Folgen

  • Ukas episode er et sterkt og lærerikt møte med Annette Laurenze Sunde, sykepleieren som ble billedkunstner og orakelkort-gründer. Hør om hennes reise inn i kunstens verden, en magisk skaper med stor produksjon og flere utstillinger. Siden 2017 har hun skapt fem unike orakelkort-stokker, der hun brukte egne malerier og foto som bilder, i kombinasjon med tekster hun har fått ned. Kortene brukes flittig av mennesker i alle aldre. Denne uka har Stavangerjenta, tobarnsmamma, bosatt i Sandnes, vært en tur tilbake på Gimsøy i Lofoten. I høst bodde hun der noen uker og ble så sterkt inspirert av naturopplevelsene, dyrene og menneskene, at hun produserte enda en kortstokk; Lyset fra nord. - Jeg hadde jo akkurat gitt ut Sensitiv sjel i fjor sommer, det jeg egentlig skulle gjøre under mitt første opphold i Lofoten var å rydde i esker med dikt, notater og annet. I likhet med flere andre, har Annette opplevd at hun ble plaget med angst og sykdom før hun valgte å lytte til å følge sin sjels ønske. Her kan du høre hvordan ideen om orakelkortene kom, hva det er for noe og om den nye, lærerike appen hun også har utviklet og lansert.

    Her kan du finne ut mer om henne, handle kort og finne kortappen, som stadig er under utvikling. Takk for at du delte din reise, din historie, Annette.

    https://annettelaurenze.com/

  • When I wake up this morning, I didnt know know that I was going to met this guy. Yesterday he did a personal record. 24 year old Nicolas Eberhart from Praha have been 100 days on his bike, and his plan is to cycle in one year, hopefully through all the countries in Europe.

    He is now in Lofoten, on his way to the middle and south in Norway after two weeks at the roads of Finnmark and Troms in rainy weather. Today we met and had good time together in Rolfs bar, nearby the bicycle house in Grunnfør, Hadsel, where he has been sleeping tonight after a distance of 140 kilometer yesterday in a rainy and windy weater.

    Its a part of the national tourist route of Norway.

    - I met a couple from France nearby northcape, and they told me so entusiatic about this cool place, and I really like it here!

    In this episode you can listen to Nicolas talking about his trip.

    https://www.nasjonaleturistveger.no/no/turistvegene/lofoten/grunnfor

  • Fehlende Folgen?

    Hier klicken, um den Feed zu aktualisieren.

  • Margreth Olin er en av Norges aller fremste dokumentarfilm-skapere. Hun er aktuell med filmen "Fedrelandet", som hadde Norges premiere 1. september. Filmen er en storslått hyllest til naturen, foreldrene og heimplassen og den har fått strålende kritikker.

    I filmen følger hun i faren, Jørgen (87, sine fotspor på heimtraktene i Oldedalen, nær Jostedalsbreen. Hennes mor, Magnhild, har også en sentral rolle i filmen og begge foreldrene var til stede på førpremieren på heimplassen. Bare timer etterpå, snudde gleden om til sorg. To dager senere døde hennes kjære mamma. Et stort sjokk for Margreth og familien.

    Hør Margreth fortelle om film, ideen bak og hva hun håper den skal gjøre for både barn, unge og voksne. Hun har aldri vært redd for å vise sårbarhet, og deler også hvordan det er når livet brått snur fra glede til sorg.

    Margreth er kjent for å lage filmer om de svake i samfunnet. Denne filmen er kanskje en av hennes mest personlige. Filmen handler også om å være liten i ei stor verd, som hennes far sa. Nå skal filmen ut i verden. Om få dager skal den vises på filmfestivalen i Toronto, som er en av verdens største og viktigste filmfestivaler. Dit reiser også filmskaper Margreth.

    FOTO: Agnete Brun

    https://www.margretholin.com

  • Ana Ferreira er en dyktig fadosanger fra Braga i Portugal. Jeg var så heldig å få høre henne og hennes dyktige kolleger synge en hel kveld på den sjarmerende restauranten O`Fado, som ligger inne i et sjarmerende smug i Porto. For en opplevelse! Hun trente i det klassiske området i sang og piano og dedikerte seg frem til 2013 til undervisning. I denne episoden får du høre litt mer om Ana og hvorfor hun nå bare synger denne sjangeren.

    Hun var en del av prosjektene "Sopran, fiolin og orgel", "Fam'art Ensemble", "Portugal ante Ensemble", "Dualogum".

    I 2014 debuterte hun som sanger og fast pianist ved «Quevedo Port Wine» i VNGaia, hvor hun kunne utvikle seg og lære litt om Fado.

    I 2016 vant hun «Concurso Viana Canta o Fado» og i 2017 «Fado Contest of Lordelo do Ouro e Massarelos».

    Mer om Ana: https://fadonabaixa.com/our-musicians-ana-ferreira

    Hvis du er i Porto, unn deg selv et helaften med mat og fadomusikk her:

    https://ofado.com

    Jeg fikk også møte hennes dyktige kollega Adriana Paquete, som har gitt ut CD. Du hører hennes musikk her: https://open.spotify.com/artist/0fvVriKZytDbGNy5vLgmhH

    PS. Det er lurt å bestille bord på forhånd.

    Det er selvsagt også mulig å få oppleve fadomusikk andre steder i Portugal.

  • I denne episoden får dere møte historieinteresserte Julio Castro fra Galicia i Spania. Han bor i den sjarmerende fiskerlandsbyen Nigrán i Galicia, omlag 20 minutters kjøretur fra Vigo, som tidligere var en av Europas viktigste havnebyer.

    Dette vakre, frodige området langs nordvestkysten av Spania, et par timer fra byen Porto i Portugal, er fullspekket av historier. Og Julio deler i denne samtalen også sin kunnskap om det norske skipet "Thalasso", som forliste like det forrevne klippene ved Cabo Silleiro, Bayona, i et voldsomt uvær, nyttårsaften 1948. Bare en person overlevde, en norsk jente på 10 år.

    Julio snakker godt norsk etter 50 års erfaring fra norske cruiseskip, hvor han stort sett arbeidet med norsk mannskap.

    Jeg valgte likevel å gjøre intervjuet på engelsk, slik at denne historien kan nå flere.

    Julio tok meg og en venn av seg med til det 99 år gamle monumentet, a la Marina Universelle på Monteferro-høyden. Det er dedikert alle sjømenn som har forlist i det enorme Atlanterhavet.

    Vår samtale finner sted på en benk under trærne, rett ved siden av det 25 meter høye granittmonolit-monumentet, som har fire bronsekroner og en skulptur av Jomfruen av Carmen, skytshelgen for sjømenn, med en Jesusbarn i armene.

    På nordsiden er det en hvit marmortavle som lyder som følger:

    " En bønn for navigatørene som i kampen for tilværelsen fant sine graver i havet, for de som omkom og kjempet for ære for sitt hjemland eller for idealet. For mange tragedier, kort sagt, begravet i bunnen av Atlanterhavet."

    Den engasjerte 74-åringen pensjonerte seg under Corona-pandemien, og tilbringer nå mye tid ute i hagen, der han har sitrontrær, urter, bær og andre frukter. Han liker også å gå tur og holde seg i form, og sørger jevnlig for å fyller på med ny kunnskap via internett og bøker. Og han reiser mye, ofte til Norge. Det skal han kanskje også gjøre i sommer.

  • Anita Helen Rasmussen fra Sørvågen i Lofoten ble nasjonalt kjent da hun deltok i TV-serien "Den sjette sans" i 2011. 62-åringen er utdannet frisør, arbeider som spiriturell veileder, kurs- og foredragsholder, jobber med film- og TV-prosjekter, og gir snart ut sin fjerde bok. Hun får oppdrag fra mange steder i verden og hjelper til med å finne både mennesker, dyr eller gjenstander. Hun er eldst av 13 søsken og flyttet hjemmefra som 14-åring. Bare fire år gammel hadde Anita sitt første møte med "den andre siden". Livet har ikke vært en dans på roser, men hun ser på det som lærdom. Anita har blant annet overlevd to alvorlige kollisjoner, trent seg opp til å gå igjen og idag er nå stadig å se på fjellturer. Møt livsglade Anita, hør om hennes spennende prosjekter og erfaringer.

    Les mer om Anita Helen Rasmussen

  • Han er skuespiller, regissør og har også arbeidet som teatersjef i Sverige. I denne episoden får dere bli nærmere kjent med mannen som har spilt i utallige teaterforestillinger, vært med i filmer og utgitt egne bøker. Han er nemlig også poet og interessen for dikt kom i svært ung alder. For å nevne noe, så har han også spilt i Shakespares Hamlet, bekledt en av hovedrollene, som Karl Oskar i forestillingene Utvandrerne. Iso Porović er født i 1965, men har rukket så mye, både på og ved siden av scenen, at man skulle tro denne mannen hadde levd flere liv. Han har også familie, kone og fire voksne barn.

    Iso har også opplevd krigen i Bosnia.

    Selv ble han født i Prijepolje i Serbia og har bodd flere år i Sarajevo, der han tok sin utdannelse på akademiet for scenekunst. En tid etter krigen ,flyttet han til Sverige, der han har bodd og arbeidet i mer enn 20 år.

    Nå har han flyttet til Nord-Norge og arbeidet som scenekunst-instruktør for de fem kommuner som utgjør Vesterålen. Det er tidvis nokså hektisk å reise mellom teaterstykker , flere av dem foregår omtrent samtidig. Og det krever en strukturert person å holde på med så mange prosjekter på en gang. Iso gleder seg over at han nå får bidra i enda større grad til å løfte andre og rekker utrolig nok også å arbeide med egne frilansprosjekter i den frie teatergruppa Pilgrim.

    Les mer om Iso her:

  • Bestefaren hennes var 23 år gammel da 2. verdenskrig brøt ut i 1940 og var med og kjempet i det største slaget på norsk jord. Han ble beskutt på Fossbakken av tyske jagerfly som skjøt i stykker skiene hans med mitraljøser før de til sist bombet ham. Men han berget livet, takket være en stor stein og mye snø. I denne episoden får dere bli nærmere kjent med den nordiske komponisten og sangeren. Christine Hals fra Nordkjosbotn, bosatt i Los Angeles, som har komponert musikken til storfilmen "Kampen om Narvik", som har fylt norske kinosaler helt siden premieren nå i romjula. Hennes aller største prosjekt til nå. Christine har alltid fulgt drømmene sine og virkelig gått inn for det hun ønsket. Hun har til og med jobbet som betongsager for å skaffe nok penger til å realisere drømmen om å komme til Los Angeles for å ta ytterligere musikkstudier. Bare for å nevne noe. Å bli ansatt som komponist for en stor krigsfilm er ikke vanlig for en kvinne. For henne har det derfor vært ekstra spesielt å få gjøre dette, særlig siden hennes bestefar var med å kjempe i Kampen om Narvik. Hun gråt under hele premieren i Narvik, det var følelsesmessig sterkt å se filmen i byen der dette store slaget skjedde. Fram til nå har ikke Christine vært så kjent hjemme Norge, dette tross for at hun har gjort virkelig store ting i årene som ligger bak oss. Blant annet er Christine er den norske dronningen Iduna i Disney-suksessen FROZEN 2, der hun synger sangen «All Is Found» – «I elven finnes alt» en vuggevise om den magiske elven der alle svarene ligger og hennes stemme i Frost 1 er det som inspirerte plottet rundt en sirene i Frost 2. Christine komponerte også tema for det populære og verdenskjente spillet League of Legends Champion "Udyr - the Spirit Walker". Les mer, se og lytt til hennes verker og sanger her::

    https://christinehals.com/

    FOTO:Svein Finneide

  • For snart tre år siden startet lege Annette B. Dragland podcasten «Leger om livet». Den første siden sammen med sin svigerinne, som også er lege. Den forskningsbaserte podcasten nærmer seg 100 episoder, og hun intervjuer landets fremste eksperter innen søvn, stress, fordøyelse og mental helse. Leger om livet har nå fått flere titalls tusen lyttere. Og nå skriver hun på ei bok om helhetlig helse.

    Sortlendingen har et brennende engasjement og et stort hjerte for å hjelpe andre til et bedre liv. Hun har erfart at små endringer kan gjøre stor forskjell. Hun gikk selv på en stor helsesmell 25 år gammel og medisinstudent på femte året. I denne episoden deler Annette hva som skjedde med henne og hvordan hun klarte å bli helt frisk igjen.

    Ønsket om å nå mange flere enn sine pasienter med viktig informasjon og forskning var grunnen til at hun startet podcasten. - Jeg er opptatt av å formidle nyttig og forskningsbasert kunnskap om kropp og helse, for jeg tror at kunnskap gjør det lettere å leve gode liv, sier Annette.

    Jeg har alltid vært opptatt av å snakke et språk alle skjønner, ikke minst i møte med pasientene mine, sier hun og refererer til Einstein:

    «Du har ikke forstått det ordentlig dersom du ikke kan forklare budskapet på en enkel måte».

    https://www.annettedragland.no/

    Foto: Aleksandra Kirko

  • Inger D. Karlsen er født i Finnmark, oppvokst i Nordland og har bodd størstedelen av livet på Østlandet. Nå bor hun i Oslo og Moss. Ei kreativ sjel, en sangfugl, et omsorgsfullt medmenneske.

    Hennes historie er sterk. Hun ble født med ganespalte, feiloperert som liten og i barndommen var hun jenta med den rare stemmen. Når hun møtte nye barn, forklarte hun alltid først hvorfor hun hadde så rar stemme. Heldigvis fikk hun en ny operasjon som 12-åring. Stemmen hun reiste heim med, var ny og fin. I 34 år har Inger sunget, hun har opptrådt på mange scener, i kirker og har spilt inn plate, reklamefilm og annet. Hun har også opptrådt som klovn. I denne samtalen snakker vi om forventning, som hennes CD-plate utgitt for noen år siden, hadde som tittel. Da hun fylte 50 år i høst, laget hun et foredrag om stemmen sin og trommet sammen musikere hun har spilt i band med og gode venner, i en kirke i Oslo. Bli kjent med Inger. Du finner flere av hennes sanger på Youtube, her er link til en av dem som passer ekstra godt akkurat nå: https://www.youtube.com/watch?v=ZeWVk68LJJM

  • I Tønsberg domkirke fikk jeg høre Øystein Haga fra Jelsa i Rogaland spille på sin ocarrina. Han er en dyktig musiker og håndverker, som lager nydelige treprodukter i tillegg til keramikkfløyteproduksjonen. Ocarin er ett av verdens eldste instrumenter. Navnet ocarina , betyr "liten gås", men Øystein lager former både fugler, hvaler og andre skapninger av leire som man kan spille på. Denne fløytetypen er til og med med i det populære dataspillet Zelda Ocarina of Time og Øystein har utarbeidet en inspirert av dette. I 2009 ble han utsatt for en alvorlig ulykke, der han den ene hånda hans ble sterkt skadet og deformert. Hør historien om hvordan hva han allerede på sykehuset rett etter ulykken bestemte seg for at han ville finne en måte å fortsette som musiker og håndverker, selv om han ble handicappet. Det klarte han ! Takk for at du delte din svært motiverende og lærerike historie, og for musikken du gir til verden. Øistein har gitt ut flere CD-plater med nydelig ocarinmusikk. Les mer om ham på : www.ocarina.no

  • Hello, is it Mister Storli ? sa kvinnestemmen som sa hun ringte fra National teater i Tsjekkia. Hun lurte på om han kunne tenke seg å skrive sanger og komponere for symfoniorkesteret der. Musiker Ole Jonas Storli var den gangen 21 år, gikk på Vest-Jysk musikkonservatorium i Danmark og trodde det var noen som tulleringte. Men han sa ja, uten å vite helt hva han gikk til. I denne samtalen deler han opplevelsen dette resulterte i og mye mer. Han er uredd og har pågangsmot. Adresseavisa kalte ham for en følsom fighter i sitt portrett.

    Den dyktige musikeren, lydteknikeren og produsenten fra Trondheim har har bare jobbet med musikk og det er det han trives med. Å jobbe litt med ulike sjangre, ja det er bare gøy! Utfordringer tas på strak arm.

    Ole Jonas ble født for tidlig. fikk for mye oksygen i kuvøsen og mistet synet. Å være blind, har han aldri latt være noe hinder.

    Han trives på scenen, har jobbet og samarbeider med mange kjente musikere. I et par tiår har han turnert og holdt konserter sammen med sin gode venn Ole Johnny Steinsland fra Hamarøya, som utgjør den makeløse duoen Raindogs, som spiller låter fra Tom Waits store univers. Ole Jonas stortrives også når han jobber alene i studio også, der glemmer han som regel tid og sted.

    Han trakterer tangenter og trekkspill så det suser. Når han ikke holder på med musikk liker han å snekre og under pandemien investerte han i nytt utstyr og har lært å brygge sitt eget øl !

    FOTO: Diana Lindbjerg

  • Linn Elise var første gjest i min podcast, som ble lansert 1. april 2020. På disse to årene, også kalt pandemi-tiden, har mye skjedd i hennes liv. Etter 18 år som flyger i Luftforsvaret valgte hun å si fra og uniformen er nå pakka bort. I fjor tok Linn Elise seks måneders ferie for å tenke gjennom livet og finne ut hva hun ønsket å gjøre. Sist høst la hun ut på en måneds vandring, alene til fots fra Oslo til Trondheim. Hun lærte mye, og støtte også på enkelte utfordringer der hun måtte virkelig bite tennene sammen for å finne løsninger. Noen ble svært nærgående ! Hun er ei reflektert, modig og artig dame, og veldig målbevisst. Vi snakker om livet i livene våre, valgene vi har, hver dag og andre minner og erfaringer. 39-åringen fra Sigerfjord i Vesterålen flyttet til Tromsø etter nyttår , til ny jobb som programleder i Nord-Norsk Lederutvikling. Jeg ønsker deg en god lytteopplevelse !

  • Vigdis Benno Hjelmås har alltid vært litt ulydig, på den gode måten. Hun ble rådet til å ikke få barn grunnet sin diabetes. Hun fikk to, og er også bestemor til to. Hun påstår også at hun ikke hadde vært i live i dag dersom hun skulle fulgt myndighetens kostholdsråd for dem som har diabetes 1. Hun mener at hennes valg om et et sunt og riktig kosthold, der hun blant annet kuttet ut poteter, ris, frukt og brød, går regelmessige turer ut i naturen og positive tanker er grunnen til at hun er i live i dag. Men like før jul i 2020 ble hun rammet av et kraftig hjerteinfarkt. - Jeg skal tilbake, dette skal også gå bra, tenkte Vigdis. Hør om veien tilbake etter at ny sykdom rammet. I ukebladet Allers 5/2022, kan du lese en firesiders reportasje om den sterke og positive dama fra Gjøvik. Alt er mulig - og - det er lurt å være litt ulydig.

  • Heidi Gunes fra Finnmark er synsk og har i mange år jobbet med å gi veiledning og støtte på livsveien. Hun skjønte tidlig at hennes livsoppgave er å hjelpe mennesker. I mange år arbeidet hun en til en, men underveis tok hun et valg og satser mer på gruppe-veiledning fordi hun ser det har mer effekt.

    Hun har selv hatt mange tøffe og vonde erfaringer, disse ser hun på som lærdom og hun har jobbet seg gjennom dem. Erfaringene, både fra eget og andres liv, bruker hun i sine veiledninger. I denne episoden får du vite mer hva dette går ut på.

    15. april jubilerer Facebookgruppa L.Å.S.H., som innovative Heidi startet allerede i 2012. Gruppa ble etablert for å skape et felleskap for mennesker som var interessert i livsveiledning, åndelighet, spiritualitet og healing. I årenes løp har hun fått med seg flere gode hjelpere i gruppa, mennesker som har egne virksomheter og ulike typer hjelp. I gruppa gir Heidi og de andre også mye gratis, i form av motiverende og lærerike videoer og andre innlegg som kan bidra til å hjelpe andre.

    https://www.facebook.com/groups/219225791515294

    Kjærlighetsenergien inne i Facebookgruppa er viktig og det er nulltoleranse for negative kommentarer i gruppa.

    Heidi har også ei egen gruppe, Magisk Visdom:

    https://www.facebook.com/search/top?q=magisk%20visdom

  • Franske Emilie Montigny bor i byen Leipzig utenfor Berlin, men har bodd mange år i den tyske hovedstaden. I mange år hadde hun et hektisk liv med lange arbeidsdager i et stort reklamebyrå der. Hun er utdannet grafisk designer og er også en kreativ kunstner, med stor passion for å skape. I november 2018 gjorde hun noe som ble et vendepunkt i hennes liv. Emilie reiste til Norge og utenfor Skjervøy i Troms hoppet hun i det iskalde havet, til tross for at hun hele livet har hatt vannskrekk. Å bade sammen med spekkhuggere ble en stor og svært sjelsettende opplevelse. Året etter reiste hun tilbake og bodde seks måneder på ulike steder i nord. Det ble mange nye båtturer ut til de vakre hvalene, som hun forelsket seg totalt i. - Jeg skal tilbake så snart det er mulig, jeg lengter så etter nordlys, alle typer vær og hvaler, sier hun. Nå arbeider hun frilans på heltid og trives med å bo nær skogen, slik at hun og hennes kjære hund har kort vei til naturen. Her kan du se noen av hennes prosjekter: https://www.emiliemontigny.com

  • Midt i en verdenspandemi ble Sven Walczak headhuntet til stillingen som hotelldirektør på det splitter nye Scandic Sortland, som åpnet i mars 2021. Allerede i oktober i fjor flyttet han og hans norske samboer nordover med sin lille datter. 37-åringen er født og oppvokst i Reichenback im Vogtland i Tyskland og var bare 14 år da han fikk sin første jobb i restaurantbransjen.

    På et hotell-kjøkkenet i Sharm el-Sheik fikk han en opplevelse som sjokkerte ham, noe han ikke hadde trodd var mulig! Sven er selv utdannet kokk og lang fartstid fra ulike hoteller i flere europeiske storbyer. Han har også jobbet i Egypt og ombord på cruiseskip før han kom til Norge for ni år siden. En hyggelig kar med stor passion for mat og mennesker, som liker å lede, utvikle og fylle på med ny kunnskap. Utrolig nok finner han også tid til sin store lidenskap, fritidsfiske.

    Jeg ønsker deg en god lytteopplevelse!

  • Ukas gjest i min podcast har en sterk historie å fortelle. Dette er en historie om glede og sorg. En historie om å gå videre, når livet vender vrangsida til. Om gå videre alene, når man mister den man elsker. Året 2017 starta med en bølge av sorg. 2. januar døde hennes Ole og Grete ble enke, bare 47 år gammel. Ektemannen ble for noen år tilbake nasjonal stjerne gjennom filmen "Heftig og begeistret", som handlet om mannskoret og menneskene der. En fantastisk nær og ekte film som ble en publikumssuksess både i inn- og utland. Mange vil fortsatt huske Ole sitt sitat: "Æ har to unga med kjerringa og en privat". Grete bor i dag på Sortland. Hun er ei tøff dame, mamma til to voksne barn som hun og Ole har ilag. Ei dame med mange interesser. Denne høsten har helårs havbading blitt en av de tingene som gir henne gledeskick og gode opplevelser. Hun har rukket 45 havbad bare på et par måneder. Fjellturer og musikk også blant de tingene som gir henne glede i kverdagen, i tillegg til familien. Og så er hun glad i mennesker, derfor trives hun veldig godt i dagligvarebransjen.

    Jeg ønsker dere en god og lærerik lytteopplevelse.

  • Da TARA, Norges største magasin for kvinner 40+, kom for 17 år siden, representerte bladet noe helt nytt og annerledes innen norsk ukeblad-verden. Sjefredaktør Torunn Pettersen har vært med på hele reisen, og gløder fortsatt for produktet, for skrivingen og ikke minst setter hun pris på de gode menneskemøtene. For 10 år siden ble Torunn kåret til Norges beste redaktør i hovedstadspressen, med begrunnelse at bladet hadde klart å kapre både nye lesere og annonsører i en tid hvor trykte medier kjemper mot opplagsfall og annonsesvikt. Juryen fremhevde Pettersens «usvikelige tro på eget konsept». Hun har vært nominert flere ganger. De ni siste årene har TARA-weekend på Geilo blitt arrangert, ei herlig påfyllhelg for leserne der også kåringen av Norges modigste kvinne finner sted. Men Torunn er modig selv. For da Bonnier Media, som sto bak bladets utgivelser, valgte å legge ned aktiviteten i Norge i 2019, valgte hun å brette opp ermene i nytt selskap. I denne episoden får du også bli bedre kjent med Torunn, som faktisk er vaskeekte nordlending, selv om hun vokste opp i drabantbyen Bogerud i Oslo. Jeg ønsker deg en god lytteopplevelse !

  • I dagens episode deler jeg noen tanker om behovet vi mennesker har for å dele. Noen ganger kan vi føle at vi overdeler, hvorfor gjør vi det vi gjør ? Jeg har ikke svarene, men kanskje kjenner nettopp du deg igjen i det jeg snakker om ?

    Jeg ønsker deg en god lytteopplevelse !