Episodi

  • گاهی پیش میاد که تلفن اون وقتی که نباید زنگ می‌خوره، مثلا نیمه شب یا اول صبح روز تعطیل، و کسی که تماس گرفته، قراره خبری رو بهمون بده که منتظرش نبودیم. خبری که معمولا ناگواره و قراره چند روزی ما رو توی غم و ناراحتی فرو ببره.

    توی این قسمت از پادکست هم‌زن، درباره‌ی خبرهای ناراحت‌کننده‌ای که بهمون میرسه حرف زدیم. واکنشمون به این خبرها، گفتن و نگفتن‌شون به بقیه و چند چیز دیگه.

    قسمت ۲۳ ام پادکست هم‌زن رو بشنوید و نظرتون رو درباره‌ش برامون کامنت بذارید. همچنین خوشحال میشیم اگه ما رو به دوستان‌تون معرفی کنید و شنیدن یکی از اپیزودهای خوب پادکست رو بهشون پیشنهاد کنید.

    مجموعه‌ی فرهنگی گردشگری عباس‌آباد، حامی این قسمت از پادکست هم‌زنه. مجموعه‌ای که شامل جاهای دیدنی‌ای مثل بوستان بهشت مادران، پل طبیعت، کوشک هنر، پارک آب‌وآتش، آسمان‌نمای گنبد مینا، باغ‌موزه دفاع مقدس و چند جای دیگه هست و یکی از جذاب‌ترین و متنوع‌ترین نقاط تهران، محسوب میشه. ممنونیم از مجموعه‌ی فرهنگی گردشگری عباس‌آباد به‌خاطر حمایت از این اپیزود پادکست هم‌زن.

    آدرس سایت ما: hamzanpodcast.ir

    صفحه اینستاگرام: instagram.com/hamzanpodcast

    کانال تلگرام: t.me/hamzanpodcast

    کانال یوتیوب: youtube.com/@hamzanpodcast

  • ناقسمت: خانه‌ی خیابان هفدهم اتوبان کردستان

    اغب ما، نادر ابراهیمی رو یه نویسنده یا فیلم‌ساز بزرگ می‌دونیم. نویسنده و فیلم‌سازی که ضمنا خیلی هم دور از دسترسه، و فقط از طریق فیلم‌ها یا کتاب‌هاش بوده که اون رو شناختیم و باهاش آشنا شدیم.

    بعضی‌ها اما این فرصت رو داشتن که نادر ابراهیمی رو از نزدیک ببینن، باهاش هم‌صحبت بشن و چیزهای مختلفی ازش یاد بگیرن.

    یکی از کسانی که از چنین فرصتی برخوردار بوده، محمدفواد صفاریان‌پور هست.

    صفاریان‌پور تو سال‌های شروع به فعالیتش، تجربه همکاری با نادر ابراهیمی رو داشته. همکاری‌ای که از دستیاری سر یک فیلم سینمایی شروع میشه، و البته بعدها بیش‌تر و عمیق‌تر میشه، جوری که از نظر خیلی‌ها، محمدفواد انگار یکی از اعضاء خانواده نادر ابراهیمی بوده.

    توی این ناقسمت، محمدفواد صفاریان‌پور مهمون پادکست هم‌زنه و از این تجربه‌ها و خاطرات صحبت می‌کنه.

    این ناقسمت از پادکست هم‌زن رو بشنوید و نظرتون رو درباره‌ش بهمون بگین!

    آدرس سایت ما: hamzanpodcast.ir

    صفحه اینستاگرام: instagram.com/hamzanpodcast

    کانال تلگرام: t.me/hamzanpodcast

    کانال یوتیوب: youtube.com/@hamzanpodcast

  • Episodi mancanti?

    Fai clic qui per aggiornare il feed.

  • تو قسمت قبلی پادکست هم‌زن، یعنی اپیزود «بار دیگر کسی که دوستش داشتم»، درباره‌ی الگوهای مختلف زندگی‌مون و اینکه اصلا درسته از آدم‌ها الگوبرداری کنیم یا نه، صحبت کردیم. موضوعی که اتفاقا سرش اختلاف‌نظر هم داشتیم. اونجا نظر نیره این بود که مخالف الگوبرداری از آدم‌هاست اما چرایی نگاهش رو خیلی شرح نداد.

    حالا توی این ناقسمت، نیره مفصل‌تر در این باره حرف زده. از تجربه‌های مختلفش از مواجهه با آدم‌هایی گفته که یه زمانی الگو محسوب می‌شدن، اما بعدا مشخص شده اون کسی که همه فکر می‌کردن، نبودن. تجربه‌هایی که باعث شدن نیره کم‌کم به این فکر بیافته که به‌جای نگاه به خود آدم‌ها و الگوبرداری ازشون، توجهش بیش‌تر به کارها و ویژگی‌های اون‌ها باشه.

    حرف‌های نیره حاتمی‌کیا رو تو این ناقسمت پادکست هم‌زن بشنوید و نظرتون رو درباره‌ی ناقسمت‌ها بهمون بگید!

    آدرس سایت ما: hamzanpodcast.ir

    صفحه اینستاگرام: instagram.com/hamzanpodcast

    کانال تلگرام: t.me/hamzanpodcast

    کانال یوتیوب: youtube.com/@hamzanpodcast

  • همه‌ی ما تو زندگی‌هامون احتمالا با آدم‌هایی مواجه شدیم که متفاوت از بقیه بودن. آدم‌هایی که برامون الهام‌بخش بودن، یا ازشون چیزهای مختلفی یاد گرفتیم، و یا حتی سعی کردیم از اون‌ها الگو بگیریم و تو بعضی زمینه‌ها شبیه‌شون بشیم.

    تو دوره‌های مختلف زندگی هم این آدم‌ها تغییر کردن. توی کودکی و نوجوانی یه‌سری آدم‌ها برامون این نقش رو داشتن، و تو جوانی و بزرگسالی، آدم‌های دیگه‌ای. و وقتی به گذشته نگاه می‌کنیم، گاهی از اینکه فلانی و فلانی یه زمانی الگومون بودن، خنده به لب‌مون میاد یا خودمون هم تعجب می‌کنیم!

    توی این قسمت از پادکست هم‌زن، درباره‌ی الگوهای زندگی‌مون صحبت کردیم. آدم‌هایی که تو دوره‌های مختلف زندگی برامون پررنگ و درس‌آموز بودن. و از این حرف زدیم که اصلا الگو گرفتن از آدم‌های دیگه، خوبه یا بد.

    قسمت ۲۲ ام پادکست هم‌زن رو بشنوید و شما هم درباره الگوهای جدی یا بامزه‌ی زندگی‌تون برامون بگید.

    کتابخانه و موزه‌ی نادر ابراهیمی، اسپانسر این اپیزود از پادکست هم‌زن هست. جایی که کتاب‌های شخصی نادر ابراهیمی، نامه‌ها و دست‌نویس‌ها و یادداشت‌ها، و عکس‌ها و بخشی از اتاق کارش، همه کنار هم جمع شدن و آدم رو به دنیای شخصی این نویسنده و فیلم‌ساز بی‌نظیر می‌برن. مکانش هم مجموعه‌ی عباس‌آباد و طبقه‌ی همکف خانه شعر و ادبیاته. ممنونیم از این مجموعه به‌خاطر حمایت از پادکست هم‌زن.

    آدرس سایت ما: hamzanpodcast.ir

    صفحه اینستاگرام: instagram.com/hamzanpodcast

    کانال تلگرام: t.me/hamzanpodcast

    کانال یوتیوب: youtube.com/@hamzanpodcast

  • گفته بودیم که توی ناقسمت‌ها، همیشه این ما نیستیم که صحبت می‌کنیم و گاهی قراره افراد دیگه‌ای هم حضور داشته باشن. افرادی که تجربه‌ها یا نگاه متفاوتی با ما دارن. این ناقسمت هم از همون‌هاست.

    توی این ناقسمت، ثنا محمدزاده مهمون ماست و درباره چالش‌هایی که دخترها تو سفر رفتن باهاش مواجه هستن صحبت می‌کنه. چالش‌هایی که البته خیلی فرق دارن با مسائلی که مامان‌ها تو سفر رفتن با بچه‌هاشون دارن.

    ثنا همچنین از خاطرات سفرهای مختلفش میگه و تعریف می‌کنه با چه مشکلات غیرمنتظره‌ای روبرو شده و چه‌طور تنهایی این مشکلات رو یکی یکی حل کرده.

    چهارمین ناقسمت از پادکست هم‌زن رو بشنوید و نظرتون رو درباره‌ی این ناقسمت، بهمون بگید!

    درس سایت ما: hamzanpodcast.ir

    صفحه اینستاگرام: instagram.com/hamzanpodcast

    کانال تلگرام: t.me/hamzanpodcast

  • «بچه‌ها خودشون یکی از موانع سفر محسوب می‌شن!»

    این یکی از حرف‌هایی بود که تو قسمت قبلی پادکست گفته شده بود. منصوره نه تنها با این جمله مخالفه، بلکه معتقده سفری که بچه‌ها هم باشن، اتفاقا خیلی بیش‌تر خوش می‌گذره. اون توی این ناقسمت تعریف می‌کنه که چرا این‌جوری فکر می‌کنه، و البته توضیح میده که سفر رفتن با بچه‌ها چه قواعدی داره و چه چیزهایی رو بهتره رعایت کنیم، تا سفر هم به بچه‌ها خوش بگذره و هم به ما!

    حرف‌های منصوره مصطفی‌زاده رو توی سومین ناقسمت پادکست هم‌زن بشنوید و نظرتون رو درباره‌ی ناقسمت‌ها بهمون بگید!

    این توضیح رو هم باید بدیم که ناقسمت‌ها، محصول جدیدی از پادکست هم‌زن هستن. توی هر ناقسمت، به‌جای اینکه هر سه میزبان پادکست باشن، فقط یکی از اون‌ها حضور داره. موضوع هر ناقسمت هم ربط داره به قسمت اصلی قبل از خودش، و حرف‌هایی که تو قسمت اصلی گفته نشدن، یا بعدا یادمون اومده، گفته میشن. گاهی هم توی ناقسمت‌ها، مهمونی دعوت می‌کنیم که بیاد و از یک زاویه‌ی جدید، درباره‌ی اون موضوع، صحبت کنه.

    این رو هم باید بگیم که ناقسمت‌ها، بریده یا تکرار قسمت‌های اصلی نیستن و محتواشون جدید و متفاوته.

    آدرس سایت ما: hamzanpodcast.ir

    صفحه اینستاگرام: instagram.com/hamzanpodcast

    کانال تلگرام: t.me/hamzanpodcast

  • این دومین ناقسمت از پادکست هم‌زن هست!

    توی این ناقسمت، سمیه خاطراتش رو از جاهای دیدنی‌ای تعریف می‌کنه که قرار بوده بره و کلی براشون برنامه‌ریزی کرده بوده و بلیط و هتل گرفته بوده و... ولی همه‌چیز دست به دست هم دادن تا آخرش نتونه اون مکان‌ها رو ببینه. و خب، بعدا هم هیچ‌وقت دیگه فرصتش پیش نیومده.

    دومین ناقسمت پادکست هم‌زن رو بشنوید و نظرتون رو درباره‌ی ناقسمت‌ها بهمون بگید!

    این توضیح رو هم باید بدیم که ناقسمت‌ها، محصول جدیدی از پادکست هم‌زن هستن. توی هر ناقسمت، به‌جای اینکه هر سه میزبان پادکست باشن، فقط یکی از اون‌ها حضور داره. موضوع هر ناقسمت هم ربط داره به قسمت اصلی قبل از خودش، و حرف‌هایی که تو قسمت اصلی گفته نشدن، یا بعدا یادمون اومده، گفته میشن. گاهی هم توی ناقسمت‌ها، مهمونی دعوت می‌کنیم که بیاد و از یک زاویه‌ی جدید، درباره‌ی اون موضوع، حرف بزنه.

    توجه کنید که ناقسمت‌ها، بریده یا تکرار قسمت‌های اصلی نیستن و محتواشون کاملا جدیده.

    آدرس سایت ما: hamzanpodcast.ir

    صفحه اینستاگرام: instagram.com/hamzanpodcast

    کانال تلگرام: t.me/hamzanpodcast

  • این اولین ناقسمت از پادکست هم‌زن هست!

    ناقسمت‌ها، محصول جدیدی از پادکست هم‌زن هستن. توی هر ناقسمت، به‌جای اینکه هر سه میزبان پادکست حضور داشته باشن، فقط یکی از اون‌ها صحبت می‌کنه. موضوع هر ناقسمت هم ربط داره به قسمت اصلی قبل از خودش، و حرف‌هایی که تو قسمت اصلی گفته نشدن، یا بعدا یادمون اومده، گفته میشن. گاهی هم توی ناقسمت‌ها، مهمونی دعوت می‌کنیم که بیاد و از یک زاویه‌ی جدید، درباره‌ی اون موضوع، حرف بزنه.

    توجه کنید که ناقسمت‌ها، بریده یا تکرار قسمت‌های اصلی نیستن و محتواشون جدیده.

    توی اولین ناقسمت پادکست هم‌زن، نیره از خاطرات سوغاتی خریدن تو شهرهای مختلف ایران برامون میگه، اینکه قبلا چه‌شکلی سوغاتی می‌خریده و الان چه‌شکلی. علاوه‌بر اون، درباره‌ی خوراکی‌هایی هم حرف می‌زنه که نمیشه سوغاتی آوردشون، بلکه باید توی همون شهر تجربه‌شون کرد!

    اولین ناقسمت پادکست هم‌زن رو بشنوید و نظرتون رو درباره ناقسمت‌ها بهمون بگید!

    آدرس سایت ما: hamzanpodcast.ir

    صفحه اینستاگرام: instagram.com/hamzanpodcast

    کانال تلگرام: t.me/hamzanpodcast

  • اغلب ما دوست داریم جزو اون آدم‌هایی باشیم که همه‌جای ایران رو دیدن، با آثار تاریخیش عکس گرفتن، با مردم هرکجاش هم‌صحبت شدن، و کلی خاطره از شهر به شهر ایران دارن. برای بعضی از ما، این موضوع فقط در حد علاقه نمونده و خیلی از جاهای ایران رو واقعا دیدیم، برای خیلی‌هامون هم نه و فهرست جاهای ندیده‌مون بلندبالاست.

    توی اولین قسمت از فصل دوم پادکست هم‌زن، درباره ایران‌گردی صحبت کردیم. اینکه به کجاهای ایران سفر کردیم، چه‌جوری سفر کردیم، و چه دردسرهایی توی این سفرها داشتیم.

    قسمت بیست و یکم پادکست هم‌زن رو بشنوید و شما هم درباره سبک سفر رفتن‌تون برامون بگید.

    اسپانسر این قسمت از پادکست هم‌زن، مجموعه فرهنگی گردشگری عباس‌آباد هست. مجموعه‌ای که از کلی پارک، موزه و مکان تفریحی تشکیل شده. مکان‌هایی مثل پل طبیعت، پارک آب و آتش، بوستان بهشت مادران، آسمان‌نمای گبند مینا، موزه نادر ابراهیمی و باغ موزه دفاع مقدس. تنوع و خاص بودن این فضاها، مجموعه عباس‌آباد رو به یکی از دیدنی‌ترین جاهای تهران تبدیل کرده.

    ممنونیم از مجموعه عباس‌آباد به‌خاطر حمایت از این اپیزود.

    آدرس سایت ما: hamzanpodcast.ir

    صفحه اینستاگرام: instagram.com/hamzanpodcast

    کانال تلگرام: t.me/hamzanpodcast

  • این یک اعلامیه هست، اعلام اینکه فصل دوم پادکست هم‌زن در راهه!

    علاوه‌بر اون، این یک درخواست هم هست، اینکه اگر موضوعی به‌نظرتون می‌رسه که خوبه توی فصل جدید درباره‌ش صحبت کنیم، اون رو به ما بگید، از طریق کست‌باکس، تلگرام و یا اینستاگرام.

    آدرس سایت ما: hamzanpodcast.ir

    صفحه اینستاگرام: instagram.com/hamzanpodcast

    کانال تلگرام: t.me/hamzanpodcast

  • این قسمت، اپیزود بیستم پادکست هم‌زن محسوب میشه و یه اپیزود ویژه هست. توی این قسمت، کامنت‌هایی که توی کست‌باکس، اینستاگرام یا تلگرام گذاشتید رو خوندیم، راجع‌بهشون حرف زدیم و نظرمون رو درباره‌شون گفتیم، و کمی هم از پشت‌صحنه‌ی پادکست هم‌زن صحبت کردیم.

    این قسمت رو بشنوید و شما هم درباره‌ی چیزهایی که بقیه درباره‌ی پادکست هم‌زن گفتن، نظرتون رو بگید.

    عوامل پادکست هم‌زن:

    میزبانان: منصوره مصطفی‌زاده، سمیه حسینی، نیره حاتمی‌کیا |

    کارگردان محتوایی: سیدمیلاد ناظمی |

    طراح لوگو: لیلا نیرومند |

    طراح پوستر: زینب سادات بدری |

    تدوین: احمد ابراهیمی |

    تهیه‌کننده: سیدمجتبی حسینی

    آدرس سایت ما: hamzanpodcast.ir

    صفحه اینستاگرام: instagram.com/hamzanpodcast

    کانال تلگرام: t.me/hamzanpodcast

  • هیچ‌وقت به این فکر کردید که ممکنه لازم باشه یه تغییری تو صورت‌تون بدید؟ مثلا به پوست‌تون رسیدگی کنید، یا ژل تزریق کنید، یا حتی بینی‌تون رو جراحی کنید؟

    آخرین بارش کی بوده؟ هیچ‌وقت؟ همین امروز صبح؟ وقتی اینستاگرام رو بالا و پایین می‌کردید؟ یا وقتی‌که بازخوردی تو محیط کار دریافت کردید؟

    درباره‌ی این موضوع که دغدغه‌ی خیلی‌هامون هست، توی این قسمت از پادکست هم‌زن گفت‌وگو کردیم. گفت‌وگویی که یک‌جاهاییش هم‌نظر بودیم و یک‌جاهایی هم البته نگاهمون با هم متفاوت بود.

    این قسمت رو بشنوید و شما هم نظرتون رو در این باره بهمون بگید. و اگه پادکست رو دوست دارید، اون رو به دیگران معرفی کنید.

    آدرس سایت ما: hamzanpodcast.ir

    صفحه اینستاگرام: instagram.com/hamzanpodcast

    کانال تلگرام: t.me/hamzanpodcast

  • فال! فال قهوه! کف‌بینی! انرژی درمانی! جادوگری! وِردخوانی! دعانویسی! احضار ارواح! ارتباط با از ما بهتران! طالع‌بینی! رمل! جفر! و اسطرلاب!

    ممکنه خیلی از ما از دنیای این‌جور کارهای عجیب و غریب فاصله داشته باشیم و از چند فرسخیش هم رد نشیم، اما کم نیستن آدم‌هایی که دنبال این علوم غریبه‌طور باشن، و البته کسایی هم هستن که نه تنها دنبال این علوم غریبه برن، بلکه بخوان با استفاده از اون، سراغ زندگی بقیه هم برن، که خب بلا به دور!

    توی هجدهمین اپیزود از پادکست هم‌زن، یه شیرجه‌ی عمیق زدیم تو جهان تاریک علوم غریبه، و کمی درباره‌ی این دنیای پر از چیزها مگو، و نسبت خودمون با اون، حرف زدیم.

    این قسمت پادکست رو بشنوید و شما هم اگه مواجهه‌ای با این علوم غریبه داشتید، برامون تعریف کنید.

    طبیعتا، این قسمت مناسب بچه‌ها نیست! اون رو تنهایی و ساعت ۱۲ شب به بعد بشنوید! و البته آخرش یک صلوات بفرستید و فوت کنید!

    آدرس سایت ما: hamzanpodcast.ir

    صفحه اینستاگرام: instagram.com/hamzanpodcast

    کانال تلگرام: t.me/hamzanpodcast

  • تجربه‌ی اغلب ما از خرید اینترنتی، ملغمه‌ای از تجربه‌های خیلی خوب، معمولی، و البته خیلی بد هست. گاهی یه کالای خیلی خاص رو با یه قیمت خیلی مناسب تونستیم اینترنتی بخریم. گاهی همون چیزی که از مغازه‌ها می‌شد خرید رو، با همون قیمت، اینرنتی خریدیم چون راحت‌تر بوده. و گاهی هم، خرید اینترنتی برامون تبدیل به یه کابوس شده و چیزی که سفارش دادیم، با چیزی که تحویل گرفتیم، زمین تا آسمون تفاوت داشته!

    تو اپیزود جدید پادکست هم‌زن، که اپیزود هفدهم میشه، از تجربه‌های خوب و بدمون از خرید اینترنتی گفتیم.

    این قسمت رو بشنوید و شما هم اگه تجربه‌ی عجیبی از خرید اینترنتی داشتید، برامون تعریف کنید.

    و اینکه یادتون نره که پادکست هم‌زن رو به دوستان‌تون معرفی کنید و اپیزودهای ما رو استوری و بازنشر کنید!

    آدرس سایت ما: hamzanpodcast.ir

    صفحه اینستاگرام: instagram.com/hamzanpodcast

    کانال تلگرام: t.me/hamzanpodcast

  • تصور بیش‌تر ماها از مشکلاتی مثل افسردگی، خیلی وقت‌ها شبیه چیزهایی هست که تو فیلم‌های سینمایی دیدیدم. مثلا فکر می‌کنیم کسی که افسردگی داره همه‌ش داره سیگار می‌کشه، یک‌سر داره قهوه می‌خوره، اصلا ورزش نمی‌کنه، هیچ‌وقت نمی‌خنده، موهاش پریشونه، دائم چراغ‌ها رو خاموش می‌کنه، و همیشه خواب‌آلوده. درحالی‌که خیلی وقت‌ها آدم‌هایی که افسردگی دارن، این شکلی نیستن و برای همین، اصلا فکر نمی‌کنیم اون‌ها ممکنه دچار افسردگی شده باشن.

    توی این اپیزود، تجربه‌ی مواجهه‌ی غیرمنتظره با یه افسردگی شدید رو تعریف کردیم، اینکه این افسردگی چه شکلی بوده، چه مشکلاتی ایجاد کرده بوده، چه‌جوری تشخیص داده شده، و چه‌جوری درمان شده.

    قسمت شانزدهم پادکست هم‌زن رو بشنوید، و نظرهاتون رو درباره‌ش برامون بگید. و اگه فکر می‌کنید کسی هست که شنیدن این اپیزود بهش کمک می‌کنه، پادکست رو براش بفرستید.

    ضمنا این قسمت پادکست هم‌زن، از اون قسمت‌هاییه که مناسب شنیده شدن توسط کودکان و نوجوانان نیست. حواستون باشه!

    آدرس سایت ما: hamzanpodcast.ir

    صفحه اینستاگرام: instagram.com/hamzanpodcast

    کانال تلگرام: t.me/hamzanpodcast

  • حتما پیش اومده رفته باشید جایی از شهر و با خودتون گفته باشید: «اوه اینجا خیلی مردونه هست!». یا حتما شده که احساس کنید بعضی از مکان‌های شهر، خیلی متناسب با حضور زن‌ها طراحی نشدن. یا احتمالا پیش اومده باشه که جایی از شهر، چندان احساس امنیت نکنید. و از اون طرف، ممکنه با فضاهایی از شهر هم روبرو شده باشید که مخصوص زن‌ها ساخته شدن.

    توی این قسمت پادکست هم‌زن، درباره‌ی همین تجربه‌ها حرف زدیم، درباره‌ی زنونه و مردونه بودن شهر، و اینکه شهر تهران، چقدر شهر زنونه‌ای هست و متناسب با حضور زنانه.

    قسمت پانزده پادکست هم‌زن رو بشنوید و شما هم برامون تعریف کنید که کجاهای شهر، احساس کردید فضا، اصلا فضای زنونه‌ای نیست.

    اسپانسر این قسمت پادکست هم‌زن، بوستان بهشت مادرانه و ازشون ممنونیم که برای ساخت این اپیزود، همراه ما بودن. همون‌طوری که می‌دونید بوستان مادران کنار اتوبان حقانی قرار داره و یکی از زنونه‌ترین مکان‌های شهر تهران محسوب میشه.

    همچنین برای محتوای این قسمت، از مجید خرمشاد و مهلا حسینی مشورت گرفتیم که از اون‌ها هم تشکر می‌کنیم.

    یادتون نره که پادکست هم‌زن رو به دوستان‌تون معرفی کنید!

    آدرس سایت ما: hamzanpodcast.ir

    صفحه اینستاگرام: instagram.com/hamzanpodcast

    کانال تلگرام: t.me/hamzanpodcast

  • شده مهمونی‌ای رو نرید به این خاطر که ممکن بوده توش بحث سیاسی بشه؟ یا شده که جمع دوستی‌تون به‌خاطر دعواهای سیاسی از هم بپاشه؟ و یا شده که یکی از دوستانتون به‌خاطر اختلاف نظر سیاسی، توی اینستاگرام آن‌فالو یا بلاک‌تون کنه؟!

    خیلی از ما تجربه‌ی چنین موقعیت‌هایی رو داشتیم. موقعیت‌هایی که روابط دوستی و فامیلی‌مون، تحت تأثیر بحث‌ها و اختلافات سیاسی قرار گرفته. و گاهی آرزو کردیم که کاش این بحث‌ها نبود، یا لاقل بلد بودیم درست و محترمانه نظرات سیاسی‌مون رو بگیم، جوری که در عین اختلاف نظر، ارتباطات و دوستی‌هامون هم حفظ بشه.

    توی قسمت چهاردهم پادکست هم‌زن، درباره‌ی همین موضوع صحبت کردیم. این قسمت رو بشنوید، و اگه شما هم تجربه‌ای دارید از قطع دوستی‌ها به‌خاطر بحث‌های سیاسی، برامون تعریف کنید.

    همچنین، اگه پادکست هم‌زن رو دوست دارید اون رو به دوستان‌تون معرفی کنید، با صحبت کردن درباره‌ش، استوری کردنش، و یا فرستادن اپیزوها برای اون‌ها.

    آدرس سایت ما: hamzanpodcast.ir

    صفحه اینستاگرام: instagram.com/hamzanpodcast

    کانال تلگرام: t.me/hamzanpodcast

  • قصه‌ی ازدواج بعضی از ما، ساده و سرراسته. به یکی از خواستگارها جواب مثبت دادیم و بعدش هم مراسم‌های مختلف و شروع زندگی مشترک. قصه‌ی ازدواج بعضی‌هامون اما خیلی پر فراز و نشیبه، پر از ماجراهای عجیب و غریب، و پر از اتفاقات غیرمنتظره، اون‌قدری که وقتی از دور نگاه می‌کنیم، چیزی کم از فیلم‌های سینمایی نداره!

    توی اپیزود سیزدهم پادکست هم‌زن، یکی از همین قصه‌های خیلی خاص و متفاوت رو تعریف کردیم. این قسمت رو بشنوید و نظرتون رو درباره‌ش برامون کامنت کنید.

    و اینکه برای حمایت از ما و اسپانسر پادکست شدن، بهمون از طریق اینستاگرام یا تلگرام پیام بدید!

    ضمنا این قسمت پادکست هم‌زن، از اون قسمت‌هاییه که مناسب شنیده شدن توسط کودکان و نوجوانان نیست. حواستون باشه!

    آدرس سایت ما: hamzanpodcast.ir

    صفحه اینستاگرام: instagram.com/hamzanpodcast

    کانال تلگرام: t.me/hamzanpodcast

  • ترافیک شده و راه بند اومده؟ حتما به‌خاطر یه راننده‌ی خانومه!

    تصادف شده؟ حتما مقصر راننده خانومه‌ست!

    یکی دوبل پارک کرده؟ حتما راننده‌ش خانوم بوده!

    سر تقاطع حق تقدم با کدوم ماشینه؟ حتما اونی که راننده‌ش خانوم نیست!

    رانندگی برا زن‌ها، هنوز که هنوزه، ورود به محدوده‌ی تحت حاکمیت آقایون محسوب میشه! و هر مسئله‌ای که پیش بیاد، احتمالا مشکل از رانندگی زن‌ها بوده!

    توی قسمت دوازدهم پادکست هم‌زن، درباره همین موضوع حرف زدیم، چالش‌های رانندگی زن‌ها!

    این قسمت رو بشنوید و شما هم اگه با موقعیت‌هایی مواجهه شدید که به‌خاطر زن بودن، رانندگی براتون چالش‌برانگیز شده، برامون تعریف کنید.

    و اگه این قسمت رو دوست داشتید، اون رو به دوستان‌تون هم معرفی کنید.

    همچنین برای حمایت از ما و اسپانسر پادکست شدن، بهمون از طریق اینستاگرام یا تلگرام پیام بدید!

    آدرس سایت ما: hamzanpodcast.ir

    صفحه اینستاگرام: instagram.com/hamzanpodcast

    کانال تلگرام: t.me/hamzanpodcast

  • ماها همه‌مون، توی هر مقطع زندگی، یه‌سری معیار برای تصمیم‌هامون داریم و براساس اون‌ها انتخاب‌هامون رو می‌کنیم.

    اینکه تو چه رشته‌ای درس بخونیم، شاغل باشیم یا نه و سراغ چه کاری بریم، با چه کسی ازدواج و زندگی کنیم، چند تا بچه داشته باشیم و اون‌ها رو چه‌طور تربیت کنیم و...

    اما خیلی پیش میاد که بعد از اینکه از اون مقطع رد میشیم، می‌فهمیم همه‌ی معیارهامون درست نبودن، که گاهی اصلا اشتباه بودن و معیارهای مهم‌تری وجود داشتن که بهشون فکر نکرده بودیم.

    توی قسمت یازدهم پادکست هم‌زن، درباره‌ی همین تغییر معیارها در طول زندگی صحبت کردیم.

    این قسمت رو بشنوید و شما هم اگه چنین تجربه‌ای داشتید، و معیاری داشتید که اشتباه بوده یا عوض شده، برامون تعریف کنید.

    برای حمایت از ما، لطفا پادکست هم‌زن رو به دوستان‌تون معرفی کنید و پست‌های ما رو بازنشر کنید.

    آدرس سایت ما: hamzanpodcast.ir

    صفحه اینستاگرام: instagram.com/hamzanpodcast

    کانال تلگرام: t.me/hamzanpodcast