Episodios

 • Monopolet: Podcastvært Signe Lindkvist, direktør Karsten Lauritzen og radiovært Peter Falktoft.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Irene er i tvivl, om hun skal tage med til sjældent jiu jitsu seminar i Portugal, selvom hun for nyligt er styrtet på cykel og ikke kan bruge sin ene arm.
  2. Petra føler, at hendes forældre er skuffede over, hvordan hun lever sit liv.
  3. Lukas har for nyligt mærket en god kemi med en kvinde, der besøgte hans arbejdsplads, og Lukas spørger Monopolet, om han kan kontakte hende på baggrund af det.
  4. Henrik skal snart giftes, men hans mor har meldt ud, at hun ikke vil komme til brylluppet, hvis Henrik også inviterer sin moster.
  5. Sonjas mand går meget op i at spare penge på dagligvareindkøb og holder øje med, om Sonja overser rabatter og køber lidt ekstra lækkert til sig selv, når hun handler ind.
  6. Rikke og Morten bliver altid rygende uenige, når samtaleemnerne ligestilling og kvinderettigheder bliver taget op i hjemmet.
  7. Katrines og Johannes mor smasker i en sådan grad, at de har svært ved at sidde til bords med hende.
  8. Lone og Jan har et vennepar som udnytter offentlige midler, hvilket har fået Lone og Jan til at overveje, om man kan have et venskab med nogle, man ikke deler værdier med.
  9. Line har foræret sin 9-årige datter en billet til Tobias Rahim-koncert, men nu er Line kommet i tvivl, om datteren er for ung til at deltage i koncerten.
  10. Maries svigermor elsker at være i fokus, og Marie er bange for at eksplodere en dag, hvis det står på ret meget længere.

 • Monopolet: Journalist og nyhedsvært Cecilie Beck, kreativ direktør Uffe Buchard og tv-vært Sebastian Klein.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Louise og Christian er uenige, om de kan bede deres 18-årige søn om at flytte hjemmefra.
  2. Nadja elsker to mænd på samme tid og har svært ved at skulle vælge mellem dem.
  3. Christina bor sammen med racekatten Ole, og det generer Christina og Ole, at Christinas søstre medbringer deres to hunde uden at spørge om lov.
  4. Klaus føler sig fanget i hamsterhjulet og spørger Monopolet, om tiden er rigtig til at sige op og søge lykken andetsteds.
  5. Helles mand Torsten kommer ofte ud på toilettet for at hyggesnakke, mens Helle har et privat ærinde derude.
  6. Karoline har dårlig samvittighed, da hun har mistet lysten til sex med sin mand Joakim, som har taget en del vægt på de seneste par år.
  7. Lars har selvbetalt frokostordning på sit arbejde, men lige inden al maden ryddes af bordet, kommer et par kollegaer og tager sig en gratis frokost.
  8. Louise er blevet single og skal på datingmarkedet igen, men er i tvivl om, hvornår hun bør fortælle sin date, at hun har bipolar lidelse.
  9. Anders' datter på 27 år har fundet en kæreste på 57 år, og Anders spørger Monopolet, om han kan være "bekendt" at tænke, at der er for stor aldersforskel mellem dem.
  10. Netes datter Olivia har foreslået, at de får lavet en mor/datter-tatovering, men Nete er i tvivl, om hun er for gammel til at få lavet en tatovering.

 • ¿Faltan episodios?

  Pulsa aquí para actualizar resultados

 • Monopolet: Generalsekretær Johanne Schmidt-Nielsen, dirigent Phillip Faber og debattør Poul Madsen.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Michelle er frisørelev og oplever, at hendes venner lidt for ofte beder Michelle om at medbringe sine sakse, når de skal ses.
  2. Tobias føler, at han er kørt fast i hverdagen med sin mand Jens.
  3. Sofia har haft gang i den store forårsrengøring og er i tvivl om, hvordan hun skiller sig bedst af med sit brugte sexlegetøj, der blot står og samler støv.
  4. Jonas er rigtig glad for sit arbejde, men er utilfreds med sin titel.
  5. Helena har bildt sin kusine ind, at kusinen bliver optaget på magikerskolen Hogwarts, når hun lige om lidt fylder 10 år.
  6. Frida blev dumpet af Søren, som til gengæld nu er blevet gode venner med nogle på Fridas kollegiegang og derfor bliver ved med at dukke op i hendes kollegiekøkken.
  7. Maria er blevet inviteret til forældrefest på sit barns nye skole og spørger Monopolet, om hun bør bide det i sig og tage med for sin datters skyld.
  8. Emmas søster Josefine skal snart giftes med Peter, men til en fest for nyligt erkender Peter overfor Emma, at han har fået kolde fødder.
  9. Magnus er i tvivl, om han skal prioritere at aflægge sit lægeløfte eller tage på ferie med sine søstre.
  10. Kristine er i et godt forhold, men har i flere omgange drømt om at tage kontakte til sin teenageforelskelse Leonardo.

 • Monopolet: Journalist Stéphanie Surrugue, radio- og tv-vært Simon Jul og filminstruktør Søren Fauli.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Iben og Mads er uenige om, hvorvidt man kan betale sin egen kone for en omgang morgensex.
  2. Sofie og Michael er for nyligt blevet skilt og spørger Monopolet, om det er holdbart i længden at være bedste venner med sin ekspartner.
  3. Laura har følelsen af, at to af hendes kolleger kigget skævt til hende og synes, at Laura er utjekket og glemsom.
  4. Niels' søn fik 15.000 kroner i studentergave af Niels' søster, men da Niels' datter blevet student fik hun ingenting af Niels' søster.
  5. Mettes veninde Sofie har altid mobiltelefonen fremme på bordet, når de ses, og tjekker telefonen hver gang skærmen lyser op.
  6. Henrik er i tvivl, om hvordan han skal håndtere, at en gruppe 18-årige mænd, der kommer i den klub hvor Henrik er træner, formodentlig tager kokain når de er i byen sammen.
  7. Nadia har oprettet en profil på en hjemmeside for swingermiljøet, og nu har Nadia opdaget, at hendes mor ligeledes har en profil på hjemmesiden.
  8. Helene drømmer om kernefamilien, men er 33 år, single og har fået anbefalet af sin læge, at "projekt baby" helst skal begynde inden for det næste halve år.
  9. Freja forsøger at skabe venskaber i en ny by, men synes det er pinligt og er i vildrede, når hun bliver ignoreret.
  10. Åse skal giftes med sit livs kærlighed Bruno, men Åse og Bruno har to vidt forskellige ønsker til, hvordan vielse og bryllupsfest skal foregå.

 • Monopolet: Forfatter Sara Blædel, tv-vært Anna Lin og skuespiller Peter Mygind.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Line og Bo vil gerne flytte sammen, men Line ønsker sig en minimalistisk indretningsstil mens Bo omvendt samler på nips, plakater, dvd'er og whiskyflasker.
  2. Anne er i tvivl, om hun skal vælge sin drømmeuddannelse med den konsekvens, at hun nok vil blive en mere fraværende forælder for sine tre børn.
  3. Victors kæreste elsker sine kanin-tøjdyr, som blev indkøbt i Singapore for et år siden, men nu har Victor opdaget, at de muligvis er lavet af ægte kaninpels.
  4. Jørgen har to teenagedrenge der "sumper", og det skaber problemer i Jørgens forhold til sin kæreste Helle.
  5. Fie og hendes kæreste er aldrig ude at rejse sammen, og nu er Fie blevet inviteret med på ferie af sin 20 år ældre kollega Sofus, der er single.
  6. Karoline bor sammen med sin veninde Sandra, som er negativt indstillet overfor mange ting i det daglige, hvilket påvirker Karolines energi.
  7. Tine er single og glad for sex, og spørger Monopolet, om det er ok at hun holder sig til engangsknald med gifte mænd.
  8. Rikke har aldrig mødt sin kæreste Thomas' familie og føler, at Thomas vil holde hende hemmelig for offentligheden.
  9. Nikolaj og Julie har inviteret til barnedåb og spørger Monopolet, hvad den gyldne regel er ift. de gæster, der ikke ser ud til at få svaret inden for svarfristen.
  10. Yasmina drømmer om og tænker dagligt på en mand, som hun udveksler blikke med i det lokale træningscenter, men som viser sig at være gift og have børn.

 • Monopolet: Tv-vært Ulla Essendrop, iværksætter Tommy Ahlers og satiriker Frederik Cilius.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Peter er i tvivl, om han skal tage til Copenhell eller sin datters bryllup, da begge begivenheder er i samme uge.
  2. Beate mødes månedligt med fem veninder, men nu er gruppen blevet udvidet med Randi, som har "motormund" og taler konstant.
  3. Lars og Emma overvejer at kalde deres kommende søn for Wagner, men er nervøse for, om man vil forbinde navnet med den russiske lejehær Wagner-gruppen.
  4. Karla vakler mellem at søge ind på erhvervsøkonomi eller blive filminstruktør, og er bange for at træffe det forkerte valg.
  5. Anna har haft sex med sin gode veninde Dittes bror, og spørger Monopolet om hun bør fortælle det til Ditte.
  6. Ulrik på 53 år er single og savner en at stifte familie med, men oplever at det er svært at finde en kvinde, som både finder Ulrik attraktiv og ønsker at få børn med ham.
  7. Amanda kan mærke på sin familie, at de finder hendes kæreste Filip banal og uvidende, og af og til krummer Amanda også selv tæer over Filip.
  8. Kathrine har en en håndfuld sange, som ripper op i gamle minder og altid forårsager ukontrollerbar gråd hos hende, og hun spørger Monopolet, om hun bør sige det til sin kommende arbejdsgiver.
  9. Signe er i tvivl, om hun kan indlede et venskab med sin fysioterapeut Søren, eller om det er for mærkeligt og uprofessionelt.
  10. "Den grønne nørd" Karen spørger Monopolet, om hun er et grisk menneske, hvis hun køber genbrugsvarer udelukkende med videresalg og stor fortjeneste for øje.

 • Monopolet: Livstilskommentator Christine Feldthaus, kok Dak Wichangoen og nyhedsvært Kåre Quist.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Karsten og Susanne er uenige om, hvorvidt de skal give deres 16-årige søn lov til at flytte hjemmefra.
  2. Birgitte mistede sin mand for syv år siden, og Birgittes venner bliver ved med at spørge hende, om hun ikke snart skal finde sig en kæreste.
  3. Lasse og Line har ikke mange penge, men har fået sparet op, så de nu har valget mellem at få udskiftet deres utætte vinduer i huset eller tage deres to små børn med på ferie.
  4. Trine ligner sin bror og halvbror på en prik, og nu har Trine set en ny mulig halvbror i fjernsynet, som hun overvejer at kontakte, da ligheden mellem dem er exceptionel.
  5. Annika føler, at hun bliver taget som gidsel i sin egen økonomi, da hendes mand Niels ryger, selvom de ikke har råd til det.
  6. Per har markante poser under øjnene og møder til sin store irritation ofte kommentarer om, at han "ser træt ud".
  7. Johan og Stine gav deres søn på 18 et kørekort i fødselsdagsgave, men nu har sønnen dumpet for fjerde gang, og Johan og Stine overvejer hvor lang snor han skal have.
  8. Emmas mor har efter Emmas fars død fundet en ny kæreste, men selvom kæresten ingenting forkert har gjort, har Emma stadig svært ved at acceptere ham i familien.
  9. Cecilie skal giftes og spørger Monopolet, om man godt kan invitere folk uden deres partnere til et bryllup.
  10. Anne vil gerne fri til Steffen og give ham et evigt symbol på deres kærlighed, men Steffen kan ikke lide ting, der strammer om hans fingre, håndled og hals.

 • Monopolet: Tidl. statsminister Helle Thorning-Schmidt, designer Lærke Bagger og debattør Poul Madsen.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Marie bliver forgudet af halvkedelige Hans, der er verdens sødeste mand, men Marie savner sommerfuglene i maven.
  2. Sus er i tvivl om, hvordan hun på den bedste måde tackler, når hendes stedsøn Lasse kommer til at kalde Sus for "mor" og efterfølgende bliver meget flov over det.
  3. Lea er flyttet sammen med sin kæreste Daniel på 42 kvadratmeter, og de er uenige om, hvorvidt der er plads til Daniels store kontorstol i lejligheden.
  4. Troels og Katrine troede, at de i venneparret Kasper og Emma havde fået venner for livet, men nu oplever Troels og Katrine, at de nok er blevet "slået op" med som venner.
  5. Jonatans ti-årige søn har fundet letpåklædte billeder af Jonatans nye kæreste, og Jonatan ved ikke, hvor meget han bør dele med sønnen, sin kæreste og sønnens mor.
  6. Klara er kommet til den erkendelse, at hun drikker for meget, men i flere af hendes vennegrupper er alkohol et centralt element, når de fester sammen.
  7. Bjørn har en fetish, som er vigtig for hans sexlyst, og Bjørn er bekymret for, om hans kone er træt af, at fetishen fylder så meget i deres sexliv.
  8. Anna har en stor modvilje mod at skulle vise en kæreste frem for sin familie, og Anna spørger Monopolet, om det er et tegn på, at hun ikke er klar til at have en kæreste.
  9. Rikke glæder sig meget til at blive moster for første gang, men søsterens termin falder sammen med den første uge i tre år, hvor Rikke og hendes kæreste har mulighed for at tage på skiferie sammen.
  10. Simon spørger Monopolet, om han bør kontakte sin tidligere date Kasper, som Simon har rodet hele internettet rundt for at finde frem, da de mistede kontakten for knap et år siden.

 • Monopolet: Podcastvært Signe Lindkvist, journalist og læge Peter Qvortrup Geisling og musiker Jesper Binzer.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Lauras kæreste har for vane at tale i telefon med højtaler slået til og inddrage Laura i alle sine samtaler med venner og familie.
  2. Niclas overvejer, om han aktivt skal forsøge at skaffe sin mormor nye bekendtskaber, da Niclas er bekymret for, om mormoren er ensom.
  3. Sofie strikker til sine nære venner og ved ikke, om hun kan tillade sig at tage penge for sin arbejdstid, da Sofie elsker at strikke og vennerne har begrænset budget.
  4. Julie er hemmeligt forelsket i sin ven Andreas og er i tvivl, om hun skal fortælle ham det eller forsøge at tage afstand til ham.
  5. "Slik-narkomanen" Johannes spørger Monopolet, om han kan forbyde sin familie at opbevare slik i hjemmet, fordi han ikke kan kontrollere sit eget indtag af søde sager.
  6. Ida og Rasmus taler om at få fællesøkonomi, men Ida er i tvivl, om hun skal være med til at dække store udgifter til efterskole, konfirmationer mv. til Rasmus' børn fra et tidligere forhold.
  7. Lise og Jens har gennem hele deres forhold været uenige, om hvorvidt deres sexliv skal på pause under menstruation.
  8. Maria har aldrig mødt sin biologiske far, og nu da faren er død, overvejer Maria at kontakte sin stedsøster, som formentlig ikke ved, at Maria eksisterer.
  9. Martin fik et gavekort på en spa dag for to personer af sin daværende kæreste, men efter at de gik hver til sit, er Martin i tvivl om hans nye date skal med i spa.
  10. Cirkeline har giftet sig ind i en stor italiensk familie, og Cirkeline er træt af, at deres hjem automatisk er blevet samlingspunkt for hele familien, når de kommer fra nær og fjern.

 • Monopolet: Skuespiller og tv-vært Ibi Støving, komiker Thomas Warberg og chefredaktør Bjarne Corydon.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Marias date har spurgt hende, om hun vil med ham til tatovøren, og Maria er i tvivl, om hun skal fortælle ham om sit anstrengte forhold til tatoveringer.
  2. Lars kan ikke slippe tanken om, at hans søns nye kæreste muligvis er datter af en kvinde, Lars for mange år siden slog op med på en måde, han ikke er stolt af i dag.
  3. Hanne elsker at være midtpunkt i modsætning til sin mand Ole, og Hanne spørger Monopolet, hvad hun skal gøre ifm. deres kommende kobberbryllup.
  4. Martin har dårlig samvittighed over, at han ikke har et forhold til sin bror William.
  5. Isabella spørger Monopolet, om man må have sex med sine venners venner.
  6. Caroline oplever, at hendes kæreste drejer samtalen hen på sig selv hele tiden, når hun fortæller om oplevelser fra sit liv.
  7. Mathias savner sine bedsteforældre og er i tvivl, om han skal kontakte de nye ejere af det hus, bedsteforældrene boede i, for at komme ind og genopleve minderne.
  8. Kirsten på 73 år overvejer at starte et hemmeligt forhold til sin yngre veninde Helle, men da Helle har en kæreste i forvejen, er Kirsten bange for at blive forelsket og såret.
  9. Ingrid er ikke på Facebook, da hun for ti år siden havde en ubehagelig oplevelse, men nu opfordrer hendes nye studie alle eleverne til at melde sig ind i et Facebook-fælleskab.
  10. Signe har længe været skræmt ved tanken om ægteskab, men nu har Signe pludselig fået en ide, der muligvis har fået hende på andre tanker.

 • Monopolet: Forfatter Katrine Engberg, journalist Abdel Aziz Mahmoud og komiker Geo.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Mona ønsker ikke at agere som en "sur mor" over for sin kæreste Jonas, der gør alting i sidste øjeblik.
  2. Lisa har efter længere tids søgen fundet kærligheden i Danmark, men er samtidigt blevet tilbudt sit drømmejob i Østrig.
  3. Karla og hendes kæreste Johan delte for et år siden udgiften til en spiral, men nu hvor de har slået op, beder Johan om at få sin halvdel af pengene tilbage, da han ikke vil finansiere Karlas fremtidige knald.
  4. Torben er skiftet fra en arbejdsplads med 30 ansatte til en arbejdsplads med 3 ansatte og føler sig alene på sit nye job.
  5. Marie på 24 år spørger Monopolet, hvordan hun tager hul på et liv med sex og kærlighed, da hun aldrig har prøvet det før, og føler, at der er en forventning til at have en vis erfaring i hendes alder.
  6. Kenneths ekskone Rikke ønsker ikke, at deres fælles teenagebørn skal have et forhold til Kenneths nye kæreste Sanne.
  7. Frida ønsker egentlig at fortælle sine forældre om sin gæld, men er bange for at skuffe dem, da hun på et år har brugt et 40.000 kroners SU-lån på byture og take-away.
  8. Frederik er ikke 100% sikker på sin egen seksualitet og spørger Monopolet, om han bør dele den tvivl med sin kæreste.
  9. Karens svoger og svigerinde har en tendens til at medbringe deres børn til familiearrangementer, selvom børnene snotter og hoster og potentielt kan smitte andre.
  10. Julies forældre har svært ved at give slip på Julie og hendes eksmand som et par, og derfor hænger der stadig familiefotos af Julie sammen med eksmanden i forældrenes hjem.

 • Monopolet: Podcastvært Signe Lindkvist, journalist og nyhedsvært Cecilie Beck, tidl. statsminister Helle Thorning-Schmidt, skuespiller Peter Mygind, komiker Nikolaj Stokholm og dirigent Phillip Faber.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Lasse er blevet ramt af Amors pil og er blevet forelsket i sin kollega Eva og spørger Monopolet, om han bør handle på det.
  2. Kaspers kærestes allerstørste ønske i livet er at få børn, men Kasper er i tvivl, om både han selv og kloden er klar til at sætte børn i verden.
  3. Sofie er i tvivl, om hun skal rette de af hendes kolleger, der konsekvent kalder hende andre navne end "Sofie".
  4. Karsten tjener ikke lige så meget som sin kone Yvonne, og det har Yvonne svært ved at forlige sig med.
  5. Gittes mand har i mere end 25 år haft et enormt ønske om at finde et stykke rav, og Gitte overvejer, om hun skal hjælpe skæbnen lidt på vej.
  6. Lauras kæreste er kørt sur i sit arbejde, og det påvirker deres sexliv.
  7. Betina har siden sine teenageår lagt makeup hver eneste dag, men føler sig falsk med makeup på og spørger, om hun fortsat bør male sit "falske ansigt" hen over sit eget.
  8. Mettes far er misbruger, og Mette ved ikke, om eller hvordan hun kan fortælle til sine børn, hvad der i virkeligheden er galt med morfar.
  9. Det kærlighedssøgende Wolt-bud Kim er romantisk interesseret i en medarbejder på en af de restauranter, som Kim leverer mad fra.
  10. Rikkes bror Mads prioriterer ikke at deltage i børnefødselsdage hos sine nevøer og niecer.

 • Monopolet: Radio- og tv-vært Anders Breinholt og tidl. professionel fodboldspiller John "Faxe" Jensen.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Mette har travlt på arbejdet og vil gerne have nogle weekender på sofaen med sin kæreste, men Mettes kæreste ønsker et socialt weekendliv.
  2. Rikke elsker at rejse ud og opleve verden, men ender ofte med at rejse for lånte penge, da hun er studerende.
  3. Marie er i tvivl, om hun skal konfrontere en venlig børnefamilie i en anden lejlighed i opgangen pga. lugtgener fra lejligheden.
  4. Lars har en date med en kvinde, der bor i Tyskland, men Lars er i tvivl, om den type langdistanceforhold har gang på jord.
  5. Luna ønsker at sælge en masse af sine børns aflagte tøj, men Lunas forældre synes, at hun burde gemme det til sine søskende, hvis de får børn.
  6. Maria synes, at hendes kæreste Carlos soveværelse er indrettet som en munkecelle og det nedsætter hendes sexlyst.
  7. Camilles 6-årige datter har forelsket sig i en hamster, som familien har fået foræret, men Camilles kæreste viser sig at være allergisk over for hamsteren.
  8. Julie drømmer om en kernefamilie, Julies kæreste drømmer om en karriere i militæret, og Julie er i tvivl, om deres fremtidsdrømme er for uforenelige.
  9. Carl har i sin brandert stjålet en plakat fra værtshuset overfor sit barndomshjem, og er i tvivl om han bør aflevere den tilbage.
  10. Erika er træt af bestillingslister fra sine fætre og kusiner, men er i tvivl, om hun kan melde sig ud af gaveræset og kun give gaver til sin tætte familie juleaften.

 • Monopolet: Journalist og nyhedsvært Cecilie Beck, skuespiller og komiker Sofie Jo Kaufmanas og musiker Søren Rasted.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Nanna går meget op i sundhed, men havner i en svær situation hvert år, når hendes bedsteforældre inviterer til julehygge med søde sager.
  2. Mathilde spørger Monopolet om råd til, hvordan man kombinerer karriere og børnefamilieliv.
  3. Troels troede, at han havde givet sin kone en helt unik morgengave, men de specialdesignede ørestikker, som han har fået produceret, sælger guldsmeden nu på nettet.
  4. Casper er ved at falde for sin nærmeste kollega, men er bange for at skabe en akavet stemning på arbejdspladsen.
  5. Sofies kæreste ønsker sig en AirFryer i julegave, men Sofie afskyr AirFryeren og spørger Monopolet, om hun kan tillade sig at fjerne den fra hans ønskeliste.
  6. Mette skal snart til julefrokost med sin kusine Amalie, der medbringer sin nye kæreste, og Mette er i tvivl om hun skal fortælle kusinen, at Mette har været i et forhold med kusinens nye kæreste.
  7. Malous kæreste er en udpræget egoistisk elsker, og Malou ønsker, at han var mere generøs i soveværelset.
  8. Yasmin er forelsket i Ahmed, men Yasmins familie nægter at acceptere Ahmed.
  9. Torben har et vennepar, der har for vane at beholde deres snavsede fodtøj på, når de er på besøg hos Torben og hans kone.
  10. Sidsels nye kæreste synes, at det er mærkeligt, at Sidsel tilbringer tid sammen med sin eksmand og deres fælles børn.

 • Monopolet: Generalsekretær Johanne Schmidt-Nielsen, tv-vært Sebastian Klein og journalist Abdel Aziz Mahmoud.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Jonathan ønsker at bruge mere tid sammen med sin gode ven Naja, men Naja prioriterer at gå til spejder.
  2. Line har mand og barn og frygter at ende i det klassiske "leverpostejsliv", hvor alt handler om at få praktikken til at gå op.
  3. Cecilie føler sig kopieret af sin veninde Sofie, der altid køber det samme tøj, makeup, smykker og møbler som Cecilie.
  4. Pia og Peter har smugkigget i deres 11-årige søns sms'er og har fundet ud af, at sønnen lyver om, at Pia og Peter har fundet sammen igen.
  5. Mie og hendes to bonusdøtre elsker alt ved julen, men Mies kæreste vil ikke have en eneste julekugle op at hænge i sit hjem.
  6. Signe ønsker at give sin tætte ven Mads en julegave som tak for hans støtte i årets løb, men Signe er nervøs for, hvordan Mads' kæreste vil reagere, da kæresten er meget jaloux anlagt.
  7. Bianca og Bernard arbejder på en offentlig arbejdsplads med temperaturloft på 19 grader, men kollegaen Tim bliver ved med at skrue op for radiatorerne.
  8. Christian har kærestesorger og spørger Monopolet, om det er ok at græde foran sine børn.
  9. Sandra er havnet i en økonomisk konflikt med sine bofæller, om hvor tit det er rimeligt at vaske tøj, nu hvor priserne stiger og deres budgetter er stramme.
  10. Williams kæreste Rikke bruger sin telefon meget, når hun kører bil, og William er i tvivl, om hvordan han skal gribe situationen an.

 • Monopolet: Investor Mia Wagner, komiker Nikolaj Stokholm og skuespiller Hadi Ka-koush.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Hannas kæreste Martin er blevet bidt af at lave gør-det-selv projekter i Hannas lejlighed, men Martin er stadig på begynderstadiet og Hanna er ret øm og perfektionistisk omkring sine ting.
  2. Marie er chef og spørger Monopolet, om man som chef bør gå tidligt hjem fra julefrokosten på arbejdspladsen.
  3. Mikkel elsker dansktop og har et brændende ønske om at dele passionen for genren med sin kæreste Anne, men Anne synes, at dansktop er frygteligt at lytte til.
  4. Hanne har som 75-årig for første gang stiftet bekendtskab med dating, og er nu blevet kontaktet af Mogens, som samtidigt også dater Hannes veninde.
  5. Emma bor i et meget lydt lejlighedskompleks, og har en nabo der er en meget engageret og højrøstet gamer.
  6. Bjarne har for nyligt lagt flasken og stofferne på hylden og er i tvivl, om han bør fortælle sine forældre om sit tidligere misbrug, da han holdte det hemmeligt mens det stod på.
  7. Stine har i flere år haft et hemmeligt forhold til sin kollega Søren, der hele tiden har haft en anden kæreste og nu skal være far.
  8. Lauras mor har arbejdet med børn hele sit arbejdsliv, men Laura har svært ved at få sin mor til at passe sine to børn en sjælden gang imellem.
  9. Adams kæreste Robin er afhængig af regneark og bruger flere timer hver aften på at lave beregninger på sin bærbare computer.
  10. Karla og hendes veninder har en begrundet mistanke om, at deres veninde Ida ofte tilføjer lidt ekstra penge, for at tjene til sig selv, når Ida har lagt ud for vennegruppen.

 • Monopolet: Podcastvært Signe Lindkvist, skuespiller Søren Malling og tidl. professionel håndboldspiller Jesper Nøddesbo.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Isabellas kæreste Rasmus har dårlig mundhygiejne, og det går ud over Isabellas lyst til at kysse og være tæt med Rasmus
  2. Heidi overvejer at stå af karriereræset og blive sosu-assistent, men er bekymret for den massive lønnedgang som det skifte vil medføre.
  3. Gunnar er i forsøget på at undgå forskelsbehandling af sine børn, endt med at forskelsbehandle sine børn.
  4. Maya er leder af et team på sit arbejde, men Maya har mistet tilliden til sit teams evner og er i tvivl, om hvor meget hun skal blande sig i deres arbejde.
  5. Milles datter har fødselsdag i starten af december måned, og fejringen falder altid sammen med Milles mands årlige julefrokoster med gutterne
  6. Ali frygter at vokse fra sin tætte ven Habib, da Ali savner, at de sammen kan tale om følelser og andre dybere emner.
  7. "Den ufrivillige tvangskrammer" Johanne er havnet i en akavet krammeknibe, der ved seneste familiesammenkomst gik ud over Johannes 12-årige nevø.
  8. Sebastian har fået følelser for sin bedste veninde Laura, der dog er i et langvarigt parforhold med sin kæreste.
  9. Thea og tre veninder købte sammen en fødselsdagsgave forud for deres fælles venindes fødselsdagsfest sidste år, men festen blev udskudt og nu hvor den skal afholdes er den ene af veninderne så pludselig ikke inviteret med.
  10. Marie er skuffet over sine venner, og spørger Monopolet, hvordan hun skal forholde sig til situationen.

 • Monopolet: Tv-vært Sofie Linde, direktør og filosof Morten Albæk og kreativ direktør Uffe Buchard.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Maibritts kæreste Benny er med tiden blevet mere ligeglad med sit udseende og sin påklædning, når Maibritt og Benny skal ud.
  2. Allan er blevet forelsket i en finne og står i et dilemma om klima og kærlighed.
  3. Lottas brødre giver fødselsdagsgaver og julegaver for langt mindre beløb til Lotta end til hinanden.
  4. Katrine prøver at være professionel på sin arbejdsplads, men er faldet pladask for projektlederen Frederik.
  5. Signe og hendes kæreste Johan har kun sex, hvis Signe tager initiativet.
  6. Lars savner sine tidligere bonusdøtre, som nu efter en skilsmisse er ude af hans liv.
  7. Matilde modtager uønsket opmærksomhed på sin arbejdsplads fra chauffører, der kommer for at aflevere pakker til virksomheden.
  8. Thomas' forældre ringer til ham flere gange dagligt, og Thomas ønsker at være mere "fri".
  9. Anja har fortrudt sit forældreskab og er i tvivl, om hun skal indvie sin kæreste Simon i sine tanker.
  10. Karens kone Pernille kan ikke klare lyden af andre der spiser, hvilket gør det svært for Karen at indtage popcorn, fredagsslik og aftensmad, når Pernille er til stede uden selv at spise

 • Monopolet: Musiker Ida Corr, chefredaktør Bjarne Corydon og komiker Nikolaj Stokholm.
  Vært: Sara Bro.
  Dilemmaliste:
  1. Stines kæreste serverer tvivlsomme og uappetitlige retter, når han står for aftensmaden.
  2. Katrine og Martin overvejer at få endnu et barn og spørger Monopolet, hvornår det er optimalt at få barn nummer to.
  3. Alice har en amerikansk bekendt, der på et visit glemte en værdifuld plakat, som Alice nu overvejer, om hun kan tillade sig at hænge op på sin hvide væg i stuen.
  4. Lisa har i et år været lun på sin kollega Niels, der er i et parforhold, og nu hvor Lisa selv er blevet single, er hun bange for at handle på sin interesse, når hun bliver fuld.
  5. Mia og Jonas er unge forældre og har svært ved at skabe tætte relationer til de øvrige forældre i deres børns skole.
  6. Henrik føler, at hans parforhold er gået i stå og kun handler om i praktik og børn.
  7. Emma har datet Johnny i nogle måneder, men under valgkampen er de blevet opmærksomme på nogle store politiske uenigheder imellem dem.
  8. Amanda ønsker sig brændende at blive adopteret af sin mors kæreste Søren, men er nervøs for at blive afvist, da Søren eksempelvis ikke ønsker at blive gift med Amandas mor.
  9. Lasses kæreste vil virkelig gerne have en radiatorskjuler, men der er bare den detalje, at Lasse og hans kæreste ikke har nogen radiatorer i deres lejlighed.
  10. Patricias ven Sebastian vil gerne låne en sofa til en overnatning, men Patricias kæreste mener, at fyre altid har en "skjult agenda", når de er venner med en af modsatte køn.