnackar om veckans aktuella Premier League-frågor och laddar upp inför helgens hetaste matcher. I avsnittet: det unika med Arsenal i toppstriden, mästarna i överlevnadskamp och managern som sparkade sig själv. Liverpools plötsliga problem och Mourinhos frustration i repris diskuteras också. ”Småprogram från Storbritannien” varje onsdag inför varje Premier League-helg. Gilla Wenström Television på Facebook.

@wenstrom 0

Cupfest i väntan på döden  

Reportage från Southport där cupen livade upp orten dit många kommer för att dö. Bosse Petersson och Bojan Djordjic gästar, diskuterar och analyserar. Cupfotbollens betydelse, alltmer marginaliserad eller viktigare än någonsin? Är titelchansen redan över för Tottenham? Får vi svaret på mästarfrågan redan i helgens toppmöte Chelsea-Manchester City? Bland många fler aktuella Premier League-ämnen: Coutinhos betydelse för Liverpool, Arsenals akuta bekymmer och så är Uniteds bästa uppställning – det hettar till i Rooney-debatten. ”Småprogram från Storbritannien” publiceras varje onsdag inför varje Premier League-helg. Gilla Wenström Television på Facebook för alla program i ett flöde.

@wenstrom 0

Matchen mellan extremerna  

Reportage från England inför kampen mellan ytterligheterna i Premier League, Burnley-Manchester City. Möt supportrar till båda lagen, om svårigheten att expandera ekonomiskt utan att tappa atmosfären när pundet ibland rullar snabbare än fotbollen. Pontus Kåmark gästar och expertsnackar om matchen mellan ny glamour och gammal tradition, i diskussionen förvandlas Turf Moor plötsligt till ett ”utedass”. Förhandsanalys till de hetaste matcherna i den 13:e omgången, om en rekordtät titelstrid, om nerflyttningsrisken för Leicester och bortförklaringarna från Mourinho. ”Småprogram från Storbritannien” onsdagar inför varje Premier League-helg. Gilla Wenström Television på Facebook för allt på ett ställe.

@wenstrom 0

Hemma hos svenska Manchester-stjärnan  

Exklusivt reportage inifrån Englands mest progressiva klubb just nu – Manchester City. Besök hemma hos, och intervju med, Kosovare Asllani – om fotbollsmiljön som ”inte tillåter några ursäkter”. Expertsnack med Ola Andersson och Bojan Djordjic om vilket som är höstens roligaste lag hittills, laget och spelaren som har imponerat allra mest hittills, betyg på Zlatans höst samt förhandsanalys av helgens hetaste matcher. ”Småprogram från Storbritannien” onsdagar inför varje Premier League-helg. Gilla Wenström Television på Facebook så missar du ingenting.

@wenstrom 0

"Må-bra-knappen och dess effekt"  

Reportage från ligans gladaste lag; Liverpool-livet leker, Jürgen Klopp geniförklaras, supportrar drömmer om nutid och framtid. Expertsnack med Ola Andersson och Bojan Djordjic om harmonin i Klopps klubb, orsakerna till Mourinhos humör, osäkerheten på Zlatans form och Peps matcher mot sin egen målbild. ”Småprogram från Storbritannien” från och med nu på onsdagar. Gilla Wenström Television på Facebook för att få alla program i ett flöde.

@wenstrom 0

Manchester-special: Tvivel vs. Tålamod  

Manchester-special: efter derbyt, före helgen. Reportage efter rivalmatchen i ligacupen. Expertsnack med Bojan Djordjic om oron för United, Zlatans form, gåtan i City och Peps rekordlånga vinstlösa svit. Förhandsanalys inför några av helgens matcher (United, City, Liverpool, Arsenal) i Premier Leagues tionde omgång då en poäng skiljer mellan fem lag.

@wenstrom 0

Ilskan i Burnley  

Diskussion med Ola Andersson och Bojan Djordjic: så går Liverpool och Manchester United vidare efter 0-0, kraven på Arsenal för att hänga med i framtiden – och frågan om twitter ska avgöra bottenstriden? Reportagebesök i Burnley, mitt i Premier League-vardagen, en bra bit ifrån turistmatcherna. I podversionen dessutom uppladdning inför några av helgens hetaste matcher.

@wenstrom 0

Maria och världens första läktarsång  

Uppladdningen inför Englands största rivalmöte, historien om världens första supportersång, Liverpool-fansens totala förälskelse i Jürgen Klopp, de avgörande utmaningarna för Arsenal och Mourinho, lagen som stinker och Pep-genialiteten som gör att "till och med Sterling förstår". Reportage, analys och experttankar från Jonas Olsson, Bojan Djordjic och Bosse Petersson, i samtal med Ola Wenström.

@wenstrom 0

Nypremiär: Kvällen på kullen  

Skandalen kring Sam Allardyce, krisen för West Ham och påfundet med fredagsmatcher i Premier League - Bosse Petersson och Bojan Djordjic tycker till. Reportage om den eventuella vändpunkten för Manchester United, från en kulle i Midlands. Dessutom samtal och förhandsanalys av helgens hetaste matcher.

@wenstrom 0

Miracle On Grass  

Leicester City och Premier League-titeln, fotbollens största skräll genom tiderna. Den här podden och tv-kanalen har följt laget på nära håll under stora delar av säsongen; besökt staden, kommit ini hjärtat av klubben, träffat och följt supportrar på hemma- och bortaplan. Om vägen fram till ligasegern hur det omöjliga kunde bli verklighet, om vilka konsekvenser den får för övriga klubbar. Skrälltiteln sätter fart både drömmar och desperation.

@wenstrom 0

Matchen mot verkligheten  

Klubben som inte finns är på väg upp. För 12 år sedan såldes, kapades, kultstämplade Wimbledon FC och flyttades tio mil norrut, till nybyggarstaden Milton Keynes. Ur inget bildades en ny förening, AFC Wimbledon. Om ett par veckor kan de vara ikapp sin egen historia, vara uppe i samma serie som den ursprungliga klubben. Följ med på ett besök hos supporterklubben som är på gränsen till att ta ett nytt historiskt kliv, till tredjedivisionen. Hör om historien, möt nutiden och kika in i framtiden. Supportrar om kärleken till föreningen, ordföranden Erik Samuelson om den nya arenan - och den ständiga matchen mot verkligheten.

@wenstrom 0

Premier League-racet  

Sex raka matchdagar är över. Men slutet på säsongen har bara börjat. Det här var veckan då titelstriden öppnades, topp-4-kampen fick ny glöd och streckstriden intensifierades. Häng med på en närgången resa runt i den hetaste av fotbollssäsonger; till frustrationen i Birmingham, glädjen i Leicester och den mästerliga Spurs-kvällen i Stoke. Mot botten, mitten och toppen!

@wenstrom 0

Jonas Olsson - nytt kontrakt  

En exklusiv dagsfärsk kort-pod med mycket innehåll. Glädjen över ett nytt Premier League-kontrakt, besvikelsen över Erik Hamréns petningar, önskan att få Zlatan till England och så känner han redan nästa förbundskapten Janne Andersson.

@wenstrom 0

Miraklen i Midlands  

Leicester City är på väg mot tidernas sensation i Premier League. Ett par nivåer under finns ett par andra sannsagor i den engelska fotbollen. Ett nedslag hos Burton Albion, på väg upp som nykomling, och Northampton Town, konkurshotad klubb mitt under säsongen. Alla tre existerar och är på väg att fullborda succésäsonger inom några få mils radie. I "Miraklen i Midlands" möter ni också världens största fanclub till Burton Albion - två göteborgare.

@wenstrom 0

Det Nya England  

Premier League nystartar slutspurten av den hetaste säsongen genom tiderna - efter en period då det nya, unga engelska landslaget tog fotbollspubliken med storm. Om England som möjlig mästarnation igen, 50 år efter VM-titeln, handlar det här programmet. Pehrsson och personer analyserar och engagerar. Röster från Wembley om det stora hoppet och intervju med Estlands förbundskapten, Magnus Pehrsson (mötte England i EM-kvalet), som ger sin syn på det just nu det mest spännande landslaget av alla.

@wenstrom 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose