Finland – Nye podcaster

 • What differentiates the top 1% of Product Leaders? What makes the Product Management function successful in some organizations, and not the others? The answer to these questions lies in the minds of operators and executives that run the world’s top companies. This is the CPO Mastery Podcast, where Moe Ali will connect with the world’s top product leaders, thinkers and visionaries to bring you their hard-earned insights. Join us each month to hear from CPOs and Product Leaders running companies like Uber, Google, Facebook, Shopify and others.

 • Mietityttääkö yläkoulu tai onko vaikea sopeutua ympäristöösi? Tässä podcastissa keskustelemme kolmen nuoren näkökulmasta monia mietityttäviä asioita, mm. kiusaamisesta, päihteistä, vapaa-ajasta ja vaikka mistä muusta.

 • Viinikauppiaan tunnustuksia on podcast, jossa puhutaan viinistä ilmiönä: mistä viinitrendit tulevat ja miten viinibisnes pyörii? Seuranasi ovat juontajat Jethro Rostedt, Viinitien Master of Wine Heidi Mäkinen sekä joukko viinimaailman vaikuttajia.

  Ohjelman tarjoilee Viinitie.

  Viinitien Grand Crew’n jäsenenä saat ensimmäisenä tiedon mielenkiintoisista pieneristä, viinimaailman parhaista löydöistä ja viinitapahtumista. Liity osoitteessa viinitie.fi

 • Podcast käsittelee tahatonta lapsettomuutta ja siihen liittyviä tunteita, syitä, elämänvaiheita ja tarinoita. Mukana on omakohtaisia kokemuksia ja erilaisia tarinoita lapsettomuudesta, sen vaiheista, tunteista ja tilanteista. Lisäksi luvassa on asiantuntijahaastatteluja.

 • Haastatteluelämäkertoja ja ajankohtaisia keskusteluja kahden kauppatieteilijän ja oman elämänsä filosofin toimittamana. Momentum on yhdistelmä uteliaisuutta sekä ihmisiä että ympäröivää maailmaa kohtaan. Vieraat ja puheenaiheet valikoituvat erityisesti nuorten rahoituksen opiskelijoiden elämää koskettavien teemojen ja kysymysten pohjalta. Momentum pyrkii aina pintaa syvemmälle ja tarjoaa (epä-)subjektiivista tulkintaa sekä huumoria pilke silmäkulmassa. // Instagram @momentum.pod

 • Varjoton -podcast käsittelee erilaisia mysteerejä, mukaanlukien salaliittoteoriat, yliluonnolliset ilmiöt ja selvittämättömät rikostapaukset.
  Tervetuloa kuuntelemaan!

  Jaksotoiveita, palautetta, tai muita ajatuksia podcastiin liittyen voit laittaa sähköpostilla tai instagramissa:

  Musiikit: Tuomo Hokka

  Sähköposti: varjotonpodcast@gmail.com
  Instagram: @varjotonpodcast

 • Pekka Sauri oleellisen äärellä. Pitkiä ja lohduttavia monologeja elämän ydinkysymyksistä ilman kiirettä.

 • Osa suomalaisista henkirikoksista ja katoamisista jää selvittämättömiksi. Näihin mysteereihin uppoutuu Selvittämättömät-podcast, jossa perehdytään kymmeneen salaperäiseen tapaukseen 1980-luvulta 2000-luvulle. Ääneen pääsevät tapauksia tutkineet poliisit sekä kadonneiden ja uhrien omaiset, ja vanhoista mysteereistä paljastuu uutta tietoa. Tapauksia käsittelevät toimittaja ja kirjailija Linda Rantanen ja rikos- ja oikeustoimittaja Vera Miettinen. Uusi jakso ilmestyy joka toinen keskiviikko.
  ****

  Työryhmä:
  Käsikirjoitus ja toimitustyö: Vera Miettinen ja Linda Rantanen
  Jinglet: Kim Wirtanen, Kiwi Sounds
  Tuotanto ja editointi: Jenni Kivessilta, Iltalehti
  Tilaaja: Mikko Räsänen, Iltalehti

 • Let's talk about all the sweet, sour and sometimes rotten, fruits of motherhood.

 • Jeg sitter på barnet sin sengekant og fortelle fine historier og snakker rolig med de så de kan finne roen og få sove godt.
  De kan blant annet bli med inn i drømmeboblen og bli kjent med de som bor der.
  Godnatthistorier, finne roen, sove trygt og godt.

  Musikken i podkasten er laget av Emilie Sture Ljung

 • Isäksi tuleva tilastovanhempi, joka pyrkii ymmärtämään isän roolia haastattelemalla ja keskustelemalla.

 • Sarjassa äänesssä ovat isät ja asiantuntijat. Isät keskustelevat avoimesti, isien kesken, siitä mitä isyys on. Kurkistamme julkkisisien arkeen, kuulemme kommelluksia ja oivia vinkkejä ihan tavallisilta isiltä – ja uskallamme kerrankin puhua isyydestä ihan suoraan. Jaksoissa kuullaan myös asiantuntijoiden faktoja ja vinkkejä lapsiperheen arkeen aina ravinnosta unikouluun sekä parisuhteen parantamiseen.
  Podcastia isännöi toinen TwoDads-isä: Tino Singh.

  TwoDads® on kahden suomalaisen isän perustama lasten hyvinvointibrändi. Lue lisää: www.twodads.fi

 • Kaksi varhaiskasvatuksen erityisopettajaa ja pienten lasten äitiä keskustelevat kasvatustieteellisistä teemoista tieteen ja käytännön näkökulmasta. Kuinka auttaa lasta oppimaan kieltä, motoriikkaa ja tunnetaitoja? Millainen on aikuisen rooli lapsen kasvun ja kehityksen rinnallakulkijana?
  Tervetuloa Hunajapurkkiin!

  Kuvitus: Aleksi Vehmassalo

  Instagram: @hunajapurkkipodcast
  sähköposti: hunajapurkkipodcast@outlook.com

 • Koirankoulutuksen ihmeellistä maailmaa. Opitaan yhdessä.

 • Animalian vapaaehtoisten nuorten eläinoikeusaiheinen podcast. Ensimmäisellä tuotantokaudella keskustellaan niin veganismista, antroposentrisestä maailmankuvasta kuin eläintuotannon epäkohdista. Vieraina elintarviketieteiden maisteri Iiris Juntunen sekä Suomen eläinoikeusjuristit ry:n puheenjohtaja Birgitta Wahlberg!

  Tekijät: Meri, Taru, Anna, Jere, Valo, Liina
  Graafinen ilme: Heta Kasurinen
  Musiikki: Julius Tarkiainen

  Podcastia rahoittaa EU:n Euroopan solidaarisuusjoukot. Euroopan komissio ei vastaa julkaisun sisällöstä.

 • Due to the rate of unnecessary c-sections, the lack of support and limited options for VBAC moms in the hospital, more and more women are choosing to have their VBAC babies at home. This podcast was created for women to share and listen to stories of Home Birth After Cesarean.

  This podcast is for educational and informational purposes only. It is not intended to replace advice from qualified medical professionals.

 • Ihan mamina podcastissa ratkotaan äityden myyttejä, puhutaan naiseudesta ja vanhemmuuden kasvukivuista huumoria unohtamatta 🙌🏼🤎 Tervetuloa rikkomaan tabuja meidän kanssa, studiossa Niina Mantere ja Jenni Pykälä. Löydät meidät myös instasta @ihanmaminapodcast
  ihanmaminapodcast@gmail.com

 • Moi, mä oon Belle, tervetuola podcastini pariin. Tässä podcastissä puhumme hevosista, keppareista ja ratsastuksesta yleensä. Kerron teille myös hevos tarinoita ja annan vinkkejä ratsastukseen liittyen. Toivottavasti tykkäätte!

 • Puhutaan koiraa -podcast auttaa ihmisiä ja koiria ymmärtämään toisiaan paremmin. Koirat yrittävät kertoa eleillään, ilmeillään ja käytöksellään tarpeistaan ja toiveistaan, peloistaan sekä kivuistaan, mutta ihmiset eivät aina osaa tulkita koiria oikein. Koiria yltiöpäisesti rakastava Jenni Kivessilta pureutuu podcastissa asiantuntijoiden avulla siihen, miten karvaisten perheenjäsenten kanssa kommunikointi ja yhteiselo sujuisi entistä paremmin. Millaisiin koiran eleisiin olisi syytä kiinnittää huomiota, miten kipu voi aiheuttaa käytöshäiriöitä, kuinka ulkoilusta saadaan sujuvampaa ja eläinlääkärikäynnistä miellyttävä kokemus ja miten koiralla on hyvä ja turvallinen olo olla kotona yksinkin. Podcastissa syvennytään kussakin jaksossa yhteen haastavaan tilanteeseen, koiran ja ihmisen väliseen kommunikaatio-ongelmaan tai käytöshäiriöön. Jaksojen aiheina ovat äänipelko, remmiräyhä, kivusta johtuva käytöshäiriö, eroahdistus, aggressiivisuus, huono hihnakäytös, pomotus sekä toimenpide- ja lääkäripelko.

 • Мы говорим про технологии и людей, которые ими занимаются