Den Korte Radioavis

Den Korte Radioavis

Denmark

Danskerne er dødtrætte af alenlange, tilstræbt objektive nyheder – de vil have KORTE nyheder, jo kortere jo bedre, og så vil de have deres nyheder serveret i skarp sovs, på et sprog de kan forstå.

Episodes

Dødens dag  

Peter Bastian er død. Speaker-Allan vil lave en kæmpe Ferrero Rocher til påskefrokosten. Rasmus laver debriefing med Erling. Jens Nauntofte er død. Kirsten forsøger at komme af med sine hælervarer med hjælp fra Arbi.

Den Korte Radioavis  27-03-2017  

Den Korte Radioavis giver dig så korte og skarpe nyheder som overhovedet muligt, altsammen under sloganet “klar, parat, skarp!”.

Fem flade flødeboller  

Kisten har haft en hyggelig fridag med sauternes og terror. Kirsten har taget flødeboller fra Skjold Burne med; det er fredag, og det er mageløst. Foie gras er madens heroin. Konceptværkstedet gik hamrende godt. Det går også godt for Speaker-Allen, som har været med i Anders&Anders podcast, og som nu sponsoreres af Jussi Adler-Olsen. Kisser Productions går strygende, ja faktisk mageløst! Flødebollesmagning. Kirsten har talt med Klaus Riskær om hamp-produktion. Det er tilfældigt, om man får kræft. Rasmus er blevet fandens obsternasig.

Konceptværkstedet  

Rasmus Bruun er gået i konceptværkstedet med Mikael Bertelsen, Erling Jepsen og Iben Maria Zeuthen, for at udvikle sidstnævnte tos nye radioprogram, Sexbrevkassen: Kunsten at komme i kor. Kreativiteten flyver gennem luften og idéerne er mange. Det udmunder sig i en dummy, som går over al forventning.

Danmarks største leverpostejsmad  

Kirsten er stadig i tvivl, om politikerne er korrupte eller bare nogle idioter. Der er forår, Aperol Spritz og Anne Linnet i luften. Ghita sidder og smager på sig selv i Aftenshowet. Rasmus guider Erling Jepsen gennem København.

Ud med de fremmede?  

Henrik Qvortrup har gang i noget med rengøringspersonalet på radioen, nå nej, det var bare Özlem Cekic. Niels Helveg har tegnet nazistisk-seksuelle tegninger i Det Gode Gamle Folketing. Amin Jensen-reklamen skal på plads, og Kirsten får hjælp fra Søren Fauli himself. Jens Gaardbo har de stærkeste samfundsanalyser. Berlingske laver narrative journalism i noir-stil.

Den Korte Radioavis  20-03-2017  

Den Korte Radioavis giver dig så korte og skarpe nyheder som overhovedet muligt, altsammen under sloganet “klar, parat, skarp!”.

Den Korte Radioavis 17-03-2017  

Den Korte Radioavis giver dig så korte og skarpe nyheder som overhovedet muligt, altsammen under sloganet “klar, parat, skarp!”.

Inkompetence eller ondskab?  

Kulturpassiar var en kæmpe succes, og den information skal Adrian ikke snydes for. Kirsten er i tvivl om salget af Statens Seruminstitut skyldes korrupt ondskab, eller om det virkelig er muligt, at folk kan være så snotdumme. Podcasten ”Jamen det er jo mageløst” lader vente på sig pga. noget teknisk bøvl med kassettebåndoptageren, men Hugger er på sagen. Rasmus afslører drengestreger. Og så får Erling Jepsen endelig fat i Rasmus angående storbypigen Iben.

Kold kald og kage  

Der er gået kage i radioen. Kirsten giver Kristoffer og Kaare en skideballe for at undskylde et kold kald overfor Jakob Engel-Schmidt angående Ingers stramnings-kage. Kirsten ringer til den arrogante venstre-lakaj og trækker undskyldningen tilbage. Og så er der nyt i den jyske starut Erling Jepsens sexbrevkasse – storbypigen Iben Zeuthen bliver overtalt af Rasmus og ofrer sig for radioen.

Ærlige Jepsen  

I samarbejde Rasmus har Mikael Bertelsen udgivet sig for at være Erling Jepsen for at give provinsen et dårligt ry og undgå at Radio24syv bliver forflyttet. De ringer til den rigtige Erling Jepsen for at undskylde – og får endnu flere sønderjyske sextips.
Og så får Kirsten ”Et stykke med Gaardbo”, og Alex Ahrendtsen får en omgang i ”Helt hen i vejret”.

Erling Jepsens sexbrevkasse  

Kirsten mindes Beatlemania. Skjold Burne er glade for ”Jamen, det er jo mageløst!” – bortset fra det med den med tyren. Rasmus ringer til Erling Jepsen for at høre, hvad Sønderjylland kan. Erling foreslår en sexbrevkasse med tips og tricks til bl.a. rejsningsproblemer – og noget med en piratos.

Jamen, det er jo mageløst!  

Der er forår og stenbiderrogn i luften, og Kirsten skal på Søllerød kro. Jamen, det er da mageløst - en podcast sponsoreret af Skjold Burne; dejlig vin fra New Zealand og hyggesnak om ingenting.

Spurgt  

Kirsten bedriver en fremragende ansigtsvoldtægt på Jarl Cordua. Jamen, det var da mageløst. Venstre er ved at AirBnB’e Marienborg ud. Kirsten melder sig ind i foreningen for Liberale Erhvervsdrivende. Podcast er fremtiden – alle vil høre podcasts! Speaker Allan har fået en god idé.

Kissers Kampdag!  

Shit og Chanel. Det er Kvindernes Internationale Kampdag og Rasmus er et mandchauvinistisk svin. Ulla fribløder og Adrian forsøger at snyde med sin alder.

Den Korte Radioavis 07-03-2017  

Den Korte Radioavis giver dig så korte og skarpe nyheder som overhovedet muligt, altsammen under sloganet “klar, parat, skarp!”.

Frank Jensens hår  

Den Korte Radioavis er tilbage!
Rasmus har købt fastelavnsboller som følge af sin junglefeber. Kirsten har været på researchtur i Kina, hvor hun blev beundret, men kineserne er en uduelig race. Zissel er ikke hoppet i seng med negermænd i Haiti. Frank Jensen har kronisk grimt hår, men hvordan sætter han det?

Julefrokost på Dalgas Boulevard  

Julefrokost på Dalgas Boulevard. Kirsten meddeler, at hun går på orlov på ubestemt tid for at skrive for Weekendavisen, og hun har sørget for underholdning til julefrokosten - en 70.000 kr. dyr Jonathan Spang.

For enden af guirlanden  

For enden af guirlanden finder man Allan. Kirsten drikker en lille isbjørn. Hvorfor efterlader terroristerne altid identifikation efter sig? Hvorfor ikke? Rasmus har lavet en dummy på walkie-talkie-showet. Wasser er vand på tysk. Kirsten har skudt en isbjørn i hovedet og hører jazz.

'Politisk entropi'  

Nogen ligger og sover i studiet. Allan mener, at radioen er mere kos end campingpladsen, og han laver verdens største guirlande. Kirsten lavede transcendental meditation, og hun tænker altid på sløruglen - verdens postbud. Jens Rohde har brug for et bedre telefonabonnement, og årets ord 2016 er (eller bør være) 'politisk entropi'. Ad for helvede! Rasmus kom til at drikke af Bertel Haarders vandflaske. Måske kan der bo en eremitkrebs i den.

0:00/0:00
Video player is in betaClose