Recommended podcasts in Denmark

A series of podcasts looking at – and listening to – all the sounds of the world around us. Forthcoming instalments will investigate all kinds of sounds that happen in our noisy cosmos, how we listen to them, the stories we tell about them, and all the ideas, inventions, discoveries, possibilities and ideas that live in the realm of the audible. Written and produced by Tim Hinman with B&O PLAY

An amateur history podcast about the oldest Kingdom in Europe. It follows the Danish monarchs from Gorm the Old to Margaret II across 1000 years.

Få lørdagens bedste spørgsmål og dilemmaer, som blev diskuteret af Mads' forrygende Monopol

Få et dagligt indblik i tingenes tilstand i det lille land Danmark. Det er sjovt, uhøjtideligt og oplysende.

Ane og Jonatan diskuterer og bliver forhåbentlig klogere - måske gør du endda også.

Velkommen til De Sorte Spejdere - Satans Yngel. Spejderne er tilbage. Og nu som podcast. Vær beredt! De Sorte Spejdere består af Anders Breinholt og Anders Lund Madsen. Du får her de bedste klip fra dagens program.

Et naturvidenskabeligt program med nyheder, reportager og gæster i studiet. Forskning fra ind- og udland sættes i perspektiv og krydres med besøg i de miljøer, hvor forskerne har deres dagligdag.

Eksistens er programmet om de største spørgsmål, den dybe undren og den levende nysgerrighed. Programmet hvor filosofi bliver levende, og en del af livet og de tanker der følger med.

Uafhængigt audio / visuelt kunst- og kultur-magasin på nettet.

En funk og disco optakt til en perfekt festaften. Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

Videnskab og filosofi fortæller om ny og gammel viden. Vi bringer interviews med forskere, mens de er i gang med udforskningen af et område og med dem, der fortæller om deres resultater. Den2Radios udsendelser om filosofi og videnskab dækker alle fag, hvad enten der er tale om naturvidenskab, humaniora, samfundsfag eller nogle af de andre dicipliner.

Vi skal grine hver dag. Derfor sendes der en bid satire alle ugens dage på P1. Lyt med mandag til fredag i P1 morgen, hvor enten Platt-form, Policy-enheden eller Selvsving sørger for, at din dag starter med et smil.

Peter Lund Madsen får hver uge nye gæster i studiet, som deler ud af deres store viden om eksempelvis diskodans, sindssygdom, følende blomster og andre fængende hjørner af videnskaben.

Mai-Britt Vingsøe, Dennis Ravn, Producer Kristian, JoJo og Signe er GO'NOVA. Her får du dagens udvalgte højdepunkter.

'Aflyttet' er radio iført skæg og blå briller, i hvert fald indeni. Om overvågning, efterretningsvæsen, agenter og sikkerhedspolitik, og alt det hemmelige og skjulte, der lever og regerer i og i blandt os.

Kom med ud på en underfundig og højst overraskende rejse rundt langs de nordiske kyster og de danske øer i hælene på selve Odysseus. Den græske savnhelt var nemlig pæredansk og historien om ham og hans 10 år lange rejse hjem fra krigen i Troja lever i bedste velgående lige her i vores nutid. Den Nordiske Odyssé er en podcastserie i 12 episoder, der udkommer hver anden onsdag fra d. 27. januar 2016. Tilrettelæggelse: Emil Rothstein-Christensen, Rikke Houd og Jón Hallur Værter: Emil Rothstein-Christensen og Steen Jørgensen Musik: Olafur Bjorn Olafsson

Hvad skete der egentlig med lægefamilien Sommer? Historien om lægefamilien fra Frederiksværk fortsætter på podcast og begynder, hvor den sluttede på tv. (Sendt første gang i 2009)

Mediano er Danmarks nye stærke fodboldmedie. Det er fodbold med hovedet. Fodbold til hovedet.

Kom med ud på en højst forbløffende og farefuld ekspedition til menneskets allerdybeste indre, når de to antropologer Rane Willerslev og Morten Nielsen sætter alt over styr for at finde svarene på de største spørgsmål, menneskeheden nogensinde har stillet sig selv. For hvad vil det egentligt sige at være menneske? Tag med og find ud af om det lykkes de to videnskabsmænd at finde frem til sandheden i "Operation Menneskejagt". Medvirkende: Rane Willerslev; professor i social antropologi og Morten Nielsen; lektor i antropologi m.fl. Tilrettelæggelse: Louise Witt-Hansen, Anne Pilegaard Petersen og Mads Petter Kühnel.

0:00/0:00
Video player is in betaClose