Education – Danimarka – Yeni podcastler

 • I denne podcastserie dykker vi sammen med vores spændende gæster ned i skæringspunktet mellem Internet of Things (IoT) og bæredygtighed. Vi undersøger, hvad det egentlig betyder at være "grøn" i teknologiens verden, og udforsker, hvordan både store og små virksomheder kan integrere bæredygtighedsprincipper i deres digitale transformation. Vi vil undersøge de nyeste innovationer omkring teknologi og bæredygtighed, der driver forandring, udfordringerne med at balancere teknologi med miljøhensyn, og hvordan teknologi kan være en game-changer for vores planet. Sammen navigerer vi gennem en verden, hvor teknologi og bæredygtighed fletter sig sammen, skaber nye forretningsmodeller og former fremtiden for grøn innovation samtidig med at vi står over for flere og flere regulativer og krav.

 • En Kaffepause om International Politik er et podcast lavet af instruktorerne på fagene IP2 og IP3 ved Statskundskab på KU.

 • På min anden podcast, der slet og ret hedder “Prioriter dine Penge”, snakker jeg om økonomi, sparetips osv. 

  Men en stor del af min sparerejse handler også om at få god, økologisk mad på bordet til billige penge - og her kommer det at have køkkenhave ind i billedet. 

  Her vil jeg fortælle om Køkkenhaven måned for måned - hvad kan høstes, hvad kan sås, hvad skal man lave i haven pågældende måned, osv. 

  - Hvad er multisåning?
  - Hvorfor skal man forspire?
  - Hvorfor er sædskifte så vigtigt - og ER det egentligt så vigtigt?

  Disse svar - og mange flere - får du i denne podcast 

 • Hospitality Podcast, usually shot at Café Side Hustle which is a supercool café/cocktailbar run by bartender legend "Spaniard" in the centre of Copenhagen Denmark.

  Talking all sides of hospitality to grow, learn, and bring valuable messages to the average Joe

 • Har du en medarbejder, der mistrives? Skal du holde dig fra fredagsøl med de kolleger, du nu er blevet chef for? Hver uge samler chefredaktør på Børsen Nikolaj Sommer et panel af erfarne ledere og eksperter i studiet. Sammen diskuterer de løsninger på en række ledelsesdilemmaer, lytterne har skrevet ind om. Lyt med, bliv underholdt og inspireret, og få konkrete ledelsesværktøjer, du kan bruge i din hverdag som leder.

 • SelvMål er en podcast der bringer udfordringerne i livet med Barndoms-PTSD & ADHD frem i lyset.

  Det er også en podcast om altid at have følelsen af at være "late to the party" og bagud på points.

  Det er også en podcast om at være kvinde, at være enlig mor, være selvstændig, være i overgangsalder, med en ADHD-diagnose og med barndomstraumer i bagagen, og om at føle sig alene med det hele...


  Jeg er din vært, og mit navn er Hannah Paludan.


  Jeg har i mange år kæmpet med mig selv.
  Kæmpet for at sætte mål for mit liv, for min virksomhed, for min økonomi, for mit helbred og for mig selv.
  Men som regel er det endt med selvmål.


  HVORFOR SKAL DU LYTTE TIL DENNE PODCAST
  Denne her podcast skiller sig ud fra nogle af de andre podcasts om ADHD, ved også at have et fokus på Kompleks PTSD. (Det jeg kalder barndoms-PTSD).
  Mange af de symptomer man har når man har overlevet en traumatiserende opvækst, ligner til forveksling dem man har når man har en ADHD-diagnose.


  Denne podcast skiller sig ud fra andre ved at du her kommer til at følge en proces:
  I og med at jeg er sendiagnosticeret med ADHD, står jeg overfor at skulle se visse af mine udforinger i et nyt lys.
  Jeg er også blevet mor og gået i overgangsalderen samtidig og kæmper med at finde hoved og hale i:
  hvad der er traumerhvad der er ADHDhvad der er hormonerog hvad der er stress og overvældelseDels over det at være alenemor og selvstændig og dels over det at leve i en verden der slet ikke er skruet sammen til den måde mit hoved, mit sind, min krop, min sjæl eller min døgnrytme fungerer på.  Et andet incitament til at lægge øre til denne podcast er, at den er skabt på den baggrund at jeg føler at der mangler noget som jeg kan spejle mig i, og når jeg har det sådan, så er der sikkert også andre.


  Her er lidt eksempler:

  -Jeg kan ikke identificere mig med super power narrativet omkring ADHD.
  For mig har det været, og er det, dybt invaliderende.

  -Jeg kan heller ikke genkende de hallelujah åbenbaringer andre beskriver efter at have fået diagnosen.
  For mig er det forbundet med en kæmpe sorg og stor ærgrelse over hvordan livet måske kunne have flasket sig anderledes.

  -Jeg synes heller ikke medicinen giver mig den kæmpe mirakuløse livsforandring andre taler om.  Jeg havde et stort ønske om at det kunne hjælpe mig i forhold til mine udfordringer i mit arbejdsliv, så jeg kunne blive mere struktureret og effektiv og rent faktisk komme i mål med ting.

  Men særligt havde jeg også et dybfølt ønske om at medicinen ville gå ind og hjælpe i forhold til min rolle som mor.
  Jeg havde håbet at det ville gøre mig til bedre at kunne rumme høje lyde, bedre til at rumme at blive talt til konstant og til at skulle være "på" og tilgængelig hele tiden. Jeg havde håbet og troet at det ville skrue ned for de mange aktive kanaler i mit hoved så jeg kunne blive i stand til at være mere nærværende og at det ville hjælpe mig med lettere at "give slip” på ting så jeg kunne blive bedre til skift og overgange.

  Ingen af delene er sket.


  Sidst men ikke mindst er jeg alene med det hele…  I andre podcasts hører jeg en masse om hvordan deres partner er deres klippe.
  Det får ensomhedsfølelsen til at eksplodere indeni.  Jeg har ingen solid klippe jeg kan læsse af på når jeg kommer hjemIngen sparringspartner jeg kan tale med når jeg føler mig udfordretIngen der kan grine overbærende og give en hånd med når jeg faret forvirret rundt som en flue i en flaskeIngen der tager sig af mig når jeg er ked af detIngen der tager min side når relationerne ramlerIngen der har min ryg
  Kan du genkende bare noget af det, så tror jeg at denne podcast vil have værdi for dig, om ikke andet, så i det mindste give dig den opløftning der er i, at du ikke er alene i båden, omend det er en lidt nederen båd at sidde i.


  Velkommen i min båd.
  Lad os se om vi sammen kan få navigationssystemet til at styre os et godt sted hen.
  Lad os sammen sejle til et sted med stilhed efter stormen, et sted hvor vi kan finde ro til vores overbelastede nervesystemer og blive bedre til at mærke og være os selv.
  Et sted med sol, varme, rummelighed og forståelse.

  /Hannah


  DU KAN OGSÅ FINDE MIG HER

  Website: HannahPaludan.dk
  Instagram: @hannahpaludan
  YouTube kanal
  Facebook side

 • Are you ready to supercharge your Bulgarian listening comprehension?

  Our podcast is the perfect tool for you. Studies show that the key to mastering a second language is through repetition and active processing.

  That's why each episode of our podcast features a story in Bulgarian, followed by a sentence-by-sentence retelling that alternates between Bulgarian and English.

  This approach not only allows you to fully understand and absorb the vocabulary and grammar but also provides a bilingual support to aid your listening comprehension. But we don't stop there.

  Research in sociolinguistics highlights the importance of culture in language learning, which is why we provide a list of vocabulary words and a transcript of the audio to help you understand the cultural context of the story. And for your convenience, we also include a transcript of the audio to help you refer back to any parts you may have struggled with.

  Our podcast is not just for language learners, it's also for travelers or people who wants to connect with their roots. Are you planning a trip to Rila Monastery, Bansko, or Veliko Tarnovo? Maybe you want to speak Bulgarian with your grandparents from Sofia?

  Our podcast provides the cultural and linguistic foundation necessary for complete immersion in societies where Bulgarian is predominantly spoken, such as Bulgaria. Our podcast is based on the latest research in linguistics, sociolinguistics,
  psychology, cognitive science, neuroscience, and education to provide the most effective method for mastering Bulgarian listening comprehension.

  Don't miss this opportunity, give our podcast a try and see the results for yourself. Подобрете вашия слушателен ум с нашите български истории днес!

 • This podcast is made specifically for busy people who would like to learn to speak Danish. Whether you're commuting to work, cooking, or simply enjoying your favourite podcasting moments, this podcast can help you practise and improve your Danish.

  Each episode is designed to guide you through everyday scenarios, providing practical language skills that you can immediately apply in real-life situations. Whether you're a complete beginner or looking to refine your Danish skills, my engaging content will help you build a strong foundation in the language.

  If you would like to learn or practise Danish with me, please visit my website at privateonlinelessons.co.uk/podcast

 • Voksenjob er din ven, når du skal ud i livet som nyuddannet. En hel ny tilværelse venter efter mange års studie, hvor meget ændrer sig. Podcasten fra Magistrenes A-kasse guider dig gennem emner som livsglæde, økonomi, jobsøgning, flytning og venskaber.

  Værter: Karriererådgiver Berit Andersen og journalist Nikolaj Aarestrup Hviid

 • Velkommen til Podcasten Karrierekagen! Udforsk de lækre lag af forskellige karriereretninger med Sarah Zahle Borgensgaard og Mie Riis Mouritsen som værter. 

  Vi ved om nogen hvor svært det kan være at vælge uddannelse, job eller karriereretning og derfor har vi lavet en podcast hvor vi kommer rundt om alle de forskellige muligheder for at skabe din karriere, både med og uden uddannelser.

  Lyt med, når vi dykker ned i spændende karriererejser med inspirerende gæster fra diverse brancher. Vi serverer indsigtsfulde historier og velsmagende karrieretips. 
  Tag en bid af karrierekagen med os og bliv inspireret i det store karriereunivers.

  Har du spørgsmål, kommentarer eller noget du ønsker vi dykker ned i? Så kontakt os på [email protected] eller skriv til os på instagram. 

 • Hej og velkommen til podcasten Dyrenes Stemme.

  I denne podcast giver vi dyrene mikrofonen, og dykker ned i hvordan vi kan skabe det bedste liv for vores dyr, forstå dem bedre og øge dyrevelfærden. En podcast der kombinerer nyere videnskab om dyr med telepatiske erfaringer for at gøre op med gamle traditioner og måder at se dyrene på, og i stedet give dig et nyt dyresyn,  samt masser af tips og værktøjer til din egen personlige relation med dit dyr - serveret på bare 15 minutter. 

  Din vært er mig, Mathilde Denning - som driver virksomheden Animal Listening hvor jeg arbejder som telepatør og healer til dyr, holder uddannelser i dette emne og har udgivet 4 bøger herom. Jeg glæder mig til at dykke ned i dyrenes verden med dig. 

 • Delve into the heart of Copenhagen International School with ‘The Learning Curve’ podcast. Join us each week as we explore the multifaceted world of education, featuring conversations with our vibrant staff, students, and the extended community. From insightful discussions with our educators to lively debates with our students — we bring you the stories that shape our school. Stay updated with weekly announcements and dive deep into the topics that matter, right here on The Learning Curve. Discover, learn, and grow with us on this exciting educational journey

 • I podcastserien ”Sammen om praktikken" får du råd, vejledning og inspiration til at gøre den integrerede praktik i læreruddannelsen så lærerig som mulig.

  Du får indblik i livet og udfordringerne for lærerstuderende, der er i integreret praktik, og du introduceres til faglige temaer og nye perspektiver på skolens undervisning og verden. Lige fra, hvordan man tager autoriteten på sig som lærer, til den faglige dialog på skolen og campus med dybere pædagogiske overvejelser og diskussioner.

  I hver episode følger vi studieværten Andy Højholdts udforskning af et aktuelt tema, der vedrører praktikperioden.

  Gennem interviews og reportager fra uddannelsesskolerne med lærerstuderende, erfarne lærere og erfarne undervisere, udforsker serien de op- og nedture, faglige udfordringer, og de lærerige øjeblikke, der udgør den integrerede praktik.

  "Sammen om praktikken" er en informativ og inspirerende podcastserie, der ikke kun taler til kommende lærerstuderende og erfarne lærere, men også til alle, der er interesserede i uddannelsessektoren og pædagogik.

 • We need to spread the cheer of teaching and learning

 • Assalamu'alaikum, manteman!!
  Halo halo perkenalkan aku Nadia Amelia, Mahasiswi UIN Syarif Hidayatullah Jakarta. Jurusan Bimbingan dan Penyuluhan Islam.
  Insight Project adalah podcast pendidikan yang memungkinkan teman-teman belajar dan menambah insight/wawasan baru dengan mendengarkan review materi perkuliahanku, khususnya pada mata kuliah Administrasi Penyuluhan.
  So, nantikan terus yaa episode-episode dari Insight Project. InsyaAllah, bermanfaat. ✨

 • This podcast is all about embracing and celebrating the wonders of midlife. It is for the multi-passionate souls eager to shape a passionate, purposeful, and beautiful journey unapologetically. Not for those settling in, living on autopilot, or simply seeking a comfortable and complacent existence. Instead, we'll lean into midlife—a time for conscious growth, creation, and contribution. So, gear up and get ready to be inspired. Midlife is the PERFECT time to listen to your heart and become the force you were always meant to be!

 • Some of Cerca’s founders - veterans of shows like Survivor and the Amazing Race - are adventurers who’ve been tossed by the waves of the Pacific in small rubber boats, cut through the jungles of South America with machetes, and dangled off the side of the Great Wall of China 

  The reason they were able to go on these wild adventures and live to tell their tales? They had a guardian angel… and now, you do too.

  Meet Dr. Bob Parr, (Amazing Race, America's Next Top Model, Legends of the Wild) a mastermind of travel safety, a veteran of military ops, and the genius who keeps the cast and crews of some of the worlds most daring shows safe while filming.

  In Adventure Smart, Bob is going to teach you how to travel a bit dangerously - going right up to the edge (or what seems like it) but not actually putting yourself in unnecessary danger. You’ll learn how to navigate the globe with savvy, uncover hidden travel hacks, discover secrets even we didn't know on the road, and gain insights that transform ordinary trips into extraordinary journeys!

  Get ready for an adventure like no other. This is Adventure Smart.

  ---

  Adventure Smart is Hosted and Produced, by Dominique Ferrari

  Editing and Sound Design by Ryan Hammond.

  Mixing and Mastering by Julian Kwasneski

  Executive Produced by Stacey Book, Dominique Ferrari, and Avi Glijansky

  Visit CercaTravel.com for more news on where Cerca is going and to sign up for special access to new features. 

  ---

  At Cerca, our goal is to help you explore the world like never before. The Cerca Concierge connects you directly with locals to craft travel plans and experiences that amplify your adventure, tap into hidden gems beyond the ratings' buzz, and make you the hero of your next journey.

  Because at Cerca connecting you with locals isn't just our specialty; now it’s your superpower.

  Download the Cerca App for free now.


 • Your weekly dose of tips, techniques and insights to help you create your dream life while living in alignment with your soul's purpose. AIM stands for the Art of Intentional Manifestation, and on this podcast you will learn everything you need to become a master of consciously creating your best life.

  I'm Diane Bell and I'm your host. You'll find episodes where I share the best and most helpful techniques I've personally used to create epic results in my life as well as episodes where I welcome incredible guests who will open your mind and heart, empowering you with tools and knowledge to help you thrive.

  If you're ready to remember who you really are, heal what has held you back and boldly become all that you were born to be, you are in the right place.

  Let's make magic!

 • The Pocket is a podcast where we speak with guests from all over the world that have thrived in the areas of Business, Health & Mind.


  Underneath anyone that has achieved greatness in life is a journey. Good days and bad, highs and lows, laughs and cries. Then all of a sudden, BOOM, they achieve this overnight success.


  It’s quite special really, if only the journey got documented more... It’s like they have been spending all of this time building a beautiful jacket they call life. A jacket with so much depth and character, but all people see is some denim and stitches.


  Let’s deep dive into the pockets of their jacket and find out what actually made it so special.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.