Tanska – Uudet podcastit

 • Her finder du historiske eller fortællende fremstillinger af specifikke koncepter fra Valhel.

 • Listen to the calming voice of Farah as she narrates stories written by her. This podcast will leave you relaxed and remind you of the stories your mother used to tell you. Join us every week to hear a new episode. Support this podcast: https://anchor.fm/urdu-audiobooks/support

 • LEFkanalen, en historie fra Valhel. Det er fire år siden Dina besejrede Forstanderinden på børnehjemmet og overtog hendes ejendom. I alle årene blev hendes trofeste følgesvned Bodtka Hauge ved hende side, rejste land og rige rundt efter det hun ledte efter og kæmpede hendes kampe mod betaling. Men nu er Bodtka fyldt halvtreds, han er træt af den konstante fare, den evige rejsen og har besluttet at tage en sidste opgave, før han går på pension. Han er netop på vej tilbage til børnehjemmet i Asit Dur, der nu er blevet til en kostskole, for at aflevere en bog, han har hentet i Magus Narre og planen er at indvie Dina, der nu kalder sig Mester Dina, i sine planer om at trække sig tilbage. Velkommen til Bodtkas jul, årets julekalender på LEFkanalen.

 • Original audio dramas from Memphis, TN. Home of THE WAVERLY HOUSE HAUNTING and more. www.spokensignal.com

 • An ongoing weekly or bi-weekly podcast following 4 adventurers through the official campaign “Lost Mines of Phandelver”

 • Barely clinging to life, a flayed man lies in a copper basement beneath a cornfield of a forgotten country in the 1850s. Why?

  From this weird and disturbing mystery begins the story of The Sulphuric Secrets, which spans the globe, and hundreds of years.

  New audio episodes available Mondays on Anchor. New video episodes available Wednesdays on YouTube.

  This fictitious story entwines the unimaginable with historical events, which will delight occult and horror aficionados alike.

 • Sanne Salomonsen synger sange, som sidder dybt i flere generationer af danskere. Men hvad er historien bag sangene, og hvordan har Sanne navigeret gennem 50 år med musik? Det fortæller hun om i "Sanne" - et musikalsk portræt, der tager hele turen fra 1971 til i dag. Det handler om alt fra Sneakers og kærlighed til Anne Linnet Band, jazz, solosucces og musicaler. Sanne fortæller også om blodproppen, som var tæt på at stoppe festen og den svære vej tilbage til musikken. Niels Fez Pedersen interviewer Sanne om både livet på scenen, privatlivet og fremtiden. Han har også talt med venner og kollegaer som Lis Sørensen, Tamra Rosanes, Kasper Winding og Nikolaj Steen.
  Vært: Niels Fez Pedersen.
  Produceret for DR af FEZ Media.

 • Uretfærdigt, uretfærdigt og atter uretfærdigt. Debattør og jurist Nima Zamani ligger søvnløs om natten, fordi han ikke kan tænke på andet end samfundets uretfærdigheder. I debatprogrammet ‘Z for Zamani’ krydser han derfor klinger med meningsdannere og magthavere, der skal drages til ansvar for disse uretfærdigheder.

 • Et døgnåbent vagtkorps med alarmcentral i knoglerne, hjertet og maven.
  I denne serie kan du møde fire pårørende og nære venner til mennesker, der i perioder lider af psykisk sygdom. Du kommer helt ind i en usynlig verden af konstant magtesløshed, frygt for hvad der sker om et øjeblik og kærlighed udfordret af psykiatriske diagnoser.
  Anne Kjær har selv været ramt af flere depressioner, og gennem årene fået behov for at undersøge, hvordan det opleves at være blandt de omkring to millioner danskere, som har tætte relationer til en psykisk syg. Hun er overbevist om, at hvis vi deler mere, bliver det mindre tungt at være både psykisk syg og have døgnvagten som nær pårørende til en psykisk syg.
  Tilrettelæggelse: Mette Willumsen.
  Tilrettelæggelse og medvirken: Anne Kjær.
  Klip: Sara Røjkjær Knudsen.
  Redaktør: Jesper Langballe.

 • Med Illustreret Videnskab HISTORIE kommer du helt tæt på historiens største dramaer. Rejs med os tilbage i tiden og oplev pesten, pyramidernes hemmeligheder, verdenskrigene, vikingerne, brutale seriemordere og meget, meget mere.

 • Lyt til ALT for damernes podcast, Tænd for mig, der vil forsøge at aftabuisere kvinders seksualitet ved at have en ærlig og åben samtale omkring sex

 • Natholdets Julekalender med Carsten Berthelsen indeholder alle informationer om de 24 øl og bryggerier, som er med i Natholdets Julekalender 2021. Hver morgen frem til juleaften udkommer, hvor værterne Carsten Berthelsen og Anders Seistrup fra podcasten ’Der er et Øldigt Land’ gennemgår dagens øl. Podcasten er for både ølnørderne, som savner mere information om øllet i TV-showet, og ikke-nørderne, der gerne vil blive klogere på øl helt generelt.Hør dagens afsnit om morgenen eller eftermiddagen på vej til og fra job, og kom i den helt rette stemningen inden showet kommer på TV om aftenen.

 • Den Politiske Bivuak er et sted for alle os, der gerne vil mødes om mig, Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, og om mine holdninger og politiske visioner. BivuakSnak er Den Politiske Bivuaks lydoutput.

 • Bag Drabet er Ekstra Bladets true crime-podcast om drabssager gennem tiderne. Nogle er uopklaret. I andre sager fandt politiet frem til morderen.

  Vi fortæller om efterforskningen, om ofrene, om politi og retsvæsen og om det særlige, der karakteriserede den tid og det sted, hvor forbrydelsen skete.

 • Det er troldkvindernes skyld. Det siger Anna Barskiær, en kvinde i 1600 tallets Køge, hvis børn er blevet besat af djævlen. Hun bliver dermed igangsætter af en af de største trolddomsprocesser i Danmark i 1612-1615, hvor mindst elleve kvinder blev brændt levende, to begik selvmord og en forsvandt.
  Forfatter Olga Ravn dykker ned i tingbøger fra retssagerne og tekster fra tiden for at forstå hvad det var der skete, og hvad der drev Anna. Og forstå hvorfor vi ikke taler mere om trolddomssagerne i Danmark - og de omkring 1000 almindelige kvinder der blev udstødt og dræbt i perioden fra midten af 1500 tallet til slutningen af 1600tallet hvor trolddomsbålene brændte ud. Måske er det på tide, at historien om hekseafbrændingerne fortælles på en ny måde.
  Tilrettelæggelse: Ruth Storm og Olga Ravn. Redaktør: Line Fabricius Lyddesign: Jacob Heldt.

 • Experience the world of showjumping through the lens of the EquiRatings' data experts. With help of special guests, your host Sam Watson gives you a weekly update on the crucial facts, stats and insights from the top of the sport.

 • Fodboldtalks' podcast er interviews og snakke med tidligere og nuværende profiler fra den danske fodboldverden.

  Følg med på www.facebook.com/fodboldtalks og Instagram @Fodboldtalks

 • Danmarks første & eneste podcast om Manchester City. Vært og producent, Frederik Berga, vender på ugentlig basis temperaturen i den blå halvdel af Manchester sammen med medvært, Lukas Voergaard Jepsen. Podcasten er produceret i samarbejde med CityFan.dk

 • Mellem Linjerne er en podcast om volleyball der tager relevante emner omkring sporten op til diskussion.
  Podcasten udkommer en gang hver anden uge og tager pulsen på hvad der sker i volleyballmiljøet samt undersøger mere dybdegående emner.

 • Det Røde Felt er en dansk podcast om international cykelsport. Podcasten er en del af sportsuniverset The Red Zone.