Danmark – Nye podcaster

 • Hver uge inviterer Nicolai Moltke-Leth og Henrik Højstrøm en ny gæst i studiet. Til fælles for alle gæster, er deres indsats for at gøre en positiv forandring i verden. Podcasten er produceret af True North.

 • "Børneuniverset" har skiftet navn til "Holy Sh*t! Jeg har fået børn..." - men det gode indhold, er stadig det samme! Det bedste i verden er at få et barn, men med et barn følger der et kæmpe ansvar. Jeg vil en gang om ugen inviterer en gæst ind i studiet. Vi kommer ind på deres historie, parforholdet efter børn og spørgsmål fra jer. Her er ingen tabuer! Spørgsmål til kommende gæster forgår på min Instagram profil: louiseisabellaolsson.

 • To journalister forsvinder, mens de er ved at efterforske et mord. De har optaget det hele på 600 SD-kort. Kan lydoptagelserne opklare både mordet og deres forsvinden? Og kan man overhovedet opklare et mord med gode intentioner og et mindset som Mussolini og Progeria-Jesper? En ting er sikkert: det er ikke, hvad du lytter til, der betyder noget, det er, hvad du hører. Produceret af: Thomas Bugge og Oliver Seppo Lyddesign: Ilmo Simonsen Redaktør: Anders Stegger

 • De to videnskabsnørder Emil Nielsen og Maja Jensen giver os hver dag overraskende og tankevækkende vinkler på dagligdags fænomener, når de besøger forskellige videnskabsgrene for at komme bagom, ind i og rundt om dagens emne.

 • Niarn og Geo er gode venner, men de synes de ser hinanden for sjældent. Så nu mødes de hver 14. dag til en kop kaffe, samtidig med de optager et afsnit af deres podcast.

 • Vi snakker om lidt forskelligt og får en god stemning ud af det. Uploader hver uge!

 • Podcasten til dig, der drømmer om et frit (eller friere) arbejdsliv. De sidste 10 år har vi arbejdet remote, bygget virksomheder og levet som digitale nomader både med og uden børn. I podcasten deler vi ud af vores tanker og erfaringer - og ikke mindst konkrete tips til at komme i gang med et friere arbejdsliv. Du kommer også med bagom, når vi sætter nye projekter i søen for at realisere flere drømme. Dine værter er Nikolaj Astrup Madsen og Michelle Rødgaard-Jessen.

 • I Danmark lider 34 % af unge kvinder og 21 % af vores unge mænd under psykisk mistrivsel. Men hvordan kan det være, at en af verdens mest privilegerede samfund har en ungdom der lider? Med alle muligheder for hånden, hvorfor er vi så så mange, der oplever angst, stress eller depression? Er vi bare privilegieblinde, selvoptagede perfektionister? Eller er der i virkeligheden nogle strukturer eller tendenser i vores samfund i dag, der er årsag til, at flere og flere unge mistrives? Lyt med når Skør Ungdom Podcast zoomer helt ind på unge med psykiske lidelser. Din vært Kamilla Jæger vil i samarbejde med andre unge, rette et kritisk blik på de ofte stereotype opfattelser og fordomme om psykisk sygdom, der florerer i vores samfund i dag. Dertil give de bedste råd videre til en ungdom med psykisk sygdom. Det er nemlig på tide, at de sande eksperter på området de får ordet: de unge selv.Connect med podcasten på instagram: @skorungdom_podcast Denne podcast er produceret i samarbejde med Psykiatrifondens indsats ‘Sig det højt’.Find ressourcer og rådgivning hos psykiatrifonden her: https://psykiatrifonden.dk/hjaelp-raadgivning

 • Hvordan ser et alfabet ud, hvis det skal laves ud af voksne ord? Det har Rachel og Cecilie tidligere fundet ud af . Og nu gør de det igen. Årene er gået. Værterne er blevet ældre. Sidst havde de åbenbart kun lige dyppet tæerne i voksenlivet, men nu er de sprunget ud på det dybe - og endda taget et par favntag. Livet har ændret sig og der er kommet nye ord og temaer til livet i sluttrediverne. Skilsmisse, voksenjob, teenageforældre, midtlivskrise, dating, forældremøder, bare for at nævne nogle få. Desuden har verden gennemgået en pandemi, endnu en krig er sprunget ud, og intet er, som det var - ud over venskabet.  Endnu et alfabet skal laves. Denne gang med flere erfaringer, mere på hjerte og store spørgsmål. Velkommen til Voksen ABC - i sluttrediverne

 • Sportshjerte er podcasten, hvor Patricia Thyberg hver uge taler med alt fra kvindelige topatleter til sportspsykologer, trænere, sportsentusiaster eller forretningskvinder. Fælles for alle gæster er, at de har et hjerte der banker for sport. Vært: Patricia Thyberg Musik: Anders BønløkkeProduktion og klip: Patricia Thyberg

 • The Wild Women Wisdom podcast is dedicated to sharing conversations with wild, wise women who are irreverent, reverent, and wildly, madly, uniquely themselves.

 • Welcome to Energy Hospital! An atmosphere filled with sounds you've never heard and places you've only dreamt of. I believe mindfulness paired with imagination can lead to profound breakthroughs in self-healing. I use storytelling and music to take you out of your living room, car, bed and into a world of newness and peace. Grab your headphones and lets experience this together. Support this podcast: https://anchor.fm/saint-finnikin/support

 • ترويقة البودكاست اللي يهدف لزيادة الوعي وتطوير ذواتنا ، بطرق مختلفة ومواضيع متجدده ،لنصبح أفضل مما كنا عليه.

 • I denne podcast gennemgår vi matematiske emner indenfor C niveauet på HF.
  Cover art photo provided by Josh Rose on Unsplash: https://unsplash.com/@joshsrose

 • Mit navn er Emil og jeg vil påstå, at jeg egentlig er et ret rummeligt menneske. Jeg synes, at mennesker skal have lov at leve deres liv lige som de har lyst til – så længe det ikke går ud over andre. Alligevel er der ting, som jeg virkelig har svært ved at forstå. Hvorfor er vi for eksempel så mange, der laver om på vores udseende med hjælp fra kosmetiske behandlinger? Og hvordan kan det være, at flere og flere af os søger svar på livet store spørgsmål i spiritualiteten? I denne her serie tager jeg Ja-hatten på og forsøger at forstå tingene indefra. For måske er det lettere at få fascinationen til at give mening, hvis jeg forsøger at lægge skepsissen på hylden og afprøver tingene på egen krop.

  Produceret af Heartbeats
  Vært og tilrettelæggelse: Emil Riscaldini
  Klip: Sidsel Brandt Hasbjerg


  Hvis du er nysgerrig efter at høre mere, så kan du prøve ALLY-universet gratis i en måned. Vi har også masser af videoserier og artikler. Start din prøveperiode på ally.dk eller find ALLY i din app store på din smartphone! Vi håber at se dig derinde.

 • Meet the change agents that drive the green transition with passion and purpose. Join us for personal stories that uncover when and how the point of no return occurred that led our guests to turn obstacles into green opportunities no matter the odds. They are a diverse group; researchers, architects, business men ect. – but they are all idealists on a mission.

 • Anne Heche's BETTER TOGETHER With Anne & Heather is a podcast where we affirm that we are "Better Together." We celebrate friendship, and we believe that we can create more joy in the world by sharing our stories, stumbles, and triumphs.We curate the most fascinating guests for our listeners and us so we all can expand our knowledge and progress our curiosity. But, let's face it -- we are not fabulous all by ourselves! We are Braver together. Stronger together. Crazier together. Happier together. Funnier together. Smarter together. So let's get Better Together!You'll be able to find us on Apple Podcasts, Spotify, YouTube, and wherever you listen to podcasts. So make sure to Subscribe! From Straw Hut Media

 • I de gamle græske byer var agoraen det centrale bytorv, hvor man mødtes for at tale jævnbyrdigt sammen om alt mellem himmel og jord - vejret, høsten, livet, filosofi, politik osv.

  Vi ønsker at bringe agoraen tilbage, i en virtuel og lytbar udgave, her på Aalborg Universitet.

  Kom med til den digitale agora og følg lektor Jes Harring Lynning, når han fører os igennem spændende, udfordrende og inspirerende samtaler, der omhandler undervisning på Aalborg universitet og den digitalisering, der er blevet et livsvilkår for alle AAU undervisere.

 • Vindere af DM i skolepodcast

  Bag konkurrencen står Alinea, Skoletube og Mikkel Aslak
  Se mere på www.dmiskolepodcast.dk og www.podcastiskolen.dk