News – Estonia – Popular podcasts

  • What makes you a heretic? Journalist Andrew Gold believes that, in an age of group-think and tribes, we need heretics - those who use unconventional wisdom to speak out against their own groups, from cancelled comedians and radical feminists to cult defectors and vigilantes hunting deviants.

    Learn from my guests how to rebel, think differently and resist social contagion. From Triggernometry's Francis Foster and the world's most cancelled man Graham Linehan to ex-Hasidic Jew Julia Haart and gender critical atheist Richard Dawkins. These are the people living with the weight of their own community's disappointment on their shoulders.

  • "Kohe selgub" on päevakajaline debatisaade, kus saavad kokku erineva maailmavaatega inimesed. Isegi, kui maailmavaade on sarnane, siis satuvad nad arutlema endalegi ootamatute küsimuste üle. Paneme nad üksteise vastu istuma ning teeme asjad selgeks. Vähemalt proovime. Saadet juhib Brent Pere.

  • Siit leiad kõik Levila lugude audioversioonid ning meie taskuhäälingud ja kuuldemängud.

  • Alates 5. märtsist saab igal teisipäeval Vikerraadio stuudiost üheks tunniks "Võimla" ehk koht, kus kogunevad sporti armastavad ja tundvad inimesed, et rääkida spordist ja kõigest selle juurde käivast.""Võimla" erinevates otstes võtavad koha sisse Eesti Rahvusringhäälingu sporditoimetuse ajakirjanikud. Meil kõigil on hingelähedasemad spordialad, kordaminekud ja kitsaskohad, mille suhtes huvi sügavam kui nädalast nädalasse kulgev spordielu peegeldada võimaldab," iseloomustab saadet üks tegijatest Johannes Vedru.""Võimla" on arutelusaade, milles käsitleme kõige põletavamaid sporditeemasid, aga ka üldisemaid arenguid spordimaastikul," lisab teine saatejuht Juhan Kilumets.Lisaks Johannesele ja Juhanile on igas saates külas veel üks ERRi sporditoimetaja, kelle põhjalikud sporditeadmised lisavad saatele vürtsi.Esimeses saates liitub Vikerraadio sporditoimetuse meestega Alvar Tiisler, kellega räägime muu hulgas laskesuusatamise kajastamisest ja kodusest jalgpallihooajast. Kindlasti hakkavad "Võimlat" külastama ka Tarmo Tiisler, Kristjan Kalkun ja paljud teised Eesti suurima sporditoimetuse liikmed."Võimla" ootab ka kuulajate panust. Igal nädalal palume kuulajatel kaasa rääkida ühel teemal, mida käsitleme saates pikemalt.Aadressile [email protected] on oodatud küsimused, tabavad tähelepanekud ja kriitika. Koguneme "Võimlas" alatest 5. märtsist teisipäeviti kell 10.05.

  • "Päevakord" on arvamussaade, mis on tasakaaluks – vajadusel kiidetakse Reformierakonda ja laidetakse Keskerakonda ning vastupidi. Sest kunagi ei ole keegi piiritult hea või jäägitult halb. Greete Lehepuu ja Urmas Jaagant Eesti Ekspressist ning Hindrek Riikoja Maalehest on Eesti elu kõigis tahkudes igapäevaselt küünarnukkideni sees, räägivad inimestega ning teavad, miks on asjad just nii läinud või kuidas need minema hakkavad. Sestap võetaksegi igal reedel kokku olulisemad juba juhtunud asjad ning vaadatakse alati ette ka järgmisesse nädalasse. Sest me kõik väärime teadmist, miks asjad on just nii ning kuidas saaks paremini.

  • Harri Tiido pakub lühilugude sarjas sissevaadet rahvusvahelisse poliitikasse ning avab maailmas toimuvate sündmuste ja protsesside taustu. "Harri Tiido taustajutud" on eetris teisipäeviti ja neljapäeviti Vikerraadio saates "Uudis+"
    Septembri lõpus 2020 liitus Vikerraadioga kogenud diplomaat Harri Tiido, kes kaks korda nädalas pakub lühilugude sarjas sissevaadet rahvusvahelisse poliitikasse. Maailma eri nurkades toimuvat võib selgitada lokaalsete juhustega, kuid taustad on enamasti sügavamad ja mitmekihilised. Saatesarjas avab Harri Tiido maailmas toimuvate sündmuste ja protsesside taustu ning tagamaid."Harri Tiido taustajutud" on eetris teisipäeviti ja neljapäeviti saates "Uudis+".

  • Saade on eetris laupäeval kell 13:05 ja kordub esmaspäeval kell 20:00. Saadet saab järele kuulata ja alla laadida 365 päeva.Saatejuht Raul Saaremets Saade on eetris laupäeval kell 13:05 ja kordub esmaspäeval kell 20:00.Raadio 2 sotsiaalmeedias R2 @ Facebook ja R2 @ InstagramKirjuta meile saatesse r2[ät]err.ee*Saadet saab järele kuulata ja alla laadida 365 päeva.

  • Saade on eetris esmaspäevast neljapäevani kell 12:30. Saadet saab järele kuulata ja alla laadida 100 päeva.
    Tehnoloogiakommentaariga on eetris Raadio 2 tehnikaguru, Tallinna Ülikooli professor Kristjan Port.
    Saatejuht Kristjan Port.
    Kuula varasemaid Portaale ERR-i arhiivist!
    Saade on eetris esmaspäevast neljapäevani kell 12:30.
    Kirjuta meile saatesse r2[ät]err.ee
    *Saadet saab järele kuulata ja alla laadida 100 päeva.

  • Saade on eetris esmaspäevast neljapäevani kell 19. Saadet saab järele kuulata ja alla laadida 100 päeva.Õhtune maiuspala muusikahuvilistele, kus värskeim välismaine ja kohalik muusika seguneb harulduste või lemmikutega eelnenud kümnenditest. Alternatiivsema suunitlusega saade, millel pole žanrilisi piire ja mida veab kunagine Popikroonikate dokumentalist Sander Varusk, lisamaks põnevat taustainfot.Saatejuht Sander VaruskSaade on eetris esmaspäevast neljapäevani kell 19.Raadio 2 sotsiaalmeedias  R2 @ Facebook ja R2 @ InstagramKirjuta meile saatesse sander.varusk[ät]err.eeUus muusika saada muusika[ät]err.ee*Saadet saab järele kuulata ja alla laadida 100 päeva.

  • По вторникам в 19:35
    Повтор – в четверг в 19:35

  • Saade "Meediatund" tutvustab ajakirjanduse toimimist. Saadet viib läbi rahvusringhäälingu ajakirjanduseetika nõunik Tarmu Tammerk. Saade on Vikerraadio eetris kord kuus kolmapäeviti kell 14.05, kordusena kell 19.05.
    Saade tutvustab ajakirjanduse toimimist, selgitab toimetuslike otsuste tagamaid ning annab ülevaate kuulajate-vaatajate tagasisidest rahvusringhäälingu programmidele. Stuudioarutelude keskmes on rahvusringhääling, aga vaadeldakse ka laiemat meediapilti, mille osa rahvusringhääling kui avalik-õiguslik meediakanal on.
    Saadet viib läbi rahvusringhäälingu ajakirjanduseetika nõunik Tarmu Tammerk. Saade on eetris kord kuus kolmapäeviti kell 14.05, kordusena kell 19.05.
    Kontakt: [email protected], tel 6 114 117. Postiaadress: Meediatund, Gonsiori 21, 10147 Tallinn.


  • Juulis 2016, pühapäeviti kell 10.10. Foto: Emajõgi (Arp Müller)

  • Saates saavad sõna Enefiti töötajad ja/või energiaeksperdid, kes räägivad aktuaalsetel energiaga seotud teemadel.

  • Podcast by Живой Гвоздь

    Наш проект создает для вас уникальный продукт - мы собираем в одном месте мнения политологов, экономистов, социологов и других экспертов. О политике, экономике, событиях в мире и стране. Как поступить с финансами и что нас ждет в будущем? Ответят гости наших эфиров.

    Также смотрите нас на YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCWAIvx2yYLK_xTYD4F2mUNw

  • Александр Невзоров о новостях — цинично и весело.

  • «Сигнал» — это медиа от создателей «Медузы», которое помогает лучше понимать новости. Подписывайтесь на имейл-рассылку и аудиоверсию «Сигнала» в ваших любимых подкаст-приложениях. А еще не забудьте рассказать о нас своим друзьям.

  • Geenius.ee podcast kord kuus investeerimisest ja rikkuse kasvatamisest.
    Saatejuht: Joonas Piir

  • Ann Vaida ja Märt Belkin räägivad uudistest, mis neile nädala jooksul silma jäid.

  • Kuula netis või lae alla. Arvutisse või taskumängijasse.

  • Stuudios on teatrivahid Lea Tormis, Madis Kolk, Meelis Oidsalu, Valle-Sten Maiste või Hedi-Liis Toome.Saade on alates sügisest 2020 eetris podcastina kultuur.err.ee ja Vikerraadio lehel kaks korda kuus reedeti.