Niños y familia – Dinamarca – Nuevos podcasts

 • Du kender sikkert allerede byerne Roskilde, Lejre og Frederikssund, som ligger i det område på Sjælland, der kaldes Fjordlandet.
  Men vidste du f.eks at det var her, Danmarks første konger levede? Og ved du, hvorfor de danske vikinger har kæmpet og skålet i mjød i netop de her byer?

  Få svarene i podcastserien Fantastiske fortællinger fra Fjordlandet

  Familie-podcasten er produceret for VisitFjordlandet af April Podcast Production

 • Work Like a mother shares stories of incredible women juggling work, life and motherhood.

 • Genitori e figli, un mondo da raccontare. Ma come farlo attraverso un podcast? Valentina Melis e Giovanni Scifoni lo scopriranno nel corso delle cinque puntate di “Save the Genitori”, durante le quali incontreranno nove storie di mamme e papà e alcune esperte di Save the Children che cercheranno di offrire ai genitori spunti di riflessione, consigli utili e qualche piccola strategia di “sopravvivenza”.
  È proprio nel corso di questi incontri che a mano a mano prende forma il progetto audio.

  Save the Genitori è un podcast prodotto e realizzato nei Laboratori Testone di Milano, con la direzione creativa di Jonathan Zenti, la redazione di Eloisa Margherita Calafiore, la produzione esecutiva di Amedeo Berta e la registrazione di Cristian Valente presso Studionero di Roma. Musiche originali di Tommaso Colliva e Rabbo Scogna, grafiche di Valentina Merzi.

 • I Venteværelset har vi samtaler om, hvad det vil sige at være i fertilitetsbehandling, med alle dets op- og nedture. Vi taler om graviditet, ønsket om graviditet og glæderne og sorgerne ved at være børnefamilie.

 • Lyt med til den aller første episode af podcasten Morsomhed & tankestreger når Maria Dior stiller Jordemoder Ditte Bach 3 spørgsmål om blødninger tidligt i graviditeten, om hvad den éne forberedelse man bør gøre sig er, når man er gravid - altså hvis man kun måtte vælge 1 ting. Og hvad årsagen er til, at nogle oplever sin graviditet som god, og andre mindre god, og hvad Ditte ser er forskellen på de fødende kvinders evne til at håndtere fødslen. Vores podcast ville ikke være her, var det ikke for vores samarbejdspartner- Zapp Mobility - Flexible ladeløsninger til el-biler! Vi er så stolte af, at samarbejde med Zapp, især fordi, vi jo inden længe er godt rullende i vores podcast studio. De kan helt sikkert hjælpe dig med at spare penge på dine nuværende ladeløsninger - tjek deres prisberegner her!

 • "ja, og hva’ så?" er en samtalepodcast, hvor værterne Julie og Cæcilie hudløst ærligt fortæller om livet, både når det går op i leverpostej og sure madkasser, men også når vi drysser lidt ekstra glimmer på tilværelsen. Podcastens filterløse samtaleemner omhandler blandt andet: venskab, parforhold, fiaskoer, følelser og alt derimellem - både når tingene lykkedes, men også når der er modvind. Podcastens kan findes på instagram under brugernavnet: jaoghvasaa_podcast

 • Nye afsnit hver lørdag på Podimo. Få 14 dages gratis adgang til eksklusivt indhold på Podimo lige her: https://share.podimo.com/podcast/46677dd7-197a-42c8-989e-57d4e64d683c

  I Mads og Børneholdet sidder ugens børnehold klar til at tage fat på spændende dilemmaer i børnehøjde. Vi vender alt fra kærlighed til kæledyr – og I voksne må se, om I kan følge med.

  Dilemmaer kan sendes til [email protected]

 • FDF Landslejr podcast. Historie, fortællinger og oplevelser fra FDF Landslejr 2022 på Sletten

 • Fertilitet & Familiedannelse - Psykologisk indsigt der kan forandre dit liv - Samtaler om barnløshed, fertilitet, graviditet, fødsel og familiedannelse

  Psykologi og selvhjælps podcast for dig der er
  -ufrivilligt barnløs
  -i fertilitetsbehandling
  -venter barn, er gravid og skal føde 
  -allerede er blevet forældre

  Fertilitet & Familiedannelse er en podcast, der giverdig mulighed for at blive klogere på hvad der rører sig inden i dig, hvis du fx arbejder på at blive mor eller far og måske er i fertilitetsbehandling, mens du venter barn eller får en familie.

  Podcasten er skabt til dig, der søger psykologisk indsigt og værktøjer afså høj kvalitet, at det er i stand til at skabe bevægelse og forandring i ditliv.

  Det er til dig, der kæmper for at blive mor eller far, digder er gravid eller skal være far og den er til dig der lige er blevet forældre.

  Vi kigger på alt det som er svært, skaber knuder, konflikterog altid på alt det, der løfter dig og skaber mere luft og forandring i ditliv.

  Podcasten er også skabt til dig, der pårørende eller arbejder med mennesker,som kæmper for at blive forældre og måske er i fertilitetsbehandling, venter barn eller bliver forældre. Dig der er fagperson og gerne vil have større indsigt i depsykologiske processer ,du oplever udspille sig hos de mennesker du arbejdermed.

  Det er naturligt at vi bliver presset følelsesmæssigt, når vimå arbejde hårdt for at blive forældre, mens vi venter barn eller når bliver forældre. Derer så meget i vores liv som forandrer sig. Vilkårene for vores liv ændres fuldstændigt og vi bliver på det nærmeste tvunget til at udvikle os. Det er naturligt, godt og sundt –og vi kan flytte os meget længere og komme langt bedre igennem det, hvis vi læner os op ad ordentlig viden.

  Podcastens mål er, at er dele viden og danne grundlag for forståelseog selvindsigt, som du kan omsætte i dit liv. Så hvis du ønsker du et mereafbalanceret følelsesliv, nye indsigter og inspiration til din proces ellerblot viden om området - direkte i dit øre - så er du havnet det helt rettested.

  I nogle afsnit undersøger Laura et emne inden for området, sammen med en kollega der på en eller anden måde er specialiseret i det emne afsnittet handler om. I andre afsnit fremlægger Laura viden og konkrete øvelser og værktøjer du kan bruge i dit liv, til at skabe mere klarhed, ro og glæde ved dit liv. 

  Laura Kjær Jacobsen er Cand.pæd. i pædagogisk psykologi,jordemoder og familiedannelsesterapeut. Laura er selvstændig terapeut med en fysisk klinik ved Aalborg, en on-line praksis og et gratis on-line univers, som du ervelkommen til at besøge. Hun har dyb erfaring med de psykologiske processer i forbindelse med barnløshed, graviditet, fødsel og familiedannelse. 

  Laura ønsker at hendes viden og erfaring skal nå vidtomkring og bidrage til, at gøre livet et bedre sted at være, for mangemennesker som muligt.

   "Den her podcast har faktisk forandret mit liv. Jeg får noget som jeg virkelig kan bruge i mit liv. Det har gjort mit liv bedre.. Jeg er gået fra at være super selvkritisk og meget bekymret, til at være omsorgsfuld over for mig selv. Og jeg lykkedes faktisk også godt med at stoppe mine mange tanker og bekymringer. Afsnittene er korte og der er ikke en masse snik snak men bare det der er vigtigst... jeg er så glad for det.". 

   

   

 • Lyt med når Theis Olsen, bedre kendt som TJ, lukker op for sit skæve, sjove og hyggelige univers. TJ er kendt fra Zulu, TypicalTv og ikke mindst Instagram (@tj.holdud). Han har en autentisk, ufiltreret stil og deler gerne ud af sit liv. Fra sine kanaler beretter han bl.a. om, at være tidligere misbruger og kriminel til nu at have fundet ro som familiefar med en PTSD diagnose. Her i hans podcast vil han sammen med verdens bedste gæster, vende stort og småt. Velkommen til.

 • This is a podcast about boas. All types of boas. We will discuss the natural history of a species of boa. We will also discuss the species in the wild and their status in captivity.

 •  Celebrating Mommying AF while Bossing like a Queen


  Hosted by Tanika Ray, a tv host whose entire life blew up when she had a baby. Tanika knew she needed community to navigate the new gig with grace while still pursuing her passions. Fueled by the mantra, The Mommy in me recognizes and honors the Mommy in you, Mamaste with Tanika Ray is a sanctuary for the mommy collective where we amplify our wellness, self love, self care, life lessons, unapologetic boundaries, expanding ideologies, empathy, rituals and practices of Mommying AF.


  Our GDPR privacy policy was updated on August 8, 2022. Visit acast.com/privacy for more information.

 • Hugs & belly rubs from your best ”dog mom friend.” Sharing heart-centered conversations of all the ways the love of a dog can change our lives - personally, professionally or both! We‘re the people who love our dogs as much as you do.

 • Planet Motherhood Podcast er en podcast om at være mor i en moderne verden. I podcasten undersøger jeg, Dorte Eilsø, hvordan vi bliver bedre til at navigere i livet med os selv ved roret – og hvordan vi passer på os selv i processen.

  Der vil være refleksioner omkring, hvordan vi vælger at leve vores liv. Hvordan vi optimerer vores liv, og hvordan vi vælger det gode morliv til – hvad end det måtte være for dig.

  Denne podcast skal give dig modet til at kigge indad og inspirationen til at tage handling på det, du mærker. At bryde med normen, hvis det er det, der skal til. Og vælge dine drømme til.

 • Vidste du, at der kun er én dyreart i Knuthenborg Safaripark, der kan se farver? Og kan du gætte, hvilket dyr der laver 25 kg lort om dagen? Eller har du et god bud på, hvilket dyr der er det allerklogeste i hele parken?

  Tag med på Knuthenborgs Lydsafari, hvor du får alle svarene og bliver (endnu) klogere på nogle af verdens sejeste, hurtigste og tungeste dyr.

  I børnehøjde inviterer Lydsafariens vært dig og din familie med rundt i hvert parkområde – fra Maglemermarken til Bandholmmarken – og med udsigt fra bilruderne opleves parkens fantastiske dyr, mens et levende lydunivers udfolder sig i bilens højtalere eller på telefonen – uden at forstyrre synet af dyrene.

  Lydsafarien starter, så snart du har sat dig godt til rette og har trykket afspil på intro-episoden.

  Kortet over Knuthenborg Safaripark viser dig, hvor de forskellige områder er, og hvor de forskellige dyr bor. Tryk derfor på den episode, der hedder det samme, som det område du er i.

  Du skal kun høre én episode pr. område. Lyt først til næste episode, når du kommet til et nyt område.

  Rigtig god fornøjelse!

  Lær meget mere om dyrene i Knuthenborg Safaripark på www.knuthenborg.dk/dyr

  Lydsafarien er produceret af April Podcast Production for Knuthenborg Safaripark

 • Nørderiet er Herning Bibliotekernes podcast for børn. Vores børneværter nørder i hver episode ned i et nyt emne og bliver klogere på alt lige fra søde sager til planeter i solsystemet. Bliv klogere sammen med os!

  Se mere på: www.herningbib.dk/noerderiet/noerderiets-podcast

 • Hey kids, get ON our lawn! Dear old Dads is a podcast examining and deconstructing all things Dad. From parenting to patriarchy; manning the grill to manning up; Dear Old Dads asks – what even is a dad anyway? What does it mean to be a good man in today's world? What should it mean? Listen along as we definitely find the correct, concise answers to all these questions and more!
  ​Featuring Eli Bosnick, Thomas Smith, and Tom Curry!

 • ”Ved du hvad? Vi har fundet ud af, at der for hundrede tusinder af år siden var en tid der kaldes Hvadnuhvis-tiden – og i den tid levede der dinosaurusser her, altså ikke bare i Danmark, men LIGE HER hvor du står nu! Wow!”
  -
  Kom med ind i et fantastisk fabulerende univers med dinosaurushistorieforskerne Sofie og Steffen. Sofie og Steffen fortæller i Teater Jævns Alt af en dinosaurus historien om dinosauren Dina og lærer dig at omskabe den verden du står i, til noget ingen nogensinde har set før. Alt er en dinosaurus er en interaktiv lydteaterforestilling i 7 afsnit for de 5-8 årige og andre legesyge sjæle. Alt er en dinosaurus er skabt til at blive oplevet i høretelefoner udendørs og allerhelst i skoven.

 • Velkommen til Pavocast - en podcast om hestefodring og sundhed!

  Hvordan skal du fodre din hest, så du er sikker på at den er sund og rask​?
  ​I denne podcast​ ​vil direktør og medejer af Pavo Danmark, Morten Dueholm Larsen og agrobiolog Carina​ ​Beblein guide dig igennem foderjunglen og gøre dig klogere på hestens behov for​ ​kvalitetsfoder, når de fortæller om alt lige fra cellebiologi til mikroflora i tarmen.

  Vi går også​ ​på opdagelse i nogle af de udbredte misforståelser, der eksisterer omkring heste og fordring,​ ​så du undgår problemer, hvis din hest eksempelvis skal tabe sig eller omvendt mister huld.

  Har du spørgsmål til dit hestefoder eller vil du vide mere om Pavo, så klik ind på
  www.Pavo.dk.

 • En podcast om autisme, set inde- og udefra ❤️
  I denne podcast vil du få viden om autisme, så dit familieliv med autisme bliver nemmere. Du vil møde gæster som har autisme tæt inde på livet. Det vil være forældre, søskende og bedsteforældre. Og det vil være mennesker, som selv er autister.
  Podcasten er en blanding mellem fif, gode råd, faglig viden og erfaringer fra mit arbejde som familierådgiver.
  Formålet er at vi alle bliver klogere på hvad autisme er og hvordan vi sammen kan gøre hverdagen nemmere for mennesker med autisme og deres pårørende.
  Læs mere på www.familierådgivningmedhjertet.dk