Dinamarca – Nuevos podcasts

 • The Wild Women Wisdom podcast is dedicated to sharing conversations with wild, wise women who are irreverent, reverent, and wildly, madly, uniquely themselves.

 • Welcome to Energy Hospital! An atmosphere filled with sounds you've never heard and places you've only dreamt of. I believe mindfulness paired with imagination can lead to profound breakthroughs in self-healing. I use storytelling and music to take you out of your living room, car, bed and into a world of newness and peace. Grab your headphones and lets experience this together. Support this podcast: https://anchor.fm/saint-finnikin/support

 • ترويقة البودكاست اللي يهدف لزيادة الوعي وتطوير ذواتنا ، بطرق مختلفة ومواضيع متجدده ،لنصبح أفضل مما كنا عليه.

 • I denne podcast gennemgår vi matematiske emner indenfor C niveauet på HF.
  Cover art photo provided by Josh Rose on Unsplash: https://unsplash.com/@joshsrose

 • Mit navn er Emil og jeg vil påstå, at jeg egentlig er et ret rummeligt menneske. Jeg synes, at mennesker skal have lov at leve deres liv lige som de har lyst til – så længe det ikke går ud over andre. Alligevel er der ting, som jeg virkelig har svært ved at forstå. Hvorfor er vi for eksempel så mange, der laver om på vores udseende med hjælp fra kosmetiske behandlinger? Og hvordan kan det være, at flere og flere af os søger svar på livet store spørgsmål i spiritualiteten? I denne her serie tager jeg Ja-hatten på og forsøger at forstå tingene indefra. For måske er det lettere at få fascinationen til at give mening, hvis jeg forsøger at lægge skepsissen på hylden og afprøver tingene på egen krop.

  Produceret af Heartbeats
  Vært og tilrettelæggelse: Emil Riscaldini
  Klip: Sidsel Brandt Hasbjerg


  Hvis du er nysgerrig efter at høre mere, så kan du prøve ALLY-universet gratis i en måned. Vi har også masser af videoserier og artikler. Start din prøveperiode på ally.dk eller find ALLY i din app store på din smartphone! Vi håber at se dig derinde.

 • Meet the change agents that drive the green transition with passion and purpose. Join us for personal stories that uncover when and how the point of no return occurred that led our guests to turn obstacles into green opportunities no matter the odds. They are a diverse group; researchers, architects, business men ect. – but they are all idealists on a mission.

 • Anne Heche's BETTER TOGETHER With Anne & Heather is a podcast where we affirm that we are "Better Together." We celebrate friendship, and we believe that we can create more joy in the world by sharing our stories, stumbles, and triumphs.We curate the most fascinating guests for our listeners and us so we all can expand our knowledge and progress our curiosity. But, let's face it -- we are not fabulous all by ourselves! We are Braver together. Stronger together. Crazier together. Happier together. Funnier together. Smarter together. So let's get Better Together!You'll be able to find us on Apple Podcasts, Spotify, YouTube, and wherever you listen to podcasts. So make sure to Subscribe! From Straw Hut Media

 • I de gamle græske byer var agoraen det centrale bytorv, hvor man mødtes for at tale jævnbyrdigt sammen om alt mellem himmel og jord - vejret, høsten, livet, filosofi, politik osv.

  Vi ønsker at bringe agoraen tilbage, i en virtuel og lytbar udgave, her på Aalborg Universitet.

  Kom med til den digitale agora og følg lektor Jes Harring Lynning, når han fører os igennem spændende, udfordrende og inspirerende samtaler, der omhandler undervisning på Aalborg universitet og den digitalisering, der er blevet et livsvilkår for alle AAU undervisere.

 • Vindere af DM i skolepodcast

  Bag konkurrencen står Alinea, Skoletube og Mikkel Aslak
  Se mere på www.dmiskolepodcast.dk og www.podcastiskolen.dk

 • Lecture recaps and review for undergraduates in ISE 2100 and 3340 at Ohio University

 • NorSlyd er en podcastserie til dig, som læser på Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab på Københavns Universitet. Den omhandler forskelige elementer af dét, du møder på universitet; alt det faglige, det sociale, det sjove, det udfordrende og alt dét midt i mellem, og hver episode tager udgangspunkt i én eller flere gæster, som fortæller noget om, hvordan det er at studere på NorS. Serien er produceret af Studievejledningen på NorS.

 • Aldrig før har danske børn og unge i alderen 15-24 år haft oplevelsen af at føle sig så stresset og udfordret på deres mentale sundhed! I denne podcast dykker vi ned i børn og unges brug af digitale og sociale medier samt hvilke fordele, ulemper og konsekvenser brugen af disse har for unges dannelse og mentale sundhed. Vores håb er at skabe forståelse for sammenhængen mellem digital overforbrug og individuel trivsel, og derved tage ansvar for at vores børn og unge i samfundet kan opnå større livskvalitet.

 • (Fairly) Slow and clear Danish for Danish learners 🤗 🇩🇰 ✨
  PD3 Danish exam preparation

 • Velkommen til en podcast om, hvordan du finder modet til at turde gøre alt det, du ikke tør. Podcasten til dig, der længes efter at turde mere - og frygte mindre.

  Du kommer selvsagt til at høre om mod. Men også handlekraft, selvsabotage, Imposter Syndrome og meget andet i en blanding af inspiration, viden, tips og konkrete løsninger i denne podcast.

  VELKOMMEN indenfor til dig, der undrer dig over, hvordan du kan finde modet til at turde gøre mere af det, du ellers ikke tør lige nu, og hvad det kan være, der har det med at tage modet fra dig - især når du ofte står og har allermest brug for det.

 • Velkommen til en podcast om, hvordan du finder modet til at turde gøre alt det, du ikke tør. Podcasten til dig, der længes efter at turde mere - og frygte mindre.Du kommer selvsagt til at høre om mod. Men også handlekraft, selvsabotage, Imposter Syndrome og meget andet i en blanding af inspiration, viden, tips og konkrete løsninger i denne podcast.VELKOMMEN indenfor til dig, der undrer dig over, hvordan du kan finde modet til at turde gøre mere af det, du ellers ikke tør lige nu, og hvad det kan være, der har det med at tage modet fra dig - især når du ofte står og har allermest brug for det.

 • I løbet af vinteren og foråret 2019 publicerede Jæger en artikelserie på fire afsnit om jægere i krig. Det er de dramatiske historier om danske jægere, som - og altid med god hjælp at hente i deres evner som dygtige skytter - har deltaget i krig. Fra den danske Treårskrig, over præriens indianerkrige og til Første og Anden Verdenskrig. Artiklerne er skrevet af Hans Kristensen og oplæst til DJ Podcast af Jacob Munkholm Jensen.

 • From the daring escapes of would-be-queens to impossible feats of ordinary people in the past - this podcast covers it all, from chaos, conflict to little known facts that changed the world.

 • En este podcast abordaremos distintos temas sobre la pobreza en Nicaragua

 • De plyndrede, erobrede og opdagede land i hele verdenen. De indtog det kristne Europas allervigtigste fæstninger, stjal deres skatte og gjorde deres indbyggere til slaver. Du har selvfølgelig hørt om dem, vikingerne. Men hvordan blev Skandinaviens folk så magtfulde krigere og købmand? I podcastserien Viking fortæller Jeanette Varberg og Nanna Winther om de vikinger, der kom til at sætte deres spor i hele datidens Europa. Hver episode handler om én person fra den fascinerende og krigeriske epoke. Du skal både høre historier om vikinger, konger, dronninger, slaver og vølver. Medvirkende: Jeanette Varberg Nanna Winther Karsten Pharao Længe Leve Læselysten! Gyldendal