Finland – New podcasts

 • What makes you a heretic? Journalist Andrew Gold believes that, in an age of group-think and tribes, we need heretics - those who use unconventional wisdom to speak out against their own groups, from cancelled comedians and radical feminists to cult defectors and vigilantes hunting deviants.

  Learn from my guests how to rebel, think differently and resist social contagion. From Triggernometry's Francis Foster and the world's most cancelled man Graham Linehan to ex-Hasidic Jew Julia Haart and gender critical atheist Richard Dawkins. These are the people living with the weight of their own community's disappointment on their shoulders.

 • Every day, a team of AIs deliver simple, straightforward updates from the world of people and entertainment.

 • Terry and Michael are back! And ready to break down and give recommendations for everything pop culture from books, streaming shows, movies, television and everything in between.

 • UPI Live - Ulkopoliittisen instituutin livet

 • True Crime Podcast - Tapauksia tuhansien järvien maasta.

  ———————————-
  Host: Lilli
  Instagram, TikTok, Threads: pahasyntyipohjolassapod
  Sähköposti: [email protected]


  Kiitos että kuuntelet! 🎧🫶🏼

 • Paikollenne, valmiit, LÄÄKIKSEEN! podcastissa paneudutaan kymmenen jakson verran lääkishaun, jopa hieman salaperäiseen, maailmaan. Lääkäri Viivi Rintanen ja lääketieteen opiskelija Janina Rosenqvist jakavat parhaat vinkkinsä, rikkovat hakuun liittyviä myyttejä ja tsemppaavat hakijoita heidän matkallaan kohti lääkiksen pääsykoetta.


  Podivieraina kuullaan psykologia, valmennuskurssin opettajaa sekä lääkisopiskelijoita ja paneudutaan kysymyksiin: Kuinka monta tuntia päivässä kannattaa lukea, paljon hakuun saa palamaan rahaa, onko väliä minkä valmennuskurssin valitsee, onko valmennuskurssi välttämätön, miten pitää pää kasassa haun aikana ja itse pääsykokeessa? Kuuntelemalla saat vastauksen näihin ja moneen muuhunkin kysymykseen! Asettaudu siis lähtötelineisiin, nyt mennään lääkikseen!


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • We are celebrating the real stories of real people helping real people. The AG Impact CX podcast explores how to deliver rock star customer experiences, talent development, and leadership. Interviews with leaders and pros that share their approaches and techniques. We practice growth through vulnerability, giving to the community, and enjoying the journey.

  (Views expressed by AJ and guests are their own and not necessarily those of their employer.)

 • Astu mukaan tutkijahuoneeseen ratkomaan yrityselämän arvoituksia yhdessä Ari Vallinin ja Pekka Vuorelan kanssa. Käymme läpi tositarinoita yritysten käännekohdista ja liikemaailman kiehtovista persoonista, unohtamatta selvittää tiedon merkitystä päätöksien ja johtamisen takaa. Tartumme yritysmaailmaa puhuttaviin ilmiöihin ja kutsumme kuultavaksi oman alansa asiantuntijoita.

  Uusi jakso julkaistaan joka toinen viikko aina torstaisin. Löydät podcastin Instagramista @tiedonjaljilla sekä innolink.fi/tiedonjaljilla.

  Väitämme, että tietoa on - se pitää vain osata kaivaa esiin.
  Podcast by Innolink

 • Puheluita ja tarinoita Italiasta - CiaoCast kutsuu sinut mukaan unohtumattomalle matkalle saapasmaahan!
  CiaoCastin intohimoiset juontajat Johanna ja Julia elävät ja hengittävät Italiaa, johdattaen sinut läpi kiinnostavien tarinoiden ja kiehtovien hetkien Italian maagisessa ilmapiirissä. Lisäväriä podcast-jaksoihin tuovat vierailijat, jotka jakavat ainutlaatuisia tarinoitaan ja omakohtaisia vinkkejään Italiasta. Nauti hetkistä, jolloin puhelut täyttyvät Italian pikkukylistä, auringon lämmöstä ja tarinat heräävät eloon, kuin trattoriat iltaisin.
  Liity mukaan CiaoCast-yhteisöön!

 • Conversations CHANGING the narrative of Africa, telling the stories of,AfRICAN Excellence.AfRICAN Leadership.AfRICAN Inspiration.From Africa, to the Worldwith Yavi Madurai Support this podcast: https://podcasters.spotify.com/pod/show/fromafricatotheworld/support

 • رادیوم روایتی واقعی و خودمونی به همراه موسیقی از همه‌ چیزاییه که تو زندگی ما ها پیدا میشه.
  رادیوم انقدر معمولیه که مجبور میشی دوستش داشته باشی.

 • its just gaming vids that i like. I mostly just upload Smii7y and Markiplier. Discord - https://discord.gg/KHfFqHzNKv

 • Salatut elämät aiheinen Podcast.

 • Jo yli puolet suomalaisista on ylipainoisia, eikä tämän ohjelman isäntä ole poikkeus. Lihavuudesta on tullut tabu, jota ei saisi enää ottaa puheeksi. Yhteiskunta muuttuu hurjaa vauhtia, ja tuntuu, että tavalliset ihmiset ovat jäämässä jalkoihin. Olemme jostain syystä antaneet periksi, emmekä enää osaa pitää huolta itsestämme.On aika tehdä muutos. Tule tekemään se yhdessä.Uusi jakso joka sunnuntai. Ota vapaasti yhteyttä osoitteessa [email protected]

 • Turha edes yrittää -podcast on podcast yrittäjyydestä. Tässä podcastissa jaan kaiken yrityksen pyörittämisestä avoimesti. Lukuja, epäonnistumisia, haasteita, onnistumisia ja monia muita asioita.

 • not Chains but his content hasnt been uploaded yet

 • Jutustelua RC harrastuksesta, lautapeleistä, kamppailu-urheilusta ym..

 • Elämää ja sensomotoriikkaa on kahden ystävyksen Mariannen ja Lauriinan podcast, jossa käsitellään elämää ja ihmisyyttä kahden toiminnallisen neurotieteen asiantuntijan ja tavallisen ihmisen näkökulmasta rennolla otteella - sensomotoriikkaa unohtamatta! Jaksoissa tutustutaan siihen, kuinka hermostolliset vahvuudet ilmenevät eri ihmisissä ja mitkä asiat voivat häiritä hermostomme toimintaa ja vaikuttaa siten toimintakykyymme. Elämää ja sensomotoriikkaa julkaistaan joka toinen viikko. Uusia jaksoja odotellessasi voit osallistua keskusteluun instagramissa @elamaajasensomotoriikkaa. Tervetuloa!

 • Podcast kahdella pyörällä. Prätkäpodissa puhutaan moottoripyörämaailman ilmiöistä ja koeajetaan uusia prätkämalleja. Juontajina ovat moottoripyörätoimittajat Tuomas Rajala ja Janne Huhtala. Powered by Moottori.

 • Millaista on deittailu vuonna 2024 niin heteron, homoseksuaalin kuin biseksuaalin näkökulmasta? Tästä podista ei menoa ja meininkiä puutu - kuuntele ja me luvataan, et sä vi***u REPEET 🤪

 • Kukapa ois uskonu, että kämppiksen, parhaan ystävän, koulukaverin, työkaverin – ja nyt myös juontajaparin voi löytää yhteisen teini-idolin kautta. Keskiviikkoisin julkaistavassa jaksossa jutellaan tapahtumista, musiikista, keikoista, keikkailusta ja kaikesta muusta maan ja taivaan väliltä kahden ikuisen fanitytön näkökulmasta.