Folgen
-
I 1990 rejser tre unge mænd i starten af tyverne fra København til New York. Der skal de ind i en topsikret fængsel og producere et rap-album for en gruppe livstidsfanger. Størstedelen af de indsatte afsoner for drab.
I dette afsnit fortæller en af producerne Henrik(Phaze 5) om det projekt, og hvordan det åbnede døre for at han kunne arbejde med store amerikanske artister. -
I midten af 90’erne overtager Taliban store dele af Afghanistan. Og i dette afsnit fortæller Manila om hvordan hun sammen med sine forældre og seks søskende tog flugten ud af landet. Efter 7000 km til fods ender de i Danmark.
Manila fortæller også om den kamp, der starter da ankommer til Danmark, og som følger hende op gennem hendes ungdom -
Fehlende Folgen?
-
Anna Juul er forfatter og satiriker. Hun er også psykisk syg, og har gennem sin ungdom været indlagt på psykiatriske afdelinger flere gange
I dette afsnit besøger vi forfatteren, for at tale om det, at bruge sin diagnose i sit arbejde.
Værter: Daniel Hijazi og Wilhelm Østergaard -
I dette afsnit har vi besøg af forfatter og journalist Carsten Jensen, der tilbage 1991 rejste til Kroatien for at dække krigen, der lige var brudt ud mellem dem og Serberne.
Carsten fortæller om 14 dage ved frontlinjen, og om hvordan han oplevede krigen på tæt hold
Værter: Wilhelm Østergaard og Daniel Hijazi -
I jagten på at få fat i de to værdifulde malerier, har politiet allieret sig med to bordel-ejere fra den københavnske underverden. De skal agerer lokkedurer og tilbyder Casper og hans kammerat 14 millioner kroner for de to malerier.
I dette afsnit hører man, hvordan politiet og deres agenter tager kontroversielle midler i brug, og hvordan det hele ender i en kælder i Valby
Vært: Wilhelm Østergaard -
Året er 1998. Casper er i starten af tyverne. Udadtil virker han som en ganske almindelig studerende, der passer sin skole og fester med vennerne i weekenderne. Men Casper lever et dobbeltliv, hvor han sammen med vennen Søren kører en lukrativ forretning, hvor de køber og sælger hælervarer. En dag får de en bestilling på to værdifulde malerier.
På det her tidspunkt ved de ikke, at de er i færd med at planlægge Danmarkshistoriens største kunstkup.
I dette afsnit fortæller Casper om sin ungdom, og hvordan han blev indblandet i en sag, der overgår den mest gakkede kriminalroman: med politiets rejsehold, to bordel-ejere, poliagenter og 14 millioner i en ishockeytaske.
Vært: Wilhelm Østergaard -
I dette afsnit afviger vi fra vores koncept, da Wilhelm rejser til Sønderborg, for at tale med rapperen L:Ron:Harald. Vi tager i denne episode lytteren med til ungdommen i Sønderborg, mødet med det psykiatriske behandlingssystem og så til han slår igennem med mega-hittet "Mæ a min Kadett"
Vært: Wilhelm Østergaard -
I dette afsnit taler jeg med Jonas. Han fortæller om en sommeraften tilbage i år 2009, hvor han sammen med to venner er til fest i den lokale rugby-klub. Senere på natten bliver de tre venner anholdt af politiets aktionstyrker. I færd med at trænge ind i en topsikret bank
-
Jørn Jønke Nielsen var med til at grundlægge Hells Angels i Danmark i 1980.
Han blev landskendt, da han fire år senere blev efterlyst i samtlige af landets aviser,
for drabet på Bullshit-præsidenten Makrellen.
Under sin flugt efter mordet debuterede han som forfatter med bogen ‘Mit liv’.
Sidenhen har han udgivet flere romaner og erindringsbøger.
I anden del af Jønkes historie, fortæller han om konflikten med Bullshit, drabet på Makrellen og hans 4 årige flugt væk fra Danmark. Og så kommer vi ind på, hvordan alt det har påvirket ham.
Vært: Wilhelm Østergaard -
Jørn Jønke Nielsen var med til at grundlægge Hells Angels i Danmark i 1980.
Han blev landskendt, da han fire år senere blev efterlyst i samtlige af landets aviser,
for drabet på Bullshit-præsidenten Makrellen.
Under sin flugt efter mordet debuterede han som forfatter med bogen ‘Mit liv’.
Sidenhen har han udgivet flere romaner og erindringsbøger.
I første del af Jønkes historie fortæller han om sin barndom,
rockerkulturens blomstring op gennem 70erne og vejen ind i Hells Angels.
Vært: Wilhelm Østergaard -
Et bestemt graffitimotiv dukker op flere steder i København. Kunstneren bag det har skabt en debat, ikke kun blandt andre malere, men også i medierne.
I dette afsnit fortæller manden bag det historien om motivet. Han fortæller om at vokse op i et maskulint ungdomsmiljø, og om at bære på en hemmelighed, som han af frygt for at blive udstødt af sin omgangskreds, ikke kan dele med nogen
Vært: Wilhelm Østergaard -
88PRJCT producerer streetwear-tøj. Og alt deres overskud har de indtil videre brugt på at bygge brønde i Uganda, Pakistan, Syrien og Burma.
88PRJCT bærer også på en hjerteskærende historie, der ligger til grund for hele deres brand
Vært: Wilhelm Østergaard -
Januar 2008. Journalist Nagieb Khaja rejser til Afghanistan, hvor han skal dække krigen i landet fra de Taliban-kontrollerede områder. Turen tager dog en uventet drejning, da Nagieb sammen med sin fotograf bliver kidnappet af Taliban.
Vært: Wilhelm Østergaard -
I sommeren 2016 er de to rappere Kidd og Kesi på ferie-øen Bornholm, hvor de skal optræde og deltage i deres vens fødselsdagsfest. Dagen efter festen beslutter de, at vil blive på øen et par dage. Og i de efterfølgende døgn, udvikler deres tur sig i en yderst vanvittig og kaotisk retning
Vært: Wilhelm Østergaard -
I dette afsnit fortæller skuespiller Dulfi Al-Jabouri om en barsk opvækst i Irak, og hvordan hans liv ændrede sig, da betjente fra Saddam Husseins sikkerhedspoliti stormede hans families lejlighed.
-
I dette afsnit får vi besøg Lars Grenaa, der tilbage i 2003 udførte den nok mest omtalte politiske protestaktion i dansk historie, da han valgte at hælde rød maling ud over Anders Fogh Rasmussen. Lars fortæller om planlægningen op til aktionen og om det dramatiske efterspil