Folgen

  • رسیدیم به قسمت آخر سفرنامه جنوب هند خانم کمپانی. بله! این اپیزود، اپیزود آخر این سفرنامه است. اگه یادتون باشه توی اپیزودهای قبلی فهمیدیم که خانم کمپانی سفرشون به جنوب هند رو دی و بهمن ماه 1396 شروع کردن. همچنین میدونیم که خانم کمپانی حدود 15 سال رو در هند زندگی و در رشته مردم‌شناسی هند تحصیل کرده.
    در اپیزودهای قبلی، نسیم از مناطق توریستی مثل کولابا که نزدیک دروازه هند (the gate of india) و کنار اقیانوس هند واقع شده، جزیره‌ای به نام elephanta caves، منطقه گوآ (Goa) که در جنوب غربی هند واقع شده، منطقه‌ای به نام پنچی و اولدگوا صحبت میکنه. درباره هامپی، معبدهای آن و رسم و رسوم هندی میگه و باراز هامپی رو برامون توصیف میکنه. از هاستلی که وسط جنگل توی هاسپت گرفته حرف میزنه.نسیم حدود 14 ساعت از هامپی تا پوندی چری رو با اتوبوسی که آهسته حرکت میکرده، طی میکنه. پوندی چری به شهر فرانسوی هند، معروف هست. در انتهای اپیزود سوم، شنیدیم که نسیم کمپانی بعد از گشتن در پوندی چری، قرار هست به شهر ماهابالی پورام (Mahabalipuram) سفر کند.
    در اپیزود چهارم و آخر سفرنامه جنوب هند، نسیم به ماهابالی پورام (Mahabalipuram) میرسه. در مسیر رسیدن به این شهر، زن‌هایی که سرهاشون رو از ته تراشیدن و لباس ساری سفیدن به تن دارن، میبینه، برای اینکه بدونین این چه نوع رسمی است حتما این اپیزود رو گوش کنین

  • توی اپیزود اول «سفر به جنوبِ هند با نسیم کمپانی» فهمیدیم که خانم کمپانی دی و بهمن ماه 1396 به جنوب هند سفر کرده. توی این اپیزود نسیم کمپانی از مناطق توریستی بسیاری دیدن کرده و برامون از این مناطق و اتفاق‌هایی که براش میفته میگه
    در اپیزود دوم، ایشون به منطقه هامپی میرسه و از داستان‌های هامپی برامون میگه. خانم کمپانی تعریف میکنه که شب به هاسپت میرسه و قبل از رسیدن به هامپی هاستلی رو از Booking.com پیدا میکنه که وسط جنگل قرار داره. پیدا کردن آن هاستل توی جنگل هم داستانی داره که میتونین توی قسمت دوم بشنوین.
    قسمت سوم سفرنامه جنوب هند خانم کمپانی با برگشتن ایشون به هاسپت و هاستلی که رزرو کرده بودن شروع میشه. توی این اپیزود نسیم به پوندی چری میرسه و برامون از این منطقه میگه و حدود 14 ساعت از هامپی تا پوندی چری رو با اتوبوس‌های آهسته طی میکنه و ...
    برای اینکه بدونین که پوندی چری چه شکلی هست، اپیزود سوم این سفرنامه رو گوش کنین

  • Fehlende Folgen?

    Hier klicken, um den Feed zu aktualisieren.

  • سال 97 هم با تمام سختی‌ها، مشکلات و خوبی‌هاش داره تموم میشه و همه خودشون رو برای نوروز 98 و سال جدید آماده می‌کنن. بچه‌های رادیو آهنگ سفر هم از بقیه مستثنی نیستن و خودشون رو برای سال جدید آماده کردن و پادکست نوروزی برای شما دوستان و مخاطب‌های سفری آماده کردن.
    همانطور که اسم پادکست پیداست توی این اپیزود چند مسیر رو برای سفر و تعطیلات عید بهتون معرفی می‌کنیم. به دلیل اینکه روزهای این تعطیلات زیاد هست و فرصت بیشتری برای سفر دارین ما هم جاهای جذاب‌تری رو بهتون معرفی می‌کنیم که مسافتشون زیاد هست. همه ما توی سفرهامون از مسیریاب‌هایی استفاده میکنیم که گوگل مپ یکی از رایج‌ترین آن‌هاست، توی این پادکست یه مسیریاب باحال ایرانی رو بهتون معرفی می‌کنیم که واقعا کارش خوبه و برای اینکه بدونین این مسیریاب چیه حتما این اپیزود رو گوش کنین. همچنین توی این اپیزود درباره برنامه‌ریزی قبل سفر و نحوه سفر کردن و نکته‌هایی برای ارزان سفر کردن بهتون میگیم. این رو هم بگم که توی این اپیزود یادی می‌کنیم از پادکست سال قبل و تیم رادیو؛ میترا، ابیدال، پانته‌آ، وحید و پرستو که برای این ضبط کنارمون نبودن و جاشون خالی بود.

  • این اپیزود آخرین پادکست از جشنواره دزفول‌گرام است. روز جمعه 24 اسفندماه مراسم اختتامیه این جشنواره برگزار شد. در این اپیزود گزارشی از مراسم رو خواهید شنید. جواد قارایی یکی از مهمان‌های ویژه مراسم اختتامیه بود، با ایشون گفت‌وگویی داشتیم که صحبت‌هاشون رو می‌توانید در این پادکست بشنوید. برگزیده‌‌ها معرفی شدند و ما آن‌ها رو توی این اپیزود بهتون معرفی می‌کنیم.
    همانطور که دیدید، بچه‌های رادیو آهنگ سفر سعی کردند تا هر روز، از اتفاق‌های جشنواره براتون بگن و شما دوستان رو از حال و هوای دزفول و دزفول‌گرام با خبر کنند و امیدواریم که از این پادکست‌ها رضایت داشته باشین. توی این اپیزود، صدای پشت صحنه ضبط این پادکست‌ها رو میشنوین.
    در انتهای این اپیزود هم، انتقادها و نظرهای چند تا از مخاطب‌‌ها رو میشنوین.

  • دژپیل هنوز هم راز دارد
    الان که برای اپیزود روز سوم جشنواره دزفول‌گرام می‌نویسم اکثر شرکت‌کننده‌ها به خواب رفتند تا خستگی این چند روز رو به در کنند و خودشون رو برای داوری این جشنواره آماده کنند و البته ما هنوز بیداریم و در حال تنظیم اپیزود و نوشتن این پست. بریم سراغ حال و هوای روز سوم جشنواره؛ هوای ابری دزفول و زیباییش به قدری شگفت‌زده‌مون کرد که بعد از تمام شدن کارهای پادکست روز دوم، تصمیم گرفتیم که ما هم بریم دزفول و جاهای دیدنیش رو بگردیم. تصمیم بر این شد که بریم به سمت شهیون و روستای پامنار تا قلعه شاداب و قبرستون معروفش رو ببینیم و از آنجا هم از دریاچه شهیون دیدن کنیم. باید بگم بسیار زیبا بود به قدری زیبایی و طبیعت این منطقه چشم‌نواز است که هیچ وقت از ذهن پاک نمیشه. بعد از دیدن قلعه شاداب، داشتیم مسیر رو برمی‌گشتیم که یکی از شرکت‌کننده‌ها رو اطراف قبرستون دیدیم و درباره ایده‌ش ازش پرسیدم که در این اپیزود میتونین روایت محمد رو بشنوین. سوار قایق شدیم و دورتادور دریاچه شهیون رو با قایق گشتیم. پیرمرد قایق‌رون از تاریخچه سد دِز و اتفاق‌های جالبی که براش افتاده یا دیده بود برامون گفت که قسمتی از صحبت‌هاش رو میتونین توی این پادکست بشنوین. توی این پادکست نظر پژمان نوروزی یکی از داورها رو درباره جشنواره تا اینجای کار پرسیدم که جواب جالبی داد. توی پادکست روز سوم که آخرین روز مسابقه است، روایت‌های شرکت‌کننده‌های دیگر رو هم می‌شنوین.

  • بله، روز دوم جشنواره هم به پایان رسید و امروز، روز آخر مارتن جشنواره سفرنگاری دزفول هست و شرکت‌کننده‌ها در تکاپوی بیشتری در حال رقابت با هم دیگه هستن. اما بریم سراغ اپیزود روز دوم جشنواره؛ دز نامی که به گوش خیلی‌هاتون خورده و به عنوان شاخص دزفول شناخته میشه. این پادکست درباره رودخانه دز و تاثیر آن در زندگی مردمان این شهر هست. هر کدام از شرکت‌کننده‌ها ایده و داستانی رو دنبال می‌کنند، در این میان هم بعضی‌ها به دز این رودخانه زیبا پرداختن و ما هم رفتیم سراغشون و آن‌ها هم درباره داستان‌هایی که از دز در این شهر دیدن برامون گفتن که میتونین در این اپیزود بشنوین

  • روز اول جشنواره دزفول‌گرام هم به پایان رسید و الان که این گزارش رو مینویسم، شرکت‌کننده‌ها در حال سپری کردن روز دوم و تهیه محتوا و داستان‌هاشون هستند و شب که به اردوگاه برگردن کار ما شروع میشه و میریم برای ضبط و تدوین اتفاق‌های روز دوم جشنواره. برمی‌گردیم به دیروز و دیشب و اولین روز جشنواره سفرنگاری دزفول‌گرام. روز اول جشنواره طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده آغاز  و مراسم افتتاحیه به موقع اجرا شد. بعد از اجرای مراسم و گرفتن آی‌‌دی کارت‌ها برای خوردن ناهار رفتیم و توی سالن ناهارخوری دوست عزیز دزفولی برامون یه شعر رو با لحجه دزفولی خواند که توی اپیزود روز اول صداش رو میتونین بشنوین و شما هم لذت ببرین. بعد از ناهار شرکت‌‌کننده‌ها هر کدام به سمتی از این شهر رفتن تا بتوانن داستان خودشون رو پیدا کنن و عکس و فیلم و نوشته تهیه کنن. آخر شب اردوگاه پر شد از اهالی دزفول و شرکت‌کننده‌ها. اکثر بچه‌ها توی محوطه اردوگاه شیخ مرتضی انصاری دزفول جمع بودن و آقای ابراهیم نصرالهی دوست دزفولی، تصنیف زیبایی رو به همراه چاوش‌خوانی اجرا کرد. ما هم سعی کردیم از شرکت‌کننده‌های دزفولی درباره ایده‌هاشون برای ساخت محتوا بپرسیم. همه این داستان‌ها رو میتونین در پادکست روز اول جشنواره دزفول بشنوین.

  • و باز هم جشنواره دیگری برای معرفی ایران و این بار دزفول. جشنواره‌ دزفول‌گرام هفته آخر اسفندماه 97 در شهر دزفول برگزار میشه. این جشنواره با هدف معرفی این شهرستان و ظرفیت‌های گردشگری آن به مردم ایران و دنیا برگزار خواهد شد و رادیو آهنگ سفر از الان تا انتهای جشنواره شما رو از حال و هوای این رویداد با خبر میکنه.
    جشنواره دزفول‌گرام با داوری آرش نورآقایی، پژمان نوروزی، ستایش فرجی، مسیح شریف و شادی گنجی، از 21 تا 24 اسفند به مدت سه روز در شهرستان دزفول برگزار میشه و ما هم شما رو از اخبار این رویداد مطلع می‌کنیم و برای همین قبل از جشنواره به سراغ داورها رفتیم و از آن‌ها درباره جشنواره پرسیدیم که می‌تونین صحبت‌های داورها رو در اولین اپیزود جشنواره دزفول‌گرام که در زیر قرار گرفته بشنوید.



  • توی اپیزود اول «سفر به جنوبِ هند با نسیم کمپانی» شنیدیم که خانم کمپانی سفرشون در دی و بهمن ماه سال گذشته بوده و حدود نصف شب به بمبئی میرسن. از منطقه توریستی کولابا که نزدیک دروازه هند (the gate of india) و کنار اقیانوس هند واقع شده دیدن میکنن و میرن به سمت جزیره‌ای به نام elephanta cavs. غارهای الفنتا نزدیک بمبئی قرار داره و نسیم از زیبایی های این جزیره برامون میگه. نسیم در ادامه سفرش به منطقه گوآ (Goa) که در جنوب غربی هند واقع شده سفر میکنه و توی این سفرنامه از اتفاق‌هایی که در گوآ براش میفته برامون میگه. مسیر بعدی خانم کمپانی در این اپیزود بعد از گوآ، منطقه‌ای به نام پنچی است. او در از اولدگوا هم دیدن میکنه و برامون از جاذبه‌هاش میگه.
    حالا اپیزود دوم سفرنامه خانم کمپانی به جنوبِ هند آماده است.
    «.... اگه یادتون باشه خانم کمپانی در قسمت قبلی، سفرش رو از بمبئی شروع کرده و الان رسیده به هامپی. توی این قسمت داستان های هامپی رو خواهید شنید که چطوری یه هاستل توی یه جنگل رزرو میکنه و داستان های معبدهایی که توی دل غار درست شدند و به اون ها غار معبد می گویند...»
    قسمتی از اپیزود دوم رو خواندید و میتونین همراه خانم کمپانی بشین و داستان جنوبِ هند رو بشنوین

  • هند با داشتن جمعیت بالا و میلیاردی به سرزمین عجایب معروف است. این کشور با داشتن دین‌های مختلف و به قول معروف هزار فرقه، یکی از مقاصد گردشگری پر طرفدار در دنیاست. غذاها، آثار باستانی، پوشاک، جشنواره‌ها و ... باعث شده که ایرانی‌های زیادی هند را به عنوان مقصد گردشگری انتخاب کنند و چه بهتر که قبل از سفر، درباره این کشور اطلاعاتی بدست آورند. پادکست یکی از راه‌های بدست آوردن این اطلاعات است که رادیو آهنگ سفر در این اپیزود و سری اپیزودهای این مجموعه به همراه نسیم کمپانی مردم‌شناس هند، قصد دارد تا کنار هم به هند سفر کنیم.
    نسیم کمپانی مردرم‌شناسی هند 15 سال در هند زندگی کرده و در یکی از دانشگاه‌های هند، مردم‌شناسی خوانده. نسیم برای شناخت فرهنگ و آداب و رسوم هند، در کنار خانواده‌های هندی در شهرها و روستاها زندگی کرده برای همین اطلاعات بسیاری درباره این سرزمین عجایب داره.
    در این پادکست و اپیزودهای بعدی، نسیم کمپانی از جنوب هند و سفرنامه خودش به این منطقه برامون میگه.

  • فیلبند یه روستای زیبا با هوای بسیار دلپذیر در استان مازنداران است. چند سالی است که مسافرهای زیادی به این ییلاق زیبا سفر می‌کنند و به همین دلیل به بام شرقی مازنداران معروف شده. توی این اپیزود شایسته از سفرش به فیلبند که ماجرای جالب و متفاوتی داشته میگه و بهتره این داستان رو از زبان خود شایسته بشنوین

  • سومین جشنواره و نمایشگاه کامکس «کمپینگ آفرود کوهنوردی ورزش‌های مهیج» با مشارکت رادیو آهنگ سفر 5 تا 9 شهریورماه برگزار شد. این نمایشگاه و جشنواره به مدت 4 روز در بخش‌های مختلفی مثل کمپینگ، آفرود، کوهنوردی و ورزش‌های مهیج در برج میلاد اجرا شد. در طول این نمایشگاه شاهد اجرای کارگاه‌های مختلفی مثل کارگاه «سفرهای ماجراجویانه»، کارگاه «بقا در طبیعت»، کارگاه «کارآفرینی و سفر»، نشست آسیب‌شناسی سفر» و کارگاه «سفرهای ارزان و چالش‌های سفر زنان» بودیم. رادیو آهنگ سفر در طول این نمایشگاه حضور فعالی داشت و در طی این نمایشگاه‌ پادکست‌هایی را ضبط کرد. میتونین پادکست سومین نمایشگاه بین المللی کامکس را که توسط آهنگ سفر ساخته شده گوش کنین

  • سومین جشنواره و نمایشگاه کامکس «کمپینگ آفرود کوهنوردی ورزش‌های مهیج» با مشارکت رادیو آهنگ سفر 5 تا 9 شهریورماه برگزار شد. این نمایشگاه و جشنواره به مدت 4 روز در بخش‌های مختلفی مثل کمپینگ، آفرود، کوهنوردی و ورزش‌های مهیج در برج میلاد اجرا شد. در طول این نمایشگاه شاهد اجرای کارگاه‌های مختلفی مثل کارگاه «سفرهای ماجراجویانه»، کارگاه «بقا در طبیعت»، کارگاه «کارآفرینی و سفر»، نشست آسیب‌شناسی سفر» و کارگاه «سفرهای ارزان و چالش‌های سفر زنان» بودیم. رادیو آهنگ سفر در طول این نمایشگاه حضور فعالی داشت و در طی این نمایشگاه‌ پادکست‌هایی را ضبط کرد. میتونین پادکست سومین نمایشگاه بین المللی کامکس را که توسط آهنگ سفر ساخته شده گوش کنین

  • سومین جشنواره و نمایشگاه کامکس «کمپینگ آفرود کوهنوردی ورزش‌های مهیج» با مشارکت رادیو آهنگ سفر 5 تا 9 شهریورماه برگزار شد. این نمایشگاه و جشنواره به مدت 4 روز در بخش‌های مختلفی مثل کمپینگ، آفرود، کوهنوردی و ورزش‌های مهیج در برج میلاد اجرا شد. در طول این نمایشگاه شاهد اجرای کارگاه‌های مختلفی مثل کارگاه «سفرهای ماجراجویانه»، کارگاه «بقا در طبیعت»، کارگاه «کارآفرینی و سفر»، نشست آسیب‌شناسی سفر» و کارگاه «سفرهای ارزان و چالش‌های سفر زنان» بودیم. رادیو آهنگ سفر در طول این نمایشگاه حضور فعالی داشت و در طی این نمایشگاه‌ پادکست‌هایی را ضبط کرد. میتونین پادکست سومین نمایشگاه بین المللی کامکس را که توسط آهنگ سفر ساخته شده گوش کنین

  • سومین جشنواره و نمایشگاه کامکس «کمپینگ آفرود کوهنوردی ورزش‌های مهیج» با مشارکت رادیو آهنگ سفر 5 تا 9 شهریورماه برگزار شد. این نمایشگاه و جشنواره به مدت 4 روز در بخش‌های مختلفی مثل کمپینگ، آفرود، کوهنوردی و ورزش‌های مهیج در برج میلاد اجرا شد. در طول این نمایشگاه شاهد اجرای کارگاه‌های مختلفی مثل کارگاه «سفرهای ماجراجویانه»، کارگاه «بقا در طبیعت»، کارگاه «کارآفرینی و سفر»، نشست آسیب‌شناسی سفر» و کارگاه «سفرهای ارزان و چالش‌های سفر زنان» بودیم. رادیو آهنگ سفر در طول این نمایشگاه حضور فعالی داشت و در طی این نمایشگاه‌ پادکست‌هایی را ضبط کرد. میتونین پادکست سومین نمایشگاه بین المللی کامکس را که توسط آهنگ سفر ساخته شده گوش کنین

  • سومین جشنواره و نمایشگاه کامکس «کمپینگ آفرود کوهنوردی ورزش‌های مهیج» با مشارکت رادیو آهنگ سفر 5 تا 9 شهریورماه برگزار شد. این نمایشگاه و جشنواره به مدت 4 روز در بخش‌های مختلفی مثل کمپینگ، آفرود، کوهنوردی و ورزش‌های مهیج در برج میلاد اجرا شد. در طول این نمایشگاه شاهد اجرای کارگاه‌های مختلفی مثل کارگاه «سفرهای ماجراجویانه»، کارگاه «بقا در طبیعت»، کارگاه «کارآفرینی و سفر»، نشست آسیب‌شناسی سفر» و کارگاه «سفرهای ارزان و چالش‌های سفر زنان» بودیم. رادیو آهنگ سفر در طول این نمایشگاه حضور فعالی داشت و در طی این نمایشگاه‌ پادکست‌هایی را ضبط کرد. میتونین پادکست سومین نمایشگاه بین المللی کامکس را که توسط آهنگ سفر ساخته شده گوش کنین

  • سومین جشنواره و نمایشگاه کامکس «کمپینگ آفرود کوهنوردی ورزش‌های مهیج» با مشارکت رادیو آهنگ سفر 5 تا 9 شهریورماه برگزار شد. این نمایشگاه و جشنواره به مدت 4 روز در بخش‌های مختلفی مثل کمپینگ، آفرود، کوهنوردی و ورزش‌های مهیج در برج میلاد اجرا شد. در طول این نمایشگاه شاهد اجرای کارگاه‌های مختلفی مثل کارگاه «سفرهای ماجراجویانه»، کارگاه «بقا در طبیعت»، کارگاه «کارآفرینی و سفر»، نشست آسیب‌شناسی سفر» و کارگاه «سفرهای ارزان و چالش‌های سفر زنان» بودیم. رادیو آهنگ سفر در طول این نمایشگاه حضور فعالی داشت و در طی این نمایشگاه‌ پادکست‌هایی را ضبط کرد. میتونین پادکست سومین نمایشگاه بین المللی کامکس را که توسط آهنگ سفر ساخته شده گوش کنین

  • سومین جشنواره و نمایشگاه کامکس «کمپینگ آفرود کوهنوردی ورزش‌های مهیج» با مشارکت رادیو آهنگ سفر 5 تا 9 شهریورماه برگزار شد. این نمایشگاه و جشنواره به مدت 4 روز در بخش‌های مختلفی مثل کمپینگ، آفرود، کوهنوردی و ورزش‌های مهیج در برج میلاد اجرا شد. در طول این نمایشگاه شاهد اجرای کارگاه‌های مختلفی مثل کارگاه «سفرهای ماجراجویانه»، کارگاه «بقا در طبیعت»، کارگاه «کارآفرینی و سفر»، نشست آسیب‌شناسی سفر» و کارگاه «سفرهای ارزان و چالش‌های سفر زنان» بودیم. رادیو آهنگ سفر در طول این نمایشگاه حضور فعالی داشت و در طی این نمایشگاه‌ پادکست‌هایی را ضبط کرد. میتونین پادکست سومین نمایشگاه بین المللی کامکس را که توسط آهنگ سفر ساخته شده گوش کنین

  • کوهنوردی یه رشته پرهیجان و پر طرفدار میان رشته‌های ورزشی است. پدر و پدربزرگ‌ها و مادر و مادربزرگ‌هایی را می‌شناسیم که از قدیم اهل کوه و کوهنوردی بودن و این دوست داشتن را به بچه‌ها و اطرافیان‌شون هم منتقل کردن و حالا رسیده به نسل ما. داشتن والدین یا یک آشنای کوهنورد یکی از دلایل کوهنورد شدن خیلی‌هاست. افراد دیگری هم هستن که با دلایل دیگه‌ای این رشته رو انتخاب کردن و ادامه‌اش دادن. چند مدت پیش از طریق کانال تلگرام و صفحه اینستاگرام ازتون خواستیم تا داستان کوهنورد شدن‌تون را برامون ارسال کنین. این را باید بگوییم که استقبال از بخش به قدری خوب بود که ما تصمیم به تنظیم این اپیزود گرفتیم.
    «چند وقت پیش ازتون خواستیم داستان کوهنورد شدن‌تون رو برامون بفرستین تا ما با صدای خودتون برای بقیه شنودگان پخش کنیم. استقبال خیلی خوبی هم از این قضیه شد و خیلی‌ها داستان‌هاشون رو واسمون فرستادن… در ادامه پادکست‌هایی که با داستان‌های شما درست شده رو می‌شنویم.»
    پادکست «من چطور کوهنورد شدم» رو گوش کنین. شاید شما هم دوست داشته باشین داستان‌تون رو برامون ارسال کنین.
    --------------
    شما چطور کوهنورد شدین؟ می‌تونین داستان‎های کوهنورد شدن‌تون رو برامون ارسال کنین

  • احمد و عطیه که مدتی پیش اپیزود سفر به نیشابورشون رو گوش دادین، این بار میخوان از سفرشون به بیس کمپ اورست برامون بگن. این زوج کوهنورد و همیشه مسافر چند مدت قبل حدود یک ماه به نپال سفر داشتن و تا بیس کمپ اورست رفتن.
    حالا توی این اپیزود، عطیه درباره این سفر، برنامه ریزی قبل از سفر، خرید مایحتاج، رسیدن به نپال و جزئیات سفرشون برامون میگن. باید بگیم که عطیه انقدر این گزارش سفر را دقیق و با جزئیات گفته که اگر قصد سفر به این مکان رو دارین با گوش دادن به این اپیزود میتونین برای سفر آماده بشین و همین حالا به نپال برین.