Kids & Family – Vietnam – Recommended podcasts

 • What makes you a heretic? Journalist Andrew Gold believes that, in an age of group-think and tribes, we need heretics - those who use unconventional wisdom to speak out against their own groups, from cancelled comedians and radical feminists to cult defectors and vigilantes hunting deviants.

  Learn from my guests how to rebel, think differently and resist social contagion. From Triggernometry's Francis Foster and the world's most cancelled man Graham Linehan to ex-Hasidic Jew Julia Haart and gender critical atheist Richard Dawkins. These are the people living with the weight of their own community's disappointment on their shoulders.

 • Star Wave Sky creates family friendly entertainment and content for all ages.

  Star Wave Sky provides clean comedy, kids podcasts, children's podcasts, safe for work SFW podcasts, Christian podcasts, and clean podcasts.

  Star Wave Sky is currently focused on making podcast episodes about

  Teen Titans Go!
  SpongeBob SquarePants
  Star Wars: Visions
  Avatar: The Last Airbender
  Barbie Dreamhouse Adventures
  Dragons: The Nine Realms
  We Bare Bears
  We Baby Bears
  and the TV show called I Heart Arlo

  We plan on making podcasts about movies, funny videos, films, music, songs, games, comics, gaming, cartoons, science fiction, anime, pop culture, clean comedians, cinema, books, and more television in the future.

  You can donate to Star Wave Sky here: patreon.com/StarWaveSky

  For more Star Wave Sky check out: starwavesky.wordpress.com

 • Chào các cậu đã tới kênh "Ba Đại đây!". Đây là chuỗi chia sẻ những trải nghiệm của tớ về việc dạy & chăm sóc bé hằng ngày. Tớ tin rằng, ai khi làm bố mẹ cũng sẽ gặp nhiều bỡ ngỡ, khó khăn. Kênh dành cho các cậu, những người đã có con, chưa có hoặc chuẩn bị kết hôn. Bởi rồi ai cũng phải làm bố, làm mẹ thôi. Ai cũng phải dạy một bé đúng không nào. Cảm ơn sự quan tâm và ủng hộ của các cậu rất nhiều! Thân mến, Và giờ, câu chuyện của tớ bắt đầu từ....

 • Six year old Ruby reads you her favorite books. Enjoy!

 • My podcast is about bits and bites of different topics. We will be doing interviews, telling stories, and more!

 • Everyday teachers, parents, grandparents and mentors are engaging teens, but let's be honest this journey ain't easy. Its filled with bumps and bruises and "what the heck do I do now?" moments. Let's do this together. Lets engage today's teens.

  Pastor Matt Schulte has been working with teens since he was a teenageer more than 2 decades ago. Now he’s raising his own. Let's go on this journey with him and learn how to engage today’s young people.

  Matt Schulte is the Executive Director at Youth for Christ in Lincoln, Nebraska.

 • Useful stories and notes for my daughter.

 • Kể Truyện Cho Bé là một Podcast được phát triển bởi Berimon.com một sản phẩm giúp các trẻ hết biếng ăn và ngủ ngon hơn. Berimon muốn mang đến những câu truyện hay & cổ tích ý nghĩa của Việt Nam và Thế Giới vào trước mỗi giấc ngủ của các bé. Hy vọng kênh sẽ là món quà tinh thần giúp các mẹ và bé ngủ ngon hơn mỗi tối.

 • Những câu chuyện hấp dẫn cho trẻ em: Chuột Típ, Cô bé Mác tin,...

 • "Shark and Octopus" is a podcast that follows the exciting and often hilarious escapades of two best friends, Shark and Octopus. These stories are perfect to begin your day, or to wind down and relax; and perfect for bedtime.

  Together, Shark and Octopus go on all sorts of adventures. Along the way, they find themselves in some weird and wacky situations, but they always find a way to get out of them together.

  So join them on their adventures and get ready for some aquatic fun with "Shark and Octopus."

  Instagram: @SharkAndOctopus
  Website coming soon

 • Two Mama's talking about life as moms, wives, and loving Jesus. While drinking all the coffee.

 • Đây là Radio Hiểu con – Yêu con của Embehanhphuc.vn tổ chức có sứ mệnh thúc đẩy nhận thức của cha mẹ, nhà giáo dục, giáo dưỡng và công chúng về trẻ thơ và năng lực tiềm tàng của trẻ trong 6 năm đầu đời. Hiểu con – Yêu con là một kênh Radio trả lời các câu hỏi thực tế phát sinh trong những tình huống thực giữa cha mẹ - con cái. Thông qua việc phân tích tình huống và đi theo kim chỉ nam ‘dõi theo trẻ’ chúng tôi giúp phụ huynh hiểu tâm lý sau các hành vi, hoạt động của con trẻ và từ đó yêu con theo cách tôn trọng và nhân văn hơn. Để mái nhà và cha mẹ sẽ luôn là tổ ấm của con suốt cuộc đời.

 • Mamibabi là tất cả những gì bạn cần để Thai giáo, Giáo dục sớm, Tập nói sớm, Ăn dặm, Nuôi dạy con. Tải app tại https://mamibabi.com.vn/app

 • Chuyện kể, chuyện vui, chuyện cổ tích cho bé ngủ ngon - đó là những gì mà chị sẽ đem đến cho các em.
  Không chỉ đơn thuần là câu chuyện giải trí, các câu chuyện trên kênh "Chị Sophie kể chuyện" còn mang đến cho các bé những giá trị đạo đức, những bài học bổ ích và tư duy sáng tạo. giúp bé phát triển trí tưởng tượng và kỹ năng nghe hiểu tốt hơn, các bé hãy lắng nghe những câu chuyện đầy màu sắc và cảm xúc trên kênh "Chị Sophie kể chuyện" nhé !
  Hãy để chị giúp các bé có giấc ngủ ngon và mơ mộng những giấc mơ tuyệt vời nhé!

 • From the creators of the YouTube series The Eclipse Show comes Star Stuff Stories! Every Monday listeners are guaranteed an original story complete with sound effects and music, very à la radio play style. Prepare to be transported to planets unknown, to forests full of pixies or to a world of real life hurdles that we all experience. This is a place where dreams live while you're awake. Welcome to Eclipse's Star Stuff Stories!

  Find out more at www.theeclipseshow.com

 • Tâm Sự Nghề Làm Mẹ Podcast chia sẻ những trải lòng của "Nghề Làm Mẹ". Hành trình của Sinh- Dưỡng- Dạy và Rèn con.

 • Dạy con tự lập là một podcast series của Thư viện Ước Mơ mà mỗi tập khách mời sẽ chia sẻ những kinh nghiệm xây dựng tính tự lập cho trẻ qua những dẫn chứng và bài tập cuộc sống.

 • Thông qua kênh podcast này, các thầy cô ở Nhà Monster cùng nhau kể những câu chuyện làm lành một cách tỉnh thức (mindful storytelling). Nhà Monster mong rằng sẽ có thể truyền tải năng lượng của từng câu chuyện đến với các bạn nhỏ, chạm tới trái tim và tâm hồn mộng mơ của các con để chúng ta cùng đi vào giấc ngủ với những giấc mơ thật dịu dàng, các bạn nhé!

 • Adam and David love each other because they are brothers. Of course, they get into arguments, and even fight with each other sometimes, but they love to do everything together. Their parents help them learn how to play, get hurt, comfort each other, and play together again. Along the way, Adam and David have so much fun and love their lives. Listen to their stories right here on “Growing Boy Stories”.

 • Ánh mắt con trẻ là thật nhất. Không có một phương pháp nào hoàn hảo nếu ta đánh mất ánh mắt an yên mà con trẻ dành cho bố mẹ. Hãy tin rằng sẽ có một đáp án khác thay vì quát mắng hay thưởng phạt. Hãy lắng nghe và tin vào trái tim người mẹ. Thay đổi vì con là một hành trình đi vào thế giới của trẻ, là quá trình chuyển hoá hay sửa đổi chính mình để đồng hành cùng con. Nếu bạn muốn đọc thêm về hành trình này và tìm kiếm người đồng hành, hãy vào xem thêm bài viết tại trang sau: www.thaydoivicon.com