Episodes

 • Monopolet: Journalist og nyhedsvært Cecilie Beck, skuespiller og komiker Sofie Jo Kaufmanas og musiker Søren Rasted.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Nanna går meget op i sundhed, men havner i en svær situation hvert år, når hendes bedsteforældre inviterer til julehygge med søde sager.
  2. Mathilde spørger Monopolet om råd til, hvordan man kombinerer karriere og børnefamilieliv.
  3. Troels troede, at han havde givet sin kone en helt unik morgengave, men de specialdesignede ørestikker, som han har fået produceret, sælger guldsmeden nu på nettet.
  4. Casper er ved at falde for sin nærmeste kollega, men er bange for at skabe en akavet stemning på arbejdspladsen.
  5. Sofies kæreste ønsker sig en AirFryer i julegave, men Sofie afskyr AirFryeren og spørger Monopolet, om hun kan tillade sig at fjerne den fra hans ønskeliste.
  6. Mette skal snart til julefrokost med sin kusine Amalie, der medbringer sin nye kæreste, og Mette er i tvivl om hun skal fortælle kusinen, at Mette har været i et forhold med kusinens nye kæreste.
  7. Malous kæreste er en udpræget egoistisk elsker, og Malou ønsker, at han var mere generøs i soveværelset.
  8. Yasmin er forelsket i Ahmed, men Yasmins familie nægter at acceptere Ahmed.
  9. Torben har et vennepar, der har for vane at beholde deres snavsede fodtøj på, når de er på besøg hos Torben og hans kone.
  10. Sidsels nye kæreste synes, at det er mærkeligt, at Sidsel tilbringer tid sammen med sin eksmand og deres fælles børn.

 • Monopolet: Generalsekretær Johanne Schmidt-Nielsen, tv-vært Sebastian Klein og journalist Abdel Aziz Mahmoud.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Jonathan ønsker at bruge mere tid sammen med sin gode ven Naja, men Naja prioriterer at gå til spejder.
  2. Line har mand og barn og frygter at ende i det klassiske "leverpostejsliv", hvor alt handler om at få praktikken til at gå op.
  3. Cecilie føler sig kopieret af sin veninde Sofie, der altid køber det samme tøj, makeup, smykker og møbler som Cecilie.
  4. Pia og Peter har smugkigget i deres 11-årige søns sms'er og har fundet ud af, at sønnen lyver om, at Pia og Peter har fundet sammen igen.
  5. Mie og hendes to bonusdøtre elsker alt ved julen, men Mies kæreste vil ikke have en eneste julekugle op at hænge i sit hjem.
  6. Signe ønsker at give sin tætte ven Mads en julegave som tak for hans støtte i årets løb, men Signe er nervøs for, hvordan Mads' kæreste vil reagere, da kæresten er meget jaloux anlagt.
  7. Bianca og Bernard arbejder på en offentlig arbejdsplads med temperaturloft på 19 grader, men kollegaen Tim bliver ved med at skrue op for radiatorerne.
  8. Christian har kærestesorger og spørger Monopolet, om det er ok at græde foran sine børn.
  9. Sandra er havnet i en økonomisk konflikt med sine bofæller, om hvor tit det er rimeligt at vaske tøj, nu hvor priserne stiger og deres budgetter er stramme.
  10. Williams kæreste Rikke bruger sin telefon meget, når hun kører bil, og William er i tvivl, om hvordan han skal gribe situationen an.

 • Missing episodes?

  Click here to refresh the feed.

 • Monopolet: Investor Mia Wagner, komiker Nikolaj Stokholm og skuespiller Hadi Ka-koush.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Hannas kæreste Martin er blevet bidt af at lave gør-det-selv projekter i Hannas lejlighed, men Martin er stadig på begynderstadiet og Hanna er ret øm og perfektionistisk omkring sine ting.
  2. Marie er chef og spørger Monopolet, om man som chef bør gå tidligt hjem fra julefrokosten på arbejdspladsen.
  3. Mikkel elsker dansktop og har et brændende ønske om at dele passionen for genren med sin kæreste Anne, men Anne synes, at dansktop er frygteligt at lytte til.
  4. Hanne har som 75-årig for første gang stiftet bekendtskab med dating, og er nu blevet kontaktet af Mogens, som samtidigt også dater Hannes veninde.
  5. Emma bor i et meget lydt lejlighedskompleks, og har en nabo der er en meget engageret og højrøstet gamer.
  6. Bjarne har for nyligt lagt flasken og stofferne på hylden og er i tvivl, om han bør fortælle sine forældre om sit tidligere misbrug, da han holdte det hemmeligt mens det stod på.
  7. Stine har i flere år haft et hemmeligt forhold til sin kollega Søren, der hele tiden har haft en anden kæreste og nu skal være far.
  8. Lauras mor har arbejdet med børn hele sit arbejdsliv, men Laura har svært ved at få sin mor til at passe sine to børn en sjælden gang imellem.
  9. Adams kæreste Robin er afhængig af regneark og bruger flere timer hver aften på at lave beregninger på sin bærbare computer.
  10. Karla og hendes veninder har en begrundet mistanke om, at deres veninde Ida ofte tilføjer lidt ekstra penge, for at tjene til sig selv, når Ida har lagt ud for vennegruppen.

 • Monopolet: Podcastvært Signe Lindkvist, skuespiller Søren Malling og tidl. professionel håndboldspiller Jesper Nøddesbo.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Isabellas kæreste Rasmus har dårlig mundhygiejne, og det går ud over Isabellas lyst til at kysse og være tæt med Rasmus
  2. Heidi overvejer at stå af karriereræset og blive sosu-assistent, men er bekymret for den massive lønnedgang som det skifte vil medføre.
  3. Gunnar er i forsøget på at undgå forskelsbehandling af sine børn, endt med at forskelsbehandle sine børn.
  4. Maya er leder af et team på sit arbejde, men Maya har mistet tilliden til sit teams evner og er i tvivl, om hvor meget hun skal blande sig i deres arbejde.
  5. Milles datter har fødselsdag i starten af december måned, og fejringen falder altid sammen med Milles mands årlige julefrokoster med gutterne
  6. Ali frygter at vokse fra sin tætte ven Habib, da Ali savner, at de sammen kan tale om følelser og andre dybere emner.
  7. "Den ufrivillige tvangskrammer" Johanne er havnet i en akavet krammeknibe, der ved seneste familiesammenkomst gik ud over Johannes 12-årige nevø.
  8. Sebastian har fået følelser for sin bedste veninde Laura, der dog er i et langvarigt parforhold med sin kæreste.
  9. Thea og tre veninder købte sammen en fødselsdagsgave forud for deres fælles venindes fødselsdagsfest sidste år, men festen blev udskudt og nu hvor den skal afholdes er den ene af veninderne så pludselig ikke inviteret med.
  10. Marie er skuffet over sine venner, og spørger Monopolet, hvordan hun skal forholde sig til situationen.

 • Monopolet: Tv-vært Sofie Linde, direktør og filosof Morten Albæk og kreativ direktør Uffe Buchard.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Maibritts kæreste Benny er med tiden blevet mere ligeglad med sit udseende og sin påklædning, når Maibritt og Benny skal ud.
  2. Allan er blevet forelsket i en finne og står i et dilemma om klima og kærlighed.
  3. Lottas brødre giver fødselsdagsgaver og julegaver for langt mindre beløb til Lotta end til hinanden.
  4. Katrine prøver at være professionel på sin arbejdsplads, men er faldet pladask for projektlederen Frederik.
  5. Signe og hendes kæreste Johan har kun sex, hvis Signe tager initiativet.
  6. Lars savner sine tidligere bonusdøtre, som nu efter en skilsmisse er ude af hans liv.
  7. Matilde modtager uønsket opmærksomhed på sin arbejdsplads fra chauffører, der kommer for at aflevere pakker til virksomheden.
  8. Thomas' forældre ringer til ham flere gange dagligt, og Thomas ønsker at være mere "fri".
  9. Anja har fortrudt sit forældreskab og er i tvivl, om hun skal indvie sin kæreste Simon i sine tanker.
  10. Karens kone Pernille kan ikke klare lyden af andre der spiser, hvilket gør det svært for Karen at indtage popcorn, fredagsslik og aftensmad, når Pernille er til stede uden selv at spise

 • Monopolet: Musiker Ida Corr, chefredaktør Bjarne Corydon og komiker Nikolaj Stokholm.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Stines kæreste serverer tvivlsomme og uappetitlige retter, når han står for aftensmaden.
  2. Katrine og Martin overvejer at få endnu et barn og spørger Monopolet, hvornår det er optimalt at få barn nummer to.
  3. Alice har en amerikansk bekendt, der på et visit glemte en værdifuld plakat, som Alice nu overvejer, om hun kan tillade sig at hænge op på sin hvide væg i stuen.
  4. Lisa har i et år været lun på sin kollega Niels, der er i et parforhold, og nu hvor Lisa selv er blevet single, er hun bange for at handle på sin interesse, når hun bliver fuld.
  5. Mia og Jonas er unge forældre og har svært ved at skabe tætte relationer til de øvrige forældre i deres børns skole.
  6. Henrik føler, at hans parforhold er gået i stå og kun handler om i praktik og børn.
  7. Emma har datet Johnny i nogle måneder, men under valgkampen er de blevet opmærksomme på nogle store politiske uenigheder imellem dem.
  8. Amanda ønsker sig brændende at blive adopteret af sin mors kæreste Søren, men er nervøs for at blive afvist, da Søren eksempelvis ikke ønsker at blive gift med Amandas mor.
  9. Lasses kæreste vil virkelig gerne have en radiatorskjuler, men der er bare den detalje, at Lasse og hans kæreste ikke har nogen radiatorer i deres lejlighed.
  10. Patricias ven Sebastian vil gerne låne en sofa til en overnatning, men Patricias kæreste mener, at fyre altid har en "skjult agenda", når de er venner med en af modsatte køn.

 • Monopolet: Musiker Sanne Salomonsen, skuespiller og tv-vært Ibi Støving og filminstruktør og tegner Anders Morgenthaler.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Søren er i syv sind over sin papsøn Janus, der ikke deltager i de huslige gøremål og intet betaler for at bo hjemme.
  2. Rikke er vendt hjem til Danmark efter 10 år i udlandet, men savner Lukas der bor uden for EU.
  3. Anne spørger Monopolet, hvad hun skal gøre, når fremmede mennesker ønsker at røre ved Annes datters hår og hænder.
  4. Kristian har mistet sin livspartner gennem 40 år og er i tvivl, om hvordan han kommer godt videre i livet som enkemand.
  5. Mona er i tvivl, om hun skal fortælle sin veninde Eva, at hendes nye kæreste Ole har en historik med utroskab.
  6. Cecilie har været i sit nuværende parforhold i elleve år og har altid faket sine orgasmer.
  7. Nanna og Nicklas ønsker at vaske tøj midt om natten, når strømmen er billigst, men bor samtidigt i et ældre lejlighedskompleks, hvor opgangens regler er, at der ingen larm må være efter kl. 22.
  8. Isak har en fantasi om at have en trekant med sin kæreste og en anden kvinde, men Isak er i tvivl, om han skal præsentere ideen for sin kæreste.
  9. Maria har datet Anton i nogle uger, hvor hun har betalt for alle deres fælles indkøb.
  10. Olivia blev mobbet gennem hele sin folkeskoletid af "tyrannen" Victor, men nu er Olivas gode veninde blevet kærester med Victor.

 • Hør partilederne løse lytternes politiske dilemmaer - direkte fra DR Koncerthuset, Koncertsalen.
  Værter: Sara Bro og Issa Mahmoud Jeppesen.

 • Monopolet: Forfatter Sara Blædel, debattør Poul Madsen og psykologisk manipulator Jan Hellesøe.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Mads er studentermedhjælper i en virksomhed, hvor en af hans kollegaer dagligt falder i søvn på sin kontorplads.
  2. Karina tog selv beslutningen om at slå op med Bjarne, men er stadig tiltrukket af ham og har svært ved at komme videre.
  3. Christian har et anstrengt forhold til sin tvillingesøster og overvejer at undlade at invitere hende til sin fødselsdagsfest, når de begge snart fylder 60 år.
  4. Signes kæreste Noah bruger meget tid på at kigge på smukke kvinder på sociale medier.
  5. Maria keder sig på sit arbejde, men arbejdspladsen har investeret meget i Maria og hun er derfor i tvivl, om hun kan tillade sig at sige op.
  6. Anders bor hjemme ved sine forældre, holder sabbatår og er havnet i et dilemma om, hvorvidt hans forældre skal bestemme hans sengetid.
  7. Carlos og Sofia spørger Monopolet, hvad der egentlig er passende med hensyn til kærtegn, når man er i det offentlige rum eller sammen med familie.
  8. Adam og hans bror har efter at have ryddet op i deres fars dødsbo fundet en urne med deres kremerede farmor, som faren aldrig har fået skilt sig af med.
  9. Charlotte føler sig udenfor i sociale sammenhænge i forbindelse med klassearrangementer i sit barns skole.
  10. Katrine har to børn med diagnosen ADHD, men Katrines mor tror ikke rigtig på ADHD og derfor er Katrine i tvivl, om hun skal fortælle sin mor, at Katrine også selv har ADHD.

 • Monopolet: Musiker Lina Rafn, direktør Karsten Lauritzen og komiker Simon Talbot.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Erik arbejder på en skole, hvor en af hans kolleger går i sweatpants uden underbukser og derfor tydeligt viser kollegaens ædlere dele.
  2. Dorte og Bo har en 16-årig søn, der gerne vil have en tatovering, og truer med at flytte hjemmefra, hvis han ikke får sin vilje.
  3. Ulla spørger, hvad Monopolet mener om et dansk brudepar, der ønsker sig dyre bryllupsgaver til et bryllup, der er placeret i udlandet og i forvejen vil være dyrt for gæsterne at deltage i.
  4. Sidsels svigermor inviterer andre gæster med til deres aftaler uden forvarsel, og Sidsel føler, at det især går ud over Sidsels datter.
  5. Laura på 1.60 har fundet ud af, at hun i vagtplanen på sin arbejdsplads går under øgenavnet "Hobbitten".
  6. Dittes veninde Marie holder sit forhold til kæresten Frederik hemmeligt for sin mor, men nu har Ditte fundet ud af, at Maries mor ikke kan lide Frederik, da moren selv har været sammen med Frederik seksuelt.
  7. "Den fortabte kajakroer Troels" er afhængig af sin romakker Johan, og Troels er træt er, at Johan kun kan ro, når Johans kæreste er på arbejde.
  8. Signes aldrende mormor "holder sig i live for at se Signe blive færdiguddannet som læge", men Signe har ved en fejl sat sit studie på pause og er i tvivl, om hun skal fortælle det til sin mormor.
  9. Ida og pigerne fra Jylland er i tvivl, om de bør deltage i et surprise-babyshower hos en veninde de ikke har set i 6 år, da de reelt ikke ved, om veninden ønsker at se dem.
  10. Klaus har forelsket sig i Trine og kan ikke slippe tanken om hende, men Trine har trukket sig grundet sygdom i den nærmeste familie.

 • Monopolet: Iværksætter Andrea Elisabeth Rudolph, musiker Jesper Binzer og komiker Jan Gintberg.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Anton føler, at hans venner kun kan bruge ham, når de ikke er i kæresteforhold.
  2. Karina ønsker at skifte job og branche, men er i tvivl, da jobbet vil medføre en betragtelig lønnedgang.
  3. Lone beskriver sig selv som en sensitiv type og er derfor i tvivl, om hun bør blive væk fra sin søns fodboldkampe for ikke at blive for følelsesmæssigt påvirket.
  4. Ole overvejer at droppe sit efternavn, som oprindeligt er hans ekskones efternavn, men er bekymret for, hvordan hans børn vil reagere.
  5. Karen er faglig leder i en stor virksomhed, men føler at hendes kollega Niels underminerer hende i det daglige arbejde.
  6. Camilla har lånt sit sommerhus ud til sin kærestes ekskone Louise, men nu har Camilla opdaget, at Louise har været sin nuværende kæreste utro i sommerhuset.
  7. Rikke spørger Monopolet, hvordan hun bør forholde sig til, at hendes mand ikke anerkender hendes indsats i deres husholdning.
  8. Rasmus mistede sin far for knap 10 år siden, og Rasmus er stadig i sorg over savnet af ham.
  9. Maries veninde Nanna forærede som 8-årig en fingerring til Marie, som havde tilhørt Nannas mormor, men her små 14 år senere har Marie genfundet ringen, som nu viser sig at have en høj værdi.
  10. Isabellas familie nægter at slette Isabellas ekskæreste Anders fra deres diverse sociale medier.

 • Monopolet: Livstilskommentator Christine Feldthaus, komiker Thomas Warberg og dirigent Phillip Faber.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  01. Siljes mand står stejlt på, at deres søn ikke skal gå i brugt tøj, og Silje overvejer at købe brugt vintertøj uden sin mands viden.
  02. Carsten og hans kæreste Iben er meget uenige om, hvornår man må poste billeder på de sociale medier af andre mennesker.
  03. Josefine har lyst til at gøre livet surt for sin utro ekskæreste og spørger Monopolet efter tips til at tackle situationen.
  04. Ægteparret Tanja og Visti er i tvivl, om Visti skal takke ja til et jobtilbud fra Tanjas arbejdsplads, så de også bliver kolleger fremover.
  05. Julie er blevet kontaktet af sin overbo, som hun tidligere har været på date med, der fortæller, at han kan høre hende, når hun har sex.
  06. Mie holder det skjult for sin far, at hun er blevet gift, da han ikke var inviteret med til brylluppet.
  07. Adelina har en veninde der giver gaver for mange tusinde kroner, og Adelina har svært ved at tage imod så dyre gaver.
  08. Frederik er ved en fejl kommet til at opdage sin søsters sextape.
  09. Theresa føler, at hendes svigermor modarbejder hende og forsøger at spille Theresa ud mod hendes mand.
  10. Thomas og Mettes datter går i 1. klasse og har en dansklærer, der sender beskeder til forældrene med stavefejl og grammatiske fejl.

 • Monopolet: Journalist Stéphanie Surrugue, journalist og læge Peter Qvortrup Geisling og satiriker Huxi Bach.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Frank lyver når han bliver fuld og spørger Monopolet, om han bør fortælle det på forhånd til sine nye studiekammerater.
  2. Katrine er nyuddannet skolelærer og er for nyligt blevet ansat som efterskolelærer, men Katrine har svært ved at styre de ældre elever.
  3. Kristina og Jakob er i tvivl, om hvordan de skal forholde sig til, at deres børns bedsteforældre ikke længere ønsker at give fysiske gaver til Kristina og Jakobs børn.
  4. Karens kæreste Ole ønsker at gå til tennis og har valgt at invitere en kvinde med, som Karen ved har været vild med Ole.
  5. Lines svigermor har foræret Line et spaophold for to personer, hvor Line og svigermor skal i nudist spa sammen.
  6. Ida har forelsket sig i en vidunderlig men steril mand, og Ida er i tvivl, om hun skal presse på med henblik på at få et donorbarn sammen.
  7. Christoffer er gået fra sin kæreste for et par måneder siden og oplever nu, at hans venner taler dårligt om hans ekskæreste.
  8. Karlas mand Lasse har et stort forbrug af cola, og Karla er bekymret for, om det smitter af på deres børn.
  9. Spare-Maja bekender over for Monopolet, at hun er nærig, og spørger efter et godt råd.
  10. Martin og Dorthe er et par i 50'erne og er i tvivl, om de kan være bekendt "i deres alder" at flytte til Australien og forlade deres aldrende forældre og familiemedlemmer.

 • Monopolet: Tidl. statsminister Helle Thorning-Schmidt, radiovært Peter Falktoft og nyhedsvært Kåre Quist.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Hennings ven, Karsten, taler rigtig meget, og Henning er i tvivl om, hvordan han konfronterer Karsten uden at ødelægge deres venskab.
  2. Amanda er ikke så begejstret for introdagene på hendes nye studie, men er usikker på, om det vil gå ud over hendes sociale liv på studiet, hvis hun udebliver.
  3. Søren er blevet spurgt, om han vil passe sin veninde Helenes barn i København, imens hun er til koncert, men Helene har ikke tilbudt at betale for Sørens transportudgifter.
  4. Solveig vil gerne samle hele sin familie, men synes det er svært, fordi hendes mand, Hans, førhen har skabt problemer med sin hårde tone.
  5. Trines søns kammerat er kommet i puberteten, og Trine er i tvivl om hun kan tage en snak med ham om hygiejne og svedlugt, eller om det er over grænsen.
  6. Klaus' børn har forskellige børneopsparinger, da han har børnene med to forskellige partnere, og det har fået ham til at overveje om han skal gøre forskel på sine børn, når det kommer til arv.
  7. Kasper og Anna har udset sig et vennepar, som de ønsker at have sex med, og spørger Monopolet, hvordan man indleder den samtale med sine venner.
  8. Hanne ønsker at vise sin adoptivfar Mogens, hvor meget han har betydet for Hanne, ved at få tatoveret Mogens' portræt på sin krop, men Hanne er nu kommet i tvivl, om tatoveringen vil gøre Hannes mor jaloux.
  9. Ditte skal ud på arbejdsmarkedet efter to barsler, men er i tvivl, om hun skal vælge den sikre vej med et fast job eller gå efter sin iværksætterdrøm og åbne en spilforretning.
  10. Rikke er selvudnævnt curlingmor og spørger Monopolet, hvordan hun bedst muligt støtter sin 18-årige søn.

 • Monopolet: Forfatter Katrine Engberg, journalist Abdel Aziz Mahmoud og kreativ direktør Uffe Buchard.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Ulla synes, at hendes leder Charlotte har svært ved balancegangen mellem at være chef og at være kollega.
  2. Stine ønsker at stifte familie, men Stines kæreste Erik er i tvivl, om han ønsker sig et liv med børn.
  3. Claus har svært ved at gå på toilettet, når andre potentielt kan høre det
  4. Morten og hans kæreste Rikke er i tvivl, om de skal konfrontere "The boob guy", som Rikke ofte møder, når hun lufter parrets hund.
  5. Olivia troede, at hun og veninden Laura havde droppet ideen om at få lavet matchende tatoveringer med hinandens navne i, men nu har Laura flere år senere pludselig fået lavet sin tatovering.
  6. Idas far har fået sin første kæreste siden skilsmissen, men Ida har meget svært ved at acceptere den nye kæreste som en del af familien.
  7. Irene er en sexglad enke, men har svært ved at slippe følelsen af, at hun bør være "den pæne pige" i mødet med nye mænd.
  8. Joachim føler sig akavet, når han er sammen med minoriteter.
  9. Lisas kæreste Troels har fået et maleri fra sit barndomshjem, som Troels og Lisa er uenige om bør have en central placering i deres hjem
  10. Annes datter Karla har et rigtig godt forhold til børnehavepædagogen Kirsten, og Anne overvejer at spørge Kirsten, om hun ønsker at tilbringe tid med Karla privat.

 • Monopolet: Journalist og nyhedsvært Cecilie Beck, skuespiller Peter Mygind og komiker Geo.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Gitte oplever jævnligt, at kunderne ikke respekterer, at man ikke må spise is i hendes butik med legetøj og børnetøj.
  2. Emma er efter endt uddannelse i tvivl, om hun bør gøre som sin omgangskreds eller prioritere et udlandsophold.
  3. Fru Hyacinth er både irriteret og bekymret over sin kæreste Johns bilkørsel, men John slår det hen og mener, at det er noget pjat.
  4. Forældrene har for nyligt fået en søn og har forelsket sig i navnet Walter, men forældrene har i forvejen en søn der hedder Carlo og er derfor i tvivl om kombinationen Walter og Carlo er en god ide.
  5. Karen er i tvivl, om hvem der bør betale for opladningen, når de har besøg af gæster med el-bil i deres sommerhus.
  6. Billie er i tvivl, om hun fortsat skal gå med lange ærmer på sin arbejdsplads, da hun har ar på armene på grund af en svær periode tidligere i sit liv.
  7. Isabellas kæreste har planlagt en lang og dyr rejse til Australien til næste år med sin søster, og det får Isabella til at føle sig nedprioriteret som kæreste.
  8. Hans og Lone ønsker at adoptere deres nu voksne plejebarn, men frygter hvordan deres biologiske barn vil reagere på den nyhed.
  9. Frisørteamet spiser pr. tradition frokost sammen hver dag, men kollegaen Janes manglende bordmanerer går teamet voldsomt på.
  10. Matildes veninde Kristine låner Matildes tøj uden at spørge om lov og i flere tilfælde også uden at levere det tilbage med det samme.

 • Monopolet: Podcastvært Signe Lindkvist, designer Lærke Bagger og filminstruktør Søren Fauli.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Frida er lige flyttet hjemmefra, men er bekymret for om hendes mor bliver ensom, da Fridas far arbejder meget.
  2. Kenneth føler sig ikke som en "rigtig" mand, da han ikke er særlig handy.
  3. Idas og Sophias mor er konstant i færd med at filme koncerterne, når hun er til festival, og Ida og Sophia er i tvivl, om det er deres pligt at opdrage hende til at være mere til stede frem for på mobilen.
  4. Mette er på tre år gået fra at være døende til at skulle løbe maraton, men da Mettes kæreste ikke kendte Mette under hendes sygdom, har han svært ved at forstå, hvor meget det betyder for Mette.
  5. Lotte er faldet pladask for en fyr, hun aldrig har mødt fysisk, og søger hjælp til at finde grænsen mellem at være en "romantiker" og en "irriterende offensiv type" på datingmarkedet.
  6. Emilia er muligvis blevet steril som følge af en klamydiainfektion, og Emilia er i tvivl om hun skal tage imod en scanning for at få vished eller hellere skal leve med uvisheden.
  7. Karsten savner alenetid med sin kone, da Karstens svigermor og svigerinde kommer på besøg flere gange ugentligt.
  8. Esther spørger, hvordan hun skal forholde sig til sammenkomster med sin meget diskussionslystne familie, som Esther hverken deler holdninger eller værdier med.
  9. Edit og Knud har to gange opdaget store sorte plamager på deres splinternye hvide lædermøbler efter at venneparret Jane og Peder har været på besøg.
  10. Pers kæreste Gitte har børnebørn som ofte bliver passet hos Per og Gitte, men på grund af børnenes adfærd glæder Per og Gitte sig sjældent til at passe børnebørnene.

 • Monopolet: Journalist Stéphanie Surrugue, debattør Poul Madsen og satiriker Frederik Cilius.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Mette ønsker at kunne rejse på ferie alene med sin kæreste Søren, men Søren har to børn fra et tidligere forhold, som Søren ikke vil rejse uden.
  2. Michaels kone har jagtet skuespillerdrømmen i mere end et årti, og Michael spørger, hvor længe han bør lade hende fortsætte jagten på drømmen, mens Michael er eneforsørger.
  3. Iben er i tvivl om hun kan tillade sig at fortsætte med at date tyske Paul af den primære årsag, at hun ville kunne blive bedre til at tale tysk.
  4. Anna og Cecilie fik for tre år siden to kolleger, der ser fodboldkampe og spiller mobilspil i arbejdstiden, men på trods af den manglende produktivitet er de to nu blevet fastansatte i firmaet.
  5. Monika og Nynne har en ven og en veninde, som de mener ville passe perfekt sammen i en romantisk relation, men Monika og Nynne er i tvivl om de bør blande sig i andres kærlighedsliv.
  6. Viola er bange for, at hun måske har mistet sin veninde-soulmate, som hun ikke har set i over et år.
  7. Lene er for nyligt blevet single, og efter en "date" med Karsten er Lene blevet i tvivl om, hvordan hun skal gribe forventningsafstemning af i fremtiden.
  8. Sally er uhelbredeligt syg og ønsker at betænke sin nevø med et større pengebeløb, men nevøens mor har tidligere taget det ilde op, når Sally har givet gaver til nevøen og har undladt at give noget tilsvarende til nevøens tre halvsøskende.
  9. Jakob er i tvivl om han bør fortælle sin kvindelige flirt, at han er biseksuel og tidligere har været uofficiel kæreste med en mand.
  10. Jonatan er udlandsdansker-far og har en søster i Danmark, som snart skal giftes, men Jonatans datter er ikke inviteret med til brylluppet.

 • Monopolet: Sangerinde Lina Rafn, molekylærbiolog Eske Willerslev og tidl. professionel fodboldspiller John "Faxe" Jensen.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Simone og Jesper har kun to weekender uden arrangementer og aftaler frem til efteråret, og nu er de blevet inviteret til to familiefødselsdage, der skal foregå i deres to eneste frie weekender.
  2. Mette har indledt et seksuelt forhold til sin chef, men chefen har tidligere haft et kompliceret forhold til en anden kvindelig medarbejder, der stadig er forelsket i chefen.
  3. Emilie står over for at skulle vælge mellem en andelsbolig eller en enkeltbillet til Buenos Aires.
  4. Martins forlovede, Sisse, ønsker sig et traditionelt bryllup, men Martin har svært ved at skulle udstille sine følelser og vil helst fejre deres kærlighed privat og diskret.
  5. Laura er mor til en datter på 2 år, som de indtil nu har valgt at holde mest muligt væk fra skærme, men det skaber nogle lege-situationer, hvor Lauras datter er det eneste barn uden skærm.
  6. Søren ønsker egentlig ikke selv at få børn, men nu har Sørens ekskone spurgt ham, om han vil være donor-far for hendes børn.
  7. Lasse har delt alle sine dybeste hemmeligheder med sin bedste ven Asger, men Lasse er blevet i tvivl om hvorvidt Asger egentlig kan holde på hemmelighederne.
  8. Ursula ønsker at skrive en bog om sin problemfyldte barndom og spørger hvor stort hendes hensyn skal være til de af hendes familiemedlemmer, der ville blive nævnt i bogen.
  9. Laura er gravid og i tvivl om Lauras mors nye kæreste Bent bør få titel af "bedstefar", selvom titlen i Lauras optik egentlig tilhører en anden.
  10. Emil føler, at der er et stort potentiale i forholdet til Emils date Mikkel, men Mikkel har svært ved at forpligte sig til deres relation.

 • Live fra Folkemødet 2022.
  Vært: Sara Bro.
  Monopolet: Annette Heick, Søs Egelind, Bjarne Corydon, Helle Thorning-Schmidt, Anders Breinholt og Peter Qvortrup Geisling.
  Dilemmaliste:
  1. Morten har inviteret til bryllup, og nu har Mortens ven Søren meldt retur, at han kan deltage i ganske få timer, inden han skal videre på arbejde.
  2. Katrine har mødt Anders, som Katrine "connecter med udover det sædvanlige", der er bare det ved det, at Anders har en kæreste i forvejen.
  3. Karla er i tvivl om, hvordan hun bør reagere, når hendes far laver mad kun iført underbukser.
  4. Lars og Jette har overtaget en tradition med at arrangere fællesspisning og bål til Sankthansaften, men er i tvivl om de bør invitere alle med eller om de kan undlade Dorthe og Jesper, som er svære at tale med.
  5. Stine oplever at dem, hun deler køkken med på sit kollegium, tager alt fra popcorn til pesto uden at spørge først og uden at købe noget nyt tilsvarende.
  6. Barbara havde egentlig aftalt med sin bedste ven Adrian, at de skulle rejse til Mexico sammen, men på dagen hvor de skulle bestille flybilletter, fortæller Adrian, at han er forelsket i Barbara, og nu er Barbara i tvivl om rejsen overhovedet er en god ide.
  7. Allan er kommet til at invitere sin attraktive kammerat Jens med i swingerklub, men Allan fortryder, da han er bange for, at Jens vil være en overlegen konkurrent.

  (DR oplevede desværre massive tekniske problemer på Folkemødet lørdag formiddag. Derfor er denne udsendelse desværre både kortere og udkommer senere som podcast end vanligt.)