Negócios – Países Baixos – Novos podcasts

 • Gesprekken met zorgprofessionals die buiten de eigen kolom kijken, kennis delen en zich compromisloos inzetten om een toekomstvaste zorg te ontwerpen.

  Deze podcast wordt met minimale middelen maar maximale liefde gemaakt. Vind je ze leuk en wil je een financiële donatie doen? Erg graag. Maar niet aan mij. Dat is niet nodig. Stichting Collectief Kapitaal kan je donatie wel goed gebruiken. Zie https://www.collectiefkapitaal.nl

  Aanbeveling op persoonlijke titel. Groeten, Egge

 • BARBERIO PODCAST (voorheen Puur de Podcast)

  Een podcast waarbij Tonnie Barberio in gesprek gaat met interessante gasten met een verhaal over sport, gezondheid, business of persoonlijke ontwikkeling.

  Het doel van de podcast is om leuke en leerzame gesprekken te hebben, waarbij elke aflevering weer een uniek verhaal vertelt wordt door een interessante gast

 • Beleggen voor beginners van Nieuw Financieel. https://www.nieuwfinancieel.nl podcast over beleggen en investeren.

 • As an ambitious entrepreneur or professional you are continuously working on growth and development, in your company or career and as a person. In the Mindful & Millionaire podcast I, Steffy Roos du Maine, am looking for the best spiritual tools to help you develop yourself in business. From meditation to manifesting and from ayahuasca to Zen Buddhism. I will talk with various experts and share my own experiences to inspire you. So that you and your business can grow at all possible levels.

 • De Interieur Ondernemer Podcast is mijn podcast vol persoonlijke verhalen over alles wat ik meemaak en leer dat te maken heeft met Sharon Vestering Interior Design.

  Ik ben een creatieveling, ondernemer, moeder, een beetje gek en altijd bezig met mezelf ontwikkelen.

  Ik wil je hier graag inspireren, informeren maar ik hoop ook echt te kunnen amuseren.

  Dus ga mijn podcast lekker luisteren tijdens het koken, douchen, autorijden of wat dan ook jou podcast momentje is en laat me weten wat je ervan vindt.

  Je kan wekelijks een nieuwe podcast verwachten en hiernaast deel ik ook veel op mijn Instagram (@sharon.vestering.interiors) om mijn luisteraars/volgers ook visueel mee te kunnen nemen in mijn bedrijf.

  Ik weet zeker dat als jij geïnteresseerd bent in Interieur, ontwerpen, ondernemen of persoonlijke ontwikkeling je inspiratie kunt halen uit mijn podcast. Dus abonneer je nu!

 • De energietransitie is volop gaande, en even hard woedt er een industrietransitie en een grondstoffentransitie. In Europa kiest elk land zijn eigen weg in deze veranderende wereld, maar ook vanuit Brussel is er sturing. Het belangrijkste onderdeel van het Europese klimaatbeleid is ongetwijfeld het emissiehandelssysteem, het ETS. Maar hoe is dit eigenlijk ontstaan? Welke alternatieven waren er? Hoe is het ETS vervolgens uitgegroeid tot de ruggengraat van het Europese klimaatbeleid?

  In de Carbon Podcast gaat Tijdo van der Zee namens Energeia in tien afleveringen op zoek naar antwoorden op die vragen. Wie de steeds relevantere wereld van emissierechten wil begrijpen, luistert elke drie weken naar de Carbon Podcast!

 • Op 2 januari 1967 wordt in Nederland voor de allereerste keer een televisiereclame uitgezonden. Het luidt een nieuw tijdperk in voor de reclameindustrie in ons land. Een nieuwe generatie reclamemakers vindt dat het anders moet: beter, slimmer en creatiever. Eén van hen is Giep Franzen. Hij is mede-oprichter van het iconische bureau FHV. Met zijn gedachtegoed zal hij de Nederlandse reclamewereld voorgoed veranderen.

  De podcast GIEP is het verhaal over één van de meest invloedrijke reclamemakers die ons land ooit heeft gekend, maar ook een verhaal over hoe in na-oorlogs Nederland een totaal nieuwe industrie ontstaat.

  GIEP is een Airborne Original, ontwikkeld in samenwerking de Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Commerciële Communicatie (SWOCC).

  De 6-delige serie GIEP is vanaf 1 juni '22 te beluisteren in je favoriete podcast-app.

 • beleggen voor beginners 24 is de website voor waarbij je alles hoort over het beleggen in aandelen, cryptovaluta, obligaties, cfd en forex trading

 • Welkom bij Leaders in Life Sciences! De podcast waarin de host in gesprek gaat met leiders van nu en straks in de life sciences sector. De gasten die maandelijks aanschuiven bij Leaders in Life Sciences zijn CEOs, wetenschappers, politici, jonge leiders en ondernemers. Ze gaan in gesprek met André van de Sande over hun privé en zakelijk activiteiten.

 • Aaf Brandt Corstius en Vincent Kouters praten over hun favoriete ruilmiddel: geld. Verdienen en uitgeven. Sparen en besparen. Welke geldgewoontes krijg je mee van je ouders? Moet je naar een mannetje? Wat is Tikkie-etiquette? Wat is FIRE, gaat iedereen aan de bitcoins, en durf je als freelancer te denken aan je pensioen?


  Aaf zet elke aflevering stapjes als beginnend belegger in aandelen, en Vincent doet verslag van zijn queeste om tonnair te worden.

   


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • In Tweede Hans: de pensioenpodcast spreekt presentator Jurgen van den Berg met experts en ervaringsdeskundigen over de tijd na ons werkzame leven. Hoe kan het dat de een snákt naar het pensioen en de ander vastberaden is om te sterven in het harnas? Hoe zorg je ervoor dat het appeltje voor de dorst niet te zuur is? En kunnen mensen die nog lang niet aan hun pensioen toe zijn leren van mensen die niet (meer) werken?

  In zes afleveringen behandelt Jurgen evenveel thema’s. Van het zwarte gat tot het topsportpensioen en van de FIRE (Financially Independent, Retire Early) - beweging tot pensionado’s als verdienmodel.

 • Welcome to The Bright Balloon, a podcast where Sara Meyer shares bright ideas for your balloon business!

  I want you to make more money, eliminate stress and learn along with me as we grow our creative businesses together! Welcome to The Bright Balloon

 • Iedere artiest droomt van een hit. Maar merken die dromen van een hit zijn er ook. Niet zo vreemd, want airplay, hit succes en positieve herhaalde associatie betekent een enorme boost voor je branding en bekendheid. Dat het mogelijk is, blijkt bijvoorbeeld uit de commercials van Interpolis (‘Smoorverliefd’) en PLUS Supermarkten. Voor die laatste maakte singer-songwriter Joe Buck het liedje ‘The Way You Take Time’. Het liedje uit de reclame groeide uit tot een airplay top tien hit.

  Verantwoordelijk voor die samenwerking was Amp.Amsterdam // The Sonic Branding Company. Amp.Amsterdam is ook de initiator achter de Reclamemuziek podcast, de nieuwe podcast serie over muziek, branding en merken. In een serie korte afleveringen neemt presentator Amber Roner je mee in de wereld van de reclamemuziek. Ze gaat in gesprek met artiesten, producers, music supervisors, publishers en natuurlijk reclamemakers. Wat betekent geluid voor je merk? Op welke wijze zorgt muziek voor herkenbaarheid en identiteit van je brand?

  De Reclamemuziek podcast is een must-listen voor iedereen die in de reclame werkt en wilt weten hoe je boodschap versterkt kan worden of een doelgroep op natuurlijke wijze bereikt. De serie is ook interessant voor artiesten, songwriters, producers en muziekliefhebbers die meer willen weten over de mogelijkheden en kracht van muziek, of de wijze waarop een commercial als springplank voor een artiest kan werken.

 • In deze podcast praat Amsterdam Economic Board met koplopers over hoe zij werken aan een slimme, groene en gezonde toekomst van de Metropool Amsterdam.

 • In deze podcastserie staan we stil bij de keuzestress die wordt ervaren door asset managers. Welke zakelijke en persoonlijke dilemma’s brengt dit met zich mee? Frank van Es, directeur van TwynstraGudde en ervaren adviseur als het gaat om asset management, gaat in gesprek met verschillende professionals over de keuzes waarmee zij geconfronteerd worden en hoe ze hiermee om gaan. Lees meer op onze website: https://www.twynstragudde.nl/inzichten/hoe-vertaal-je-de-duurzaamheidsambities-naar-de-dagelijkse-uitvoering

 • This is the show for people who leverage the latest in technology to solve agronomic problems. If you’re interested in on-farm application of precision ag technology, you’ve come to the right place. Get ready as we unpack the insights and experiences of the agronomic minds leading our industry forward.

 • In Droomstart volgen wij ambitieuze Nederlanders met een gouden business-idee op weg naar ondernemerschap. Van pitchen aan een ondernemersjury tot validatie van het businessplan en hun eerste successen en tegenslagen, jij bent erbij. Gaat het deze ondernemers lukken een succesvol bedrijf op te bouwen? Fabienne de Vries neemt je mee in een podcastserie vol leerzame momenten en verrassende wendingen.

  Droomstart is een podcastserie van De Ondernemer en podcastbureau AS WE SPEAK.

 • In deze podcast spreken Marco Frijlink en Hartger Wassink met elkaar en met gasten over het onderwerp 'governance'; hoe werken bestuur, toezicht en medezeggenschap optimaal samen om te komen tot het realiseren van de doelen van de organisatie? Het onderwerp wordt van alle denkbare kanten belicht, waarbij elk antwoord meestel weer nieuwe vragen oproept. Bekijk de website voor meer informatie.

 • Smart Humans explores the world of alternative investments. From Venture to Collectibles, NFTs to Real Estate, Art to Debt and beyond - we discuss a new world of investment opportunities and the catalysts that impact their demand. Join our host Slava Rubin as he talks with entrepreneurs, investors and thought leaders across the diverse ecosystem.
  Any data, text, or other content on this page is provided as general market information and not as investment advice. Past performance is not necessarily an indicator of future results. Investing involves risk and possible loss of principal capital.

 • In this podcast series, we explore developing areas of individual liability with distinguished legal and underwriting experts.