Niños y familia – Dinamarca – Nuevos podcasts

 • At blive Far! I min ”Nudanske ordbog” fra 1999 står der; en mand, som har undfanget et barn eller som på anden måde har påtaget sig forældrepligter overfor et barn.

  Det har nok altid været noget, som har givet de fleste mænd hjertebanken og præstationsangst. Samtidig har vi igennem årtier skræmt hinanden fra vid og sans med fortællinger om at skulle give afkald på sin frihed, uafhængighed og sit socialt liv. For i stedet at skulle være ansvarlig for et barn, selvom man endnu ikke selv er helt voksen!

  Sådan havde jeg det i hvert fald i årene op til, at jeg selv blev Far. Lige ind til hun var der – min datter, så var det pludselig ikke så skræmmende alligevel. Undervejs har jeg også fundet ud af, at det faktisk er relativt nemt at være Far, så længe man er tilstede, nærværende og opfylder sit barns basale behov. Men alligevel er det uden sammenligning den største udfordring jeg nogensinde har stået overfor som menneske, som mand og fremfor alt som Far.

  For, hvordan gør man alt det andet der også følger med! Dét vil jeg dykke ned i og lære mere om i denne podcastserie. Mit navn er Dan Larsen, jeg er far til Emma og det her er mit bud på en podcast for og med fædre i alle aldre. Velkommen til ”Fars Garage”!

 • Bare fordi vi bliver voksne, betyder det ikke, at vi stopper med at være børn.

  VOKSNE BØRN er en podcastserie for Tuba med forfatter Sophie Gevind.


  Sophie har skrevet ‘Små sorte bogstaver’, som er en autobiografisk roman om, hvordan det er at vokse op i et hjem med misbrug og psykisk sygdom.

  “Hvorfor taler vi ikke om det?” er det spørgsmål, som Sophie igennem samtaler med egne voksne relationer undersøger.

  For hvordan, og hvor meget, betyder vores barndom for vores voksne liv?


  Produceret for TUBA

  I samarbejde med Public Service


  Tilrettelæggelse, klip og lyddesign: Rikke Huan Clemmesen

  Musik: Fergus Jones

  Vært: Sophie Gevind

  Grafik: HuskMitNavn  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Enchanté•e ! est une série de 5 podcasts valorisant la création musicale jeune public dans toute sa diversité !


  Ce docufiction est proposé par RamDam, réseau national des musiques jeune public, destiné à structurer, accompagner et valoriser la filière musicale à l'adresse du jeune public.


  Il est écrit par Coline Pierré et réalisé par Karen Beun pour Gong Audio.

  Avec : Emma Broughton dans le rôle de la narratrice, Morgane Carly Robin dans le rôle de Maya et François Perache dans le rôle de Niels.

  Générique : Emma Broughton et Samuel Hirsch


  Synopsis :


  Niels et Maya sont partis explorer

  Les allées de la forêt Enchantée

  Entre les branches résonne la musique

  Dans les buissons, des spectacles fantastiques

  Au milieu des prés, des concerts magiques

  Venez rencontrer tous les musiciens

  Avec les danseurs et les comédiens

  Sur les scènes de la forêt Enchantée


  Les 5 épisodes sont réalisés en partenariat avec :

  la Sacemles fédérations nationales : AJC (Association Jazzé Croisé), FAMDT (Fédération des acteurs et actrices des musiques et danses traditionnelles), Fedelima (Fédération des lieux de musiques actuelles), FEVIS (Fédération des Ensembles Vocaux et Instrumentaux Spécialisés), Futurs Composés (Réseau national de la création musicale)les équipes artistiques : Cie Chapi Chapo et les petites musiques de pluie, Cie l’Emoi Sonneur, Cie Ne dites pas non, vous avez souri !, Ensemble Artifices et Rugi’son.

  Hébergé par Acast. Visitez acast.com/privacy pour plus d'informations.

 • To podcasts, et feed... Følg med når Silja Okking og Allan Stage i hver deres podcast sammen med deres gæster dykker ned i forælderskabet. I Morskab får du mødrenes perspektiv og i Fædreland er det fædrene, der deler ud. Velkommen til Fædreland & Morskab!


  Produceret hos Podads
  Værter: Silja Okking & Allan Stage
  Redaktør: Cecilie Rubini
  Lyd: Anders Eske
  Grafik: Louise Lyngbo

 • Filippa (12 år) har en uhøjtidelig samtale med sin far.
  De snakker i et let sprog om livets store og små spørgsmål.
  Hvert afsnit tager udgangspunkt i en tekst fra Biblen på hverdagsdansk.
  Hvad betyder det f.eks. hvis Gud faktisk har skabt os med vilje?
  Måske får I lyst til at tale videre derhjemme?
  Kontakt os på: visnakkerombible[email protected] eller find os på Instagram: @visnakkerombiblen

 • Velkommen ombord hos DFDS hvor sejlturen er lidt sjovere for børn!


  Her kan du lytte til historier, der er lavet specielt til dig, der skal ud at sejle med os. Vi glæder os og håber, at du gør det samme!


  Hør f.eks. biolog Anders Kofoed fortælle de vildeste historier om de sejeste havdyr, der lever lige der, hvor du sejler.


  Du kan også få en helt særlig rundtur på skibet med kaptajnen, Andreas, der tager dig med ind alle de steder, hvor de voksne ikke må komme. Lige fra kommandobroen til den allerfineste kahyt: Kaptajnens egen!


  Og så kan du falde til ro i kahytten sammen med Lola, der er Danmarks bedste putteekspert. Lola fortæller hyggelige godnathistorier, der er den perfekte afslutning på en sjov dag på skibet.

  Download podcastene før afgang mens du har adgang til mobilnet eller wifi - og hør dem ombord - eller lyt til dem før eller efter sejlturen.
  Endnu engang velkommen. Vi håber, du får en rigtig dejlig tur med DFDS.

 • Julen har bragt virkelig godt, kæmpe underholdende og ekstra nørdet bud, i form af Esben Bjerre og Sisse Sejr-Nørgaards julepodcast: JULEPSYKOPATERNE!

  Vanvittigt glade for alt jul, søde, nørdede og ekstra kloge gæster og ikke mindst hænder at holde igennem decembers intense dage. Du får alt fra den store vin-guide, mad-gennemgangen, hvide jule, nissedrillerier, gaveideer, julesnacks, julemusik og meget, meget mere.
  Julepsykopaterne er all that i 30 julekalender-afsnit, som ikke slipper dig, bare fordi andre julekalendere gør.
  Nej julepsykopaterne er der til du ikke kan.. mere... jul!

 • Legepladsen - Medieleg i daginstitutioner er en podcast om brug af kreativ og pædagogisk brug af digitale medier i daginstitutioner.

  Podcastens værter er Jacob Knudsen og Klaus Thestrup

  I 10 dele og gennem 10 genstande fortæller vi om hvordan man kan lege med digitale medier og introducerer digital dannelse og teknologiforståelse i daginstitutioner.
  Hvert afsnit starter med introduktionen af et digitalt medie eller en genstand - og tager derefter et tema op set gennem konkrete aktiviteter.
  Temaerne er bl.a. eksperimenterende fællesskaber, robotter, maker spaces, ipads, gammeldags teknologi og meget mere.

  Vi tager udgangspunkt i erfaringer fra egne projekter, men inviterer også gæster ind i studiet og ikke mindst besøger pædagoger og daginstitutioner ude i praksis.

 • I Stammemama tager vi kærligt livtag med familieskabet og leverer ældgammel visdom til moderne forældre. Med antropologiske og psykoterapeutiske briller undersøger vi fænomenet forældreskab, hvad vi kan lære af andre kulturer lige fra Sydfyn til Sydafrika, og vi tager temperaturen på trivsel og tilknytning i det ganske land. Stammemama kalder til samling. Vil du med?

  Stammemama-universet er stedet, hvor vi skaber samhørighed, fællesskaber, udvider vores forståelse og muligheder for at skabe, rumme og være i det komplekse familieliv.

  Værter: Antropolog Kirstine Reinholdt & psykoterapeut Kristine Wiinberg
  Instagram: @stammemama 
  Musik: Ayoe Angelica


 • 🙋‍♀️Eu sunt Ella Prodan, actriță, jurnalist și mamă, un om deschis și iubitor, pasionată de muzică bună, de animale, de natură și trăiesc cu convingerea că un strop de bunătate poate schimba o lume.

  Te invit să te abonezi la canalul meu pentru că am o mulțime de invitați mișto, pe teme care dau mari bătăi de cap părinților și împreună vom încerca să găsim răspunsurile de care avem nevoie.

  ✍️Aștept orice sugestie de temă sau invitat din partea ta și, bineînțeles, ești liber să îmi spui părerea ta despre subiectul abordat în secțiunea comentarii. Și, nu uita să dai share tuturor părinților

 • Kan vara den sista podden i historien, podden för er som vill lyssna på allt och ingenting. Vi börjar så

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Dein Weg zu gesunder Haut.
  Im Podcast Hautfrieden findest du alles was du brauchst um ganzheitlich zu gesunder Haut zu gelangen. 
  Ich möchte dir Inspiration geben und Mut machen, deinen Weg zu gehen. Gern unterstütze ich dich dabei.

 • Velkommen til din nye yndlingspodcast om moderskabet med Helene og Katrine. Podcasten hvor vi vender moderskabet på vrangen, og siger alle de ting, vi helst ikke må sige højt. Vi inviterer dig med ind i barselshulen, hvor der er plads til det hele.

 • I podcasten ”Kreativitet og trivsel” sammenligner psykolog og adfærdsekspert Henrik Tingleff den nyeste psykologiske forskning med konkrete musikprojekter fra Roskilde, Glostrup og Brøndby Kommuner for at finde ud af om musikalske fællesskaber kan være med til at skabe mere trivsel blandt børn og unge.


  Podcasten er blevet til i forbindelse med projektet Skabertrang – et samarbejde mellem Roskilde Musiske Skole, Roskilde Kulturskole, ungdomsklubberne i Roskilde, egnsteatret Aaben Dans, samt Glostrup og Brøndby Kommune. Podcasten er udgivet af Polyfon - Musikkens fællesskab i Roskilde. Læs mere om podcasten og hør alle afsnit på www.polyfonroskilde.dk.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Love and Disability is a podcast about love and sex from a disabled perspective, with host Alice Edwards.


  Produced by Filt


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • En podcast om at blive far, set ud fra to fædres perspektiv. Hvor vi, John & Marcus, hver anden uge vil snakke om et emne, ud fra fædernes synsvinkel.

  Denne podcast er forhåbenlig det, som vi selv savnede, da vi skulle til at være forældrer og stod og tænkte: Hva nu?

 • Mit navn er Malene og du lytter til podcast barn af en alkoholike

  Som sagt hedder jeg Malene er 34 år
  Og har diagnoser som muskelsvind en sjælden art. F.o.s en alkohol skade der sket i Forster. Så har jeg ptsd og flere angst former og add…
  Idag jeg er jeg gift på 5 år og bor med min mand og vores 6 katte.

  Men mit liv har ikke altid set så rosenrødt ud. Tværtimod faktisk.
  Jeg blev født ind i et hjem med misbrug. Jeg voksede op med tabuet, der fulgte med og lever i dag med de psykiske og fysiske følg

  https://instagram.com/malenenynne?igshid=ZDc4ODBmNjlmNQ==

 • Vær klar på et bombardement af rekorder, når en af Danmarks bedste formidlere af naturvidenskab til børn, Lars Henrik Aagaard fortæller om vilde og fascinerende fænomener på jordkloden. Medvirkende: Lars Henrik Aagaard og Mikkel Hartmann-Petersen. Podcasten bygger på bogen ”Jordens rekordbog” fra Forlaget Carlsen
  Fra ca. 8 år.