Dinamarca – Novos podcasts

 • Den officielle podcast om TV3's populære mad-tv program MasterChef Danmark. MasterChef Podcast er en podcast for ægte madnørder! Her dykker vært Hannah Grant ned i spændende temaer, der har været på menukortet i MasterChef køkkenet. I hver episode får Hannah besøg af passionerede madmennesker, der gør os klogere på gastronomiens verden. MasterChef Podcast er hyggeligt selskab, inspiration til lækker hverdagsmad og et vindue ind i den danske madscene… Velbekomme! Se alle opskrifter på @masterchef_dk (instagram.com/masterchef_dk) Vært: Hannah Grant (instagram.com/dailystews) Produceret af Metronome Productions for Nordic Entertainment Group

 • På med sølvpapirshatten! Anne Kejser og Carsten Reinholdt ser hver uge nærmere på konspirationsteorier, myter og vandrehistorier fra hele verden fra de helt små, du aldrig har hørt om, til de helt store klassikere med UFO-er, månelandingen og Illuminati.

 • Juridisk Finansklub er en studenterforening på Københavns Universitet, som udgiver podcasts til brug for studerende og andre interesseret inden for flere forskellige områder tilknyttet juraen.

 • Fødslen af en mor har et enormt transformerende og healende potentiale, når den foregår på kvindens egne præmisser.Genfødt er en podcast dedikeret til kvinder som ønsker at føde - og leve - i integritet, autonomi og tillid. Her kan du lytte til beretninger og interviews med stærke, inspirerende kvinder om at være sin egen autoritet i graviditet, fødsel, moderskab og livet som kvinde.

 • Musical er for alle, man skal bare finde den rigtige forestilling! Jesper Nielsen og Louise Dencker er i denne podcast på mission for at bevise, at den ellers så ofte udskældte musicalgenre er langt mere nuanceret og bred, end de mange skeptikere går rundt og tror. I hvert afsnit dykker de ned i en ny musical i en samtale om, hvad det er, den kan, hvorfor de kan lide den, og ikke mindst hvem af dine ikke-musicalvenner, du skal tage med under armen for at se den. Lyt med og vær med til at sprede musicalen ud til resten af verden - én skeptiker af gangen!

 • Podcasten er sponsoreret af Rådet for Sikker Trafik
  “Når asfalten giver slip” fortæller tre forskellige historier om tre unge mennesker, hvis liv sluttede eller ændredes på et splitsekund. Ikke af et uheld – men af en ulykke – hvor personerne i bilen hver især kunne have handlet anderledes. Været mere opmærksomme. Have sagt fra. Husket på, at de altså ikke er udødelige.
  Podcasten er produceret af Kristine Kjær

 • Kvart i bold er for fans, der har FCK i blodet. Med passion og viden nørder vi fodbold og taktik. Vi prøver at give spændende perspektiver på spillet på og udenfor banen. Vi kigger efter kampafgørende detaljer og taler jævnligt om Jess Thorups aktuelle hovedpine.


  Det er mange år siden, at det har været så spændende at være fck-fan. Fra Ståles velkendte setup er vi på vej mod noget nyt. Vi håber, at det bliver godt. Medaljevindende og seværdigt. Følg podcasten hvor vi prøver at komme helt ind i Jess Thorups maskinrum for at gøre os alle sammen klogere på rejsen mod et nyt og forhåbentligt fremragende FCK. Forza FCK.


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • "Trommernes sjæl" er skabt af trommeslager Morten Lund, som også er din vært. Her er et forsøg på at komme ind til selve sjælen i slagtøjsinstrumenterne, og ikke mindst at beskrive alle de mange passionerede mennesker som beskæftiger sig med denne magiske Verden. Morten besøger- og taler med trommeslagervenner, slagtøjskolleger og andet godtfolk. I kommer med om bag trommerne, ind i musikken og helt ned i stickbag´en. Velkommen til Trommernes Sjæl !

 • Hav og Kamal formidler urbanmusikken dansk som internationalt og sætter Sus på livet.
  Produceret for DR af Ravage Management.

 • Forebygger.dk er en podcast til dig, som gerne vil vide mere om præventive indsatser i eksempelvis politiet, SSP, på kommunalt eller nationalt plan.

 • Rytterjargon er startet af Mads Würtz Schmidt. Gæsterne er andre professionelle cykelryttere og vi tager hele cykelsnakken ned, hvor alle kan være med. Det er ikke her du finder de seneste analyser. Her finder du derimod røverhistorier og lærer en masse professionelle ryttere bedre at kende, på en anden måde end gennem tv. Hop med på hjul og lyt med, når vi hyggesnakker som i træningen.

 • Hvad er vejen til succes i lederjobbet? Hvilke karaktertræk, mener erhvervslivets forbilleder selv, har været afgørende for dem? 

  Berlingske er stedet, hvor talenterne bor. I 16 år har Berlingske jagtet tidens unge stjerner i erhvervslivet og i den offentlige sektor. De unge, som tager ansvar, får ansvar, tænker nyt, opfinder nyt. De unge, der tør, og de unge, der vil.

  Mange kender nogle af Berlingskes talenter gennem årene: Tivoli-direktør Susanne Mørch Koch, arkitekten Bjarke Ingels samt erhvervsmanden og politikeren Tommy Ahlers.

  2021-udgaven af Berlingskes Talent 100-liste bliver en bedre og større udgave af den traditionsrige kåring end nogensinde før: I fem podcasts taler Ane Cortzen med erhvervslivets stjerner om deres vej til succes – og hvad de mener, de kommende talenter skal satse på. 

  Blandt forbillederne er:
  Marianne Dahl, Microsoft 
  Kristian Riis, Nephew, Volcano og NordicLA 
  David Helgason, Unity 
  André Rogaczewski, Netcompany

  Læs alt om årets talenter på Berlingske.dk/talent100

 • Sandheden er at finde i glasset, når Berlingskes vinredaktør Søren Frank guider til vin og anden flydende nydelse: Hvad skal vi drikke? Og hvorfor?

  Søren Frank smager hver uge en lille håndfuld vine sammen med madanmelder og litteraturredaktør Søren Damm. Således kommer vi rundt i både geografi, kulturhistorie og alle aspekter af vinens univers. Vi ser på glas, serveringstemperaturer og selvfølgelig ikke mindst på, hvad man skal spise til de gyldne dråber. Og mon ikke vi en dag også kommer til smage både øl, cider, sake og hvad der ellers måtte røre på sig derude i det flydende univers?

  Alle anmeldelser af mad og vin findes på Berlingske.dk/aok/gourmet 

 • Den her podcast er uden journalister, vinkler og begrænset taletid. Du er lytter til en hudløs ærlig snak mellem verdensklasseatleter, der taler frit om tabuer, udfordringer og muligheder.

  Atleter som vil hjælpe andre atleter - for du er ikke alene.

  Vært:
  Louise Burgaard, håndboldspiller på damelandsholdet.

  Sponsors:
  SPORT 24 X HSHOP.DK • Studievalg Danmarks podcast. Et podcast-univers, hvor vi diskuterer, debatterer og informerer om alt med relation til valg af videregående uddannelse, job og karriere.

 • Podcast til dig, der elsker musicals og dig, der endnu ikke ved, du gør det.

 • I The Human Firewall taler vi med de fremmeste eksperter inden for adfærdsdesign, psykologi, innovative læringsmetoder og teknologi for at finde nøglen til, hvordan organisationers datasikkerhed sikres gennem medarbejderne.

 • Kun 0,5 % af den samlede nedskrevne verdenshistorie handler om kvinder. I denne podcast skriver vi kvinderne ind i historien, når historiker Gry Jexen i selskab med en gæst stiller skarpt på betydningsfulde, men oversete, kvinder, og giver dem den plads i historien, de fortjener. Velkommen til en hjertevarm hyldest til kvinderne i vores alle sammens historie.

  Lyt til alle afsnit af Kvinde kend din historie på Podimo. Opret dig her og prøv Podimo gratis:
  https://applink.podimo.com/KKHD

  Vært: Gry Nielsen-Jexen. Tilrettelæggelse og produktion: Cecilie Wortziger. Musik: Frej Levin. Grafik: Sofie Nørgaard Kampmark

 • Fra Begge Os til Alle Jer er en ny podcast fra skaberne af Matador med Mere, hvor vi med lige dele nostalgi og nysgerrighed dykker ned i filmhistoriens mest farverige og magiske univers: Disneys uforglemmelige klassikere.

 • I en tid med corona, lockdown og kaos i verden kan køkkenet være et mentalt pauserum, hvor du kan finde fokus, skærpe sanserne og aktivere fjerne minder. I denne serie møder radiovært Mikkel Rønnau en række mennesker, der har viet deres liv til mad. Sammen skal de tale om, hvad maden og madlavning kan gøre ved os i en hektisk tid og sammen tilberede en ret, som har en form for terapeutisk effekt, som alle kan få noget ud af.
  Produceret for DR af Filt Cph.