Riprodotto

 • Het is herfst in Nederland. Door de nieuwste corona-maatregelen, heeft ook de vaste opnamelocatie van deze podcast de deuren moeten sluiten.
  Dus zit er niets anders op dan plaats te nemen op een bankje in het park. Geen straf. Prachtig uitzicht over de vijver en gekleurde bladeren. Af en toe rent een jogger voorbij. 

  We bespreken een vraag die is ingestuurd door een trouwe luisteraar van deze podcast: Paul. Dankjewel daarvoor, Paul. Hij wil weten wie Van Rossem de beste president van Amerika vindt. De reden dat Paul de vraag stelt is legitiem. Maarten is vaak ronduit negatief over de VS. In deze podcast gaan we terug naar de basis. Waarom is Van Rossem zich gaan interesseren in het land aan de andere kant van de oceaan. Hij heeft er zelfs familie wonen. 

  Daarnaast ook antwoord op andere vragen van luisteraars: Welke koekjes eet Maarten toch steeds? Gaat hij zich laten inenten als er een vaccin is? En is het terecht dat de koning terug is gekomen van vakantie? 

  Veel luisterplezier! Laat weten wat je van de podcast vindt in de comments. Ook een vraag? Stel hem hieronder.
  Wil je adverteren in deze podcast of de podcast een keer bij jou op locatie opnemen, stuur dan een mailtje naar [email protected].