@wenstrom

@wenstrom

Sweden

Småprogram från Storbritannien. Om rubrikerna, mellan raderna och från rötterna av den engelska fotbollen. @wenstrom är nu en egen kanal på You Tube. Där finns personliga och aktuella program varje matchdag och varje fredag under Premier League-säsongen. I veckomagasinen blir det allt ifrån Manchester och Mourinho till människor och miljöer längre ner i seriesystemet och de publiceras också som pod här, fredagar. Vi ses – och hörs!

Episodes

Definition Pep  

Veckan då inte allt men väldigt mycket bestäms. Tre avgöranden inom loppet av en vecka för Manchester City; i FA-cupen. Champions League och Premier League. Röster och reportage, supporterrapportörerna Nina och Wille har punktmarkerat laget och fansen i starten av den viktiga veckan. Expertsamtal med Ola Andersson om Guardiolas säsong, hittills och inför slutspurten diskuteras och analyseras, Kun-framtid, KDB-faktor, höjdskillnader och toppmatchproblematiken finns också med bland ämnena i veckans avsnitt. Dessutom: tävling med chans att att vinna en matchtröja av City-truppen.

@wenstrom 0

Arsenals jakt på 13 rätt  

Hur går Arsenal vidare? Efter smällarna i Premier League, plumparna i Champions League; krisen är omedelbar för London-klubben och Arsène Wenger. Dags för separation eller, trots allt, läge för fortsättning? I det här avsnittet kommer röster från Emirates och en rejäl djupdiskussion tillsammans med Bosse Petersson. 13 heta frågor om framtiden, både den närmaste och i ett mer långsiktigt perspektiv. Slutet för Wenger? Framtiden för Sanchez? Ljungbergs comeback?

@wenstrom 0

Pontus Jansson och den sovande jätten  

Hemma hos Pontus Jansson i Leeds. Möjligen nästa Premier League-svensk. Odiskutabelt vårt mest hyllade fotbollsproffs - efter Zlatan. På kort tid en stor kultspelare som "nickar bort tegelstenar och bär på en magisk hatt", enligt supportersången som sjungs med hög volym på Elland Road. Genomgång av Championship-toppen just nu, förhoppningarna och möjligheterna kring en efterlängtad återkomst för en av Englands, alltjämt, mest populära klubbar.

@wenstrom 0

Status United  

Specialprogram om Manchester United. Reportage från Old Trafford, röster inför ligacupfinalen och om pokalbehovet för klubben. Analys av säsongen och Zlatan. Samtal om möjligheter och måsten. Bosse Petersson listar det bästa och det sämsta med United just nu. "Småprogram från Storbritannien" finns som tv också på Wenström.tv, viasatsport.se och Betsafe.com. Gilla Wenström Television på Facebook för allt på ett ställe,

@wenstrom 0

Mysteriet i nordväst  

Liverpool-special. Kloppfebern är försvunnen. En halv succésäsong spolierades på en vecka. Reportage från Anfield, om nyss och nu. För bara någon månad sen var allt på topp, nu är en plötsligt kris ett faktum. Känslofyllt på Merseyside. Dessutom expertsamtal med Ola Andersson och Bojan Djordjic om vad som gick snett och vilken väg som ändå kan leda till Champions League. Nya "Småprogram från Storbritannien" kommer onsdagar inför varje Premier League-omgång, tv-versioner på Wenström.tv, Viasatsport.se och Betsafe.com.

@wenstrom 0

Fem kilometer till himlen eller helvetet  

Premier Leagues största utmaning, att utveckla utan att avveckla. Veckans avsnitt handlar om matchen mellan de nya stora pengarna och de gamla grundläggande traditionerna. Ett program om att byta arena utan att tappa identiteten. Special om skräckexemplet West Ham, hoppfulla röster i Tottenham, storslagna planer i Chelsea och mer måttfulla, men väldigt nöjda, Burnley och Everton. Möt människor och upplev miljöer tvärs igenom fotbolls-England i "Småprogram från Storbritannien" mitt i veckan inför varje Premier League-omgång. Wenström.TV, Viasatsport.se och Betsafe.com.

@wenstrom 0

Hyperhelgen  

Veckans avsnitt fullkomligen dryper av allt som fotbolls-England har och står för. Möt fans, följ med till kvarteren, hör experterna i en unik "Tour de Premier Leauge". Fyra arenor i tre städer på två dagar - en hyperhelg!

@wenstrom 0

Kraven på toppen  

Januarifönstret är öppet, ligans andra halvlek har startat, sex klubbar finns med i titelracet och kampen om Champions League-platserna. Expertsamtal med Pontus Kåmark och Bojan Djordjic om vilka krav som måste uppfyllas för att nå hela vägen. Analys av topp 6-skiktet, vilka som vinner och vilka som försvinner. Aktuella supporterröster från England, reaktionerna och samtalsämnena just nu hos Chelsea, Liverpool, Tottenham, Arsenal, Manchester City och United. Nya ”Småprogram från Storbritannien” kommer onsdagar inför varje Premier League-helg. Gilla Wenström Television på Facebook – alla program samlade på ett ställe.

@wenstrom 0

Från Mourinho-misär till Kanon-Conte  

Ett år efter Mourinho. Från fiasko till suveränitet; reportage från Chelsea-kvarteren med fansröster och reaktioner om förvandlingen från oväntat mittenlag till överlägsen serieledare. Analys av Bosse Petersson; fem direkta anledningar till att Conte har lyckats totalt på kort tid. Dessutom är taktiktavlan framme inför jättematchen på nyårsafton, förhandsanalys av utmanarmötet mellan Liverpool och Manchester City. ”Småprogram från Storbritannien” varje onsdag inför varje Premier League-helg. Gilla Wenström Television på Facebook.

@wenstrom 0

Ett julkort, en julkortis  

Exklusiva reportage från såväl London som Calcutta. Följ med Bojan Djordjic och Manchester United på ambassadörsresa till Indien; berättelse om resan, intrycken och bilden av den moderna och globala fotbollens framsida. Möt Jonas Olsson och hör om det knepiga i att kombinera hårda paket och tufft spelschema. Dessutom julkort från England med förväntningarna från fans om den unika perioden som väntar med avspark på Boxing Day. ”Småprogram från Storbritannien” levereras på onsdagar inför varje Premier League-helg. Gilla Wenström Television på Facebook.

@wenstrom 0

Fusklapp och Klopptopp  

Direkt från England. Reportage om ett av succélagen i Premier League, fans och Jonas Olsson om West Bromwich och den heta hösten. Expertsnack med Bosse Petersson om veckans aktuella Premier League-frågor: Guardiolas eventuella galenskap, priset för Klopps konstanta toppningar, Zlatans nya oväntade roll, Arsenal under radarn och så frågan om Chelsea ens kommer att tappa någon poäng i år? ”Småprogram från Storbritannien” onsdagar inför varje Premier League-helg. Gilla Wenström Television på Facebook.

@wenstrom 0

Åt fanders med mästarna?  

Direkt från England, reportage med fansröster och analys av de hetaste titelkandidaterna just nu. Bosse Petersson och Ola Andersson expertsnackar om veckans aktuella Premier League-frågor och laddar upp inför helgens hetaste matcher. I avsnittet: det unika med Arsenal i toppstriden, mästarna i överlevnadskamp och managern som sparkade sig själv. Liverpools plötsliga problem och Mourinhos frustration i repris diskuteras också. ”Småprogram från Storbritannien” varje onsdag inför varje Premier League-helg. Gilla Wenström Television på Facebook.

@wenstrom 0

Cupfest i väntan på döden  

Reportage från Southport där cupen livade upp orten dit många kommer för att dö. Bosse Petersson och Bojan Djordjic gästar, diskuterar och analyserar. Cupfotbollens betydelse, alltmer marginaliserad eller viktigare än någonsin? Är titelchansen redan över för Tottenham? Får vi svaret på mästarfrågan redan i helgens toppmöte Chelsea-Manchester City? Bland många fler aktuella Premier League-ämnen: Coutinhos betydelse för Liverpool, Arsenals akuta bekymmer och så är Uniteds bästa uppställning – det hettar till i Rooney-debatten. ”Småprogram från Storbritannien” publiceras varje onsdag inför varje Premier League-helg. Gilla Wenström Television på Facebook för alla program i ett flöde.

@wenstrom 0

Matchen mellan extremerna  

Reportage från England inför kampen mellan ytterligheterna i Premier League, Burnley-Manchester City. Möt supportrar till båda lagen, om svårigheten att expandera ekonomiskt utan att tappa atmosfären när pundet ibland rullar snabbare än fotbollen. Pontus Kåmark gästar och expertsnackar om matchen mellan ny glamour och gammal tradition, i diskussionen förvandlas Turf Moor plötsligt till ett ”utedass”. Förhandsanalys till de hetaste matcherna i den 13:e omgången, om en rekordtät titelstrid, om nerflyttningsrisken för Leicester och bortförklaringarna från Mourinho. ”Småprogram från Storbritannien” onsdagar inför varje Premier League-helg. Gilla Wenström Television på Facebook för allt på ett ställe.

@wenstrom 0

Hemma hos svenska Manchester-stjärnan  

Exklusivt reportage inifrån Englands mest progressiva klubb just nu – Manchester City. Besök hemma hos, och intervju med, Kosovare Asllani – om fotbollsmiljön som ”inte tillåter några ursäkter”. Expertsnack med Ola Andersson och Bojan Djordjic om vilket som är höstens roligaste lag hittills, laget och spelaren som har imponerat allra mest hittills, betyg på Zlatans höst samt förhandsanalys av helgens hetaste matcher. ”Småprogram från Storbritannien” onsdagar inför varje Premier League-helg. Gilla Wenström Television på Facebook så missar du ingenting.

@wenstrom 0

"Må-bra-knappen och dess effekt"  

Reportage från ligans gladaste lag; Liverpool-livet leker, Jürgen Klopp geniförklaras, supportrar drömmer om nutid och framtid. Expertsnack med Ola Andersson och Bojan Djordjic om harmonin i Klopps klubb, orsakerna till Mourinhos humör, osäkerheten på Zlatans form och Peps matcher mot sin egen målbild. ”Småprogram från Storbritannien” från och med nu på onsdagar. Gilla Wenström Television på Facebook för att få alla program i ett flöde.

@wenstrom 0

Manchester-special: Tvivel vs. Tålamod  

Manchester-special: efter derbyt, före helgen. Reportage efter rivalmatchen i ligacupen. Expertsnack med Bojan Djordjic om oron för United, Zlatans form, gåtan i City och Peps rekordlånga vinstlösa svit. Förhandsanalys inför några av helgens matcher (United, City, Liverpool, Arsenal) i Premier Leagues tionde omgång då en poäng skiljer mellan fem lag.

@wenstrom 0

Ilskan i Burnley  

Diskussion med Ola Andersson och Bojan Djordjic: så går Liverpool och Manchester United vidare efter 0-0, kraven på Arsenal för att hänga med i framtiden – och frågan om twitter ska avgöra bottenstriden? Reportagebesök i Burnley, mitt i Premier League-vardagen, en bra bit ifrån turistmatcherna. I podversionen dessutom uppladdning inför några av helgens hetaste matcher.

@wenstrom 0

Maria och världens första läktarsång  

Uppladdningen inför Englands största rivalmöte, historien om världens första supportersång, Liverpool-fansens totala förälskelse i Jürgen Klopp, de avgörande utmaningarna för Arsenal och Mourinho, lagen som stinker och Pep-genialiteten som gör att "till och med Sterling förstår". Reportage, analys och experttankar från Jonas Olsson, Bojan Djordjic och Bosse Petersson, i samtal med Ola Wenström.

@wenstrom 0

Nypremiär: Kvällen på kullen  

Skandalen kring Sam Allardyce, krisen för West Ham och påfundet med fredagsmatcher i Premier League - Bosse Petersson och Bojan Djordjic tycker till. Reportage om den eventuella vändpunkten för Manchester United, från en kulle i Midlands. Dessutom samtal och förhandsanalys av helgens hetaste matcher.

@wenstrom 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose