Episodi

 • Bind 1 af vores podcasteventyr slutter her. Men som Sam og Frodo venter der et langt træk gennem Mordor (livet) og hvem ved, hvornår de to tårne (svanser) igen dukker op i jeres feed, klar til et bind 2.

  Bare rolig det foreløbigt sidste afsnit af Vild med Svans bliver ikke en trist affære, men en extended version fyldt med sjov og spas som altid tilsat en tilpas seriøsitet. Vi ser tilbage på de sidste fire år fyldt med vigtige og vidunderlige snakke om det komplekse svanseliv, vi udvælger vores yndlingsafsnit, snakker om der er emner, vi har udviklet os i forhold til og evaluerer, om vi mon er blevet vildere med at være dem vi er; to søde, store svanser. Spoiler: det synes vi, at vi er og derfor føles det også som “mission completed” og vi snakker om hvad den næste podcast-mission, mon kunne være.

  Derudover snakker vi om homo-par i Gift ved Første Blik, folketingsvalg og kommunikation eller mangel på samme med dem man dater. Er det nogle gange okay at ghoste?

  Tak for alle lytningerne, tak for alle beskederne og for de mange timer, I har gidet at gøre os med selskab. Glem os ej og lad os blive i jeres podcast-app, så vi en dag kan dukke op og overraske jer, som en Lars Løkke op af askebægeret, med en ny omgang Vild med Svans: Bind 2. Næste mission….

  Og skriv altid gerne til os på instagram (@vildmedsvans) med alt mellem himmel og Middle-Earth.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Vi er tilbage, hvem skulle have troet det, efter en laaang pause. Det beklager vi meget, men de sidste par måneder tog et par u-vendinger, en uventet detour og via business class fra Cape Town til København er vi nu endelig sammen igen. Vi snakker om Josias’ uheld i Namibia med efterfølgende undersøgelser på hospitalet, der endte med at aflyse resten af hans rejse. Derudover deler Aleksander ud om livet på DP og den dejlige afstressende tilstand, det har medført i hans liv.

  Vi snakker om at være mæt af dating og at genfinde håbet om at møde kærligheden på dansegulvet i stedet for på mobilen. Vi snakker om musikeren Asbjørn og om novellesamlingen Bøssedanmark, som Aleksander trods lidt udfordringer færdiggjorde på sin ferie. Hvad gør det ved en af læse om eksplicit sex vs. at se det på computeren i sengen?

  Josias læser en poetisk passage om at sutte pik og sluge sæd fra James Baldwins roman ‘Lige over mit hoved højt for Aleksander, hvilket leder os til at snakke om manglen på queer litteratur i vores skoletid, hvilket muligvis kunne have været med til positivt at udvikle vores unge sind.

  Og til sidst afslører vi, at vi har noget spændende nyt i støbeskeen…

  Husk konkurrencen om billetter til Asbjørns koncert d. 29.4.2022 - hop ind på instagram @vildmedsvans for at deltage.

  Og støt podcasten og hjælp dig selv med hvad end, du går med i krop og sind pt. sign up og få vores eksklusive rabat på en måneds abonnement til HelloMind.

  https://www.hellomind.com/dk/abonner1/?via=vildmedsvans

  HelloMind er en app, der hjælper dig med personlige problemer eller udfordringer ved hjælp af en metode, der hedder RDH - Result Driven Hypnosis. Det er en form for guidet hypnose, udviklet af den danske hypnoterapeut og underviser Jacob Strachotta, der i mere end 25 år har anvendt hypnose til behandling af alle former for livsstilsproblemer og uddannet flere end 500 hypnoterapeuter.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Episodi mancanti?

  Fai clic qui per aggiornare il feed.

 • Vi tænder mikrofonerne og slår på tråden med nyt fra hver vores ende af kloden.

  Det er flere uger siden vi sidst har talt, så der er masser af ting gemt i godteposen.

  Aleksander fortæller om de sidste ugers forsøg på at finde den gode balance i sin hverdag, hvor han prioriterer det der giver ham mest værdi.

  For hvordan får man balanceret arbejde, familie, venner og ikke mindst den vigtige tid til sig selv, når døgnet kun har 24 små timer?

  Teaterstykket og Britney-klassikeren, “Work bitch”, åbner op for en samtale om hvad der egentlig giver os frihed i livet.

  Findes friheden i bagende sol på et andet kontinent eller findes den ude ved kaffemaskinen på jobbet?

  Josias kommer med store nyheder om resten af årets planer og fortæller om at møde en fyr, der trækker lidt for mange tråde tilbage til fortiden. Hvornår skal man stoppe mens legen er god, og hvornår man bør forfølge det uvisse og give sig hen til muligheden for kærlighed.

  Vi snakker også om det store savn vi har til hinanden og hvad der mon har gjort vores venskab så stærkt gennem årene.

  Derudover snakker vi X-factor, savler over Tom Holland i Spiderman-dragten, hvad er det den kan? Og så gennemgår vi andre frække cosplay-fantasier, var det noget med en tryllestav bag i eller en tur på det flyvende tæppe?

  STØT PODCASTEN OG GIV DIG SELV EN GAVE MED EN EKSKLUSIV RABAT PÅ DEN DANSK-UDVIKLEDE MEDITATIONS- OG SELVUDVIKLINGS-APP HELLOMIND https://www.hellomind.com/dk/abonner1/?via=vildmedsvans


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Vi har indtaget hver vores mikrofon på hver sit kontinent og lavet årets første afsnit! Det handler om at krydse landegrænser for første gang i næsten tre år. Josias giver en status fra Sydafrika. Vi snakker dog også om hvor grænseoverskridende det kan være, at have dårlige dage selv når ens drømme er gået i opfyldelse. Misbruger vi de privilegier vi er blevet givet, hvis vi ikke nyder dem til fulde 24/7?

  Det kan også være svært at indrømme, at man oplever lykkelige stunder midt i stor sorg. Det sætter Aleksander ord på i forhold til den krise han og familien går igennem i øjeblikket.

  Vi snakker om hvorfor, det er så grænseoverskridende at indrømme at ens liv er uperfekt, og at de følelser vi føler så ofte ikke altid kan kontrolleres eller forstås, og hvad gør man så? Så snakker man i vores tilfælde højt om dem.

  Vi stiller også hinanden sexspørgsmål, der skulle være gode at stille sin partner. Grænseoverskridende?

  Derudover er der selvfølgelig masser af plads til hygge, og vi har virkelig savnet hinanden, så der bliver også snakket Melodi Grand Prix 2022, X-factor, den nye SATC-serie og om en tarmskylning er svaret på fantastisk analsex ugen lang. Tak fordi I stadig er med os! <3

  STØT PODCASTEN OG GIV DIG SELV EN GAVE MED EN EKSKLUSIV RABAT PÅ DEN DANSK-UDVIKLEDE MEDITATIONS- OG SELVUDVIKLINGS-APP HELLOMIND:

  https://www.hellomind.com/dk/abonner1/?via=vildmedsvans


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Vi lukker tidligt ned i år, fordi livet har taget et par sving, et u-turn og så ræset ud på livets landevej igen. Så derfor forklarer vi os lidt, hygger lidt og ender i en snak om udfordringerne ved en 69'er, om danske bøssehistorier, Pepsi Max-afhængighed, omikron, DP og lidt andet i dette årets sidste (korte) afsnit.

  Giv meget gerne podcasten en anmeldelse i Itunes, det er det eneste, vi ønsker os til jul <3 og så giv jer selv en gave og støt podcasten ved at prøve en måned (eller mere, hvis man bliver fan) af HelloMind, der er en lækker app, hvor man arbejder med ens underbevisthed for at hjælpe med alt fra stress til selvværd og fra rygestop til fobier, og meget meget andet. Vi kan som de eneste give 30 procent rabat på et abonnement, så tjek det ud:

  https://www.hellomind.com/dk/abonner1/?via=vildmedsvans

  Vi er stærkt tilbage med mange flere svanserier og afsnit i 2022, send meget gerne ideer og fortællinger vores vej enten på Instagram eller [email protected]

  Tak fordi I stadig lytter med - det betyder virkelig alt for os! <3


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Vi støver luppen af og går i detektiv-mode for at undersøge begrebet masc4masc, der i alle vores bøsseår har floreret på diverse datingapps og hjemmesider. Er det okay at proklamere så eksplicit, hvad man tænder på eller er det udskammende og ekskluderende adfærd, der ikke hører 2021 til? Og hvad med alderspræferencer og penisstørrelse-ønsker?

  Derudover snakker vi om to nye udtryk, vi for nyligt er faldet over: beta-mænd og soy boys. Til fælles har de at det er lidet flatterende sprogbrug om en mandetype, vi nok begge har tendens til at falde ind under. Det fører til en generel diskussion om hvor vrede mange mennesker, bliver på at skulle spise mindre kød og hvordan veganisme etc. bliver linket sammen med det at være en svag mand! wft?

  Til sidst vender vi popprinsen Shawn Mendes, der netop har slået op med sin kæreste, Camilla. Bruddet har endnu engang sat internettet i brand med spekulationer om hans seksualitet. Stakkels Shawn eller hvad?

  KØB BILLETTER TIL LIVE SHOW 29. NOVEMBER I AARHUS HER:

  https://billetto.dk/en/e/evig-etapes-store-juleshow-tickets-582723

  STØT PODCASTEN OG GIV DIG SELV EN JULEGAVE MED EN EKSKLUSIV RABAT PÅ DEN DANSK UDVIKLEDE MEDITATIONS- OG SELVUDVIKLINGS-APP HELLOMIND:

  https://www.hellomind.com/dk/abonner1/?via=vildmedsvans


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Vi melder ind fra svanseland med det sidste nye fra Aleksanders store aften på scenen ved Danish Rainbow Awards med Medina og Søren Brostrøm og mange andre store personligheder, samt hvor ekstra uhyggeligt det er at lige udenfor de sikre queer spaces i f.eks. Cirkusbygningen, der venter hadet og muligheden for overfald. Vi snakker også den omdiskuterede kategori Årets Allierede, fordi skal vi virkelig hylde nogen for at gøre “the bare minimum”?

  Så breaker vi årets, synes Josias, mest svansede og vildeste nyhed: de to hovedroller i filmudgaven af musicalen Wicked er endelig fundet og valget er landet på en af verdens største popstjerner overfor en af de vildeste musicalstemmer - kan Josias endelig få Aleksander til at forstå musicalmagien?

  Vi slutter af med at snakke om ugens udtalelse: “Lev med det” og diskuterer derigennem, hvad vi har lært at leve med og om der er ting ved os selv, der stadig kræver lidt arbejde for accepten findes?

  STØT PODCASTEN OG GIV DIG SELV EN GAVE ved at tegne et abonnement på HelloMind: https://www.hellomind.com/dk/abonner1/?via=vildmedsvans


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Vi tænder for fjerneren og dykker ned i tidens største danske tv-programmer, som alle har regnbue repræsentation i castet. Bygge- og bagebøsser fylder skærmen, mens store heteronormative realityformater genopfinder sig selv i diversitetens navn.

  Vi snakker om vigtigheden af at familien Danmark får regnbuefarvede historier serveret som sidevogn til aftenkaffen og vender vores forhåbninger for dansk TV i fremtiden.


  Senere skruer vi tiden tilbage og genbesøger de store queer-TV-øjeblikke, der formede os. Fra seksuel frigjorthed i Queer as Folk, og succesfulde businessbøsser i Will & Grace til hjerteskærende teenagekærlighed i SKAM.

  Vi kommer vidt omkring og ender i det store internationale streaming-landskab, som byder på masser af stærk repræsentation og nyskabende queer fortællinger.

  Hvilke formater rammer os mest og hvad kan Danmark egentlig lære af det store udland?


  STØT PODCASTEN OG GIV DIG SELV EN GAVE:

  https://www.hellomind.com/dk/abonner1/?via=vildmedsvans


  STEM PÅ ALEKSANDER (SOMEWON) TIL DANISH RAINBOW AWARDS

  www.zulurainbow.dk 


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Vi rejser til et land med muskuløse fædre og glatte unge fyre, der dyrker lagengymnastik og udviser stor omsorg for hinanden. Men hvad mere ligger der til grund for begrebet "daddy" og hvorfor føles det som at denne mandetype er det blevet det hotteste hotte? Er vi mon daddies? 


  Derudover snakker vi om familie mere overordnet, både den med blodets bånd og den helt selvvalgte. Hvordan stifter man en selvvalgt familie og kræver den ekstra pleje? Vi snakker om frygten for at ende ensomme uden nogle, der ringer til en - ikke engang af pligt. 

   

  Derudover deler vi nye, kommende eventyr de skal ske i det kommende år og om vigtigheden ved ikke at stagnere i livet. 


  I kan stadig støtte os gennem vores samarbejde med den seje, dansk-udviklede app HelloMind. Her kan du arbejde med underbevidstheden og lette nogle af de mange problemer, vi som moderne mennesker kan opleve. Lige fra stress og dårligt selvværd til mere energi, bedre søvn og nye gode vaner kan de forskellige sessioner hjælpe med. Vi kan som de eneste give en god rabat på et månedsabonnement. Tjek det ud!


  https://www.hellomind.com/dk/abonner1/?via=vildmedsvans


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Vi slukker lysene og vender tilbage til nattelivet, som netop er genåbnet. Vi fortæller om vores første oplevelse med dansegulvet ovenpå nedlukning, og om gensynets glæde der resulterer i lidt for mange sving med dankortet og huller i hukommelsen.


  Vi vender et af nattelivets mere skjulte steder - nemlig saunaen.

  Vi har læst Mads Ananda Lodahls fremragende bog ”Sauna”, som er en medrivende kærlighedshistorie, hvor omdrejningspunktet netop er en sauna.

  Hør om vores læseoplevelse, hvor vi både får indsigt i en ny verden, men også kan genkende episoder fra vores egne liv.


  Endelig snakker vi om cruising på både offentlige toiletter og i den rå natur.

  Hvorfor er det så pirrende at have sex udendørs? Og hvad gør man når man oplever et disconnect mellem fantasi og praksis og pludselig står med håret i postkassen og pikken i hånden?

  Kan cruising-øjeblikkets umiddelbarhed mere end det forberedte digitale hook-up gennem Grindr?

  Det, og som altid meget mere, kan I høre om I dette afsnit. Go’ lytter!


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Vi er tilbage efter en skøn uge med både World Pride og bryllupper. Vi gør status og diskuterer vores oplevelser med fest og sjov, men også den mere aktivistiske tilgang, vi synes har været mere iøjnefaldende i år. Hvordan gør man Priden endnu mere inklusiv og mindre kommerciel? Og så shout outer vi den danske musiker Asbjørn, som vi virkelig synes fortjener sit shine hele året rundt. Fordi især medierne har en tendens til at tro, at vi kun kommer ud i dagens lys én gang om året. Derudover snakker vi om institutionen og eventet; et bryllup. Er det bare for kønnet og konformt til os, eller kan vi se os selv sige ja foran alteret eller på en balinesisk strand? Og hvad med bare at fejre kærligheden til sig selv og hylde det at være single? Hvor er den fest? Det fører os til en snak om at være bedre til at ikke at kønne ting og mennesker. Det virker som en win win for alle, at vi undlader at proppe folk i en af de to store kønskasser hele tiden. Men det er fandme også svært til tider, så hvordan gør vi?

  Sign up gennem dette link: https://www.hellomind.com/dk/abonner1/?via=vildmedsvans

  Og så endnu et slag for vores samarbejdspartner HelloMind, en dansk udviklet app, der arbejder med at frigive ubrugelige tankemønstre og mentale blokader, så man ganske nemt og fra egen seng eller sofa kan træne sig selv i at have et langt federe liv med mindre stress, angst, bekymringer, dårlige vaner og søvn etc. Vi er selv brugere og store fans. Hjælp os med at podcasten endelig - efter tre lange år - kan give et lille overskud, og hjælp dig selv til et mentalt lettere, mere overskudsagtigt liv. Som de eneste kan vi tilbyde jer en rabat på et månedligt abonnement, som kan opsiges, når I ønsker det. Vi håber virkelig, I vil støtte os og hjælpe jer selv.

  Sign up gennem dette link: https://www.hellomind.com/dk/abonner1/?via=vildmedsvans


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Vi giver os selv en 69'er på madrassen og prøver at snakke alle de mentale blokader, der kan forekomme når man har sex. Vi har begge i forskellig grad oplevet at berøringsangst, rejsningsproblemer, blufærdighed og andre usikkerheder kan komme i vejen for at sexlivet nydes til fulde. Det vil vi gøre noget ved. Men hvad er en blokade, der gør at man går glip af et nyt seksuelt eventyr og hvad er en naturlig grænse for hvad man tænder på? Vi snakker også om udfordringerne og fordelene ved kondomet og hvad er det nu bukkake er?

  Og i det her afsnit tager vi ikke kun snakken, men giver også redskaberne til at behandle nogle af de mange mentale blokader, dårlige oplevelser og negative tanker vi som mennesker kan rende rundt med i underbevidstheden. Om det kommer til sex, kærlighed, stress, søvn, vaner, angst, motivation eller selvværd så kan vores samarbejdspartner HelloMind være et redskab til at arbejde med noget af det, du tumler med i livet. Stort og småt. Vi har selv brugt app'en i flere år med stor succes. Så hjælp dig selv og hjælp os med at få podcasten til at løbe rundt ved at gøre brug af vores eksklusive tilbud kun til jer. Sign up via dette link og få vores Vild Med Svans-rabat:

  https://www.hellomind.com/dk/abonner1/?via=vildmedsvans

  Bemærk rabatten først kan ses, når I har signet up og valgt det månedlige abonnement.

  Vi håber meget I vil tage godt imod vores samarbejde og hjælpe os med at videreudvikle podcasten og vores drømme om live events etc.

  Kh. Os


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Vi trækker i det stiveste puds og tager til audiens hos dronningen. I dette afsnit snakker vi om alt hvad der lugter lidt af at være royalt. Hør både om dronningerne af sociale medier, vores allesammens storrygende Daisy og et hemmeligt dansk kongerige bestående af folkeskolelærere residerende på en lille ø.
  Vi diskuterer om verdens ældste monarki overhovedet har en plads i vores nutid og hvad det kan bidrage med til vores liv. Som små drengekorsbørn har vi sunget for de kongelige og lært at se dem som overmennesker.
  Men er det sundt for et samfund af have en udvalgt skare, der automatisk er bedre end andre? Ville Daisy være en bedre kulturminister end Joy og kan vi forvente at de kongelige skal kæmpe vores regnbuefarvede sag? Derudover diskuterer og dissekerer vi to royale tv-begivenheder: Prince Charming (Discovery+) og Young Royals (Netflix). Begge programmer bruger 'den homoseksuelle prins' som omdrejningspunkt, men slipper de godt afsted med det? Det må tiden vise .... lyt med og husk at meninger er som røvhuller, alle har et <3 Og del endelig jeres med os!

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Vi tæller til en, to, tre og dykker ned i de dejlige ting og muligheder vores eneboerlivsstil fører med (at gokke hele natten), men hvad gør man når omverdenen presser på med at det er bedst at være to hele tiden, altid! Hvordan finder vi balancen, så eneboeren ikke bliver ensom? Og hvordan formår vi at gå på gode kompromiser i tosomhedens navn? Måske er dobbeltadresseforholdet det nye åbne forhold med mange muligheder for udvikling sammen og hver for sig?


  Hvis det en dag kommer til at skulle flytte sammen med kæresten, er der så overhovedet plads, når vi i vores alder allerede er blevet mærkelige og har skøre nattevaner og mange meninger om den rigtige indretning? Kan der stadig skabes et inklusivt hjerterum efter 30? Vi har mange spørgsmål, måske også nogle svar.


  Vi slutter af med lidt drama mama, da vi disker op med både gammel og helt frisk trekantsdrama, der uforskyldt, synes vi selv, er landet midt på livets lange landevej. Er tre mennesker bare det umulige antal med sikkerhed for tredje hjuls-nedtur eller kan man finde vejen til Nirvana med en ekstra pik i sengen? Lyt med, del jeres meninger og spred ordet om at svanserne altså pt. skyder premium sommercontent ud til alle!


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Vi er påvirkede efter en uge fuld af uretfærdigheder, og åbner op for en samtale med plads til alle slags følelser, heriblandt vrede. Vi snakker om hvordan regnbueflaget, og de mennesker det repræsenterer, i øjeblikket er under angreb rundt omkring i Europa.

  En dansk fodboldfan fik frataget sit mangefarvede flag på tilskuerrækkerne af officielle vagter i Baku, Priden i den georgiske hovedstad Tbilisi blev afbrudt og angrebet af aggressive hadgrupper som blandt andet ødelagde pridens hovedkontor og knækkede pride-flaget midtover og en frygtelig hadforbrydelse i Spanien tog livet af en ung homoseksuel mand. Alt sammen i en tid, hvor medier og opmærksomhed er rettet mod EM i fodbold, og det derfor føles som om at resten af verden bare fodboldfester og at politikerne prioriterer massernes hysteri og glemmer minoriteternes menneskerettigheder!

  Er der nok fokus på LGBTQ+rettigheder i Danmark? Er vi vrede nok? Hvad skal vi gøre, når uretfærdighederne er ubærlige og kommer i hobetal? Hvordan bekæmper vi dem bedst muligt og står sammen side om side?


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Vi er tilbage med fuld firspring til en vaskeægte svansesommer fyldt med dejlige hyggestunder i øregangen. I dette afsnit snakker vi om tiderne på ofir og jubii-chatten, om telefonsex med ældre mænd i garagen og Josias' mor ringer ind med nyt fra Bagenkop. Det leder snakken hen på den nye pandemi, fodboldfeberen der raser i DK. Aleksander føler sig absolut ikke inviteret til fodboldfesten og ville han egentlig komme, hvis han blev inviteret? Fordi er fodbold ikke bare en eksluderende undskyldning for en masse knudemænd til at te sig tosset eller er der mening med "galskaben?" Vi kårer den mest bøssede fodboldsang, diskuterer Holger Runes homofobiske råben og den lidet skønne håndtering af sagen, samt ser frem mod en dejlig sommer med de bedste lyttere. Hit us altid op med idéer og input, rate us og fortæl verden at bøsserne er back!

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Vi sætter os godt til rette i vores nye hule-studie til en snak om alle de første gange, vi har været igennem. Vi fortæller en spændende saga om dengang en penis for første gang pirrede blikket på et strandtoilet og om de første sexoplevelser i alt fra mugne kældre til penthouse-jacuzzier. Det første forhold og mødet med svigermekanikken og første gang man venter svar fra klinikken kommer vi også ind på. Derudover diskuterer vi ting vi har gjort for sidste gang, hvilke kommende første gangsoplevelser vi ser frem til og meget, meget andet vendes i dette dejlige ekstrasvansede afsnit.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Vi kigger rundt omkring os og indser, at vi har meget forskellige syn på hvad der er æstetisk, smukt og hvad der giver livet værdi, når det kommer til de ting, vi omgiver os med. Josias prioriterer dyre designer-skamler, Aleksander at vasketøjet kan samles i en bunke i hjørnet, så der er plads til at øve Dua Lipa-danse. Er Aleksander en minoritet blandt bøsser - for vi elsker jo alle at pynte vindueskarmen, indrette soveværelset og arrangere buketter, ik? Hvem definerer, hvad der er moderne? Kan vi følge med eller ender vi med at stresse efter en perfektion, der ikke kan opnås? Vi snakker om at selviscenesætte sit liv for at fremvise den bedste version af os selv til verden - og hvorfor det kan være sårbart at indrømme, at man er en messy fuck-up af og til. Hvad er god stil og dårlig smag? Alt det og mere til deep-diver vi ned i i dette afsnit, hvor vi denne gang sidder i hver vores ende af byen pga. ja, corona.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Vi er klar med et styks fantastisk afsnit skabt i samarbejde med jer: Velkommen til det optimerede HOMOPOLET. Vi snakker om sexorgier i skovene ved Middelfart og om at douche korrekt uden for meget luft og herefter dykker vi ned i nogle af jeres indsendte dilemmaer. Tak for dem. Vi har selvfølgelig mange meninger selv, men har også rakt ud til lyttere, venner og andre, der ved noget specifikt om det præcise emne, dilemmaet omhandler. Det er det nye og vi elsker at jeres stemmer bliver en del HOMOPOLET. Vi snakker om at kæmpe for kærligheden, om at ønske børn som et ungt homopar og om at springe sent ud efter et liv med en ungdomskæreste af det modsatte køn. Vi håber I vil lytte med, dele med jeres omverden, like og alt det der. Send gerne selv et dilemma ind på instagram @vildmedsvans eller på vildmedsvans@gmail - som enten lydklip eller på skrift. Kh. Os

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Vi snakker i koder, bruger slang, ironi og popkulturelle referencer hver evigt eneste dag og tilpasser os forskellige sociale settings og vennegrupper. Men hvor kommer det sprog vi bruger fra? Hvad har inspireret os, hvad har formet vores humor og hvordan snakker en bøsse anno 2021. I "gamle dage" fandtes der hemmelige kodesprog som polari, der skulle gøre det sikkert for f.eks. homoseksuelle mænd at finde hinanden og kommunikere uden at blive afsløret. I Filippinerne finder man swardspeak der den dag i dag er et sprog primært brugt af LGBT+personer, som kombinerer forskellige officielle sprog med opfindsomhed, finurligheder og popkulturelle referencer. Hvad sker der, når det "hemmelige sprog" bliver mainstream? Det og meget andet i ugens afsnit. Hav det henrivende og husk at sprede svanseordet til alle omkring dig <3

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.