@wenstrom

@wenstrom

Sweden

Småprogram från Storbritannien. Om rubrikerna, mellan raderna och från rötterna av den engelska fotbollen. @wenstrom är nu en egen kanal på You Tube. Där finns personliga och aktuella program varje matchdag och varje fredag under Premier League-säsongen. I veckomagasinen blir det allt ifrån Manchester och Mourinho till människor och miljöer längre ner i seriesystemet och de publiceras också som pod här, fredagar. Vi ses – och hörs!

Episodes

Guldet på bron  

Säsongens sista "Småprogram från Storbritannien". Om resan för Chelsea som etta, tia och ett igen. Säsongens höjdare: resumé och återblick på favoritpassager från spel- och programåret som gick. Säsongens lag: tittarna/lyssnarnas all-star-elva presenteras och vinnaren av matchtröjan presenteras. Hela Wenström Television-redaktionen tackar för den här säsongen. Vi hörs och ses igen!

@wenstrom 0

I en annan del av London  

En resa och ett reportage söderut i huvudstaden och i tabellen. Crystal Palace är klubben som står för mycket av utveckling och framtid för en hel, i vissa delar utsatt, stadsdel av London. I helgen är det match för livet i både Premier League och i vardagen. Resultatet mot Hull City kommer att påverka människorna en bit ifrån Selhurst Park. Möt de som hoppas och hejar på mycket mer än bara ett lag, med ligans hetaste kortsida dessutom. Det blir också ett svep över stämingen i toppen av tabellen, färska fansröster från respektive lag i titelstrid och kring Champions League-platser. Tid också att vara manager för en stund: Ta ut säsongens lag och vinn valfri matchtröja!

@wenstrom 0

När derbyröken skingrats  

Reportage från ett nytt London, ett annat Manchester. Ett program om kampen som ingen vill vinna och om laget som inte kan förlora. Efter 22 år i skuggan av Arsenal, Tottenham ser ljuset och har framtiden - men också nya toppklubbskrav. Spurs-fans ger förklaringar till framgångarna, synen på framtiden och funderingarna inför Wembley. Kryssjukan fortätter både för City och United. Europas division 2 är ett lika hotande som otippat alternativ - för bägge. Supporterröster höjs kring Guardiolas gåtor och Mourinhos oförmåga att vinna. Dessutom: tävling med valfri matchtröja i potten. "Småporgram från Storbritannien" finns även som tv på Wenström Television, Viasatsport.se och Betsafe.com.

@wenstrom 0

100% Manchester  

Pep mot Mourinho, Filosofen mot Cynikern, blått mot rött. Veckans avsnitt handlar helt och hållet om derbyt som kan definiera ligasäsongen. United skulle bli en vinstmaskin igen, City omedelbart Bayern- och Barcelona-bra. Premier League skulle förvandlas till en stadskamp. Det blev inte så. Nu möts rivalerna i en match som handlar om att rädda säsongen. Här är en sammanfattning två som missade målet, möten med människor och besök i en miljö; nio månaders punktmarkering av båda lagen och resan mot slutet på spelåret. Ingen titel i potten, ingen Zlatan på planen – men ett definierande derby

@wenstrom 0

Englands fotbollshumlor  

I skuggan av FA-cupsemifinalerna på Wembley, en bra bit ifrån PL-titeln och CL-positionering, den här helgen spelar tre klubbar inför hemmapublik med chansen att säkra eller bygga stadigt för nytt kontrakt i högsta serien. Mot alla odds. Vi besöker trakterna kring Turf Moor i Burnley – nykomlingen med bättre facit på hemmaplan än båda Manchester-klubbarna och regerande mästarna. Sagoklubben Bournemouth som ser ut att förlänga Premier League-livet – mindre än tio år efter att ha varit på den absoluta botten och några minuter från konkurs. Hull City som inte ens hade fullt lag när säsongen inleddes och var jumbo när året började har ödet vid egna fötter i det som kan vara tidernas escape i Premier League. Det här programmet handlar om de som flyger fast de inte borde kunna: om Englands fotbollshumlor. "Småprogram från Storbritannien" finns som tv på Wenström.TV, Viasatsport.se och Betsafe.com. Som podcasst på Acast och iTunes. Gilla Wenström Television på Facebook för allt i ett flöde.

@wenstrom 0

Premier League på balkongen  

Raka vägen från Premier League hem till Allsvenskan - och till balkongen. Jonas Olsson, med nio säsonger i engelsk toppfotboll, ger svar på fem aktuella frågor inför slutspurten i den liga han nyss tillhörde. Diskussion om United och Zlatans framtid, Sanchez, Özil och Wengers betydelse för Arsenal, Klopp samt orsakerna till förvandlingen hos både Chelsea och Leicester bland annat. "Småprogram från Storbritannien" finns också som tv på Wenström.TV, Viasatsport.se och Betsafe.com. Gilla Wenström Television på Facebook för allt i ett flöde.

@wenstrom 0

Motpolerna i norr  

Fler barn vid vinst, ökad misshandel vid förlust. I nordöstra England är fotbollsintresset på topp, men prestationerna i stor utsträckning i botten. I det här avsnittet: rundtur i Teesside och Tyneside, reportage om livet och fotbollen i Sunderland, Middlesbrough och Newcastle. Två på väg ner, en på väg upp. Fotbollsresultat och vardagsliv går hand i hand. Följ med till delen av England där fotbollen betyder, ibland ohälsosamt, mycket. TV-version på Wenström.TV, Viasatsport.se och Betsafe.com. Gilla Wenström Television på Facebook.

@wenstrom 0

Definition Pep  

Veckan då inte allt men väldigt mycket bestäms. Tre avgöranden inom loppet av en vecka för Manchester City; i FA-cupen. Champions League och Premier League. Röster och reportage, supporterrapportörerna Nina och Wille har punktmarkerat laget och fansen i starten av den viktiga veckan. Expertsamtal med Ola Andersson om Guardiolas säsong, hittills och inför slutspurten diskuteras och analyseras, Kun-framtid, KDB-faktor, höjdskillnader och toppmatchproblematiken finns också med bland ämnena i veckans avsnitt. Dessutom: tävling med chans att att vinna en matchtröja av City-truppen.

@wenstrom 0

Arsenals jakt på 13 rätt  

Hur går Arsenal vidare? Efter smällarna i Premier League, plumparna i Champions League; krisen är omedelbar för London-klubben och Arsène Wenger. Dags för separation eller, trots allt, läge för fortsättning? I det här avsnittet kommer röster från Emirates och en rejäl djupdiskussion tillsammans med Bosse Petersson. 13 heta frågor om framtiden, både den närmaste och i ett mer långsiktigt perspektiv. Slutet för Wenger? Framtiden för Sanchez? Ljungbergs comeback?

@wenstrom 0

Pontus Jansson och den sovande jätten  

Hemma hos Pontus Jansson i Leeds. Möjligen nästa Premier League-svensk. Odiskutabelt vårt mest hyllade fotbollsproffs - efter Zlatan. På kort tid en stor kultspelare som "nickar bort tegelstenar och bär på en magisk hatt", enligt supportersången som sjungs med hög volym på Elland Road. Genomgång av Championship-toppen just nu, förhoppningarna och möjligheterna kring en efterlängtad återkomst för en av Englands, alltjämt, mest populära klubbar.

@wenstrom 0

Status United  

Specialprogram om Manchester United. Reportage från Old Trafford, röster inför ligacupfinalen och om pokalbehovet för klubben. Analys av säsongen och Zlatan. Samtal om möjligheter och måsten. Bosse Petersson listar det bästa och det sämsta med United just nu. "Småprogram från Storbritannien" finns som tv också på Wenström.tv, viasatsport.se och Betsafe.com. Gilla Wenström Television på Facebook för allt på ett ställe,

@wenstrom 0

Mysteriet i nordväst  

Liverpool-special. Kloppfebern är försvunnen. En halv succésäsong spolierades på en vecka. Reportage från Anfield, om nyss och nu. För bara någon månad sen var allt på topp, nu är en plötsligt kris ett faktum. Känslofyllt på Merseyside. Dessutom expertsamtal med Ola Andersson och Bojan Djordjic om vad som gick snett och vilken väg som ändå kan leda till Champions League. Nya "Småprogram från Storbritannien" kommer onsdagar inför varje Premier League-omgång, tv-versioner på Wenström.tv, Viasatsport.se och Betsafe.com.

@wenstrom 0

Fem kilometer till himlen eller helvetet  

Premier Leagues största utmaning, att utveckla utan att avveckla. Veckans avsnitt handlar om matchen mellan de nya stora pengarna och de gamla grundläggande traditionerna. Ett program om att byta arena utan att tappa identiteten. Special om skräckexemplet West Ham, hoppfulla röster i Tottenham, storslagna planer i Chelsea och mer måttfulla, men väldigt nöjda, Burnley och Everton. Möt människor och upplev miljöer tvärs igenom fotbolls-England i "Småprogram från Storbritannien" mitt i veckan inför varje Premier League-omgång. Wenström.TV, Viasatsport.se och Betsafe.com.

@wenstrom 0

Hyperhelgen  

Veckans avsnitt fullkomligen dryper av allt som fotbolls-England har och står för. Möt fans, följ med till kvarteren, hör experterna i en unik "Tour de Premier Leauge". Fyra arenor i tre städer på två dagar - en hyperhelg!

@wenstrom 0

Kraven på toppen  

Januarifönstret är öppet, ligans andra halvlek har startat, sex klubbar finns med i titelracet och kampen om Champions League-platserna. Expertsamtal med Pontus Kåmark och Bojan Djordjic om vilka krav som måste uppfyllas för att nå hela vägen. Analys av topp 6-skiktet, vilka som vinner och vilka som försvinner. Aktuella supporterröster från England, reaktionerna och samtalsämnena just nu hos Chelsea, Liverpool, Tottenham, Arsenal, Manchester City och United. Nya ”Småprogram från Storbritannien” kommer onsdagar inför varje Premier League-helg. Gilla Wenström Television på Facebook – alla program samlade på ett ställe.

@wenstrom 0

Från Mourinho-misär till Kanon-Conte  

Ett år efter Mourinho. Från fiasko till suveränitet; reportage från Chelsea-kvarteren med fansröster och reaktioner om förvandlingen från oväntat mittenlag till överlägsen serieledare. Analys av Bosse Petersson; fem direkta anledningar till att Conte har lyckats totalt på kort tid. Dessutom är taktiktavlan framme inför jättematchen på nyårsafton, förhandsanalys av utmanarmötet mellan Liverpool och Manchester City. ”Småprogram från Storbritannien” varje onsdag inför varje Premier League-helg. Gilla Wenström Television på Facebook.

@wenstrom 0

Ett julkort, en julkortis  

Exklusiva reportage från såväl London som Calcutta. Följ med Bojan Djordjic och Manchester United på ambassadörsresa till Indien; berättelse om resan, intrycken och bilden av den moderna och globala fotbollens framsida. Möt Jonas Olsson och hör om det knepiga i att kombinera hårda paket och tufft spelschema. Dessutom julkort från England med förväntningarna från fans om den unika perioden som väntar med avspark på Boxing Day. ”Småprogram från Storbritannien” levereras på onsdagar inför varje Premier League-helg. Gilla Wenström Television på Facebook.

@wenstrom 0

Fusklapp och Klopptopp  

Direkt från England. Reportage om ett av succélagen i Premier League, fans och Jonas Olsson om West Bromwich och den heta hösten. Expertsnack med Bosse Petersson om veckans aktuella Premier League-frågor: Guardiolas eventuella galenskap, priset för Klopps konstanta toppningar, Zlatans nya oväntade roll, Arsenal under radarn och så frågan om Chelsea ens kommer att tappa någon poäng i år? ”Småprogram från Storbritannien” onsdagar inför varje Premier League-helg. Gilla Wenström Television på Facebook.

@wenstrom 0

Åt fanders med mästarna?  

Direkt från England, reportage med fansröster och analys av de hetaste titelkandidaterna just nu. Bosse Petersson och Ola Andersson expertsnackar om veckans aktuella Premier League-frågor och laddar upp inför helgens hetaste matcher. I avsnittet: det unika med Arsenal i toppstriden, mästarna i överlevnadskamp och managern som sparkade sig själv. Liverpools plötsliga problem och Mourinhos frustration i repris diskuteras också. ”Småprogram från Storbritannien” varje onsdag inför varje Premier League-helg. Gilla Wenström Television på Facebook.

@wenstrom 0

Cupfest i väntan på döden  

Reportage från Southport där cupen livade upp orten dit många kommer för att dö. Bosse Petersson och Bojan Djordjic gästar, diskuterar och analyserar. Cupfotbollens betydelse, alltmer marginaliserad eller viktigare än någonsin? Är titelchansen redan över för Tottenham? Får vi svaret på mästarfrågan redan i helgens toppmöte Chelsea-Manchester City? Bland många fler aktuella Premier League-ämnen: Coutinhos betydelse för Liverpool, Arsenals akuta bekymmer och så är Uniteds bästa uppställning – det hettar till i Rooney-debatten. ”Småprogram från Storbritannien” publiceras varje onsdag inför varje Premier League-helg. Gilla Wenström Television på Facebook för alla program i ett flöde.

@wenstrom 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose